Hulpmiddelen voor genezing van onzichtbare negatieve invloeden

HULPMIDDELEN VOOR GENEZING VAN ONZICHTBARE NEGATIEVE INVLOEDEN


James Gilliland

Genezing is een must voor al diegenen die verlangen om te opereren in andere rijken van bewustzijn. Je moet zelf autoriteit hebben en de controle behouden. Als je negatieve vibraties ervaart, zijn het gedachtenvormen, beperkende mentale concepten, psychische banden of gedesagneerde entiteiten (verloren zielen) die genezing nodig hebben.

 Ze zijn gebonden aan de vibratie van de aarde als gevolg van lagere trillings houding en emoties. Sommige zijn dwingend en willen manipuleren en beheersen.

 Liefde heelt. Verwerpen stuurt ze alleen naar een andere plaats, een andere persoon.

Onthoud dat in ALLE genezingen Godliefde is. Het is de kracht van liefde die geneest en verheft.


We zullen je de volgende stappen geven om de energie te zuiveren.

1. Sluit je aura door een wit of goud licht om je heen te visualiseren.

2. Roep je gekozen culturele vertegenwoordiger van God aan, zij het Jezus, Boeddha, Babaji, Maria, Mohammed, White Eagle of een andere van de vele mooie gechristende.

3. Vertel de entiteiten dat ze genezen zijn en vergeven, verheven en verlicht zijn. (herhaal dit als je denkt dat het nodig is)

4. Vertel hen dat ze vervuld en omringd zijn  zijn door het Christuslicht en de Christusliefde. (of het hoogste bewustzijn en de beschikbare energie)

5. Vraag uw gekozen vertegenwoordiger om hen naar hun perfecte plaats te brengen.

6. Vraag dat alle negatieve gedachtevormen en beperkende mentale concepten worden opgelost en opgeheven in het licht van de waarheid.

7. Vraag dat alle paranormale banden worden verbroken en sluit je aura af voor alles behalve de geest van de hoogste vibratie.

Herhaal dit proces totdat je je gezuiverd voelt. Er kan meer dan één healing nodig zijn om te doen.


Onthoud dat uw woord zeer krachtig is en dat wat op hun niveau wordt gesproken zich onmiddellijk manifesteert. Veel verlichte personen gebruiken dit proces voordat ze beginnen. Het creëert een heldere en veilige omgeving en het tilt ook degene op die de genezing doet. De bedoeling/intentie is negen tienden van de regel!

Ik hoop dat dit helpt, deel dit met je familie en vrienden.

Als je geïnteresseerd bent in meer van de leringen van James Gilliland, bestel dan zijn boeken.

U hebt mijn toestemming om dit heinde en verre te verzenden.

Terug naar pagina Diverse berichten