19.05.12 “We zullen onszelf aan velen van jullie presenteren”

We zullen onszelf aan velen van jullie presenteren”


KaRa   en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 12 mei 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


KaRa    

Ik ben KaRa .  

Ik waardeer de tijden dat ik en mijn broeders en zusters van de Pleiadische vloot en die van de Raden, wij allemaal hier bij jullie kunnen zijn, niet alleen hier bij jullie deze groep, maar met iedereen die deze woorden lezen of naar deze woorden luisteren.    We zijn hier voor jullie allemaal.  

De tijden die voor ons liggen naderen snel.  

Ja, we weten dat jullie moe zijn.    We weten dat velen van jullie soms zeggen, “Ik heb er genoeg van.”    Dat jullie soms zelfs zeggen, “Ik wil van deze planeet af,  ik ben er klaar mee.”    Toch volhard je.    Je gaat verder omdat je je missie kent, weet wat je hier moet doen.  

Weet dat je hier bent om al je broeders en zusters weer bij elkaar te brengen, weet dat je hier bent om de weg voor te bereiden voor degenen die nog niet zijn ontwaakt.

Je weet dat je hier bent om een ​​leven van licht te leven en om het licht te delen en terug te brengen naar iedereen die er klaar voor is.    Overal licht naar de duisternis brengen.  

Deze planeet zal weer een planeet van licht worden.    Het zal uit de schaduwen komen en terug keren naar het licht.    Iedereen die nog in de schaduw willen blijven, zullen dat niet veel langer kunnen doen.    Want zoals je weet worden de energieën steeds hoger en zullen steeds meer stijgen.    

Wij,  de Pleiadianen, de Arcturiërs , de Sirianen, de Antarianen, we zijn allemaal hier om op verschillende manieren te helpen.    We hebben allemaal onze missies, net zoals jullie.    We wachten allemaal, net zoals jullie dat doen.    Maar we wachten wetende dat het wachten tot een einde komt.  

Jullie kunnen je nog steeds afvragen, is dit echt, zijn wij echt?    Je hoort stemmen in je hoofd die simpelweg je eigen verbeelding zijn.    Zoals je vaak hebt gehoord, is verbeelding een denkproces in de hogere vibraties, de hogere dimensies, de vijfde dimensie en daarboven.    Je bent je voertuig aan het uitlijnen.   Je begint steeds meer te visualiseren.    Deze visualisaties te kristalliseren.    Je laat je fantasie de vrije loop.  Je droomt.   Je ademt.    Laat deze dromen werkelijkheid worden.  

Het is bijna tijd voor het licht, mijn broeders en zusters.    Onze familie van licht, het is bijna tijd.    We zullen onszelf aan velen van jullie presenteren niet aan iedereen, velen van jullie, terwijl jullie voorbereid worden en jezelf voorbereid op de grootse momenten die voor jullie liggen.    Nee, we kunnen geen datum of een tijdschema geven omdat je door al deze veranderingen weet dat de vibrationele frequenties veranderen in jullie allemaal en als collectief bewustzijn op de planeet.  

We zijn hier.    We zijn klaar.    De vraag is, zijn jullie klaar?  

Ik ben KaRa .    Ik verlaat jullie nu tijdelijk en ik zal terugkeren samen met veel van mijn broeders en zusters die met steeds meer van jullie willen beginnen te communiceren, niet alleen via James, maar met elk van jullie als individuen.    Verschillende van ons zullen met steeds meer van jullie communiceren.    Je zult er klaar voor zijn als je het probeert toe te staan.  

Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal, mijn geliefde broeders en zusters.    

Ga elke dag verder en breng het licht naar deze planeet, veranker het licht en deel het dan onder jullie.


One Who Serves

Om, mani,, padme, hum;    om, mani padme hum;    om, mani, padme hum, hum.     Groeten aan jullie!     One Who Serves is er weer en Shoshanna staat klaar.    We zijn klaar voor jullie vragen en om je te helpen met de antwoorden.  

