19.06.16 “Een Lawine van Waarheid staat op het punt te beginnen”

“Een Lawine van Waarheid staat op het punt te beginnen”


KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 16 juni 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


KaRa

Ik ben KaRa.     Ik kom om nu bij jullie te zijn in deze tijd, op deze momenten.    Dit zijn de momenten waar je al heel lang naar toe hebt gewerkt.

Ik wil dat je nu aan een besneeuwde berg denkt.    Zie het in je geestesoog.    Een hoge berg bedekt met sneeuw.    Er gebeurt iets op die berg vanwege een verstoring.

De sneeuw begint te schuiven vanwege die verstoring.    Het begint vaart te krijgen, het creëert een lawine, het gaat rollen,  het rolt van de berg af, neemt alles mee op zijn pad en krijgt steeds meer vaart terwijl het de berg af rolt.  

Zie dit als een lawine van waarheid die op het punt staat om te beginnen, een verstoring die ik als een analogie gebruikte.    Het niveau van waarheid dat naar buiten komt dat dit alles in beweging zal zetten zal de verstoring zijn die deze lawine van waarheid creëert.    Ik kan je op dit moment niet vertellen wat dat is.    Weet dat het eraan komt.  

Het zal de waarheid brengen aan zovelen die in duisternis zijn geweest.    Het zal steeds meer mensen in een meer verlichte staat van bewustzijn brengen.    Omdat de waarheid moet worden verteld.    De waarheid zal naar buiten komen.    Het kan niet worden gestopt.    De lawine van waarheid kan niet worden gestopt.    Het is niet mogelijk.    En naarmate deze waarheid naar buiten komt, zul je het herkennen voor wat het is.    Je zult het herkennen als de verstoring die de lawine creëert, of de eerste domino die valt, als een andere analogie die eerder werd gebruikt.  

Velen van jullie hebben gewacht op die domino, zich afvragend wanneer het zou zijn. Ik zeg het je als een afgezant van de Pleiadische vloten en de zuster van jullie allemaal, mijn broeders en zusters, ik zeg je dat het wachten bijna voorbij is.   Samen met deze waarheden die naar buiten worden gebracht, zoals Ashtar vorige week zei, zijn andere bronnen ook begonnen dit mede te delen, steeds meer waarnemingen worden er over heel de planeet gedaan terwijl de onthulling van onze aanwezigheid bij jullie wordt gebracht.    Zoals gezegd is het niet waarschijnlijk dat de overheid dit zal onthullen.  

Jullie zijn het, de mensen van de planeet, die de onthulling zullen doen.    En jullie, de Lichtstrijders, degenen die zich voorbereiden en zich hebben voorbereid, niet alleen het licht verankert maar het licht gedeelt waar je kon, jullie zijn degene die in de rij staan om contact met ons te maken.  Natuurlijk, veel hiervan stond in je contract voordat je hier kwam.  

Dus het is geen idee van ‘kies mij, kies mij’, terwijl je je hand opsteekt, het is niet in dat opzicht dat we contact met je opnemen.    Het is in het opzicht wanneer je er klaar voor bent.   Als je je vibraties genoeg hebt verhoogd zodat we je veilig kunnen   ontmoeten, niet alleen voor onze eigen vibratie, maar om de jouwe niet te overweldigen.  

Je moet begrijpen dat hogere vibraties die in de buurt komen van lage vibraties het centrale zenuwstelsel kunnen kortsluiten.    Dit is de reden waarom wij, degenen die al zo lang over deze planeet waken, we nog geen contact hebben gemaakt, volledig contact.    Ja, met sommige hier en daar.    Maar er zijn veel dingen die worden bekeken, die worden overwogen, voordat deze contacten kunnen plaatsvinden.  

Deze groep en vele andere groepen over de planeet, worden op deze manier voorbereid zodat jullie  in staat zullen zijn  om contact met ons te hebben, zodat je vibraties  hoog genoeg zullen zijn om onze vibratie te ontmoeten.  

