19.04.28 “Je moet de republiek worden die je bedoeld was te zijn”

“Je moet de republiek worden die je bedoeld was te zijn


St. Germain en One Who Serves gechanneld door James McConnell


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 28 april 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain.

Ik ben blij om bij jullie te zijn om te blijven samenwerken met deze groep en met jullie als individu.    Omdat we dit allemaal samen tot stand brengen.    We zorgen er allemaal voor dat dit gebeurt.  

Omdat ik vaak ben geassocieerd met de komst van dit land, dit Amerika, evenals delen van Europa, dus ik ben niet alleen geassocieerd met Amerika, ik ben geassocieerd met vele delen van de wereld.  

Het gaat allemaal om het idee van een republiek terug te brengen.    Wat is een republiek?   Het is niet wat je vandaag hebt in de Verenigde Staten.    Maar het is wat werd bedoeld door ons, door degenen die jullie de voorvaderen van dit land noemen, degenen die dit van tevoren gesmeed hebben, ja, met wat hulp van mij in die tijd.    Omdat ik al geruime tijd in verband werd gebracht met de komst van een nieuw tijdperk.  

Jullie komen tot het hoogtepunt hiervan.    Maar om dat te doen, moet je eerst de republiek worden die je bedoeld was om te zijn.    En jullie allemaal, ook al zeg je,  “Wat kan ik doen?”    Je kunt veel doen door alleen maar te visualiseren wat een Republiek is, hoe het bedoeld was door de voorvaders,  hoe deze natie zou zijn.    Het was bedoeld om een regering te zijn van en voor de mensen, niet andersom.    Het was niet bedoeld dat de mensen er voor de regering waren, wat het nu is.  

Het wordt heel erg geassocieerd met het idee van Raden waar je naar toe gaat.    Op een dag is dit hoe het zal zijn.    Dit is hoe jullie regering eruit zal zien.    Veel individuele Raden die de show runnen, maar niet de mensen leiden, de mensen helpen, de mensen begeleiden.    Dat is wat een overheid hoort te zijn.    Niet de mensen regeren, maar de mensen die de regering regeren.

En ik sta paraat als Saint Germain en blijf waar mogelijk helpen.    Ja, ik ben verbonden met de president.    Ik werk samen met diegenen die jullie “De Alliantie” noemen, ikzelf en vele anderen die met mij samenwerken om dit tot stand te brengen.    Je bent hierin niet de enige.   Er zijn er velen, velen die samenwerken om dit te bewerkstelligen, om deze reset over de hele wereld te bewerkstelligen, de herwaardering van de gelden, het veranderen van het financiële systeem dat jullie nu hebben,  naar een nieuw hogerbewustzijns financieel systeem te brengen dat je wordt aangeboden door de Galactics.   We werken allemaal samen om dit naar voren te brengen.  

En ja, zoals iemand tijdens een telefoongesprek zei, geduld.    Het kost veel geduld om dit hele proces uit te voeren.    Het vergt veel geduld om door dit ascensieproces te gaan dat je doormaakt.    Het is geen onmiddellijke miraculeuze nachtelijke verandering.   Het is geleidelijk.    Regel voor regel, gedachte na gedachte dat het gebeurt.    En sommigen van jullie vragen zich af, “Waarom gebeurt het niet sneller?    We zijn er klaar voor.”  

Ja, jullie zijn er misschien klaar voor, maar er is een hele verzameling van menselijk bewustzijn, waarvan we zouden zeggen dat ze nog niet klaar zijn. Omdat als de gebeurtenis nu zou plaatsvinden, op dit moment, velen het niet zouden overleven.    Velen, in termen van miljarden, zouden het niet overleven.    Dus dat is waarom het niet is gebeurd.  

Maar moet het een leven lang duren?    Moet het vele, vele jaren duren voordat het gebeurt?    Nee.   Het vergt een beweging van bewustzijn, van het collectieve bewustzijn van de mens, om dit tot stand te brengen.    En het gebeurt nu.    Er is een verandering opgetreden.    Kijk elke dag om je heen en merk dat steeds meer mensen de schoonheid om zich heen zien en niet kijken naar de lelijkheid.  