Maar voordat we dit doen, willen we tegen alle moeders die er zijn alleen maar zeggen, heb een prachtige gelukkige moederdag.    Het is een speciale dag voor jullie allemaal.    Een speciale dag die is ontworpen, speciaal ingesteld voor jullie.    Want jullie zijn degenen die al het licht naar deze planeet brengen.    Jullie zijn degenen die dit doen door de kinderen die zijn binnengekomen, de baby’s, degenen die binnenkomen om de taal van het licht te spreken, als je het zo wilt noemen, de hoge vibraties naar deze planeet brengen.    Het is aan jullie, de moeders maar ook de vaders, om hun proces zo lang mogelijk toe te staan.   Want sommigen, steeds meer terwijl dit proces verder gaat, zullen geen toevlucht meer nemen tot de derde dimensie.    Op een gegeven moment zal dit tot een einde komen.   En zullen ze verdergaan in de hogere vibraties naar de hogere vierde en vijfde dimensionale frequenties en daar blijven.    En zij, ze zullen jullie helpen, de volwassenen, zij zullen jullie helpen om ook die vibraties te bereiken.  

We zijn nu klaar voor jullie vragen.    Hebben jullie nog vragen?  

Vraag: Hallo One Who Serves.  

OWS:     Ja.

Vraag: Zegeningen voor jou en Shoshanna en jullie allemaal.    Ik heb een vraag namens het collectief.    Het was iets dat mij overkwam in mijn meditatie maar ik geloof dat dit voor het collectief is.    Dus dit is niet alleen voor mij, dit is voor het collectief.  

Toen ik aan het mediteren was in mijn Merkabah, vergezeld van mijn tweelingziel, zag ik plotseling vele tweelingen uit de schepen komen in hun Merkabahs.    Ze waren samengevoegd.    Ze waren één Merkabah.    Maar het leek op een driedubbele tetraëder.    Er waren er veel, veel koppels kwamen eruit en er was iets veelbetekenend aan.    Het was duidelijk veelbetekenend voor mij, ja, dat ik geloof dat ik het antwoord heb.    Echter, dit is ook veelbetekenend voor het collectief, deze eendracht, dit mannelijke, dit vrouwelijke en deze tweelingzielen.    Dus ik vraag me af of je dat een beetje kunt benadrukken voor mij.    Dank je.    

OWS:     Je bent zeker correct in termen dat het eraan komt.    Er zijn steeds meer van deze verbindingen die gemaakt worden door degenen die er klaar voor zijn, zelfs als het op dit moment niet gebeurt op het fysieke niveau op dit punt, het zal voor het grootste deel niet in jullie driedimensionale bewustzijn plaatsvinden, maar het zal gebeuren in de hogere vibraties, de hogere vierde en vijfde dimensie en verder.  

Dit is waar men op voorbereid is, de hereniging.   Het is niet alleen de hereniging van de oude zielen zoals jullie die weer bij elkaar komen, het is de hereniging van jou en je Hoger Zelf, evenals je tweelingzielen.  

Dus dit klopt zoals je het ziet, er is in veel opzichten een scheiding gemaakt voor het op verschillende manieren openen van communicatie.    We kunnen daar niet verder op ingaan hoe deze communicatie zal zijn, want je zult het weten wanneer het gebeurt en als het gebeurt.   Oke?  

Shoshanna, heb je iets toe te voegen?

Shoshanna : (Gekanaliseerd door JoAnna McConnell)

We hebben een perspectief om te delen, als we mogen.

Vraag: Absoluut.

