19.05.26 “Nu is het tijd voor de Eerste voorbereiding en de delegaties”

Nu is het tijd voor de Eerste voorbereiding en de delegaties”


KaRa ( Pleiadiadische afgezant) en One Who Serves (Geassendeerde Meesters collectief) gechanneld door James McConnell


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 26 mei 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee


KaRa

Ik ben KaRa.    Het is een genoegen om op deze manier weer bij jullie terug te zijn.

Weet dat hoewel ik door James heen kom, dat ik via hem spreek, ik nu ook door anderen heen kom en door hen spreek.   Omdat de boodschap belangrijk is, niet wie de boodschap brengt, maar de boodschap zelf.   Het bericht is belangrijk, niet de boodschapper.

Het is tijd voor velen van ons om onszelf steeds meer aan iedereen, aan jullie, aan onze families te introduceren.

Ik heb al eerder gesproken, je hebt het eerder gehoord,  over de Eerste Richtlijn.    Je hebt mij ook horen spreken over de eerste Richtlijn.    Nu is het tijd voor de Eerste Voorbereiding.    Voorbereiding om eenieder van jullie zover te brengen dat je contact met ons kunt opnemen.

Of het nu door iemand is zoals James, of dat het rechtstreeks door jou is via je Hoger Zelf, of als een communicatie die naar je komt.    We gaan dit soort communicatie steeds meer uitbreiden.    Omdat de voorbereiding wordt gemaakt.    De delegaties worden nu samengesteld, vele delegaties, afkomstig uit de vele Raden om de weg te effenen voor het eerste contact, zoals wij hebben gedaan.    Ja, om de weg voor te bereiden voor diegenen van jullie die klaar zullen zijn.

Ik zeg nu, maak je klaar, omdat je nog niet klaar bent.    Om klaar te zijn, om je vibratie op een hoger niveau te houden, zodat we je dan kunnen ontmoeten.    Want als je trilling laag is, zijn we niet in staat om in je fysieke aanwezigheid te zijn, omdat ons lichaam, ons zenuwstelsel dat niet aankan. Het vergt veel energie van ons om onszelf te kunnen verlagen tot een vibratie die lijkt op de derde dimensie.    Maar het vergt niet veel energie om onze vibratie naar de jouwe te brengen als je in de hogere vierde dimensie werkt of zelfs in de vijfde.    Dat is waar jullie je voor voorbereiden om te doen.

Blijf je vibratie verhogen, omdat velen naar voren komen en met jullie delen om je aan te moedigen dit te doen, om je vibratie te blijven verhogen.    Laat kleine programmeringen je niet in de weg staan.    Want dat is alles wat het is, alleen maar programma’s.    Programma’s die je tegenhouden.    Programma’s die je tegenhouden in deze driedimensionale illusie van je creatie.    Het is nu tijd om die creatie opzij te leggen.    Het is tijd om opnieuw te creëren.    Creëer de nieuwe Gouden Eeuw van Gaia.    Omdat dat is wat jullie allemaal moeten doen.    En dat is wat wij doen, om jullie te helpen en te begeleiden en je naar het punt te brengen waar de grote hereniging kan plaatsvinden.

Een hereniging die vele duizenden en duizenden jaren is voorspeld, in jullie aardse jaren.    Eonen van tijd om deze hereniging bij elkaar te brengen.    Want lang geleden plande je al voor dit moment, deze momenten van grote hereniging te laten plaatsvinden.

Jullie noemen het Disclosure.   Het gaat over het onthullen van de waarheid, de waarheid die overal om je heen is.    Zoals jullie gezegde luidt, de waarheid ligt op straat.    Iedereen kan de waarheid vinden als ze er naar zoeken.    Maar het vraagt erom om er naar te zoeken.    Je moet ernaar zoeken, niet buiten jezelf kijken maar naar binnen kijken.    Als je naar binnen kijkt en de waarheid vind, vind je de archieven van je afkomst in jezelf.    Dan zul je ook de waarheid buiten jezelf kennen.

Dus vertrouw op jezelf.    Geloof in jezelf, zoals wij geloven in jou.    En bereid je voor. Bereid je voor op de komende tijden.    Bereid jezelf voor op het moment en wij zullen ons aan je kunnen voorstellen.    Of moet ik zeggen, opnieuw aan jullie voorstellen.

Tot die tijd, blijf alles doen wat je kunt om niet alleen het licht te verankeren, maar om het licht te verspreiden.    Word de discipelen van Sananda, jullie allemaal.    Word die discipelen.    Volg de discipline.    Verspreid het licht.    Word de Strijders van Licht.    Wees de laarzen op de grond die het licht verspreiden waar jullie maar kunnen.

Die tijd is aangebroken, mijn vrienden.    Het is nu tijd om op je Vader’s missie te gaan, of je Hoger Zelf, de missie die er is ligt voor je.    Als je aandrang voelt, als je de roeping voelt, beantwoordt dan die roeping.    Nu is het moment.

Ik ben KaRa.    Ik verlaat jullie nu op dit moment met alle vrede en liefde en het licht dat je in jezelf kunt vasthouden en met iedereen deelt waarmee je in contact komt als het gepast is.

Al mijn vrede en liefde zijn met ieder van jullie, mijn vrienden, mijn broeders, mijn zusters.    We houden enorm van jullie.    En die liefde zal je door deze dag en de komende dagen heen dragen.


One Who Serves

Om, mani, padme, hum,  om, mani padme hum;  hum, hum.     Groeten aan jullie!     One Who Serves is weer bij jullie.

Je kunt nu je telefoons unmuten.    Zijn jullie er.

Gasten:  Ja!    Groeten aan jou!     Liefde en licht!

OWS:  Ja.    Liefde en licht.    Ja!

We hebben geen specifieke boodschap, want dat was een tamelijk diepgaand bericht van KaRa.

Maar merk op dat het niet alleen KaRa is die spreekt.    Het is een collectief waar ze deel van uitmaakt, de Pleiadische collectieve raad, de hoge raad van de Pleiaden, zij is een afgezant van deze planeet, één van de velen die beide nu hier zijn en die nog blijven komen.    Er zullen er nog veel meer zijn waarvan je zult gaan horen, niet alleen via James, maar ook via vele andere bronnen.    Dus wees er klaar voor om kennis te maken met vele andere.    Oke?

Hebben  jullie vragen voor One Who Serves?

Vraag: KaRa heeft veel gesproken over het delen van het licht.    Afgelopen week was het gewoon geweldig.    Het is alsof er zoveel mensen naar me toe zijn gekomen.    Ik werd twee keer uitgenodigd afgelopen week voor een diner en toen ik daar aankwam, zeiden ze dat ze meer wilden horen over wat er in de wereld gaande was, iets over Trump vertellen en over andere dingen, dat ik het licht moest delen aan een eettafel.    Gisteren werd ik uitgenodigd door een andere groep die er meer over wilde horen.    De bespreking zou maar een uur duren, maar het werden er drie.    Het is alsof steeds meer mensen zich aangetrokken voelen tot de boodschap en meer willen horen.    Dus ik ben heel blij.    Je kunt het in mijn stem horen.    Ik ben enthousiast.

OWS:  Dat is geweldig, maar we moeten een waarschuwing geven.    Niet alleen aan  degene die dit ter sprake brengt, maar voor iedereen die dit soort dingen gaat ervaren.

Laat het niet (hoe zeggen jullie dat?), Laat het niet naar je hoofd stijgen.    Laat je ego er niet bij betrokken raken.    Of zoals James de term gebruikte ‘het glamour stadium’ van de spirituele evolutie in jou.    Dat is iets dat heel moeilijk los te laten is zodra het aan je gehecht is, dat glamour stadium.   De fase die zegt, “Ik ben nu aangekomen, je kunt naar me luisteren, ik heb de waarheid.”    Nee, in dat opzicht bereik je niemand.

Als je de waarheid weet kun je de waarheid delen, maar zeg niet dat het alleen jouw waarheid is.    Dat is wat je moet begrijpen, dat iedereen zijn eigen waarheid heeft en dat ze daar recht op hebben, wat het ook mag zijn.    Als ze informatie willen zoals deze die sprak heeft gesuggereerd, zal dat komen.    Dat zal steeds meer gebeuren.    Meer mensen zullen gaan roepen om het licht zullen we zeggen.    En terwijl ze dit doen, deel het licht dan zoveel mogelijk met hen, maar niet meer dan wat je moet doen, zie je?    Word geen Jim Jones, is dat degene die de mensen achtervolgde tot hun dood?    Jullie weten waar we het over hebben?    Ja, word niet zo, word niet meer dan wie je bent.   Oke?    Gewoon een simpele waarschuwing.    We zeggen niet dat je dat doet, maar het is heel gemakkelijk om in het glamour stadium te vervallen, maar het is erg moeilijk om er weer uit te komen als het je in zijn greep hebt.

Vraag: De reden dat ik zo opgewonden ben, is dat je vaak het negatieve aspect ontvangt waardoor mensen bij je willen komen zodat ze hun kant kunnen vertellen en ik heb dat laten gebeuren.    Dus in dit geval was het precies het tegenovergestelde en het was heel leuk om hen vragen te laten stellen, zelfs over voeding, vragen over vleesloze maaltijden die ik maak en waarom het belangrijk is.    Het maakte me erg opgewonden dat mensen in die positieve richting evolueerden in plaats van naar de negatieve kant.

OWS:  Ja.    Dat is geweldig, we prijzen je dat je doet wat je kan in die omstandigheden.

We moeten verder gaan.     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:  Ik heb een vraag.    Ik had een droom in verschillende delen met verschillende personen.    In een deel van de droom droomde ik van Kim Kardashian en haar zus Courtney en ik sprak met hen.    In het andere deel van mijn droom zag ik iemand uit mijn verleden uit het land waar ik vandaan kwam.    Er waren verschillende mensen in de droom.    Wat is de betekenis van de Kardashians in mijn droom?    Ik begrijp dat gedeelte niet, maar ik begrijp wel dat ik droomde over iemand uit mijn land omdat ik over hen had nagedacht en verlangde naar deze vriend uit het verleden.    Maar dromen over de Kardashians is voor mij niet logisch.    Kun je me daar een hint over geven?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat wanneer er verschillende mensen in je droom aan jou verschijnen, het vaak delen van jezelf zijn, verschillende aspecten van jezelf, van je multi-dimensionale zelf en andere aspecten van wie je op dit moment bent en wat ze voor jou kunnen betekenen en de boodschap die doorkomt.    In dit geval, degene die jij Kim Kardashian noemt, is een aanwijzing voor wat het voor jou zou kunnen betekenen, wie ze voor jou is.    Wij kunnen niet zeggen wie ze is, dat is aan jou.    Maar wat het ook is, het is een deel van jezelf waarover je spreekt.    In dit geval lijkt het om een ​​zekere gehechtheid te gaan die zou moeten worden losgelaten.  Maar dat is iets waar je beter naar moet kijken.    Oke?

Vraag:  Oké.    Dank je.

OWS: Ja.     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:  Ja, beste broeder.    Vaak in mijn meditatie, vooral wanneer ik gebruik maak van de communicatiebol boven mijn hoofd, ga ik een groep individuen bezoeken op een schip.    De ene is Arcturian, een soort commandant type die zo’n beetje koperachtig en vet is en er is een sprookjesachtig type, een elf en een Boeddha-achtig persoon, een Gandhi-persoon, allemaal dit soort personen.    Ik krijg het gevoel dat tenminste de Arcturiaan een van mijn multi-dimensionale zelven kan zijn.    Dan zie ik bijna al deze schepen de hele tijd rond mijn huis.  Vraag 1, zijn hun op die schepen misschien?    Zijn er personen in die schepen die ik ken of die vrienden van mij zijn omdat ze hier veel rondhangen.  Vraag 2, Nu ze het schip de Lorelei hebben genoemd, is dat op de een of andere manier verbonden?    Ik heb het gevoel dat dat misschien zo is.