Hoewel jullie nieuwsberichten, jullie media, meestal alle negatieve dingen teweegbrengen die plaatsvinden, hoeveel van jullie zeggen, “Genoeg is genoeg, we willen dit niet meer zien, we willen dit niet meer in ons bewustzijn hebben.   We willen zuiverheid.    We willen liefde.    We willen dat het hoger bewustzijn altijd bij ons is. “Ja, jullie, de Lichtwerkers en Warriors, zeggen dat.  

Maar er zijn meer mensen dan je weet.    Hoewel ze de terminologie die jullie gebruiken en die wij met jullie gebruiken niet kennen, maar ze weten wel van liefde. Ze weten wel van hoger bewustzijn.    En ze bewegen ook in die richting, zelfs terwijl we spreken.  

We hebben de visualisatie van de lichten vele malen gebruikt met jullie, die overal in de wereld verschijnen vanuit ons gezichtspunt, alsof het licht steeds meer bij de mensen opkomt.    En dat doet het ook.  

Dus blijf vertrouwen mijn vrienden, mijn broeders, mijn zusters, blijf vertrouwen op de orkestratie die plaatsvindt en zal blijven plaatsvinden.    Omdat, hoewel de gebeurtenis nog niet heeft plaatsgevonden op het fysieke niveau waarop je bent, het niet zal gebeuren in de driedimensionale wereld zoals je die kent.  

Het zal gebeuren als er genoeg mensen uit de driedimensionale illusie zijn vertrokken en de illusie het gebouw heeft verlaten, zou je kunnen zeggen.    En je zult achterblijven met een vierde dimensie en zelfs met een vijfdimensionaal bewustzijn en vibraties die daarmee samenhangen.   Dat is waar je naartoe gaat.    Dat is wat geduld van jullie vraagt.  

Maar dat betekent niet dat je achterover moet leunen en niets doen.    Het betekent voor jou, bij elke gelegenheid die je hebt, om de Strijder van Licht te worden waar Aartsengel Michael om heeft gevraagd en het licht verspreiden waar je maar kunt, waar het ook nodig is.    Niet waar jij het nodig vind, maar waar iemand anders erom vraagt.  

Ik ben Saint Germain en ik laat jullie nu in vrede en liefde en in de Violette Vlam achter om altijd bij je te zijn.    Ik ben de belichaming van de Violette Vlam voor deze planeet.    Maar dat betekent niet dat ik de enige ben die hem draagt.    Net zoals Yeshua niet de enige is die het Christusbewustzijn draagt. Jullie allemaal dragen het Christusbewustzijn.    Wordt de belichaming van die Christus als je kunt.

Vrede en liefde zijn met jullie allemaal.


One Who Serves

Om, mani padme, hum;    om, mani padme hum, hum, hum.     Groeten aan jullie!     One Who Serves is er weer.   

We kunnen geen eens beginnen met het opvolgen van dat bericht.    Dat was vrij diepgaand, zouden we zeggen.   Hoewel wij soms denken dat we behoorlijk diep zijn, heeft Saint Germain het ‘uitgeschakeld’.    (Gelach) Is dat het juiste woord?    Kunnen we dat woord gebruiken?

JoAnna: Ja.  

OWS:     Oke.    Hebben jullie vragen voor One Who Serves en Shoshanna, waarvan we weten dat die ook paraat staat?

Shoshanna     (Gechanneld door JoAnna McConnell),     Shoshanna staat klaar.

OWS:     Zijn er vragen in telefoonland?    We zeiden bijna Phonie-land, maar jullie zijn geen phonie (onecht), jullie zijn echt voor ons, heel echt voor ons! Zoveel meer meer dan je je kunt voorstellen.  

Zijn er vragen die jullie misschien hebben?

Vraag:    Ja, One Who Serves.     Ik probeer nu al een tijdje een vraag te ontcijferen, misschien al een week ongeveer.    Want toen ik een paar weken geleden bij de bijeenkomst was, sprak ik over wat mijn pad zou zijn om verder te gaan, mijn werk zo je wilt, toen zei je dat we niet moeten terugkijken naar het verleden en je zei dat ik een nieuw beroep moest beginnen, dat is wat je tegen me zei, waarvan ik dacht dat het best grappig was.    Ik heb geprobeerd na te denken over wat dat zou kunnen zijn.  