Shoshanna:     Het perspectief dat wij zien is moeilijk onder woorden te brengen.    Echter, het idee en de energie van een tweelingziel, een tweelingvlam, gaat alleen over voltooiing van eenheid.    Het gaat over voltooiing.    Het gaat over het samenvoegen van de energie zodat men compleet is.    We zullen je vertellen dat er zijn die tussen jullie lopen die compleet zijn.    Ze zijn samengevoegd.    Ze zijn één.    En als je dat ziet, zullen ze niet langer spreken over het hebben van een tweelingvlam, omdat ze versmolten zijn met dat wat de energie van de ander is in perfecte balans en eenheid.    Dit is wat we met je te delen hebben.    Namaste.

Vraag: Dank je.    Precies, Ik fuseerde met mijn tweeling.    Dit was ook een collectieve vraag voor het collectief.    Ik begrijp dat het eenheid is.    Ik begrijp dat helemaal, zuster.    Dit was volgens mij een forum voor mij om deze vraag voor het collectief te stellen, dat ik het via mij  gezien had, omdat het een overpeinzende vraag is geloof ik, maar als je eenmaal in eendracht bent en in eendracht met je Godheid bent en eenheid met eenzijn, is er meer diepgaande energie in het spel.    Er is zeker meer diepgaande energie.    Dus dat was simpel en dat was synchroniciteit, ik bedank jullie allebei daarvoor. Ik zend jullie zegeningen!

Shoshanna:     We zouden nog een ding met je willen delen.    Zoals we jou zien en zoals we jou kennen, je hebt veel inzicht en veel begrip, meer dan de meesten.    Dat is wat we je wilde vertellen.    Dit zijn jou frustratie en jou moeilijkheden in het leven, omdat je de dingen anders ziet dan de meesten en in een hoger perspectief dan de meesten.    Maar heb geduld met iedereen die het niet kunnen zien, want zij zullen het inhalen, mijn lieve zuster.     Namaste.

Vraag: Namaste.    Zegeningen.    Dank je.

OWS:     Heel goed.    Hebben we nog andere vragen?

Vraag: Ja.    Groeten.    Ik heb gehoord dat president Trump vaccins afdwingt en ik vroeg me af of je commentaar kunt leveren op hoe smerig deze vaccins zijn die worden afgedwongen?

OWS:     Allereerst, hij dwingt geen vaccins af.    Degenen die hem niet bevelen, maar degenen die hem leiden in respect dat hij het spel mee moet spelen.    En hij speelt het spel mee, zodat het er uit ziet alsof hij achter dit programma zit, maar hij zit er in eerste instantie niet achter.    Dat kunnen we je vertellen.  

Het idee van vaccinatie dat eens een geweldig idee was,  om een ​​gelegenheid te creëren om de mensen van de aarde van verschillende soorten ziekten te bevrijden.  

Maar natuurlijk, zoals alles dat van goede aard is, van licht, werd in duisternis veranderd, het veranderde in een verdedigingswapens en al dit soort dingen.    En degenen die de toepassingen van de vaccins wilde promoten, als het volledig ongebreideld zou blijven zouden ze veel meer doen dan ze tot nu toe gedaan hebben. Ze hadden grote plannen voor de verwijdering van veel mensen op aarde.    Maar, zoals alles, laat het Verzet en de Lichtkrachten dit niet toe.    Dus is er een poging om deze vaccinaties te gebruiken om ziekten en dit soort dingen tot stand te brengen, zelfs om het te promoten met het idee van een pandemie die de wereld over gaat, maar dat gaat niet gebeuren.  

Nogmaals, we hebben dit eerder gezegd, we zouden niet met jullie gewerkt hebben, wij allemaal, niet alleen wij, maar iedereen die met jullie werken in het collectief, we zouden dit alles niet doen als we dachten dat het allemaal zou eindigen met een soort pandemie of nucleaire oorlog of iets van dien aard.    Dus dit alles is ingeperkt, en zal zo blijven.  

Maar we raden je aan om telkens wanneer je het idee van een vaccinatie overweegt, hetzij voor jezelf of voor je dierbaren, eerst onderzoek te doen.    Doe onderzoek voordat je aan dit soort dingen begint.    Oke?  

Shoshanna, heb je iets toe te voegen?

Shoshanna:     Ja.    Shoshanna wil over die opmerking iets delen.    De kracht van kennis is groot in het driedimensionale bewuste rijk en degenen die wensen om diegene wakker te maken die al lang gehypnotiseerd zijn door dit vaccinatieprogramma en ermee instemmen, wij moeten degenen zijn die hen wakker schudden door onze kennis, door ons begrip.  

Wees niet bang om te vragen wanneer je wordt geconfronteerd door een medische professional die iemand wil vaccineren, inclusief een dier.    Zorg dat je informatie hebt.    Doe diepgaand onderzoek.    Ga met je informatie naar ze toe en stel vragen en vertel ze,  “waarom geef je dit, wat zijn de statistieken,” enz. ”    Kennis en de toepassing van kennis in dit rijk is het krachtigste dat je hebt om deze gekte te bestrijden.     Namaste.

OWS:     Om het concept uit de “X-Files” te nemen, de waarheid is er als je het wilt vinden.    Het is er over al dit soort dingen, vaccinaties, dit alles.    De waarheid is er als je het wilt vinden.  

Vraag: Dank je.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?  

Vraag: Ja, One Who Serves, ik heb één simpele vraag.    Is het mogelijk voor ons om Inner Earth te bezoeken?    Hebben we een escorte of toestemming nodig om dat te doen?  

OWS:     Het is niet zozeer een escorte of toestemming, het is de vraag of het deel uitmaakt van je missie op dit moment dat je dit kunt doen.   Het vereist natuurlijk ook een intentie.    Als je de intentie hebt om dit te doen en je bent in staat om je vibraties op dat moment voldoende te verhogen om dit tot stand te brengen, dan is het mogelijk.     Maar het moet normaal gesproken komen van diegenen die zich van tevoren hebben voorbereid om deel uit te maken van deze uitdrukking.    Dat is nu in  deze tijd.    Het is niet in de toekomstige tijd.  

Met andere woorden, in de tijd die voor ons ligt, na disclosure, nadat dit alles tot stand is gekomen, zullen er veel geheime doorgangen geopend worden zouden we zeggen, de ingangen naar de Binnenaarde en Holle Aarde.    En als deze open gaan, zullen ze opengaan voor de massa die er klaar voor is om er deel van uit te maken.  

Evenals degenen die diep onder de aarde zijn zullen in een proces gaan van omhoog komen.    Ze zullen opduiken uit hun diepe locatie, hun thuis diep van binnen, ze zullen versmelten met die van de oppervlakte.    Dit alles maakt deel uit van de disclosure zoals die in de toekomstige tijd gebeurt.  

Shoshanna, iets aan toe te voegen?

Shoshanna:     Nee, niet op dit moment.

OWS:     Niet op dit moment.    Heel goed.    Beantwoordt dit je vraag?

Vraag: Ja dat doet het.    Dank u zeer.   

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog andere vragen, hoe?    Er was iemand die iets wilde vragen.

Vraag: Ja.    Ik zou graag willen vragen over dat fenomeen op Facebook en overal anders, genaamd de 5G-technologie.    Het lijkt veel angst in mij te veroorzaken en het is gemakkelijk om in die angstval te trappen.    Ik wil weten hoe we niet in de angstval van 5G-technologie kunnen vallen.    Sommigen zeiden dat het de moleculen van water in ons lichaam herschikt. Ik wil gewoon weten hoe we geen slachtoffer hiervan worden, maar in mijn kracht zijn en wat we eraan kunnen doen?  

OWS:     Allereerst, de 5G-technologie is net als alles wat mogelijk nuttig is als een prachtige uitvinding of iets dat naar iemand toe komt, ze brengen het vanuit de universele geest en ze brengen het in actie.  