Want onthoud, het gaat allemaal om vibratie en bewustzijn.    Dat is wat je altijd moet onthouden.    Alles is vibratie en bewustzijn.  

Ga door met het verhogen van je vibratie wanneer je maar kunt, hoe dan ook en houd die verhoogde vibratie zo lang mogelijk vast.    En voordat je het weet, zullen niet alleen al deze waarheden worden geopenbaard, maar ben je ook volledig in het proces van je eigen ascensie die een verbinding zal bevatten met diegenen die klaar staan ​​om contact met je te maken.

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en begrijpend dat jullie diegene zijn, en de Ene.  


One Who Serves   

Om, mani, padme, hum;    om, mani padme hum;  hum, hum.     Groeten aan jullie!   

One Who Serves is er weer om jullie mee te nemen naar de volgende stappen.    Want dat is waar dit allemaal over gaat, om te blijven doorgaan, “om je de deur te wijzen”, zoals James eerder zei, uit de film “De Matrix”.  

We kunnen je de deur laten zien, maar jij bent degene die er doorheen moet lopen.    Dat is zo belangrijk.    We hebben je de deur laten zien.    Jullie hebben anderen de deur laten zien.    Maar het is aan elk individu om er doorheen te lopen.    Dat is zo belangrijk.    Je kunt niemand er toe dwingen, er voor zorgen dat ze er doorheen lopen als ze er niet klaar voor zijn.    Maar je kunt het voor iedereen openen.    Onthoudt dat.

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

Deze keer hebben we Shoshanna niet bij ons, maar we gaan er toch mee verder.    Zijn er nog vragen?  

Ik weet dat er een paar vragen moeten zijn over de boodschap die KaRa heeft doorgegeven.    Iemand hoeft alleen maar het gevoel te hebben dat hij die vragen kan stellen.    Maar hoe dan ook, zijn er vragen?

Vraag:     Ja, One Who Serves.    Dit gaat niet over KaRa, maar vorige week hadden we een gesprek en we dachten dat het een goede vraag was om aan je te vragen.    Omdat ik van mijn tweelingvlam over Yeshua heb begrepen, dat er eigenlijk een broederschap was die Yeshua in zijn leven ondersteunde door in zijn lichaam te gaan en bepaalde delen ervan over te nemen wat hem rust gaf of wat dan ook en mijn tweelingvlam zoals ik het begrijp, maakte deel uit van die broederschap.    Dus vroegen we ons af of dat waar was en in sommige opzichten vroegen we ons af of dat aan het eind van zijn leven was en hoe vaak dat gebeurt is?  

OWS:     We vragen je of je de term ‘ overlicht ‘ begrijpt ?  

Vraag:     Een beetje.  

OWS:     Dat is wat er gebeurde.    De overlichting.    Zoals Sananda Yeshua overlichtte. Anderen overlichtte Yeshua op verschillende tijdstippen.   Dit was wat er gebeurde.    Het was niet alleen Yeshua, hij was een mens, je moet dat begrijpen, een mens net als iedereen.    Maar hij had bepaalde kennis zullen we zeggen.    Hij kwam met veel kennis op aarde, maar hij leerde het ook, net zoals elke jongen of meisje de geheimen, de mysteries zou leren.    Dit is wat hij deed.    En toen hij in staat was om dat te doen, was het mogelijk om contact te maken met diegene met hogere vibraties dan hij had op dat moment.    En zij waren in staat om binnen te komen en hem te overlichten.    Net zoals je hoort van verschillende bronnen dat St. Germain de president van dit land, Donald Trump overlicht.    Dit is wat zich soms voordoet.    Zie je?    Dus dat gebeurde zeker toen, net zoals het nu gebeurt.  

Vraag:     Geweldig.    Dank je.

OWS:     Ja.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag.    Het is een heel dwaze vraag en het is een heel beschamende vraag.    Omdat ik tijdens de meditatie weer in slaap viel en KaRa miste.  Kan iemand me alsjeblieft vertellen wat haar aankondiging was die ik heb gemist?  

OWS:     Wat we je kunnen vertellen is dat er veel aankomt.    Waar KaRa over sprak, is dat er een waarheidslawine onderweg is.    Dat was het grootste deel.    En het zal zoveel naar buiten brengen dat overdacht is, overwogen, al deze dingen, een deel van je zogenaamde complottheorieën die steeds meer bekend zullen worden als feiten.    Dit is onderdeel van deze waarheidslawine die naar buiten komt.    Veel dingen die zullen worden medegedeeld die al lang in de schaduw worden bewaard, maar ze zullen naar buiten worden gebracht.    Dat zal ook de verschillende technologieën tot stand brengen die voor de mensheid in de schaduw verborgen waren.    Dit zal aan het licht komen.    Dit alles gaat erover dat alles in het licht komt, het licht naar de planeet brengt.    En een deel van het licht, is de waarheid die bekend wordt.    Dit is waar ze over sprak.    Je kunt zeker de transcriptie op een later tijdstip beluisteren of lezen.  

Vraag:     Oh nee, dat zal ik doen.    Ik was zo opgewonden om het te horen en toen werd ik wakker toen je je “ohm mani” aan het doen was en ik heb het gemist.    Dank je.

Nog een snelle vraag.    Ik hoorde dingen over grote energiestromen of stijgingen tijdens de komende week of zo.    Is daar iets over bekend?  

OWS:     Dat is niet gezegd, maar ja er zijn zeker energiegolven die samenvallen zullen we zeggen, rond het tijdschema van de Zomerzonnewende.    Dit is wat er deel van uitmaakt, van deze energieën die binnenkomen.   Er is al een tijdje over gesproken vanuit verschillende bronnen.    Deze energieën gaan versnellen en worden sterker en sterker omdat de mensheid ontwaakt.    Dat is wat je moet weten. Denk niet in termen van hoeveel er nog slapen op de planeet, maar hoeveel er ontwaakt zijn.  

Vraag:     Heel erg bedankt.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ik heb een snelle vraag over KaRa dat ze dit allemaal zei.    Mijn snelle vraag is, weet je, ik wil niet twijfelen aan iemand die berichten stuurt, maar we hebben al zoveel berichten gehoord, de waarheid komt naar het publiek en al het andere, maar tot nu toe verspreiden we het licht, maar alles wat ze zeggen dat veronderstelt werd dat het gebeurde is nog niet gebeurd.    Dus mijn vraag is hoe dat kan, zal het deze keer echt zijn?

OWS:     Omdat je, evenals anderen, nog steeds worden verstrikt in de 3-D matrix.    Dit is waar deze discussie vandaag, over ging.    We hebben deze suggestie gegeven aan James, dat hij dit naar voren zou brengen.   Het is belangrijk dat je transcendeert om verder te gaan dan de 3D-matrix.    Dit is de programmering die je tegenhoudt.    Als je in de 3D-matrix blijft, houdt je de matrix aan de gang.    Dus jullie moeten allemaal gaan denken in termen van, niet wanneer deze dingen eraan komen, maar dat zij  eraankomen.    Je moet begrijpen, je moet geloven dat ze komen, dat de waarheid naar buiten komt.    We hebben al eerder gezegd dat dit alles op een gegeven moment aan je zal worden getoond, het zal echt worden in jullie begrip.  

Je moet gewoon geduldig zijn, neutraal zijn, dat is heel belangrijk, wees neutraal.    Wees gecentreerd en sta in dat oog van de storm en laat alles om je heen draaien, de storm draait om je heen, maar jij bent gecentreerd in het oog.   Wees op een punt waar alles vredig en rustig is en je niet emotioneel betrokken raakt bij wat er komt.    En het komt.  

Vraag:     Ik ben het met je eens en dank je.    Gewoon wat informatie erover. Dank je.    Ik waardeer dat.    Liefde en licht voor jou.    Dank je.

OWS:     Ja.    Zijn er nog andere vragen?  

Vraag:     Ja, ik heb een vraag One Who Serves.    Alleen maar om te verduidelijken wat er tegen ons is gezegd door KaRa en door jezelf, als dit is waar je het over hebt.    Wat ik zie is dat mijn taal en mijn waarheid dramatisch is veranderd van waar ik was een aantal jaren geleden.    Ik weet gewoon dat deze dingen de waarheid zijn.    Dus deze lawine van waarheid die komt, ik kan het zien manifesteren om me heen en ik kan het ook zien manifesteren binnen de 3-D, hun hogere waarheid.    Ik zie de waarheid steeds meer en meer om ons heen komen via de media, via films.    Alleen al in de frequentie van de mensen die ik zie, komt de waarheid al de helling af. Het is een weten dat ik gewoon heb.    Het is wat het is en is dat wat je zegt, dat we dat moeten zijn, dat zal de onthulling zijn dat steeds meer van ons de waarheid worden en die waarheid leven.    Is dat wat je zegt?

OWS:     Dat is juist.    Jullie, de Lichtwerkers, de Warriors, jullie zijn allemaal belangrijk, heel belangrijk in het voortbrengen van dit hele proces.    Zonder jullie zouden degenen die in de schaduw zijn geweest niet in het licht komen.    Maar ze komen in het licht en alles wat ze hebben achtergehouden komt ook in het licht.  

Dus het is heel belangrijk voor jullie groepen zoals deze om dat licht te brengen.    Niet alleen om het licht te verankeren, zoals we hebben gezegd, maar om het licht zoveel mogelijk te delen.    Om de kennis te delen om dit allemaal naar buiten te brengen.  

Omdat, zonder jullie die dit doen, nogmaals, zouden diegenen in de schaduw blijven, de programmering zou doorgaan en het zou vele duizenden jaren duren voordat er ascensie zou kunnen zijn.  

Maar dat is allemaal veranderd als gevolg van jullie, degenen die naar deze planeet kwamen, naar deze evolutie kwamen om deze veranderingen te brengen.    Jullie zijn de Systeem-openbrekers.    Het is dus tijd om het systeem wijd open te breken.    Oke?

Vraag:     Ja.   Ik heb nog een vraag over het geloven is zien.    Nou, het is als volgt:    Als geloven zien is, dus ik geloof dat wat je zei toen je ons vorige week vertelde om naar de lucht te kijken.    Gisteravond zat ik buiten en keek omhoog naar de lucht. Ik zag twee schepen zeer snel langs vliegen alsof ze ergens heen gingen.    De twee personen die bij mij waren hebben ze niet gezien, maar er was geen twijfel dat ik deze twee schepen voorbij zag gaan.    Dus zien is geloven en geloven is zien.    Is dat omdat ik een frequentie vasthield waardoor ik de schepen kon zien?    Of zijn de schepen zichtbaar voor iedereen, zelfs op het 3D-vlak?

OWS:     Je hebt het gezegde vaak gehoord “voor hen die ogen hebben om te zien en oren om te horen”, dat is wat er gebeurde.    Hoewel steeds meer hun ogen echter zullen openen, wat hun derde oog betekenend, zullen zij steeds meer kunnen zien, dat was Ashtar die dat vorige week zei.  

Het is belangrijk dat je begint met het openen van dat derde oog.    Dit is de reden waarom we in verschillende van de Advances tot nu toe met jullie hebben samengewerkt om precies dat te doen, je derde oog openen, ermee werken.  

Omdat het steeds belangrijker is om het begrip te creëren dat je de ogen hebt om te zien en dat de dingen die daarboven zijn steeds meer geopenbaard zullen worden.    Ze zijn er, de mensen hoeven ze alleen maar te zien.    Oke?

Vraag:     Dus je zegt dat ik door mijn derde oog keek toen ik de schepen zag?

OWS:     Dat is juist.

Vraag:     Omdat het leek alsof ik gewoon door mijn ogen keek.

OWS:     Dat deed je ook.   Je derde oog schept echter de visie die verder gaat dan je fysieke ogen.    Zie je?    Je kijkt met je fysieke ogen, maar met je derde oog open, dan zie je meer dan wat “normaal” is (we houden er niet van om die terminologie te gebruiken, maar het moet hier even), de gemiddelde of de normale persoon zou niet in staat zijn te zien omdat hun open derde oog niet open is.    Zie je?    Dus het zou zelfs niet in hun gewaarwording komen dat het er was.    Zie je?  

Het idee dat je op dat moment opkeek, dat is wat je liet weten dat je klaar bent zoals we zeiden, nogmaals, voorbereid en klaar, om in staat te zijn de ervaringen steeds meer te kunnen hebben.  

Vraag:     Dus het andere dat ik wegliet was dat ik letterlijk de schepen wilde zien.    Weet je, ik zei: “Ik ben van plan de schepen te zien.”    En dan zijn ze er.    Is dat ook een deel ervan?  

OWS:     Is dat niet “geloven is zien?”  

Vraag:     Nou, ik neem aan dat dat een andere manier is om het te zeggen, toch?  

OWS:     Ja natuurlijk.

Vraag:     Bedankt, One Who Serves.    Veel liefde en licht voor jou.

OWS:     Ja.    Zijn er nog andere vragen?  

Vraag:     One Who Serves.

OWS:     Ja.

Vraag:     Nu heb ik veel ervaringen met de schepen in de lucht, bijna altijd op een nachtelijke basis.    Maar ik roep ze op.    In mijn gebed terwijl ik mijn aanroepingen gisteravond deed, heb ik gezegd dat ik de Andromedaanse schepen helemaal niet heb gezien, slechts één keer, en zei: “Ik zou jullie graag weer zien!” Op een grappende manier zoals ik ze erkende.  

En zie, ik ging naar buiten en speurde de hemel weer af en daar kwam een ​​schip heel, heel hoog, waar ik ze de laatste keer zag, heel, heel ver weg.    Hij knipperde alleen maar naar mij.    Ik zei, Oh ja! En proberen het te volgen en maakte er een video van, twee keer knipperen in mijn video, ik verloor ze uit het zicht omdat tegelijkertijd door je telefoon en naar de lucht kijken bijna onmogelijk is.  

Maar hier is mijn vraag aan je, ze zijn vast en zeker op ons afgestemd en horen onze gedachten en reageren op ons.    Ben ik correct?

OWS:     Absoluut.    Dit is het idee van telepathie en hoe ze kunnen communiceren, vooral met die van hun eigen, hint, hint.    Dus omdat ze in staat zijn om te communiceren met degenen die er klaar voor zijn, kunnen ze zichtbaarder en reëler zijn voor degenen die ze waarnemen.  

Vraag:     Erg goed.    Dank je.

Vraag:     Goede vraag.    Ze hebben ook naar mij geflitst en op mijn gedachten gereageerd.    Ik bleef zeggen: “Ok jongens, geef me even een klein knipoogje en laat me weten dat je er bent.”    Ik krijg hier en daar een knipper in de lucht.    Betekent dit dat mijn derde oog open is, of knipperen ze naar mij in 3D?

OWS:     We zouden een combinatie van beide zeggen, maar het is geen 3D zoals je het zegt.    Het is een hogere vibratie.    Je moet in de hogere vibratie zijn om ze te kunnen zien.  

Vraag:     OK.    Ja, omdat ze op de een of andere manier lijken te praten (lacht).    Dank je.

OWS:     Ja.    Nog andere vragen, voordat we het kanaal vrijgeven?  

Dan zijn we klaar om dit te doen, om het kanaal vrij te geven.    Maar voordat we dat doen, vragen we je om echt alles in overweging te nemen wat er wordt doorgegeven, niet alleen om het licht te verankeren, maar wees het licht en deel het licht.    Dat is erg belangrijk.  

Omdat jullie nu allemaal naar een stadium zijn verhuisd, jullie als groep, bedoelen we, zijn verhuisd naar het stadium waarin het belangrijk voor je is om niet alleen het pad te kennen, maar het is tijd om het pad te bewandelen, zoals werd doorgegeven in de film ‘The Matrix’.  

Beloop het pad, mensen.    Oke?     Shanti.    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld. Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”   

Terug naar pagina Vertalingen