Maar dan werd ik zo’n beetje in de ring gegooid toen ik vorige week naar de opname luisterde waar Shoshanna met één van de bellers sprak.    Ze zei dat voor sommige mensen een bemiddelende stap is, als ze iets hebben ingesloten in hun kwantumveld dat het verleden wordt genoemd, dat ze naar die herinnering kunnen gaan en de manier veranderen waarop ze het zien en het perspectief veranderen met de intentie om al het verleden te veranderen voor toekomstige generaties.  

Dat is wat ik probeer te doen, dat is wat ik heel goed doe, behoorlijk meesterlijk, dus probeerde ik te begrijpen waarom dat niet meer nuttig is.    Of is er iets dat ik mis?    Of zijn er genoeg mensen die het doen waardoor ik het niet hoef te doen?    Of realiseerde je niet dat dit is wat ik doe of misschien is er een vraagteken in de vijfdimensionale wezens of dit nog helpt of hoeveel?    Dus ik heb daar wat opheldering over nodig.

OWS:     Jij eerst, Shoshanna, of wij eerst?

Shoshanna:     Shoshanna wil iets met je delen, lieve zus.

OWS: Ja.

Shoshanna:     Shoshanna wil haar perspectief met jou delen, beste zuster, is dat gepast?

Vraag:    Ja graag.    In elk geval.

Shoshanna:     We zijn niet zeker waar je het over hebt.    Er waren twee dingen die je in je tirade besprak.    Eén daarvan was, zoals we het hoorden, en corrigeer ons als dit niet is zoals je het bedoelde, wat we hoorden was dat jou werd verteld om je beroep te veranderen.    Is dat een deel hiervan?  

Vraag:    Ja.   En het andere deel was dat ik je hoorde voorstellen dat mensen hetzelfde doen, of lijken te doen, dat was wat je suggereerde.    Dus ik probeerde te begrijpen waarom.

Shoshanna: Wat suggereerden we?    Zou je heel duidelijk kunnen zijn, alsjeblieft.

Vraag:    Ja.    Je zei tegen één van de mensen bij de laatste bijeenkomst dat het een krachtige strategie kan zijn om in het geheugen te gaan en de manier veranderen waarop zij het zien en het perspectief veranderen met de bedoeling om alle vorige en toekomstige generaties te veranderen.  

Shoshanna:     Ja, ja.    Resoneert dat niet met jou, mijn lieve zus?  

Vraag:    Nee, dat is wat ik doe en mensen mee helpt, daarom probeer ik te begrijpen waarom mij werd verteld dat het geen goede richting was om te gaan.  

Shoshanna:     En dacht je dat een van ons je zei om dat niet te doen?

Vraag:    Ja.    Ik dacht dat ik een paar weken geleden door One Who Serves werd verteld om een ​​nieuw beroep te zoeken.    Dat is mij toen verteld en hij maakte een grapje, maar ik wil dat begrijpen.  

Shoshanna:     Oh oké.    Deze twee dingen zijn dus gerelateerd en niet gerelateerd op hetzelfde moment.    Het is altijd gepast voor mensen om hun perspectief te veranderen, zodat hun ervaring voorwaarts en achterwaarts een gunstiger ervaring voor iedereen is.    Dat is gepast.    Het is ook gepast voor mensen om iets in hun leven, hun beroep, te veranderen dat dat proces kan verbeteren.    Dus, het veranderen van je beroep betekent niet dat je moet stoppen met het programmeren van het kwantumveld op de manier waarop je het kwantumveld programmeert, het betekent alleen dat het veranderen van een beroep gunstiger kan zijn voor dat proces.    Is dat begrepen?  

Vraag:    Wel, ik weet het niet zeker.    Ik bedoel, met andere woorden, het beroep dat ik doe is mensen helpen om dat met het kwantumveld te doen voor zichzelf en hun perspectief te veranderen.    Dus ik dacht dat ik werd verteld om dat niet te doen.

Shoshanna:    Je hoeft dus niet van beroep te veranderen, tenzij je van beroep wilt veranderen.    Dus in die suggestie, zou er een misverstand kunnen zijn over waarom je de vraag zelfs stelde.    Je hoeft dus niets te veranderen als het jou en anderen ten goede komt in je ervaringsgebied.    Dus het was misschien een misverstand aan beide zijden.    Dat gebeurt.    Alle wezens wanneer zij taal gebruiken om te communiceren, hebben misverstanden.    Sta dus in je kracht beste zuster, dat is onze boodschap voor je en doe wat goed is voor iedereen.    Namaste.