Maar wanneer ze dat doen, dan is het beschikbaar voor de duistere machten om hier ook gebruik van te maken.    En dit is wat er is gebeurd zoals we het zien.    Degenen die deze technologie naar voren willen brengen zijn door de duistere kant overweldigd zouden we zeggen om deze technologie en deze energieën te kunnen gebruiken als een ding die ziekten en al dit soort dingen over de hele planeet zou veroorzaken.  

Maar, en dit is een grote maar, de Lichtkrachten zijn zich zeer bewust van dit proces, deze technologie en doen alles wat ze kunnen om niet alleen die plannen van de duistere krachten met deze technologie te beperken, maar ook om in staat te zijn om deze technologie te gebruiken op een manier om licht naar de planeet te brengen zullen we zeggen.  

Dus diegenen die zullen worden beïnvloed door deze nieuwe technologie die naar buiten komt, als je verstrikt bent in het angstproces, als je er de driedimensionale aspecten van voelt, dan zul je de driedimensionale effecten hebben die hiermee bedoeld waren.   Maar als je jezelf in de hogere vibraties voelt, de hogere frequenties, dan kunnen dit soort energieën, welke driedimensionale energieën zijn, op geen enkele manier van invloed op je zijn.    Dit is wat we keer op keer blijven zeggen.    Als je in de hogere vibraties bent en je blijft daar steeds meer, dan kunnen deze dingen met lagere vibraties je niet schaden.    Oke?

Shoshanna, heb je hier iets aan toe te voegen?

Shoshanna:     Ja.    We willen ons perspectief delen, we zijn het eens met alles wat is doorgegeven.    Mogen wij ons perspectief met je delen?

Vraag: Ja graag.

Shoshanna:     We moeten begrijpen, dit is moeilijk voor degenen die diep zijn geprogrammeerd door het angstprogramma, dat het een programma is. Datgene waar je bang voor bent, ontneemt je je kracht, dit is het plan.    Wij zijn buitengewoon krachtig.    De mens is enorm krachtig, hij heeft het vermogen om een ​​universum te zijn binnen de kracht die aan dat wezen is gegeven.    Dus we moeten je vertellen dat angst de kracht van je afneemt, ongeacht wat er tegenover je staat.  

Een ding dat we moeten doen, we moeten ons niet met het programma bezighouden.    Wanneer we iets lezen dat angst in onze harten en onze geest brengt, moeten we dat opzij leggen en het niet toestaan in ons begrip te komen.    Naarmate het ons begrip binnendringt, vermeerderd het.    Het is besmettelijk.  Men moet opstaan ​​als men angst voelt en anderen helpen om dat niet te voelen, om dat uit hun ervaring te halen, omdat alleen angst chaos zal creëren.    Dat is ons begrip van dit gekke programma dat is opgedrongen aan de mens.    Dus alsjeblieft, als je ergens bang voor bent, zoek dan een manier om er niet bang voor te zijn.     Namaste.

Vraag: Dank je.

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag: Ik heb een vraag.  

OWS:     Ja?

Vraag: Dank je.    Ik zou willen dat je enig licht werpt op het onderwerp van de Bron-ziel.    We weten dat Jezus van de Bron kwam, hij kwam niet van verschillende stralen van kleuren van de ziel.    De Bron stuurde een aantal zielen naar de aarde, maar de Bron stuurde er niet zoveel om zich niet in het experiment te mengen.    Kun je alsjeblieft iets meer uitleggen over dit onderwerp?

OWS:     We begrijpen niet helemaal wat dit onderwerp is.    Herformuleer je vraag alstublieft.

Vraag: Oke.    Ik vraag naar de Bronzielen.    De Bron zond zielen rechtstreeks naar de aarde zonder dat ze door de reïncarnatie gingen.    Het waren verschillende zielen die kwamen, zoals Jezus.  

OWS:     Ja.    Nu begrijpen we het.    Maar we willen zeggen dat dit een misverstand is, een misvatting dat “Yeshua” rechtstreeks van de Bron kwam.    Hoe is dat anders dan jullie allemaal?   Jullie komen allemaal direct van de Bron.    Er is dus geen verschil.    Of hij nu wel of niet in de reïncarnatiecyclus zat, we zouden zeggen dat hij dat was, hij kwam niet meer rechtstreeks van de bron dan iemand van jullie.    Oke?  

Dit begrijpend, hij kwam van een hogere vibrationele bron in die tijd door vanaf zijn Hoger Zelf te komen, wat Sananda was, en werd naar de aarde gestuurd met een missie.    De missie was om het Christusbewustzijn weer naar de planeet te brengen. Dit was, zoals wij het zien, de derde poging om dit te doen.    We zullen hier niet verder op ingaan, maar dit was een poging om het Christusbewustzijn hier te brengen en hij werd het Christusbewustzijn.  

Met betrekking tot Yeshua, hij heeft veel gedaan om het collectieve bewustzijn van de planeet te verheffen.    We kunnen de misvatting begrijpen, omdat hij een speciaal iemand was die naar beneden kwam.    Dat was hij niet.    Hij was niet meer speciaal dan iemand van jullie.    En hijzelf zou, als hij voor je stond, precies hetzelfde zeggen,  hij is niet hoger en niet lager dan iemand van jullie.  

En hij, zoals we willen zeggen, de hoge in de Grote Witte Broederschap, in termen van hoge gids zou je kunnen zeggen, hij is speciaal in dat opzicht, zeker, voor wie hij in het verleden was en wat hij nog steeds is.    Oke?  

Vraag: Ja.

OWS:     Shoshanna, heb je iets toe te voegen?

Shoshanna:     We willen ons perspectief hieraan toevoegen, wat we zouden willen zeggen is dat allen die het licht willen brengen, het licht dragen, het licht verankeren, die geloven dat ze zijn gekozen om deze dingen te doen en ze geloven dat ze zelf hebben gekozen om die dingen te doen, zijn degenen die de mensheid zullen verheffen.    Het maakt niet uit waar ze vandaan komen.    Het gaat erom dat elk wezen dat het licht draagt, het licht verankert, het licht laat schijnen.  

We willen je in totaliteit vertellen dat allen, misschien allen die zich verbinden  met deze bijeenkomst en zich bezighouden met deze groep, het licht willen dragen, het licht willen zijn, het licht willen laten schijnen in hun onvoorwaardelijke liefde voor de mensheid.    Dit is alles wat er is.    Er is niets anders.    En Yeshua heeft zich voor die missie ingezet en daarom zien we hem zoals we hem zien, omdat hij zich volledig aan die missie heeft toegewijd.    Dat is wat we te zeggen hebben, dat elk van jullie zich volledig aan die missie kan toewijden.     Namaste.

Vraag: Dank je.

OWS:     Zijn er nu nog andere vragen?

Vraag: One Who Serves, hallo.    Er is een andere zielengroep waar ik deel van uitmaak, één van hen vroeg gisteren iets dat in de chat was gezegd over het O-negatieve bloed, het veroorzaakte veel angst in haar.    Het O-negatieve bloed, ik weet er niet veel van, maar ik heb er anderen over horen praten.    Kan je hier een beetje over uitweiden voor ons?    Waar het vandaan kwam en waar we naartoe gaan.    Dank je.

OWS:     Wat we kunnen zeggen is precies zoals Shoshanna eerder zei over angst.    Angst zal leiden tot meer angst en meer angst en meer angst.    Dus wat je ook leest, wat je ook hoort, gebruik je onderscheidingsvermogen.    Doe je onderzoek.    Raak niet betrokken bij de programmering die plaatsvindt.   Of het positief of negatief is, of het buitenaards is, of het dit is of dat, het betekent niets.    Het betekent alleen om in jezelf door te gaan met het aspect dat je in deze tijd bent, om in het moment te blijven, om niet betrokken te raken bij de programmering uit het verleden of je constant zorgen te maken over de toekomst en wat de toekomst gaat brengen.    Want als je je zorgen blijft maken over wat de toekomst gaat brengen, ga je de momenten missen waarin je je nu bevindt.

Vraag: Ja.

Shoshanna:     We willen ons perspectief delen.    We willen ons perspectief met je delen, beste zuster.    Zou dat op dit moment gepast zijn?

Vraag: Absoluut.

Shoshanna:     We moeten een geheim delen.   Het geheim is dat er meer bloedgroepen zijn dan dat er zand is op de planeet.    Er zijn bloedgroepen die nog niet ontdekt zijn, eigenlijk is het project voor het menselijk genoom nog heel recent.    We weten niets over genetica op deze planeet.    Het zijn allemaal geruchten.    Het zijn allemaal wetenschappelijke misverstanden op vele niveaus.    Bloedgroepen zijn veelvoudig en het zijn er heel veel.    Het toont slechts de bloedlijn waaruit je lichaam is gemaakt.    Maar is het lichaam het belangrijkste?    Is de fysieke avatar het belangrijkste?    We denken van niet.    We denken dat het een avatar is die eenvoudigweg op de planeet leeft en zijn missie is om licht naar de planeet te brengen door zijn spirituele begrip en door zijn zielsoverdracht naar zijn lichaam.    Dus je moet het in perspectief plaatsen en dat wat gericht is op de O-negatieve bloedgroep moet men relativeren, wat is de belangrijkste missie.     Namaste.

Vraag: Dank je.    Nee, ik vroeg het alleen voor een ​​vriend.    Ik hecht daar niet aan.  Dat is het niet, ik kijk niet op naar mensen.    Maar heel erg bedankt.  

Shoshanna:     Maar misschien kunt je ons perspectief dan delen.

Vraag: Dat zal ik.    Heel erg bedankt.

Shoshanna:     Namaste.

Vraag: Namaste.

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Heel goed.    Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.

Voordat we dat echter doen, vragen we jullie allemaal om door te gaan, om niet alleen het licht te verankeren zoals je hebt gedaan, maar begin steeds meer om het licht te verspreiden.    Wij hebben je gevraagd, Aartsengel Michael heeft je gevraagd dit steeds meer te doen.    Niet alleen met diegenen die je heel goed kent, maar waar de gelegenheid zich ook voordoet begin om wat informatie te delen, een deel van je kennis, een deel van je begrip, alleen als degene waarmee je het deelt er zo goed als klaar voor is, met andere woorden, aan het begin van het ontwakingsproces is.  

We vertellen jullie dit nu omdat steeds meer waar je in contact mee komt, omdat dit jouw missie is, zijn degenen die in het ontwakingsproces zitten.  

Shoshanna, heb je  iets toe te voegen aan het eind?    We geven nu het kanaal vrij.

Shanti .    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.

Shoshanna:     We willen iets delen en applaudisseren voor jullie moed en jullie liefde. Het is moeilijk om het licht te delen.    Vaak is het moeilijk omdat velen je licht niet zien.    Velen ervaren jouw licht niet.    Maar je moet dat licht blijven schijnen.    Je moet doorgaan met het verheffen van de mensheid als je waar je ook gaat het bewustzijn wilt verhogen en als je wilt dat Gaia een planeet van licht wordt.    Je moet je licht delen.    Je moet je licht laten schijnen.    Je moet je licht onzelfzuchtig geven, hoe moeilijk het ook is, we weten dat ieder van jullie dat doet op een moment tot moment basis.    Onthoud hoe belangrijk het is om de mensheid te verheffen door je prachtige licht te laten schijnen.     Dat is alles wat we hebben.     Namaste.  


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen