Hallo prachtige familie, dit is een boodschap van Ash’Tar’Ka’ree

Hallo prachtige familie,

Dit is een mooie gechannelde boodschap via onze broeder Zayn in onze groep van commandant Ash’Tar’Ka’ree.


Mijn beste,ik ben Ash’Tar’Ka’Ree

Ik groet je vanaf de Aurora terwijl we klaar staan om passend contact met je te maken.
Want dat is wat jullie nu te wachten staat, een meer open contact waarin we onszelf bekend zullen maken aan degenen die bereid zijn om ons te ontmoeten.
We weten dat er velen zijn die reikhalzend uitkijken naar onze komst, maar weet dat deze komst niet de fysieke landing van onze schepen zal zijn, nog niet in ieder geval.
We zullen beginnen om contact te maken met jullie via je slaaptoestand en als we langsvliegen in je dagelijks leven.
Want we zijn hier en we zijn overal om je heen nu, sommigen lopen zelfs langs ons in de straten, volledig onbewust dat je ons net hebt gepasseerd.
Want we zijn hier nu in grote aantallen mijn beste.

Degenen die voorbereid zijn op dit contact zullen degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor het acclimatiseren van onze aanwezigheid en vervolgens uitgaan en anderen voorbereiden, op dezelfde manier waarop jullie zijn voorbereid.
Want alles moet nu vorm krijgen dierbaren, de vele aankondigingen waarop jullie hebben gewacht moeten worden onthuld, de waarheid moet nu verteld worden, alles is op zijn plaats en klaar voor een grootse onthulling, een onthulling die velen zal schokken, maar jullie, de waarheid zoekers, de krijgers van wat juist is, van het licht, van de liefde, om die grote zucht eruit te laten.


Zo zal het voor jullie allen zijn om in actie te komen en diegene te helpen in het begrijpen van deze waarheden en je zult eindelijk op je gemak zijn.
Jullie geestelijk welzijn zal volledig op zijn gemak komen omdat dit een vrijlating zal veroorzaken van alles waar jullie voor hebben gevochten, het zal niet langer meer een last op jullie schouders zijn omdat alles bekend zal worden gemaakt.
Dus wees nu klaar dierbaren, wees standvastig in het licht en alles zal een gemakkelijke taak voor jullie allemaal zijn.


Ik ben hier in dit nu, dit moment met je mijn beste om je te helpen herinneren waarom jullie hier zijn en wat het is dat jullie moeten doen.
Want er is een energetische verbinding tussen jullie die een doel hebben en dat doel is om te helpen bij het creëren van de etherische grids die nu worden versterkt, golf na golf van Bron energie, van Galactische energie.


Jullie helpen bij het creëren van een web van licht, velen van jullie zijn de ankerpunten voor jullie gebieden en eenmaal volledig geactiveerd zal dit web van licht prachtig zijn om te zien en zien zul je het.
Want het is nu tijd, er is geen gerommel meer met de duistere wezens, ze moeten worden aangepakt en snel.
Zij hebben hun tijd gehad en het moet definitief gedaan zijn. Gedaan, Kaput zoals jullie zeggen.
Dus, pieker niet over wat er gebeurt in de buitenwereld en weet dat alles goed is en voor gezorgd wordt met Goddelijke gerechtigheid, gerechtigheid voor de Aarde en haar volkeren.


Ga nu dierbaren en Veranker de brandpunten van licht in jullie steden. Begin te visualiseren, doe dit en wij zullen er zijn om je te helpen met dit werk.
Er is veel te doen, dus wees klaar dierbaren, de tijd is nu.
Ik ben Ash’Tar’Ka’Ree en ik ben al een tijdje bij jullie beiden geweest.
Ik zeg hallo,  je ziet me de volgende keer. 


Gekanaliseerd door Zayn…..https://tapestryofcreation.com.
Ga naar de website van Zayn voor updates van de gechannelde berichten van onze galactische familie en opgevaren meesters en aartsengelen.
Galactisch kunstwerk van David Rousseau

Davian-Art. com
Contact David e-mail voor opdracht kunstwerk.

Terug naar pagina Diverse berichten