19.06.02 “Vele delegaties zijn en worden gevormd om de voorbereiding te maken die nodig is om de vibraties op deze planeet te verhogen”

“Vele delegaties zijn en worden gevormd om de voorbereiding te maken die nodig is om de vibraties op deze planeet te verhogen”


KaRa en KaEl, Pleiadische Afgezanten  en One Who Serves, Geascendeerde Meesters Collectief, gechanneld door James McConnell


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 2 juni 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


KaRa   

Ik ben KaRa,     

Ik geniet zo van deze tijd dat ik en al mijn broeders en zusters, wij die van de Pleiadische vloten komen, degene in de verschillende delegaties die zijn benoemd om de afgezanten te zijn van jullie op deze planeet.  

Wij zijn jullie en jullie zijn ons.    We gaan door met de weg voor te bereiden en jullie voor te bereiden op alles wat naar deze planeet komt, alle spirituele ondernemingen waar je doorheen gaat, de veranderingen in jezelf die je helpen.    Heel het Gezelschap van de Hemel, de Opgevaren Meesters die nauw met je samenwerken helpen je op deze manier om je naar het punt te brengen waar je deze energieën tot je kunt nemen die voortdurend in golven en golven van energie naar de planeet zijn gekomen en er komt nog veel meer, neem deze golven van energie tot je en laat ze door je heen gaan en hun weg in jou vinden.  

Omdat alles aan de gang is.    Alles is in beweging.   Het gaat allemaal over vibratie. Vibratie verandert alles op deze planeet.   Vibratie en het daaropvolgende bewustzijn met die vibratie verandert al het leven.  

Jullie evolueren.    Je gaat naar een hogere bewustzijnsstaat.    Een gigantische sprong, zou je kunnen zeggen, van evolutie is nabij.    En jullie, de Lichtwerkers, en nog belangrijker, de Krijgers van Licht, degenen die klaar staan ​​om in hun macht op te staan ​​en het licht te verspreiden waar ze kunnen, de liefde verspreiden, delen wat zij weten met degenen die klaar zijn om het te horen, voor hen die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen.    Jullie zijn de afgezanten, net zoals wij de afgezanten zijn die naar jullie toe komen.  

Vele delegaties zijn en worden gevormd om de voorbereiding te brengen die nodig is om door te gaan met het verhogen van de vibraties hier op de planeet en het bewustzijn van ieder van jullie.    Wij kunnen het niet alleen.    We kunnen het alleen doen met jullie hulp.    En jullie, op dit moment, kunnen het niet alleen.    Je kunt het eveneens doen.met onze hulp   Wij zijn hier om die leiding aan te bieden, die hulp, om jullie te assisteren in de komende tijd om beginnen te kijken naar die raden waar je over spreekt, om deel uit te maken van de delegaties die hierheen komen, voor de voorbereiding van het Eerste Contact.  

Dit is het eerste deel van het eerste contact, deze berichten, deze mededelingen.    Maar we gaan snel naar de tijden waar het eerste contact meer is dan alleen dit soort communicatie.    Het zal zelfs tot fysiek contact komen voor degenen die er klaar voor zijn.   Tegen dat einde hebben we je voorbereid om er klaar voor te zijn.    Velen van jullie dromen erover om samen met ons op de schepen te zijn.  

Maar er is een stem in je hoofd die op basis van de oude programmering in jou blijft zeggen, “‘jij niet,’ ‘ik niet, ik zal nooit in staat zijn om op die schepen te zijn.'”    Die stem die binnenkomt houdt je tegen.    Laat die stem los.    Weet dat het niet alleen mogelijk, maar waarschijnlijk is, dat velen van jullie zich bij ons voegen als de vibraties genoeg zijn toegenomen in elk en iedereen van jullie, dat je dan onze vibratie kunt evenaren en we de vibraties kunnen combineren en in staat zijn om te communiceren,  ja,  telepathisch, maar ook verbaal en in hechte gemeenschap met elkaar zodat we elkaar letterlijk kunnen bereiken en aanraken.  

Ik ben KaRa, ik geef het kanaal nu aan een andere van onze broeders, die even kort met jullie wil spreken, een van de delegaties die samenkomen om ​​deel van deze uitdrukking te zijn met jullie allemaal.


KaEl    

Ik ben KaEl,

Ik waardeer deze keer om nu bij jullie te zijn, om te kunnen delen, om in staat te zijn de communicatie met jullie als een ander die over je waakt en bepaalde verantwoordelijkheden heeft om met deze delegatie te kunnen blijven werken, deze groep die zich gevormd heeft, Ancient Awakenings.  

Maar weet ook dat ik en mijn broeders en zusters hier op de Pleiadische vloot, dat we met velen werken over de hele planeet.    Sommigen van ons beginnen nog maar net om naar onze missies te gaan, net zoals jullie beginnen aan jullie missie.    Die missies zullen een eigen leven gaan leiden terwijl het bewustzijn over de hele planeet blijft toenemen.

Vibraties, die jullie steeds meer gaan begrijpen, hoe belangrijk vibratie is voor alle dingen en om te kunnen gaan begrijpen waar vibratie echt over gaat.   Vibratie is frequentie.    Frequentie is vibratie.    Vibraties leiden tot een hoger bewustzijn.    Hoger bewustzijn leidt tot een voortdurende hogere vibratie en frequentie en naar de hogere dimensies.  

Als je je hoge vibraties blijft vasthouden geraak je steeds hoger in bewustzijn en in de hogere dimensies.    En als je eenmaal in die hogere dimensies bent, begin je je vollediger te verbinden met de multidimensionale delen van jezelf die op hun beurt  volledig aansluiten bij je Hoger Zelf en de integratie van jullie allemaal die naar je Hoger Zelf komen.    Want jij bent je Hoger Zelf en je Hoger Zelf ben jij, zo was het altijd en zo zal het altijd zijn.    Maar het is aan ieder van jullie om dit proces door je heen te laten stromen, om ‘met de stroom mee te gaan’ zoals One Who Serves graag zegt.    Omdat wanneer je in die stroom bent, je in die hogere vibraties en hoger bewustzijn bent.  

Ik ben KaEl,  ik geef dit kanaal nu vrij aan jullie geliefde One Who Serves.

Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal.   Ik waardeer deze momenten dat we konden beginnen, of beter gezegd, opnieuw kunnen verbinden, zoals we altijd zijn geweest.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;    om, mani padme hum;  hum, hum.   

Groeten aan jullie!     One Who Serves is er weer.    Shoshanna is stand-by of misschien zit ze erbij.    Maar goed, we zijn hier om verder te gaan om jullie hopelijk de antwoorden op je vragen te geven waarnaar je op zoek bent.   

Begrijp dat terwijl je dit proces voortzet alles verschuift.    Je merkt zelfs dat jullie vragen in de loop der jaren enorm zijn verschoven.    Je bent geëvolueerd van een meer individueel aspect van kijken naar dingen naar meer een eenheidsbewustzijn van kijken naar dingen, kijken naar dingen vanuit het grotere geheel zoals wij doen.    En net zoals wij doen, leren jullie dit ook te doen, om dingen vanuit een hoger standpunt te bekijken, bijna alsof je hier op de schepen bent of in de wolken en in staat bent om alles waar te nemen wat er beneden gaande is, je ziet de lichten overal aangaan naarmate er steeds meer ontwaken.    En zelfs al geloof je misschien niet dat er meer ontwaken omdat je de calamiteiten ziet, de catastrofes, alles wat gebeurt op de planeet en wat toeneemt, de stormen worden steeds hoger in vibratie.    Ze veroorzaken verlies van levens en al deze dingen.    Maar weet dat dit allemaal doelgericht is.   Het is allemaal doelbewust omdat dit allemaal naar beneden moet komen.    Je driedimensionale illusie moet vallen.    Het moet naar beneden gehaald worden.    Het moet neergehaald worden om de nieuwe hogere vibraties houvast te laten krijgen, vasthouden en jullie allemaal meenemen in die hogere vibraties samen met Gaia naar de hogere dimensies.    Dit moet gebeuren.  

Dus als dit alles nu naar buiten wordt gebracht, wordt de negativiteit, de duisternis naar buiten gebracht.    Het ideeënconcept daarvoor zou astronomisch zijn geweest in het denken aan de mogelijkheden dat iemand zoveel haat en angst in zich zou kunnen hebben dat ze deze dingen die komen kunnen produceren, deze dingen die langzaam worden onthuld ja, maar ze komen naar voren.    De duisternis moet worden onthuld.    De duisternis moet naar de zijlijn zodat het licht de duisternis kan verlichten, dit gebeurt nu.  

Dus begrijp nogmaals, als we blijven zeggen dat alles gebeurt als onderdeel van dit proces, allemaal met  een reden, alles wordt georkestreerd.    Oke?

We zijn nu klaar voor vragen.    Hebben jullie vragen voor One Who Serves en Shoshanna?

Vraag:     Ja, One Who Serves en Shoshanna.    Hallo beste broeder en zuster en KaRa en KaEl.  

Afgelopen weekend had ik een ervaring die ik op die dag overigens bijna had gemist. We waren op het strand.    Ik ging naar het midden van de rotsen die het water in gaan.     Ik zat op de rotsen en zong mijn lied wat ik zing als ik een Native American vorm van hogere vibratie wil laten horen dit liedje, “Waar ik zit is heilig.”    Ik zong dat keer op keer met mijn luidste stem.    Ik voelde natuurlijk dat verhoogde gevoel, dat geweldige gevoel van verheffing en verbinding.  

Toen merkte ik dat aan de horizon, het leek alsof ik het middelpunt was rondom mij aan de horizon, dat er een film afspeelde.    Het was zoals een zwart/wit film.    Het leek vanaf de horizon omhoog te komen, niet alsof het naar beneden ging, maar alsof het omhoog ging.    Ik had de gedachte dat ik een soort vortex had gemaakt, misschien was dit de negatieve energie die opkwam om getransmuteerd te worden.    Het was een behoorlijke grote vortex.    Ik vroeg me af of je me kon vertellen of dat het geval was, of wat dat was?    Had het iets te maken met wat ik aan het doen was?  

OWS:     Shoshanna, wil jij beginnen?

Shoshanna :    Gechanneld door JoAnna McConnell

Onze beste zuster, ja.    Ongeëvenaard, ja.    De kracht in je wezen riep dat op wat je zag en de kracht van je wezen om de energie naar licht te transmuteren was aanwezig op dat moment.    Vertrouw jezelf, geliefde, want je bent onmetelijk krachtig en wat je zag is zoals afgebeeld in wat je zegt.     Namaste.

OWS:     Ja.    Dit is een voorbeeld van, zoals we vaak zeggen, als je naar de hogere vibraties gaat en dat verhoogde gevoel van opwinding en gelukzaligheid handhaaft  binnenin je, opent het zich naar die hoger dimensionale frequenties en krijg je die glimpen, zouden we zeggen, van wat voorbij deze dimensionale illusie is.  

Steeds meer van jullie beginnen het te zien, zoals Neo zag toen hij zijn ascensieproces doormaakte, terwijl hij overal om hem heen keek.    Hij zag de matrix voor wat het was.    Herinner je je dit nog aan het einde van de film?    Dit is wat hier wordt afgebeeld.  

Vraag:     Wauw!    Dank je.    Zo cool.    Ik zal dat vaker moeten doen dan!  

OWS:     Ja.  

Shoshanna:     We willen ook onze gevoelens en ons hart delen over wat je met ons hebt gedeeld.    We voelen hoe dicht je bent bij je ware verbinding met al dat is.    En die ervaring die je had, je gaf ons de ervaring van die verbinding.     Namaste.

OWS:     Heel goed.   Zijn er nog andere vragen?  

Vraag:     Ik heb een vraag.    Vanmorgen vroeg werd ik wakker en ging naar buiten.    Het was waarschijnlijk ongeveer 4 uur in de ochtend.    Ik zag een helder licht.    Ik ben er vrij zeker van dat het een sterrenschip was, een lichtschip.    Ik wilde weten of je me kon vertellen of het Pleiadisch was of is het niet belangrijk wie het was?    Ik wil weten of het mijn familie was.   

OWS:     Wat belangrijk is, niet zozeer wie het was, maar wat je gelooft dat het was, waarmee je je verbonden voelde.    Als je je verbonden voelt met Pleiadianen dan is het waarschijnlijk zo.    Maar nogmaals, het is niet zo belangrijk waar ze vandaan komen maar alleen dat ze er zijn, ze verbinden zich op deze manier met jou en jij verbindt je met hen.  

Vraag:     Ja.

OWS:     Shoshanna, heb je iets?

Shoshanna:     Ja.    We zullen ons perspectief delen, als we dat mogen?

Vraag:     Ja.

Shoshanna: De wezens die jullie vandaag zijn en het bewustzijn dat je hebt bereikt door veel werk zal andere dimensionale wezens aantrekken in je leven die niet van deze aardse planeet zijn, ze komen om je een boodschap van licht te geven, om je een boodschap van verbinding te geven, om je te herinneren aan wie je bent, om je eraan te herinneren dat je verbonden bent met die wezens en alles wat er is.    Dus we moeten je vertellen dat in het proces van opstaan ​​om 4 uur ‘s morgens en het opmerken van een licht een bericht voor jou is.    Wat je moet doen is dit verwerken om volledig in je hart te begrijpen wat het voor jou betekent.     Namaste.

Vraag:     Dank u zeer.     Namaste.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag.    Ik wil het zomaar vragen.    Persoonlijk voel ik me niet erg getriggerd of heb emotionele ups en downs, maar ik wil je voor andere en voor onze groep iets vragen over emoties.    Wanneer is het tijd dat we naar binnen gaan en de gevoelens voelen die naar boven komen en …

OWS:     We konden die laatste woorden niet begrijpen.    Je was (wat is de term …) uit elkaar vallen.

Vraag:     Kan je me horen?   

OWS:     Ja.

Vraag:     Oke.    Mijn vraag is, wanneer zouden we onszelf moeten toestaan ​​onze emoties te voelen en diep ingaan op de dingen die naar boven komen en wanneer moeten we ons omkeren en loslaten?    Ik wilde daar een hoger perspectief op hebben, zodat ik kan helpen.

Shoshanna:     We willen iets delen.   

OWS:     Ja alsjeblieft, Shoshanna.

Shoshanna: We willen ons perspectief met je delen.    Mogen we dit delen?

Vraag:     Ja graag.

Shoshanna:     Emoties zijn van zichzelf leraren.    Emoties zijn manieren voor de mens om gevoelens van trauma die in het lichaam worden vastgehouden, te transmuteren en te transcenderen.    Emoties zijn neutraal in het respecteren van wat het betekent om een ​​emotie te hebben.    Dus wat je moet begrijpen is dat wanneer een emotie op je deur klopt en je het wilt laten voelen, is er een les voor je.    Er is iets dat jou probeert uit te leggen of vooruit te brengen op een manier dat je je eigen wezen vollediger kan begrijpen.    Dus we zeggen dat het voelen van de emotie zeer geschikt is.    Het is echter niet gepast om die emotie te nemen en er iemand mee om de oren te slaan, of boos te zijn op een ander dat je deze emotie had, of die emotie te nemen en op de een of andere manier de schuld te geven dat iemand je die emotie heeft bezorgd.    De emotie is de stoornis.    Het is er om de gevoelens die vastzitten te transmuteren en te transcenderen.    Is dit logisch voor jou?

Vraag:     Ja.    Dank je.

Shoshanna:     Namaste.

OWS:     We voegen hier aan toe dat gevoelens en emoties ervoor zorgen wat mensen menselijk maakt.    Sta ze dus toe, maar raak niet diep in jezelf verstrikt als ze je naar lagere vibraties brengen.    Oke?

Vraag:     Heel erg bedankt.

OWS:     Heel goed.     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja.    Zou je commentaar willen geven over Bradson en Adrona die zeggen dat de planetaire myosis van 2037 als er drie dagen van duisternis zijn en wanneer de regenboogbrug verschijnt, volgens hen is dat wanneer we de vijfde dimensie binnengaan.    Als je het niet erg vindt om op die datum te reageren.  

OWS:     Allereerst zouden we willen zeggen dat het gebruik van een datum niet iets is waar je je mee zou willen verhouden of dat je er veel mee bezig moet zijn, dat het in steen geschreven is, of iets van dien aard.    Het idee van de dingen die komen, de dingen die veranderen is een continu proces.    Het gebeurt nu allemaal al en het is allemaal aan de gang in het nu.    Dus laat het toe.    Denk niet in termen van wanneer zal het zijn, maar dat zal het zijn en wat het voor jou kan betekenen.    We hebben het niet rechtstreeks over de drie dagen van duisternis, omdat dat verschillende betekenissen heeft voor verschillende mensen.    Maar er is een metafysische connectie over hoe het allemaal betrekking heeft op het ascensieproces terwijl je doorgaat met bewegen.    Oke?     Nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:     We hebben iets om met je te delen, beste broeder.    Mogen we dit met je delen?

Vraag:     Zeker.

Shoshanna:     Zoals we het zien en naarmate we het idee van de schepping begrijpen heeft de mens tijd geschapen.    Er is geen tijd.    Tijd is een illusie. Tijd is een manier waarop mensen hebben besloten om het verleden te kunnen vertellen, hun heden te begrijpen en hun toekomst uit te spreken.    Maar alles gebeurt nu.    Er zijn mensen die de Rainbow Bridge zijn overgestoken.    Er zijn mensen die in de vijfde dimensie leven.    Er zijn mensen die tegelijkertijd op de derde, vierde en vijfde dimensie leven als multidimensionale wezens zoals jij bent.    Dus om zo lineair te zijn om dit idee te vormen dat er iets zal gebeuren op dat moment in het jaar 2037 en dat alles zal gebeuren op dat moment, is niet echt echt een feit, omdat je dit meteen in het nu kunt ervaren als je er klaar voor bent om het te ervaren.    Het is een kwestie van bewustzijn zoals je hebt besproken.     Namaste.

OWS:     Ja.    Als je binnen het NU opereert en je wilt over de Rainbow Bridge, doe het dan.    Wacht niet.    Wacht niet tot 2037.    Doe het nu.    Zie je?    Het is allemaal een kwestie van perspectief en alles binnen de vibratie met degene die probeert dit te doen.

Shoshanna:     We moeten meer vertellen, onze excuses hiervoor.    Tijd is een echte afleiding.    Tijd is een manier voor menselijke wezens om te wachten op iets in plaats van het te doen, in plaats van de nodige actie te ondernemen om het in het NU-moment te manifesteren.    Tijd is een afleiding, dat moet je begrijpen.    Naarmate je in bewustzijn groeit, zul je begrijpen dat tijd niet bestaat.     Namaste.

OWS:     Ja.    Heel goed.    Tijd is slechts een deel van het oude programma.    Laat het gaan.    Ga verder dan het idee van de tijd.    Alles is één.    Verleden, heden en toekomst zijn allemaal samen in het NU, in het NU-moment.    Wees in dat NU-moment en maak je geen zorgen over wat er gaat komen, alleen wat nu is.    Oke?   

Vraag:     Zo zij het.    Dank je.

OWS:     Nog andere vragen?

Vraag:     Hallo.    Dit is alleen maar namens het collectief, deze vraag.    Wat was het geweldig om van KaEl te horen.    Ik vond dat gewoon geweldig.    We willen graag meer weten over KaEl.    Het is zo’n bekende vibratie die ik voelde van KaEl.    Dus het is duidelijk dat ik graag meer over KaEl zou willen horen als dat goed is voor jou om over deze prachtige ziel te spreken die doorkwam om ons zo’n mooie boodschap te geven, we zijn echt gezegend.

Shoshanna:     Mogen wij ons perspectief hierop aanbieden?

OWS:     Ja, alsjeblieft.

Shoshanna:     Onze beste zuster, we zijn zo blij.    We zijn zo blij over deze twee, bekend als KaRa en KaEl, omdat ze tweelingvlammen zijn.    Ze zijn één!    En daarom komen ze samen om met ons te praten.    Dat is ons perspectief, dat is wat we voelen  dat waar is.     Namaste.

Vraag:     Oh, dat is zo kostbaar.    Oh, dat is absoluut kostbaar.    Dank je.    Dat is zo kostbaar om dat te horen.    Ik hou van tweelingzielen.    Heel erg bedankt voor het delen van je mooie perspectief, Shoshanna, heel erg bedankt.    Ik hou van je, en ik hou van jou One Who Serves.    En we houden van KaRa en KaEl!    Wij houden van jullie!    Dank je!  

Shoshanna:     Namaste.

Vraag:     Namaste.

OWS:     Wat je gaat ondervinden, velen van jullie gaan ontdekken, dat degenen die door James doorkomen allemaal erg verbonden zijn met jullie allemaal in veel opzichten.    Jullie zijn met ze verbonden, zij zijn met jullie verbonden.    Dus als je de namen voelt, we zeggen doelbewust de namen voelt, KaRa en KaEl, begin je je die verbinding te herinneren die jullie allemaal hebben.  

Vraag:     Ja.    Ach, we houden van ze, absoluut mooi.    Mooi mooi.  

OWS:     Ja.    Heel goed.    We gaan verder.    Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:     Ja, One Who Serves.    Toen ik vorige week over mijn vraag over de verschijningen van de Pleiadiërs nadacht, drong het tot me door dat het mij echt niets kan schelen en ik maak me geen zorgen over verschijningen.    Sterker nog, ik voel dat ik verbaasd ben en in verwondering staar over de diversiteit van de schepping.    Ik ben er absoluut dol op in elke vorm.  

Maar ik vermoed dat ik me realiseerde toen ik erover nadacht dat wat ik wilde horen, denk ik, was dat in de Pleiade of althans ergens anders dat er verschillende aspecten zijn van mijn familie die in harmonie en liefde samenleven.   Dat is mijn vraag,  gebeurt dat overal in de Melkweg?    Ik zal het beperken tot de Melkweg.

OWS:     In één woord, ja.

Shoshanna:     Mogen we iets delen?

OWS:     Ja.

Shoshanna:     In ons bewuste begrip en het kennen van andere dimensies moeten we begrijpen dat we allemaal aanwezig zijn in veel verschillende dimensies.   En hoe hoger de dimensie is, hoe hoger de vibratie en het bewustzijn van het wezen is dat in die dimensie is.    Dus, jou hele familie, mijn hele familie, al onze families bestaan in verschillende dimensies en hebben veel begrip en kennis en hogere vibratie in die dimensies bereikt en leven in harmonie en volledige liefde en begrip en in  volledige liefde en begrip van alles wat is en dat alles één is en één alles is.    Dus je moet gemakkelijk kunnen begrijpen dat daar grote vrede, harmonie, vreugde en orde boven je is.    En je kunt dat hier en nu meteen creëren.     Namaste.

OWS:     Ja.    Goed gezegd, Shoshanna.  

Vraag:     Ik had een vraag.    Soms, wanneer energie erg sterk is zoals vandaag, is het moeilijk om ermee om te gaan, zelfs als je jezelf goed grond.  Ik kan de vibratie voelen maar mijn lichaam trilt of bibbert.    Is er advies over hoe je hiermee kunt omgaan om je beter te voelen of niet te gaan slapen?   Op sommige dagen is het echt moeilijk om wakker te blijven.  

OWS:     Dit was, zoals we het zien, in jullie eerdere discussie over deze dingen die doorkomen en in het verleden een gevoel van angst zouden hebben gecreëerd of een gevoel dat je ziek wordt, of naar de eerstehulpafdeling moet gaan, of wat het ook is.    Het advies, zoals we het eerder zeiden, was hetzelfde dat we nu zouden geven, dat je het gewoon moet laten gebeuren.    Laat het in je stromen.    Vraag in jezelf,  “Is dit iets om me zorgen over te maken?”    Vraag je Hoger Zelf, “Moet ik me hier zorgen over maken?”    En wacht dan op het antwoord en verwacht  een antwoord in enig opzicht, of het nu direct als een denkproces naar je toe komt, of het wordt onthuld door een andere persoon die iets tegen je zegt, of hoe het ook zou kunnen komen, zelfs als je naar een boek geleid wordt of iets van deze aard.   Dit is hoe je verder kunt gaan om het proces door je heen te laten gaan, om de stroom door je heen te laten gaan, om mee te gaan met de stroom.  

Alles wordt georkestreerd.    Je moet dat onthouden.    Als je dat doet, als je het proces toestaat dan zal het eenvoudig door je heen en uit je gaan.    Het zal die opgekropte energieën loslaten.    Je meridianen zullen deze energieën vrijgeven en hoeven zich er geen zorgen meer over te maken.    Oke?  

Shoshanna, iets toe te voegen?

Shoshanna:     Ja.    We hebben iets om met je te delen, beste zuster.    Mogen wij ons perspectief met je delen?  

Vraag:     Ja graag.    Dank je.

Shoshanna:     Onze zuster, we zien iets in jou dat je moet loslaten.    We zien iets in je dat je een grote verantwoordelijkheid voelt voor alles wat op je pad komt.    Je voelt een groot verantwoordelijkheidsgevoel dat je moet helpen en hogere vibraties moet brengen naar degenen die je pad kruisen.    We willen je vertellen dat je hart op de juiste plek zit, maar het veroorzaakt een zwaar gevoel in je wezen, een zwaar hart. En we moeten tegen je  zeggen om dit los te laten, dat je neutraliteit moet vinden in alle dingen die je doet, terughoudend zijn van hechten aan resultaten, terughoudend zijn van te geloven dat datgene wat je deed het heeft veroorzaakt.    Wat je moet doen, is werken aan dat gevoel van neutraliteit, dat je alles doet wat je kunt doen en alles wat je doet is genoeg voor alles dat gevraagt is.    Is dit logisch voor jou?  

Vraag:     Ja zeer zeker.    Dank je.

Shoshanna:     Zegeningen, onze beste zuster.    Je bent een heel licht en liefhebbend wezen en we houden van je.     Namaste.

Vraag:     Ik hou ook van jou.     Namaste.    Dank u zeer.

OWS:     Geweldig.    Hebben we nog iets, voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:     Ja, alsjeblieft?    Hoi.    Ik zou de vraag willen stellen als die nog niet eerder is beantwoord, waarom is het dat de Pleiadiërs hun eerste naam met ‘Ka’ begint, is dat een ambt of is het een familienaam die ze gebruiken?    De laatste is zoiets als KaRa en KaRe, is dat een vraag die beantwoord kan worden?  

OWS:     We kunnen je vertellen dat het deel uitmaakt van een archetype dat al heel, heel lang doorgaat.    Het komt ook overeen met het archetype van het “ah” –geluid zoals, Kumara, Sananda, Adama, etc., etc.    De Ka, zoals in Kumara, al deze dingen, het ‘ka’-geluid was lang geleden een archetype.    Dat is wat we kunnen zeggen.    Het creëert een vibratie.    Zelfs als je het hoort, creëert het dan geen vibratie voor je?  

Vraag:     Ja.

OWS:     Voel je het niet?  

Vraag:     Ja.    Dat is waarom ik het vroeg.  

OWS:     Ja.    Dat is waar we het hier over hebben.  

Shoshanna:     En binnen dat archetype is een codering.    Het is gecodeerd met de hoogste vibratie van liefde en mededogen die je mogelijk ergens kunt vinden.    Zodat wanneer je die stem hoort, wanneer je die naam hoort, de mededogen en de liefde die je voelt, is omdat het gecodeerd is in die naam en het wordt rechtstreeks naar je hart gestuurd.

OWS:     Ja.     En we voegen hier aan toe dat er ook een verband bestaat tussen het “k” -geluid, het “ka” -geluid en het “ah” -geluid.    Het is een verbinding van twee archetypen.

Shoshanna: En het archetype als het puur is.    Het is een pure essentie van dat archetype dat fenomenaal is!

OWS:     Ja.

Vraag:     Wel, ik wist dat het zoiets moest zijn, omdat ik het zeker voelde en ik hou ervan, ik krijg tranen in mijn ogen als ik het hoor.

OWS: Ja.

Vraag:     Dat is de waarheid.    Zie, ik krijg tranen als ik de waarheid hoor.    Bedankt en ik zegen iedereen.

OWS:     En jij ook, beste zuster, je hebt een deel van dat archetype, met het “ah” -geluid aan het eind.

Vraag:     Oh.    Athena.

OWS:     Athena.    Ja, daar ga je weer.    “A-the-n” ah.”

Vraag:     Dank je.

OWS:     Ja.    Nog iets?  

Shoshanna:     We willen onze boodschap overbrengen.

OWS:     Ja, alsjeblieft.

Shoshanna:     We willen onze boodschap doorgeven voordat One Who Serves James vrijgeeft.

OWS:     Ja.

Shoshanna:   … om de energie in de kamer te houden omdat we het nodig hebben.

OWS:     Ja, heel goed idee, ja.

Shoshanna: Onze geliefde broeders en zusters, we zijn zo trots op jullie allemaal.    We zijn zo trots dat iedereen die is opgestaan om een ​​hogere vibratie-instelling en een telefoonbijeenkomst en groepsbijeenkomst te creëren, hoe we het ook noemen. Het was heerlijk voor ons allemaal die dit beluisteren.    Het was heerlijk om jullie te horen.    Het was heerlijk om jullie zoete stemmen te horen.  

We willen jullie allen waarschuwen, wees aardig voor elkaar, wees liefhebbend voor elkaar.    Weet dat je in essentie op alle manieren één bent in een Goddelijke Bron en God, dat wat je een ander aandoet, doe je jezelf aan.    Dus als je van een ander houdt, hou je van jezelf.    Wanneer je aan een ander geeft, geef je aan jezelf. Alsjeblieft  onthoud dat, omdat de vibratie zal blijven stijgen als je je volledig realiseert dat je broeder en je zuster en jij en ik, wij allemaal één zijn.     Namaste.  

OWS:     Heel goed.    En voordat we nu het kanaal vrijgeven willen we jullie allemaal laten weten dat je op de goede weg bent.    Je bent in de juiste vibratie in termen van het verplaatsen van je individuele niveaus van bewustzijn naar het aannemen van een individueel niveau van bewustzijn binnen het groepsbewustzijn.  

Dit is waar we jullie nu al een tijdje naartoe hebben geleid om te beseffen dat deze groep meer is dan alleen een groep mensen die samen zijn gekomen.    Het is zoveel meer.    Het is een groep van bewustzijn die opnieuw verbonden is, die deze archetypen heeft samengebracht, waar we over spreken, dit weer hebben samengebracht.    De oude zielen komen weer bij elkaar.    Dit zijn jullie.  

En het bewustzijn binnen deze groep – ben je hier klaar voor?    We hebben tromgeroffel nodig – “het bewustzijn binnen deze groep breng deze planeet naar een ander niveau” – tromgeroffel eindigt.  

Vraag:     Wauw!

OWS:     Denk daar maar eens over na, hoe.    Denk daar eens over na en wat dat betekent.    De consequenties waar we het over hebben.   Om je ego er niet bij te halen, maar om je buiten je ego te brengen.  

Shoshanna:     Breng je hart  voorbij je ego.

OWS:    Ja, breng je hart er voorbij.    Ja.    Heel goed.  

Vraag:     Mooi.

OWS:     We geven het kanaal nu vrij.    Shanti.    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.  

Shoshanna:     Shanti.    Vrede zij met jullie.    Namaste


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld. Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”


Terug naar pagina Vertalingen