19.06.23 “In deze Hogere Vibratie zul je de dingen manifesteren die je wilt”

“In deze Hogere Vibratie zul je de dingen manifesteren die je wilt”


KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 23 juni 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


KaRa

Ik ben KaRa .   

Het is altijd een plezier om bij jullie te zijn, om in staat te zijn om te delen, om op deze manier te communiceren, de manier die meer bekend zal worden bij jullie in de korte periode die voor jullie ligt in dit oude paradigma.    Want het nieuwe paradigma is begonnen.  

Ook al ben je je nog niet volledig bewust van hoe dingen veranderd en drastisch verschoven zijn, wij kunnen vanuit ons gezichtspunt de veranderingen zien die plaatsvinden.    Wij kunnen ze zien.   Jullie kunnen ze voelen.    Je kunt ze aanvoelen. Ze gebeuren nu vrij snel.  

Zeker, jullie discussie eerder over ‘Geloven is Zien‘ gaat hier allemaal over.    Geloof dat de energieën de planeet binnenkomen.    Geloof dat deze golven binnenkomen.    Geloof dat The Event er is en zal gebeuren.    Geloof in je vermogen om te manifesteren wat je wilt in je leven.    Geloof, geloof, geloof en je zult zien, steeds opnieuw.    Hoe meer je gelooft, hoe meer je ziet, hoe meer je deze ervaringen zult hebben, zoals jullie eerder hebben gezegd.  

Want het gaat nu allemaal over manifesteren in de hogere rijken, in de hogere vibraties.    Maar om dat te doen, om meer onmiddellijk te manifesteren, moet je in de hogere vibraties zijn.    Je moet het leven rondom je en in jezelf voelen, het bewustzijn van De Ene.    En als je dat voelt, als je dat ervaart, als je dat bent, zul je veel, veel sneller manifesteren in je leven.  

Als je in die hogere vibraties bent, zul je de dingen manifesteren die je wilt, niet de dingen die je niet wilt, niet de dingen die een gevolg zijn van je programmering.    Omdat jullie allemaal gedurende vele levens geprogrammeerd zijn.    Maar het was doelbewust dat je dat deed toen je hier oorspronkelijk kwam, zodat je onderdeel van deze evolutie zou kunnen zijn, zodat je deze evolutie zou kunnen begrijpen en in staat zou zijn, om als Eén, deze evolutie naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen. Dat is wat jullie allemaal doen.  

Als je blijft geloven dat je kunt manifesteren wat je wilt, dan kun je in die hogere vibraties zijn waarover we hebben gesproken, waar je dan op een plaats kunt zijn waar je letterlijk door ons benaderd kunt worden.    Want dat is precies wat wij, de Pleiadiers, de Siriërs, de Andromedanen, de Antariërs, etc, etc, allemaal naartoe hebben gewerkt om je voor te bereiden. Om je voor te bereiden, niet alleen voor het eerste contact (want dat is al aan de gang), maar om je voor te bereiden op een volledig contact.  

Volledig contact, wat betekent dat we bij je kunnen zijn, of jij hier bij ons, als dat is wat je wenst.    En velen van jullie bij deze bijeenkomst, velen van jullie in deze groep, velen van jullie en veel andere groepen over de planeet verlangen dit enorm.  

Omdat je weer uitreikt naar diegenen die je al zo lang geleden hebt verlaten, naar de families waar je deel van was en zij deel van jou zijn.    Ik spreek nu over je multi-dimensionale zelf evenals over al diegenen die je heel lang geleden achterliet.    Maar aangezien tijd relatief is, na de reünies, nadat de delegaties naar de planeet zijn gekomen en jullie naar de delegaties zijn gekomen en daadwerkelijk een deel van die delegaties zijn geworden, na dit allemaal zul je herenigd worden met de families, die zo sterk verbonden zijn met jullie allemaal.    Dat is wat jullie allemaal te wachten staat.  

En wij allen die over dit hele proces waken, sommigen kijken alleen, sommigen nemen deel op hoge niveaus, sommigen zelfs op het aardoppervlak, samenwerkend met de resistance, jullie Alliantie.    Velen van ons werken nauw samen om al deze veranderingen te brengen waarover gesproken is, alle processen die in behandeling zijn betreft jullie financiële processen, jullie overheidsprocessen, al de verschillende gebieden waar je van gehoord hebt, waarvan je weet dat het nog steeds op de achtergrond en achter de schermen gebeurt.  

Voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen, is de informatie er.    De waarheid is er.    Het enige wat je hoeft te doen is naar die waarheid uit te reiken en het zal aan je worden onthuld.    Die waarheid zal aan heel veel meer worden onthuld over de planeet, zoals het moet zijn.    Want de waarheid kan niet veel langer worden tegengehouden.  

Weet dat jij, als de Lichtwerkers en Strijder, jij bent de waarheid.   Jij bent de weg, de waarheid, het leven en het licht.    Jullie zijn dat.    Wees dat nu.    Wees dat schijnende licht dat uitreikt voorbij je driedimensionale gewaarzijn, reik uit naar allen die klaar staan ​​om naar jou uit te reiken, die schreeuwen om het licht.    Ook al weten velen van hen niet eens wat het licht is, maar ze zullen het doen.    Want het licht zal alles onthullen wat in de schaduwen werd gehouden.    Het is voorbestemd.    Jij bent voorbestemd. Je bent voorbestemd om dat licht te zijn dat de schaduwen onthult.  

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en eenheid en dat je blijft uitreiken tot aan de hemel, want als je dat doet, zul je ons vinden.  


One Who Serves

Om, mani,, padme, hum;   om, mani padme hum;  hum, hum.     Groeten aan jullie!     One Who Serves is er weer.    Shoshanna staat ook klaar, klaar om ons ding te doen zou je kunnen zeggen.  

We zijn daarom klaar om verder te gaan met dit proces van ‘Geloven is Zien‘. Het is zo belangrijk dat je in die richting blijft bewegen.    Omdat je hele leven, al je levens, als gevolg hiervan zullen veranderen.  

Geloof het en je zult het zien.    Geloof het en je zult het manifesteren.    Het kan niet niet zo zijn.  

Maar onthoud dat je ook kunt manifesteren wat je niet wilt.    Dus werk hieraan.    Werk aan je gedachten en de woorden die je gedachten volgen.  

Denk niet in je termen van misselijk of ziek zijn, of van welke soort ziekte dan ook.    Zeg geen dingen zoals, “Ik ben het beu en zat.”    Zeg niet, ” je maakt me gek.”    Zeg deze dingen niet langer of je zult manifesteren wat  je gelooft, wat ook deel uitmaakt van je programmering.    Het is tijd om voorbij je  programmering te gaan en nieuwe programma’s te maken in je leven.  

Zie jezelf als computers en de harde schijf.    De harde schijf waarmee je in dit leven bent gekomen zit vol met dingen die je misschien niet wilt in je leven.    Wis de harde schijf en vervang deze door de manifestaties die je wel wilt in je leven.    Het klinkt eenvoudig, we weten het, vanuit jullie optiek is het niet zo eenvoudig om het in actie te zetten.    Maar in werkelijkheid is het vrij eenvoudig.    Je moet het gewoon geloven en het zal zo zijn.  

Hebben  jullie vragen voor One Who Serves and Shoshanna?

Heeft iemand vragen?    Je kunt nu de telefoons weer inschakelen.

Vraag:     Hallo One Who Serves.    Dit is geen erg goed gevormde vraag, maar de geboorte van zielen is een paar keer onder mijn aandacht gekomen.   Ik weet dat sommige zielen geboren worden uit de Centrale Zon, zoals Alcyone.    Maar ik heb ook gehoord dat sommige zielen niet via dat proces geboren worden, ze zijn op een andere manier geboren, net als de menselijke zielen op Aarde hadden zij misschien een ander geboorteproces. Kun je daar wat over praten?  

OWS:     Waar je het over hebt, is een zeer uitgebreid onderwerp wat niet in een zeer kort tijdsproces kan worden uitgelegd.    Maar begrijp dat er miljarden, biljoenen en meer van deze zielen zijn, zij hebben veel verschillende geboorteprocessen, zoals je het noemt, veel verschillende manieren die ze hebben gemanifesteerd gedurende de lange, lange perioden van bewustzijn.  

Om te beginnen moet je helemaal teruggaan naar het begin van de schepping zelf en hoe die oorspronkelijke zielen werden gecreëerd en hoe die oorspronkelijke zielen toen meer zielen van zichzelf creëerden.    Meer ervaringen die ze elk zouden kunnen hebben.    En die zielen creëerden meer van dat, en meer en meer, totdat je de biljoenen en triljoenen zielen hebt die bestaan.    En ja, er worden er nog meer gecreerd.  

Net zoals jij, als een geascendeerd wezen, toen je je ascensieproces hebt gemaakt of beëindigd, zul je ook in staat zijn om door dit scheppingsproces te gaan en een deel van jezelf neer te zetten, net zoals Sananda een deel van zichzelf als Yeshua neerzette  en zoals vele anderen hebben gedaan.    Dit is zo’n beetje het antwoord op je vraag, hoewel het veel is, is er meer in verwikkeld dan dit.

Shoshanna, wil je nog iets toevoegen?

Shoshanna:     We hebben geen specifieke informatie om toe te voegen.    Waar we nieuwsgierig naar zijn, waarom de vraag gesteld is?  

Vraag:     Welnu, ik denk dat ik vooral geïnteresseerd ben in aardse menselijke zielen. One Who Serves, heeft zo’n beetje mijn vraag beantwoord toen hij zei dat geascendeerde zielen meer zielen konden creëren.    Maar ik vraag me af, denk ik , of niet- geascendeerde zielen ook zielen kunnen scheppen.

Shoshanna:     Wil je een ziel creëren?

Vraag:     Nee.    Ik ben er nieuwsgierig naar, ik denk dat het teruggaat naar mogelijkerwijs zoiets als de geestelijke menselijke wezens en psychische menselijke wezens en standaard menselijke wezens.    Bijvoorbeeld, onze zielengroep die is geboren uit Alcyone en zijn,denk ik, geestelijk en dan lopen we ook rond met mensen die op de een of andere manier een ander geboorteproces hebben, een zielen geboorteproces, terwijl ze het psychische ras zijn.    Dat is meer wat ik me afvraag.

Shoshanna:     Er is een variëteit.    Er zijn veel vaardigheden.    Er zijn veel geschenken die elke ziel bezit.    En elke ziel kan evolueren tot het punt waarop ze die gaven bezitten.    Dus als je met een geschenk wordt geboren, komt dat omdat je die gave gedurende eeuwen hebt verzameld en je die gave hebt aangeboden om de mensheid en het universum te verheffen en te dienen.    Het is dus een heel, heel complex onderwerp.  

Wat we willen zeggen is dat er geen echte voorbereiding of onderscheid is.    Het is een opeenstapeling van geschenken die gedurende eeuwen worden geleerd, als dat helpt.

Vraag:     Ja, ik begrijp dat, voor zover als een soort van spirituele bevorderings-situatie, begrijp ik dat.    Ok, dat is niet echt een antwoord op mijn vraag voor de meerderheid van de mensheid, denk ik.

Shoshanna:     Wij beantwoorden dit niet omdat het niet relevant is.    Het is niet relevant in je leven van vandaag de dag.    Wat vandaag de dag meer relevant is voor het leven van de mens, is om te leren de schepper te zijn die ze bedoeld waren te zijn.    Dat is wat belangrijk is.

OWS:     Ja.    En we zouden hieraan willen toevoegen dat in het ascensieproces, dit soort antwoorden die je zoekt zullen komen als resultaat van door je ascensie te gaan.    Alle dingen zullen aan je worden toegevoegd.

Vraag:     Oke heel goed.    Dank jullie beide.

Shoshanna:     Ja.    Alle dingen.     Namaste, beste zus.

Vraag:     Ja, namaste.

OWS:     Is er nog een vraag?

Vraag:     Ik heb een vraag.  

OWS:     Ja.   Hallo One Who Serves en Shoshanna.    Mijn vraag gaat over water.    We gebruiken water in onze meditaties.   Water zingt voor ons.    Ons menselijk lichaam bestaat grotendeels uit water.    Kun je ons iets vertellen dat we nog niet hebben gehoord over het watercollectief en de betekenis ervan?  

OWS:     Spreek je over het bewustzijn van water als een collectief?

Vraag:     Ja.

OWS:     Dat is ook iets dat komt als gevolg van naar deze hogere vibraties te gaan en het direct te ervaren.    Het is één ding om het van ons te horen, of zelfs om het in je meditatie te ervaren.    Het is iets anders om eigenlijk letterlijk naar de rand van het water te gaan en het bewustzijn van het water te voelen, het water zelf te ervaren, de elementaire krachten in het water te ervaren en het resulterende bewustzijn dat er is, dat het naar je uitreikt als je er open voor staat.    Dat, op zichzelf, zal je veel uitleggen als je het zou doen.    Het hoeft niet bij de oceaan te zijn.    Het kan een beek zijn, een rivier, alles van dien aard.    Maar ga voorbij het driedimensionale bewustzijn van het water en ga in het water zelf, het bewustzijn van het water.    En wanneer je dit doet, zul je je herinneren dat je het al vele malen eerder hebt gedaan in je vorige levens.  

Vraag:     Ja.    Ik begrijp het.    Het lijkt zo’n belangrijk deel van de Bron, zoals water, zo’n belangrijk element, ik vraag me af of het in andere universums is.    Het lijkt alsof er zoveel meer is.    Ja, ik zal doorgaan met verkennen.    Heel erg bedankt, ik hou van je.

OWS:     Ja.    Shoshanna, heb je iets?

Shoshanna: Ja, we hebben iets toe te voegen.    Mogen wij ons perspectief, beste zuster, aan deze vraag toevoegen?  

Vraag:     Ja, ja alsjeblieft.  

Shoshanna:     Water is de essentie van levenskracht.    Allen die water voelen, voelen  hun eigen levenskracht verblijven in hun water.    Water herinnert hen aan levenskracht en herinnert hen aan wie ze werkelijk zijn als de levenskracht.    Dat is de betekenis van water.  

Water heeft zijn eigen bewustzijn.    Het bewustzijn van water is het leven zelf en daarom ontwikkelt het leven zich in water.    De baby ontwikkelt zich in dit medium genaamd water.    Alle dingen ontwikkelen zich in het water, omdat water levenskracht verleent aan datgene wat zich ontwikkelt met water.    Dat is heel   significant.    Maar wat we je willen vertellen is dat het bewustzijn van water in zijn pure vorm op zich prachtig is.   Echter, mensen kunnen hun bewustzijn verlenen aan water dat iets heel anders zou kunnen creëren.    Mensen creëren vaak een negatieve kracht in dat water vanwege hun mindset en hun bewustzijn.    Als je een helder, mooi, spiritueel bewustzijn hebt, kun je dat verlenen aan het meest slechte water en het zal zich met jou verenigen om zichzelf te verheffen om zuiverheid te creëren.    Is dit logisch voor jou?

Vraag:     Ja, mooi gezegd.    Bedankt, beste zuster.

Shoshanna: Dank je.     Namaste.

Vraag:     Namaste.  

Vraag:     Ik zou graag een vraag willen stellen.  

OWS:     Je stem is een klein beetje, (wat is de term?) gebroken.  

Vraag:     Kun je me nu beter horen?

OWS:     Ja, een beetje beter.    Ga door met je vraag.

Vraag:     Dank je.    Ik ben zo dankbaar voor de informatie die je zojuist hebt onthuld, Shoshanna en One Who Serves, omdat ik in deze meditatie werd geleid om naar een heel specifiek hoog punt te gaan om de oceaan te overzien.    Ik ging daarheen en ik voelde het water.    Ik moest daarheen gaan en met het water praten.    En toen ik dat deed, vermengde ik met het water.    Ik weet niet meer of ik met het water heb gepraat of niet.    Ik ben niet erg duidelijk, dat is mijn vraag.    Heeft het te maken met het creatieve proces?   Dat is mijn vraag.    Dank je.    Of het manifestatieproces.    Dat weet ik niet zeker.    Ik vermengde gewoon in het water en …

Shoshanna:     Herhaal alstublieft je vraag, zuster, want het is echt onduidelijk naar welke informatie je op zoek bent.    Dus alsjeblieft, herformuleer je vraag.

Vraag:     Wanneer we ons verenigen met het water, kunnen we dan de energie van het water gebruiken om onszelf te creëren?  

Shoshanna: Ja, ja.    Duidelijk ja.

OWS:     Ja.

Shoshanna:    Het gebeurt elk moment met elk wezen op aarde.

Vraag:     Kun je daar wat meer over vertellen en me helpen het te begrijpen?

Shoshanna:     We zullen je vertellen, beste zuster, om hierop te mediteren, want wat we in het vorige antwoord op de vorige vraag hebben doorgegeven bevat alle informatie die je nodig hebt om te begrijpen dat het bewustzijn van water het creatieve proces zelf is.    Dit is alles wat je moet weten.    Het bewustzijn van water   is het creatieve proces van alle dingen op deze planeet die driedimensionale entiteiten zijn.  

Vraag:     Wauw.    Ik snap het.  

Vraag:     Dus als je water gebruikt, neemt het het bewustzijn op van degene die het gebruikt.  

Shoshanna:     Het is dus erg belangrijk dat je er voorzichtig mee bent.   

OWS:     Denk als je wilt ook aan je ervaringen, de verschillende films, al die dingen die het idee van magie, tovenarij, al deze dingen uitbeelden, wat gebruiken ze het meest.    Ze gebruiken de krachten, de elementaire krachten, de aarde, de wind, het vuur, het water.    Heel belangrijk, omdat ze in staat zijn om verbinding te maken met het bewustzijn binnen die elementalen.    Er kan veel gebeuren als resultaat van het begrijpen hoe de elementaire krachten met het bewustzijn van de mens werken.  

Vraag:     Ja ik snap het.    Wauw.  

Shoshanna:     Dus je moet weten, want iedereen die naar deze oproep luistert, moet nu tot de conclusie zijn gekomen, dat jullie allemaal tovenaars zijn.  

OWS:     Ja.

Vraag:     Ja dat zijn we!    En we kunnen de krachten van de vier elementen manipuleren om te creëren.    Is dat mijn bericht?

Shoshanna:     Je manipuleert ze niet, je creëert  met hen.

Vraag:     Precies!  

OWS:     Een co-creatief proces.

Vraag:     Wauw.    Door hun bewustzijnsenergie te gebruiken, kunnen we creëren!  

Shoshanna:     Het is een co-creatief proces.     Je moet hierop mediteren, beste zuster en de informatie die naar je toe komt in je meditatie consumeren en gebruiken!

Vraag:     Wauw.    Heel erg bedankt.  

Shoshanna:     Namaste.

OWS:     We zouden willen zeggen dat jullie vragen vrij diep zijn geworden in de loop van de jaren, vanaf het moment dat we oorspronkelijk begonnen met dit proces met het beantwoorden van vragen, tot de vragen die tegenwoordig worden gesteld. Deze zijn veel, veel hoger in vibratie, willen we zeggen.  

Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja.    Groeten, One Who Serves.    Ik heb een vriend die bij ons woont.    Ze wordt ‘s nachts aangevallen door een astrale entiteit.    Een paar nachten geleden werd ze wakker en kwam er een krabachtige entiteit uit de hoek van het plafond die haar hand vastpakte en haar enigszins verbrandde. Maar ze heeft het op een of andere manier van haar af gekregen.    Het liet letterlijk een markering achter die ik gezien heb.    Ze vraagt ​​zich af wat er met haar aan de hand is en waarom ze zo kwetsbaar is voor deze astrale aanvallen.    Ik vroeg me af of je commentaar wil geven.    Ik stelde voor dat ze een bericht van je zou krijgen om het uit te werken.

OWS:     Dat is mogelijk, maar we willen ook zeggen dat dit soort ervaringen, laten we zeggen, afneemt na enige tijd.    Met andere woorden, dit soort ervaringen gebeurde veel meer in het verleden.    Ze gebeuren nu niet zo veel meer omdat we naar de hogere vibraties gaan.    Zie je, dit soort manifestaties, dit soort entiteiten, hoe je ze ook wilt noemen, gehechtheden, ze kunnen niet in de hogere vibraties bestaan.    Dus als je doorgaat met je vibraties hoog te houden, dan kunnen dit soort dingen niet interfereren.    Ze kunnen niet in je ervaring komen.  

Maar als men zich op dat moment niet in de hogere vibraties bevind, zijn ze er vatbaar voor, niet bezeten, we spreken niet direct in termen van bezeten zijn, maar in termen van ‘indringing’, dat is een beter woord.    Indringers kunnen binnenkomen en die persoon beïnvloeden, zie je.    Dus dat is wat er kan gebeuren als ze niet in de hoogste vibratie zijn.  

Dus we willen tegen diegene zeggen die deze ervaring heeft, om harder te werken om steeds vaker in de hogere vibraties te zijn.    Met andere woorden, wees vreugdevoller, wees dankbaarder in je leven.    Vind de schoonheid om je heen.    Richt je niet op de lelijkheid om je heen.    Focus op de schoonheid die er is.    Het is er als je er naar op zoek gaat.    Dat is wat we willen zeggen.

Shoshanna?

Shoshanna :     Ja, we hebben iets toe te voegen, broeder.    Mogen wij ons perspectief toevoegen op je vraag?

Vraag:     Oh absoluut, Shoshanna, absoluut.  

Shoshanna:     Onze broeder, die een beschermer is, die al degenen die op zijn pad komen wil beschermen en begeleiden.    We willen je dit vertellen, degene waarover je spreekt heeft een angstpatroon en je weet waarover we spreken.    Ze heeft een angstpatroon.    En als een mens een angstpatroon heeft in zijn of haar bewuste geest, trekken ze dingen aan die angstig zijn.    Dus we willen zeggen, toevoegend aan datgene wat One Who Serves zo welsprekend heeft gezegd, dat diegene haar vibratie moet verheffen voorbij dit angstpatroon, het moet onderzoeken en inzien dat haar angst een portaal opent voor deze indringers.    Angst is altijd de reden dat deze indringers kunnen binnendringen.    Is dit logisch voor jou?

Vraag:     Oh absoluut.    Dat was geweldig, ja.    Absoluut.    Totaal.

Shoshanna:     Namaste.

Vraag:     Bedankt daarvoor.    Ze zal er dol op zijn.    Bedankt.

Shoshanna:     Namaste.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja, One Who Serves en Shoshanna.    We kregen een e-mail van degenen die zichzelf ‘De 144.000-meditatiegroep’ noemen.    Ze hadden het erover dat er een duistere cabal oorlog gaande was net buiten de atmosfeer en dat de Lichtkrachten met de duistere machten vochten.    Een ding dat ik me afvroeg hierover was dat ze zeiden, ga niet meer dan 20 minuten in de zon omdat de cabal iets in het zonlicht heeft gestopt, ik weet niet wat.    Ik geloof dat niet helemaal, maar ik wil jou gedachten hierover.    Is er een probleem als we in de zon gaan?    En hoe valide is dit verhaal over die oorlog die daar gaande is ons systeem?

OWS:     Betekent de term ‘onzin’ iets voor jou?

Vraag:     [Gelach]    Ja !

OWS:     Kijk, dit soort dingen zijn voorbeelden van diegenen die proberen de Lichtwerkers en Strijders ervan te weerhouden om, zoals KaRa heeft gezegd, naar het licht uit te reiken.    Dit is in een tijd dat ze denken dat ze het goede doen, of dat ze   zelf van het licht zijn, maar ze zijn op een bepaalde manier misleid door wat James  het ‘ glamourstadium ‘ noemde, ze geloven dat ze zijn gearriveerd en ze zijn  niet gearriveerd.    Ze proberen op dit moment iets te zijn dat ze nog niet zijn.  

Wanneer je iemand hoort zeggen, “Ga niet in de zon omdat het slecht voor je is”, ja, het zou slecht voor je zijn als je ‘s middags in de hete zon zat in Phoenix, Arizona, in de zomer en het is 45 graden en je zit er 20 minuten, een half uur, een uur, dat zou heel slecht voor je zijn.    Maar dat is het uiterste.  

Het is geweldig om elke dag in de zon te zijn.    Voel de energie van de zon.    Het hoeft niet lang te zijn, vijf, tien minuten, eventueel langer als je kunt.    Het is erg nuttig voor je, niet alleen voor de vitamine die er vanaf komen, maar ook voor de pranische energie die de achterkant van je nek binnendringt als gevolg van in de zonnestralen te zijn.  

De zon brengt ascensie naar je toe, begrijp je dit?    Dit is de reden waarom zij, de duistere krachten, er alles aan gedaan hebben om je tegen de zon te beschermen, om te voorkomen dat je in de zon bent, om zonnebrandcrème op iedereen te smeren.    Omdat ze niet willen dat de zonnestralen binnenkomen.    Omdat als de zonnestralen je lichaam binnenkomen met pranische energie, dat dit je naar je ascensie brengt.    En ze willen niet dat je ascendeert.    Ze willen de status-quo behouden waar ze in controle kunnen zijn.    Ze willen niet dat je de controle over jezelf hebt.    Neem je kracht terug en doe wat je weet wat je moet doen.  

Degene die deze vraag heeft gesteld, wist het antwoord hierop al.   Je weet  dat de zon heel nuttig voor je is.    Gebruik de energieën van de zon precies waar ze bedoeld voor zijn.    Het is bedoeld om je te voeden en je mee te nemen naar de hoger vibrationele dimensies.    Oke?

Shoshanna, kan je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna:    Wil deze persoon een opmerking toevoegen, we horen een opmerking die toegevoegd wil worden ?

Vraag:     Wel, het wordt verwarrend als het lijkt alsof het een hulpbron is die je vertrouwt en ze zeggen zoiets.    En dan ga je, “ok, ik had het mis om die bron te vertrouwen?”  

Shoshanna:     Beste zuster, mogen we ons perspectief op je vraag toevoegen?

Vraag:     Definitief.  

Shoshanna: Dit is wat we willen zeggen, bewustzijn is enorm met veel hoeken, wendingen en bochten.    Er zijn veel perspectieven in dit rijk en alle perspectieven zijn geldig.    Het is aan jou om aan dat perspectief deel te nemen als je wilt.  

Als je een hoger niveau van bewustzijn wenst, dan willen we je vertellen om die dingen niet te lezen, om niet aan die verhalen deel te nemen, omdat je door het vertellen van het verhaal de realiteit schept.    Dus, zoals deze groep zijn verhaal vertelt over de duistere kliek en de oorlogen en de gevechten en de zon en het kwaad en wat dan ook, creëren ze het verhaal voor mensen om te volgen en vergroten het verhaal in het proces van creatie.  

Je kunt alles creëren wat je maar wilt.    Wat wil je creëren?    Als je vreugde, liefde, mededogen, begrip, licht wilt creëren, dan kun je die verhalen niet lezen.     Namaste.

OWS:     Heel goed.  

Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?  

Shoshanna:     We horen er een.

Vraag:     Ik vroeg me af waarom president Trump de GMO-regels versoepelde.    Waar ging dat allemaal over?    Dat kunnen we niet begrijpen.  

OWS:     Dat is, wat je zou noemen, een ‘rookscherm’.    Het is niet wat hij zal doen.    Hij doet het om degenen die proberen het verhaal te beheersen, te kalmeren.   Hij speelt zijn rol om soms aan beide zijden te spelen.  

Maar hij is erg slim, omdat hij de steun of de overlichting heeft, zullen we zeggen, van Saint Germain.    En er gebeurt veel als gevolg van deze overlichting.    Dus ook al lijkt het soms dat hij beweegt in een richting die tegengesteld is aan wat je zou denken dat een Lichtwerker zou doen, dat is zeker niet het geval.  

Vraag:     Oke, bedankt.

OWS:     Zijn er nog vragen?    We moeten het kanaal vrijgeven.    Verder nog iets?    Dan zijn we klaar om vrij te geven.  

Voordat we het doen, Shoshanna, heb je iets te wensen als laatste boodschap?

Shoshanna:     We willen meedelen dat op basis van het gesprek van vandaag, geloof wat je wilt manifesteren.    Dat omvat alle dingen die je leest, alle dingen die je hoort, alle dingen die hij doet en die zij doet en wat die groep deed, enz., Wat je president doet, wat je congres doet, wat de wereld aan het doen is.  

Wat we je willen vertellen is, focus je bewustzijn helder en volledig op wat je in je leven wilt hebben, wat je wenst te manifesteren, dat zal voor jou uitkomen, omdat elk individu een realiteit op zichzelf is en zijn leven kan creëren in welke wijze het ook wenst te creëren.    Dat is hoe krachtig jullie allemaal zijn.    Begrijp dit alsjeblieft, dat er niets toe doet behalve wat jij gelooft.     Namaste.

OWS:     Geweldig, beste Shoshanna.  

Vraag:     Zo zal het zijn.

OWS:     We willen eindigen met, jullie eerdere discussie over ‘Geloven is Zien‘, je zult meer directer naar dat exacte begrip gaan tijdens de volgende Advance.    We bouwen op naar de volgende Advance.    En de volgende zal, zoals James al heeft doorgegeven tijdens de introductie, over de Ster Chakra gaan en de verbinding die dat heeft om te manifesteren.    Dus dit hele programma, dit hele thema voor de volgende Advance, zal ‘Manifestatie’ zijn.

Shanti .    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.

Allemaal:     Vrede zij met je.    Shanti.    Dank je!    Shanti.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”   

Terug naar pagina Vertalingen