Vraag:    Oh dank je.    Oke.    Dat waardeer ik.

OWS:     We willen hier aan toevoegen dat er altijd verschillen zijn in wat er wordt gevraagd en wat wordt doorgegeven, omdat het antwoord niet alles is zoals het lijkt te zijn.    Wanneer je een bepaalde vraag stelt, op dat moment is er een antwoord dat betrekking heeft op die vraag.    Maar op een later tijdstip is het misschien niet zo toepasselijk meer.    Dus wat we zeggen als we zeiden om je beroep te veranderen, het is mogelijk dat het niet aan je behoeften voldeed of de behoefte die je waarnam die je wilde hebben op dat moment.  

Dus zoals Shoshanna zegt, als het niet aan je behoeften voldoet, als het niet iets is waar je vervulling in vindt, of je voelt dat het helpt in de situatie, dan zou het noodzakelijk of verstandig zijn om deze verandering aan te brengen, de verschuiving in bewustzijn maken die nodig is om dat beroep te veranderen.  

Dus denk niet dat wij, als One Who Serves, je zouden vertellen om iets te doen.    We vertellen je niets om te doen.    Precies zoals James eerder zei vanuit onze influisteringen natuurlijk, dat het niet voor je Hoger Zelf is om je te vertellen iets te doen.    Je Hoger Zelf zal dat niet doen.     Je Hoger Zelf zal je leiden, je duwen.    Maar onthoud altijd dat je je Hoge Zelf bent.    Dus als je Hoger Zelf je aanspoort om dingen te doen, ben jij het die jou aanspoort, zie je?  

Blijf dus gewoon doorgaan met het proces toe te staan.    Als het goed voelt voor je, dan is het goed.   Dat is hoe je het moet voelen.    Als we voelen zeggen, hebben we het over vanuit je hartcentrum, dat gevoel daar.    Als het goed voelt op dat niveau, dan is het goed voor jou.    Maar als het iets is dat je aan het analyseren bent en het een saai ding is, dan is dat misschien iets hoe je naar verandering wilt kijken, het naar een verschuivend patroon brengen voor jezelf.    Oke?

Vraag:    Ja.    Heel erg bedankt.    Ik waardeer het dat je me daar meer over leert.    Dank je.

OWS:     Ja.     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Hallo.   Bedankt voor alles Shoshanna en One Who Serves, James en Joanna. Elke zondag na de sessie hebben we het gevoel dat we vooruit gaan. Heel erg bedankt.   

Mijn vraag heeft te maken met een ervaring die ik afgelopen zondagavond heb doorgemaakt.    Ik voelde dat er iets ging gebeuren.    Net toen ik klaar was om te gaan slapen begon de Aarde onder me te trillen en het werd steeds erger, ik voelde een golf van energie waarvan ik dacht dat mijn ziel mijn lichaam zou verlaten.    Ik wilde er niet bang voor zijn, dus begon ik mezelf eraan te herinneren dat ZIJ hier zijn, het is goed.    Ik zei tegen mezelf, “Je stemde ermee in, je zei ja, dus kalmeer een beetje.”   

Na deze ervaring kreeg ik te horen dat er drie wezens waren die me hielpen, ze hebben me van richting veranderd om te gaan ervaren, of te oefenen met heldere dromen en we kunnen elkaar op een ander platform ontmoeten als ik het niet aankan op het fysiek niveau op dat moment.  

Dus wil je alstublieft, als het mogelijk is, als het relevant is voor mij om te weten welke soort hulp ze wilden geven en wie die wezens kunnen zijn, zonder namen te zeggen omdat ze geen namen gebruiken.    Graag een toelichting op deze ervaring alstublieft?    Heel erg bedankt.