OWS:  Het schip de Lorelei, is niet direct met jou verbonden door zijn naam.

Maar degenen waarover je hebt gesproken, die naar je toe komen in je meditatie, dit zijn multidimensionale delen van jezelf evenals delen van je families die je lang geleden hebt achtergelaten, dit is waar KaRa over sprak toen ze zei dat de Grand Reunion eraan komt.    Je komt dichterbij die grote reünie in de zin dat ze weer aan jou worden voorgesteld, jou klaar maken, jou voorbereiden, zoals KaRa deze term heeft gebruikt, je voorbereiden.   De Eerste Voorbereiding is aan de gang.    Oke?

Vraag:  Ja.    Zijn sommigen van hen daarboven in de schepen?

OWS:  Ja, sommige van hen zijn daar ja.

Vraag:  Oké!    Alright!    Ja bedankt.    Dat is cool.

OWS:  Heel goed.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:  Hallo, One Who Serves.    Mijn vraag gaat over de Pleiadiërs.    Ik weet dat de Pleiadiërs bestaan ​​uit vele planeten en mijn begrip is dat het ook uit vele soorten wezens bestaat.    Dus ik vraag me af wanneer je spreekt over de Pleiadiërs, kunnen er mogelijk katachtigen en Avians en Reptilians zijn en verschillende soorten wezens die Pleiadians zijn?

OWS:  Niet zozeer wat betreft de Pleiadiërs, hoewel er veel verschillende zijn, wat we kunnen noemen beschavingen, of het uiterlijk van die Pleiadische families zullen we zeggen.    Waar jij het over hebt is het conglomeraat van de Arcturiërs en de Siriërs en zo.    Begrijp je dit?

Vraag:  Nou ja, behalve dat je zei dat je verschillende verschijningen van de Pleiadiërs kan hebben en ik denk dat dat is wat ik probeer te bereiken.    Kun je ons enkele voorbeelden geven?

OWS:  Als je naar James kijkt, hij zal het aan het einde doorgeven, we kunnen er op dit moment niet opkomen.    Maar er is iemand die al veel hierover heeft meegemaakt – Tolec, dat is wie het is, Tolec heeft er veel van meegemaakt en op zijn website kun je al deze informatie vinden die je zoekt, alle verschillende nationaliteiten, afbeeldingen van alle verschillende, Pleiadiërs, Arcturiërs, Siriërs , Antariërs, enzovoort.    Oke?

Vraag:  Oké.    Ik ben bekend met Tolec, ik zal zijn website bekijken.    Dank je.

OWS:  Ja.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:  Ik heb een vraag, alstublieft?

OWS:  Ja?

Vraag:  De vraag die ik heb is, er is me verteld in mijn meditaties of ergens anders, dat we zelf Pleiadiers zijn en dat de Pleiadiërs hetzelfde hebben meegemaakt waar wij nu doorheen gaan, dat is waarom ze ons gaan helpen omdat ze weten wat we hebben meegemaakt, zodat ze kunnen weten wie ons moet helpen.    Is dit waar?

OWS:  In sommige opzichten, ja.    De Pleiadiërs zijn degenen die het eerste contact hebben.    Zij zijn degenen die de voorbereidingen treffen om als eersten zichzelf te laten zien , omdat ze veel op jullie lijken.    Zij zijn degenen die dit voorbereiden, zoals we zeiden.    Er zijn er echter nog veel meer die ook deel uitmaken van deze uitdrukking van onthulling en er deel van beginnen uit te maken, de aarde deel te laten worden, of Gaia deel te gaan laten maken van de Galactische Confederatie van Planeten en het worden van een galactische samenleving.    Dus dit alles is onderdeel van wat er gebeurt.    Beantwoordt dit je vraag?

Vraag:  Ja, maar ik wilde iets toevoegen.  Toen KaRa aan het praten was, ontdekte ik waarom ik huilde, waarom ik weende, dat komt omdat als de waarheid wordt gezegd dit tranen in mijn ogen brengt.    Ik huil niet omdat ik verdrietig ben, ik huil vanwege de waarheid.    Ik heb dat net ontdekt toen ze vandaag aan het praten was, want ik huilde, de tranen kwamen in mijn ogen.    Ik wilde dat alleen vertellen, het maakt me heel blij dat ik heb ontdekt waarom me dat overkwam.    Heel erg bedankt!

OWS:  Tranen van vreugde.    Tranen van de hemel.    Ja.

Vraag:  Absoluut!

OWS:   Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:  Ik heb een kat en meestal gaat hij met mij mee in mijn dromen.    Hij ziet er menselijk uit en is heel lang, ik weet dat het mijn kat is ook al lijkt hij niet precies op hem.    Kun je uitleggen waarom dat is ?

OWS:   We denken dat je het antwoord al weet, maar we willen met je delen dat jou connectie met je kat een zeer langdurige verbinding is.    De kat is met opzet naar je toegekomen om je te helpen in deze voorbereidingsfase, waar we het al eerder over hebben gehad en waarover KaRa heeft gesproken en anderen.    Het is dus een actuele verbinding die je op dit moment met hem hebt.

Vraag:  Geweldig.    Mag ik een tweede vraag stellen?

OWS:   Dat moet heel kort zijn, ja.

Vraag:  Ik ben opgegroeid in de wetenschap dat ik een A-negatieve bloedgroep heb en ik ontdekte dat ik A-positief ben.    Is het mogelijk dat dit een verwarring was of ben ik  gewoon veranderd van bloed?

OWS:   We begrijpen het niet.    Je zei dat je eerder een bloedgroep had dan je nu hebt, is dit wat je zegt?

Vraag:  Ja.

OWS:   We begrijpen niet hoe dat zou kunnen.    Er moet een verwarring bestaan ​​over wat het is.    Je bloedgroep verandert niet totdat het is (wat is het woord dat we zoeken), wanneer je cellulaire structuur veel meer kristallijn wordt, dan zal de bloedgroep worden veranderd zou je kunnen zeggen, op dat moment, niet eerder.

Vraag:  Oké.    Dank je.

OWS:   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:  Ja.    Ik had twee dromen in dezelfde maand.    De eerste droom ging over de sterren bedekt met een regenboog.    Tijdens de laatste Advance zag ik een cirkel met een regenboog.    Begin deze maand zag ik dat in mijn droom, behalve dat het toen sterren waren.    Twee dagen geleden had ik een droom met twee sterren, mooie grote sterren, met drie verschillende goudkleuren er op, ze hadden licht op hen.    Ik was met mijn zus.    De sterren vlogen recht boven ons.    Mijn zuster zei: ” Wat zijn dit?” en ik legde in mijn droom uit wat ze waren.    Beide sterren vlogen recht boven ons.    Een van hen sprenkelde zoiets als water op mijn linkerarm.    Ik vertelde mijn zus alles over die twee sterren en wat ze waren.    In het echte leven weet ik daar eigenlijk niets van, dus ik vroeg me af of je me kunt helpen deze dromen te begrijpen die ik heb.

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat de twee sterren die je ervaart je thuis zijn.    Dat is je thuissysteem waar je mee vertrouwd begint te raken, te herinneren.   Zelfs als je het in je droom herinnert, het is het begin ervan dat naar je terugkeert.    Dus ja, je ervoer een herinnering.   Waar we al enige tijd over spraken, dat jullie herinneringen op bepaalde punten naar jullie allemaal zullen terugkeren.    Oke?

Vraag:  Oké.    Bedankt, One Who Serves

OWS:   We moeten het kanaal nu vrijgeven.

Maar voordat we dat doen, gaan we een “shout out” doen, zoals jullie terminologie zegt, naar je volgende Advance.    Het gaat spectaculair zijn.    Dat is het enige woord dat we nu gaan gebruiken.    Dus wees er klaar voor.

Shanti .    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.

Gasten:  Bedankt.    Ik hou van je One Who Serves!


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen