Nieuwe Galactische update, 9 juni 2019

Nieuwe Galactische update, 9 juni 2019


Geliefden, mijn zusters en broeders, ik kom binnen om met jullie te praten in het nulpunt van het NU, in het centrum van jullie harten om ontwikkelingen uit te drukken die nu plaatsvinden in jullie planetaire sector in jullie waargenomen lineaire NU.

Er is veel gaande achter de schermen wat het beste niet in je bewustzijn te plaatsen is vanwege gebeurtenissen die buiten je controle zijn van de Vrije Wil en de Universele Wetten.

Echter, ik wil jullie vertellen, jullie bedrijven, jullie media en andere gecompartimenteerde aspecten van jullie regeringen en militairen.  Wees je bewust dat er een hemels lichaam is wat naar jullie planeet toe komt, ze noemen het Astroide 2006QV89 .

We willen nadrukkelijk benadrukken dat deze asteroïde geen object is dat een botsing met jullie planeet gaat maken, integendeel, het is een galactisch tussenstation dat zichzelf positioneert in een nieuwe elliptische baan buiten de Aardse biosfeer.

Laten we in jullie lineaire begrip uitleggen dat er een tijd was buiten jullie Matrix waar een grote oorlog plaatsvond in en rond het zonnestelsel waardoor de planeet Marduk/Maldek implodeerde. Op dat moment waren er veel ruimtestations die behoorden tot de federaties die op en rond deze planeet Marduk/Maldek waren geplaatst.

Op het moment dat de planeet werd vernietigd werden er veel ruimtestations naar de vier hoeken van het zonnestelsel gestuurd, één van die ruimtestations was Chiron zoals jullie het nu noemen, het Chiron ruimtestation werd zwaar beschadigd tijdens de oorlog en werd in een elliptische baan geplaatst rond Saturnus, Uranus en de Zon.

Chiron beweegt zich in een bepaalde cirkelvormige baan die de baan van Saturnus kruist en net de binnenste baan van Uranus passeert in dit kwadrantensector van de ruimte.  Chiron 1 werd toen bezet door onze Federatie en door onze vloten om een tussenstation te worden voor de federatie in Kwadrant zes naast Ganymede (een maan van Jupiter), Jupiters Hoofdkwartier in kwadrant 4.

Na de grote oorlog in jullie lineaire uitdrukking van tijd, omdat wij veel tijdlijnen bezetten, zoals je begrijpt zijn wij multidimensionaal en in het nulpunt.  Chiron heeft zich zelf gedupliceerd naar Chiron 2 en is twee aspecten van zichzelf geworden, één fysiek en één etherisch, de Etherisch geascendeerde Chiron blijft in zijn oorspronkelijke baan in de hogere dimensie van expressie van het zelf terwijl het zonnestelsel ascendeerd met alles wat ermee samenhangt en tot op zekere hoogte zal het door jullie telescopen merkbaar zijn in zijn baan, echter de lager fysieke 4 /5D Chiron 2 nu op weg is naar de aarde.  

Er is door jullie wetenschappers en media verteld dat Astroide 2006QV89 mogelijk de aarde kan treffen, DIT IS NIET WAAR !!!  

Dit werd gefabriceerd door het gecompartimenteerde NASA dat is het NSA, draai de letters SA om en je hebt de NSA (NASA)  en het Europees Ruimteagentschap.  

Dit is niet het geval geliefden, Chiron 2, het galactisch ruimtestation heeft een nieuwe missie en veel leden van onze Federatie zijn belast met deze nieuwe missie ter ondersteuning van Chiron 2, het is in een nieuwe elliptische baan rond de aarde, jullie wetenschappers en regeringen kunnen deze waarheid niet voor je verbergen.  

Na verloop van tijd zul je dit zelf gaan zien omdat jullie planetaire rijk ascendeerd,   wij van  de federaties vereisen meer tussenstations binnen de baan van de aarde die zichzelf positioneren langs de Galactische snelweg voor ondersteuning. Ja, het wordt druk hier met onze schepen.  

Zoals velen van jullie prachtige harten prachtige foto’s van onze schepen maken terwijl jullie Ascenderen en je bewustzijn verhogen. Chiron 2 zal een nieuw Galactisch tussenstation worden op de Galactische snelweg.  

Dus “alsjeblieft” heb “geen angst”.  Sta jezelf toe om je innerlijke onderscheidingsvermogen te gebruiken, dat is je hart, dat is de nulpuntsleutel in het begrijpen dat je planeet ascendeert, hij zal niet vernietigd worden, hij groeit en wordt opnieuw geboren tot de mooiste nieuwe realiteit en nieuwe tijdlijnen en jullie geliefden, worden geboren uit deze realiteit en convergentie van tijdlijnen.

Dus kijk naar de lucht, binnenkort zie je Chiron 2, natuurlijk hebben wij er een andere naam voor in lichttaal, maar voor jullie aardse termen noemen we het Chiron 2.  

Dus wees op je hoede en onthoud om je onderscheidingsvermogen te gebruiken, om je hart te volgen, neem wat resoneert en laat al het andere achter je wat niet resoneert.   Naarmate je naar hoger bewustzijn gaat, zul je het onderscheidingsvermogen gaan begrijpen en je instincten volgen met je hart.  

We houden van jullie allemaal Voorbij alles. Wij zijn altijd bij jullie.  

Blijf in je hart!  
Blijf in vreugde!  
Blijf lachen!  
Blijf verliefd!  
Blijf in eenheid. Niet in verdeeldheid.  
Blijf je onderscheidingsvermogen gebruiken!  

Al mijn vrede en liefde, ik ben commandant Ash’Tar’Ka’ree van het Jupiter Commando & het Ashtar Commando met mijn broeders en zusters van de Super Galactic Federation en de Confederatie van Licht & Werelden, ik groet jullie met liefde.  

Onze geliefde Arenden, denk eraan, liefde is telepathisch gecommuniceerd licht naar taal.  

Door Ria Aurora Athena Ash

Terug naar pagina Diverse berichten