OWS:     We kunnen je vertellen, beste zuster, dat je de opheldering al hebt.    Je weet het antwoord al.    Je stelt een vraag waar je al het antwoord al op hebt.    Je hoeft alleen maar te vertrouwen.    Je moet het proces toestaan.    We vertellen dit de hele tijd aan iedereen, sta het proces toe.    Omdat je begeleiding ontvangt.    Soms lijkt het hogere begeleiding.    Soms lijkt het niet zo’n hoge begeleiding.    Maar het is toch begeleiding.    Nogmaals, als het goed aanvoelt voor je en het was goed voor je, ga er dan mee door.    Maak je geen zorgen of het goed of fout is of wat dan ook, of dat het echt is of dat het ingebeeld is.    Het is wat het is.    Laat het gewoon zijn wat het is.    En ga mee met de stroom.    Oke?

Vraag:    Ja.    Heel erg bedankt.    Dus ik hoef niet uit te zoeken welk soort hulp ze mij probeerden aan te bieden?

Shoshanna:     Shoshanna wil iets met je delen, lieve zus.    Shoshanna wil haar perspectief met jou delen.  

OWS:     Ja.

Vraag:    Ja.   

Shoshanna:     Mijn beste zuster, je bent zo begeleid.    Waarom moet de mens specifiek zijn?    We begrijpen dit niet.    We begrijpen niet als je begeleid wordt waarom je moet weten wat deze wezens zijn.    Zijn het lichtwezens?    Als je Hoger Zelf ja zegt en je bent in je hart gecentreerd ten tijde van de ervaring, hoeven we deze wezens niet te benoemen.  

Echter, wat One Who Serves zegt is dat het een proces is en uiteindelijk zal het aan jou onthuld worden, de boodschap van geduld is werkelijk relevant.    (Gelach)    Dus je moet begrijpen dat dat jouw proces is.  

Het andere ding dat je moet begrijpen dat One Who Serves heeft doorgegeven, is dat we allemaal het proces moeten vertrouwen en onszelf moeten vertrouwen.  

Het andere beetje advies dat we met je willen delen, als we mogen, is dat van het idee om je lichaam te verlaten of deel te nemen op een ander platform.    We moeten ons op elk moment herinneren, als we kunnen, dat we multidimensionale wezens zijn met ervaringen op vele platformen.   De taak van ascensie is om dat in één te integreren.    Dat is de taak van ascensie, om ons bewust te maken van al die dimensies waaraan we deelnemen.  

Dus ik zou je willen vertellen, beste zuster, je bent briljant, koester je daarin en weet dat alle dingen die aan je worden doorgegeven geschikt voor je zijn. Namaste.

OWS:     Geweldig.

Vraag:    Heel erg bedankt.    Ik denk dat ik er elementen in wilde verwerken, dus ik wilde er achter komen of ik iets meer kon doen om aan het proces deel te nemen, maar het lijkt erop dat de boodschap gewoon ontspannen is, genieten van de rit, dat is alles.  

Shoshanna:      Ja, beste zuster, maar de erkenning die we proberen over te brengen is dat je dat al doet omdat je een multi-dimensionaal wezen bent, met multidimensionale processen en ervaringen, ook al zijn we ons daar niet van bewust in ons derde dimensionaal rijk.    Dus je doet die dingen al.  

Vraag:    Heel erg bedankt.    Dank je.    Ik hou van jou.

Shoshanna: Namaste.

Vraag:    Namaste.

Shoshanna:     Namaste.    Wees de God.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?  

Vraag:    Hallo, One Who Serves.    Ik heb steeds van die levendige dromen dat ik bij mijn vrouw, kinderen, vrienden en familie ben, maar met verschillende achtergronden.    Misschien leven we in een andere stad, land, huis, vriendschappen zijn anders, de omgeving is een beetje anders, maar ik heb het gevoel dat ik het weet en ik er eerder ben geweest.    Het voelt echt alsof ik daar ben.    Mijn vraag is of ik eigenlijk parallelle dimensies of verschillende werkelijkheden benader en ervaar?

OWS:     Je ervaart zeker meerdere realiteiten, parallelle werelden, openingen naar andere gebieden van bewustzijn waar je nog geen idee van hebt op je driedimensionale bewustzijnsniveau.    Dus dit opent zich voor jou.  

Dit geldt niet alleen voor degene die dit nu vraagt, maar voor jullie allemaal. Dit opent zich voor jullie, voor jullie allemaal.    Geen uitzonderingen.    Jullie zullen allemaal deze ervaringen hebben op een of ander moment, soms meer dan anderen, maar het komt allemaal naar je toe.    Hoe meer je het toestaat, dat is het beste woord.    Je moet het toestaan, je moet geduld hebben en toestaan dat het proces blijft evolueren terwijl jij blijft evolueren.

Shoshanna:     Mogen we iets delen?

OWS:     Alstublieft.    Ja, Shoshanna wil iets delen.

Shoshanna:     Onze broeder, we willen ons perspectief met je delen, is dat gepast?

Vraag:    Ja.

Shoshanna:     Onze geliefde broeder, dit is spannend nieuws dat je met iedereen deelt.    Wat je ervaart ben jij .   Het is niet vreemd.    Het is jij die jou ervaart.    Het zijn je herinneringen die je ervaart.  

Wat we willen voorstellen voor het gemak van die ervaringen, is om ze met nieuwsgierigheid te benaderen.   Kijk naar ze als, “Oh, ik ervaar dat, wat is dat?”  Bekijk het vanuit een gezichtspunt van nieuwsgierigheid in plaats van “wat is hier aan de hand?”    Het is allemaal perfect voor alle wezens die een goed begrip krijgen van wie ze zijn op andere niveaus.    Dit is een prachtig iets.    Benader het met nieuwsgierigheid en weet dat je te zien krijgt wat je moet weten.     Namaste.

Vraag:    Heel erg bedankt.  

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog andere vragen?    Als dat niet het geval is, zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.  

We geven de laatste boodschap en we denken dat Shoshanna bijna altijd een laatste boodschap heeft.  

Dus we zeggen jullie dat alles in orde is, oké?    Alles is precies zoals het moet zijn.    Dus blijf geduld hebben, blijf het proces toestaan, blijf meegaan met de stroom, wees jezelf op elk moment en wees in het moment.    Wees niet zo gefocust op de toekomst zodat je vergeet te leven in het moment.   

En wees niet zo bezorgd over het verleden.    Het verleden is weg.    Het is maar een herinnering waar je aan vasthoudt en die herinneringen creëren programmering.   Als je die herinneringen loslaat (we zeggen niet om de herinneringen van je geliefde los te laten of iets van dien aard), we zeggen om trauma herinneringen te laten gaan, de herinneringen die de programmering met zich meebrengen en je vasthouden en gehechtheden maken waar je moeite mee hebt om los te laten.    Hoe meer je dat kunt doen, in het nu leven, in het moment, de vreugde vinden in elk moment, de schoonheid om je heen zien waar je ook gaat, wat het ook mag zijn.  

We geven een voorbeeld, James “verknalde” het, zou je kunnen zeggen, door met Joanna te praten.    We willen dit gewoon delen.    Hij zei dat ze door de staat Texas ging en de veeboerderijen en al dit soort dingen zag.    Ze sprak over de schoonheid die ze zag terwijl ze erdoorheen ging en James concentreerde zich op de lelijkheid, de boerenpummels, dat zit in zijn programmering, snap je?    Maar hoe vaak zeggen we en zelfs James zegt het, “zie de schoonheid om je heen” en hij deed dat niet.    Maar hij moet het doen.    Jullie moeten het allemaal doen.  

Je moet je allemaal concentreren op de schoonheid om je heen op het moment dat je er bent.    En als je dat doet, zul je beginnen perspectieven voor jezelf te openen waarvan je niet eens wist dat het er was.    Probeer het! Je zult het leuk vinden.  

Shanti.    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.

Shoshanna:     Shoshanna wil aansluitend op de boodschap van One Who Serves iets delen.    Shoshanna wil een gevoel delen.    Alle wezens delen hun energie.    Alle wezens delen de energie van wat ze voelen en denken met een ander.    Als het wezen opbeurende energie deelt, zullen degenen die zich in de buurt van dat wezen bevinden worden verheven.    We moeten de energie van verheffing delen op een bewust wetend begrip, dat dat onze taak is om te doen, om de mensheid te verheffen naar een geascendeerd bewustzijn.  

Telkens als een van ons oordeelt, telkens als een van ons een ander wezen kleineert, zakken we af.   (onze excuses voor onze passie).    Als we willen ascenderen, moeten we op elk moment bewust zijn om alle mensen om ons heen te verheffen door hun licht te zien, niet hun duisternis.     

Namaste, lieverds.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen