19.07.14 “Wij hebben het Groene Licht ontvangen om verder te gaan met de laatste fase van dit openbaarmakingsproces”.

Wij hebben het Groene Licht ontvangen om verder te gaan met de laatste fase van dit openbaarmakingsproces”.


Kara en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 14 Juli 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


KaRa  

Ik ben KaRa.     Het is mij een genoegen, zoals altijd, om bij jullie te zijn, om te kunnen delen, om verschillende inzichten te kunnen openen die je op dit moment al dan niet hebt.    Een nieuwe kijk zou je kunnen zeggen, op alles wat er op de planeet gebeurt en bij ieder van jullie.  

Jullie spraken over neutraliteit in je bespreking, wat een geweldig onderwerp.    Want het is een onderwerp van dit moment, NU.    Want hoe meer je je kunt concentreren op het in een neutrale staat zijn, gecentreerd zijn, in het moment zijn, dat is neutraal. Net zoals de Schepper neutraal is.    Net zoals jij, als schepper, neutraal bent.    Dat is de staat waar je naartoe werkt.    Het hogere niveau van vibratie en frequentie in die neutrale toestand zal je als een collectief meenemen naar de volgende Gouden Eeuw.

In de hogere dimensies is neutraliteit het moment waarop je je bevindt.    Hoe meer je je leven en je gedachten focust op het NU-moment, in die neutrale staat zijn, dan zul je tijdens je leven alles vinden waar je naar op zoek was, altijd, en erachter komen dat alles waar je naar op zoek was, al die tijd vlak voor je was.  

Zij zeggen en wij zeggen dat het ‘voor hen is die ogen hebben om te zien en oren om te horen’, dat is zeker het geval.    Want hoe meer je je openstelt, hoe meer je jezelf toestaat om te zien wat recht voor je is, des te meer zul je jezelf in de hogere vibraties bevinden.    En wanneer je jezelf in die hogere vibraties bevindt, des te meer het zich voor je zal openen om te kunnen zien, horen, ervaren en weten.  

Ik heb op dit moment enigszins een aankondiging voor jullie.    Deze aankondiging zal heinde en ver uitgaan, niet alleen door mijzelf , maar ook door anderen die ook naar buiten zullen komen.    Vele waarheden komen naar buiten zoals je al weet.    Je begint deze waarheden aan zien komen.  

En een hele grote waarheid die onthuld moet worden is in het proces om naar buiten te komen.    Er zijn een paar kleine domino’s gevallen.    Maar je hebt nog niet de grote gehad waarover is gesproken, die komt er nu aan.    Je zult het weten als hij valt.   Want als hij valt, zal het de katalysator zijn om de volgende te laten vallen en de volgende en de volgende.  En al snel zal het zijn zoals je foto of video-shows van dominostenen die de een na de andere vallen als je de eerste omverwerpt en alles daarna volgt.   Dit is wat er gaat komen.  

Een deel van die domino’s is de onthulling van onze aanwezigheid, een galactische aanwezigheid onder jullie, niet alleen onder jullie, maar ook boven jullie.    Alles komt eraan om geopenbaard te worden.  

Wij, de Pleiadiers, de Arcturiërs, de Siriërs, de Antariërs, wij hebben allemaal het groene licht gekregen om verder te gaan met de laatste fase van dit openbaarmakingsproces.    En die laatste fase zijn jullie.    Wij, die onszelf aan jullie tonen en jullie die erop uit gaan en aan de wereld verklaren dat jullie niet alleen zijn in het universum, dat wij hier zijn.    Dat is deel van je missie terwijl het zich blijft ontvouwen.  

Het moment is waarschijnlijk voorbij waarop onze aankondiging of onze aanwezigheid wordt aangekondigd door jullie leiders.    Want velen van hen zijn niet de leiders van de mensen,  zij zijn de leiders van zichzelf.    Velen van hen zullen worden vervangen door jullie die naar voren zijn gestapt en de mantel van leiderschap weer aannemen.    En ik zeg ‘weer’ omdat velen van jullie – de Lichtwerkers en Warriors, de Dragers en Delers – velen van jullie zijn eerder in die leidende posities geweest in andere levens, maar ook in jullie ervaringen temidden van de sterren zijn jullie in die leiderschapscapaciteiten geweest die het goede voorbeeld gaven, niet door ego, leidend vanuit verantwoordelijkheid, niet voor winst.  

 Jullie, ieder van jullie, hebben de verantwoordelijkheid om door te blijven gaan, om door te gaan om al deze waarheden zoveel mogelijk naar buiten te brengen.    En terwijl ze naar buiten worden gebracht, liggen veel van je verantwoordelijkheden in het delen van die waarheden terwijl ze naar buiten komen naar zoveel je kunt.  

Want velen zullen naar antwoorden zoeken.    Velen zullen in verwarring zijn, want zij zullen niet weten tot wie ze zich moeten wenden.    Want zij zullen beseffen dat de waarheid hun hele leven van hen is weggehouden.    Ze zullen zich bedrogen voelen, net zoals velen van jullie zich in het begin bedrogen voelde toen je voor het eerst hoorde over die waarheden die voor jou werden weggehouden.  

Het is nu tijd, mijn vrienden.    Het is nu tijd om uit te reiken, om verder te gaan dan de dingen die je zo lang hebben tegen gehouden, om op te  stappen in vertrouwen, om ‘alleen’ bij wijze van spreken naar dat fruit te grijpen aan het einde van de wijnstok die alleen kan worden bereikt door erop uit te gaan.  

Spreek je waarheid waar je maar kunt.    En terwijl je jou waarheid spreekt zullen anderen de hunne spreken, enzovoort.    En het licht zal steeds meer onthuld worden. En terwijl het licht onthuld wordt zal de duisternis verdwijnen in de schaduwen waaruit ze kwamen.  

Alles is nu in beweging.    Alles is in de stroom van het moment.    Dus sta dat moment toe om iedereen om je heen te laten oprijzen.  

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal.  

Ik verlang zo naar de tijd dat ik, als KaRa, en al mijn broeders en zusters hier in de delegaties die zich nu op deze momenten vormen, aan jullie worden voorgesteld.    En dat jullie, binnen de delegaties die je dan zult vormen, aan nog veel meer zullen worden voorgesteld, enzovoort.

Wees in vrede.    Wees in liefde    Wees Eén.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;    om, mani padme hum;    hum, hum.     Groeten aan jullie ! One Who Serves is er weer en Shoshanna staat klaar op dit moment.    Geweldig!    Yay !    Yippee!   En al die dingen.

We zijn klaar om vragen te beantwoorden.    We hebben geen bericht.    Shoshanna, heb jij een bericht?

Shoshanna ( Gechanneld door JoAnna McConnell):
Misschien, maar niet op dit moment.

OWS:     Heel goed.  
Voordat we verder gaan met de vragen, hebben we een kleine boodschap en dat is om door te gaan zoals jullie doen.    We zijn erg blij dat wat er gebeurt tijdens jullie bijeenkomsten, de telefoongesprekken, de discussie tijdens jullie gesprekken, want ze zijn niet meer zo ongeorganiseerd als voorheen.    Ze zijn gericht op een onderwerp en zijn erop gericht om in bepaalde richtingen te bewegen.  

Dit is prachtig, omdat je als gevolg hiervan op diepere niveau’s gaat begrijpen.    Het is belangrijk voor jullie om dit te doen, omdat er zoveel is dat er aankomt om onthuld te worden zoals je hoort, zoveel waarheden die naar buiten komen en zoveel begrip dat nodig zal zijn over de hele planeet. Jullie zijn de ‘eerste hoeders’ zou je kunnen zeggen, degenen die voorop lopen.    De voorlopers, is wat jullie zijn.    En je baant de weg voor diegenen die na jou komen.  

Zoals gezegd, maak je deel uit van de eerste golf, als je dat wilt.    De eerste golf van ascensie.    En als je deel uitmaakt van de eerste golf van ascensie, dan zul je zeer nuttig zijn, buitengewoon nuttig om die van de tweede golf te helpen en dan zullen die van de tweede golf zeer behulpzaam zijn om die van de derde golf te helpen.    Dit is voorbestemd om plaats te vinden, om te gebeuren.  

Dus gewoon doorgaan zoals je doet, blijf wie je bent en blijf zoveel je kan in het ‘perfecte nu’ en in de perfecte staat van neutraliteit in alle dingen.  

We zijn nu klaar voor vragen.    Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

Vraag:     Ik heb een vraag.     Ik heb de afgelopen week enorme doorbraken gehad.    Ik wilde weten of we door meer energie zullen worden geraakt voordat dit gebeurt, dus dat.    Ik bedoel, vertellen we de mensen dat we Sterrenzaden zijn ?    Ik ben een beetje in de war.

OWS:     Wij zijn een beetje in de war over je vraag.    Zeg je, zijn jullie Sterrenzaden ?  Of wat zeg je?

Vraag:     Ik zeg, worden we geraakt door een grote golf voordat iedereen verschijnt.  Dat is mijn vraag.    De Event.

OWS:     Ga je geraakt worden door de eerste golf?    Is dit wat je zegt?  

Vraag:     Ja, de grote golf.    De grotere golf.

OWS:     Heb je het over The Event?

Vraag:     Ik denk het.

OWS:     Of heb je het over de drie golven van ascensie?

Vraag:     Nee … ik ben een beetje bang dat we niet allemaal klaar zullen zijn en weten wat we moeten zeggen als de tijd daar is.    Ik wil me herinneren wie ik ben en hoe ik er kom, maar ik ben er nog niet en dat maakt me nerveus.

OWS:     In de eerste plaats, je moet dat terzijde leggen, deze nervositeit, dit idee van angst of iets van deze aard, omdat je precies daar zult zijn waar je moet zijn op dat moment.    Dat is alles wat je nodig hebt om je zorgen over te maken.    Blijf gewoon wie je bent.  

Blijf het proces volgen dat voor je ligt en waar je op elk moment naar toe wordt geleid en je zult merken dat deze golf die binnenkomt, we spreken nu over de laatste golf die als De Event kan worden beschouwd of de Laatste Omschakeling, op dat moment ben je precies waar je moet zijn.    Maak je geen zorgen over iets anders dan dat, want als je je zorgen maakt, als je er over inzit, dan ben je niet waar je moet zijn. Zie je?  

Dus sta het proces toe.    We zeggen dit vele, vele keren.    Sta het proces toe. Ga met de stroom mee.    En als je dat doet, ben je precies waar je moet zijn op het moment dat het komt.    Oke?  

Alles snelt hiernaar toe.    Alles is, op dit punt, aan het acclimatiseren aan de grotere energieën die binnenkomen.    Dat is waar deze groep over gaat.    Dat is waar veel van de groepen over de planeet die regelmatig bij elkaar komen allemaal over gaat, om te acclimatiseren aan deze verschillende energieën die binnenkomen, zodat wanneer de grote energie, de laatste energie, de laatste golf als je het zo wilt noemen, als De Omschakeling komt je er op dat moment klaar voor bent.    Oke? Zo klaar als je kunt zijn op dat moment.    Oke?

Shoshanna, we weten dat je iets wilt toevoegen.

Shoshanna:     Ja, we willen iets met je delen, onze beste zuster, mogen we ons perspectief met je delen?

Vraag:     Zeker.

Shoshanna:     Onze beste zuster, wat wij voor je zien, is dat je iemand bent die zich zorgen maakt over je niveau van kennis, je niveau van begrip van wat er kan gebeuren, wat er zal gebeuren, dit creëert een gevoel van angst, nervositeit, twijfel, dingen die menselijke emoties zijn.  

Er zijn misschien maar een of twee dingen te doen om je voor te bereiden om anderen te begeleiden.    Het eerste dat we je willen zeggen, is gewoon een open hart hebben.    En dat heb je al.    Concentreer je op je hart, beste zuster, focus op je hart en open je hart voor alles wat in je cirkel van invloed komt en de woorden die je zult zeggen zullen perfect zijn, omdat de woorden die je zegt om anderen te begeleiden uit je hart komen.  

Het is niet een kwestie van nadenken over wat je moet zeggen, weten wat je moet zeggen, begrijpen wat er om je heen gebeurt, want op het moment dat je hart open is ben je een compassievol en liefhebbend wezen, alles wat je nodig hebt om te zeggen zal je in dat moment worden onthuld.  

Dus we willen iedereen vragen niet te denken aan wat er kan gebeuren, wat er zal gebeuren, wat er zou kunnen gebeuren, maar om met een open hart in het moment te blijven.     Namaste, beste zuster.

Vraag:     Heel erg bedankt.    Dat had ik nodig.

Shoshanna:     Ja.

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog vragen?

Vraag:     Ja.    Kun je alsjeblieft het doel van autisme uitleggen en hoe dat mensen op deze planeet dient?

OWS:     Het doel van autisme?    En hoe dat het de mensen op de planeet dient?  En wie zou zeggen dat het de mensen op de planeet dient?  

Vraag:     De ouders.

OWS:     Je komt met het besef dat er iets goeds is aan dit proces, dat het essentieel is of nuttig voor degenen die het doormaken, die het ervaren, zowel degenen die het ervaren als degenen die eromheen zijn die de effecten hebben van deze bijzondere ervaring als zijnde de ouders of een broer of zus of iets van dien aard.    Dus in dat opzicht kan het nuttig zijn als een leerproces, als een culminatieproces naar hun vorige levens en leven na leven door blijven gaan.    Dat is in dat opzicht essentieel.  

Maar of het goed is voor het hele collectief, nee, dat is het niet.    Het is iets dat in de lagere vibraties zit.    Het is iets dat deel uitmaakt van de driedimensionale illusoire situatie, het is niet iets dat voor komt in de hogere vibraties en frequenties van de hogere dimensies.    Het is dus zeker niet van essentieel belang in dat opzicht.    Alleen omdat het deel is van de illusie en deel van het culminatieproces van dit leven en vertrekt uit de 3D matrix.  

Nog iets toe te voegen, Shoshanna:

Shoshanna:     Ja, we hebben iets te delen.    We hebben ons perspectief om te delen.  Mogen wij ons perspectief met je delen, lieve zuster?

Vraag:     Ik heb nog een ding.    Hoe heeft dit eveneens betrekking op het Downsyndroom ?  

Shoshanna:     We moeten ons perspectief van elke ziekte delen van elk on-gemak.    Alles dat niet echt is gecreëert ten behoeve van iedereen.    We moeten ons perspectief hierover delen.  

Het ding dat je kent als autisme is een programma dat emotioneel, fysiek en mentaal in de 3-D-matrix aanwezig is, het wordt veroorzaakt door degenen die heel diep slapen.    Het wordt chemisch veroorzaakt, het wordt mentaal veroorzaakt en het wordt emotioneel veroorzaakt, zodat angst intrinsiek wordt in mensen met een autistisch kind.  

Wat we je willen zeggen is om de perfectie in alles te zien.    Dat als je een individu als autistisch bestempelt, dat kind autistisch zal optreden omdat iedereen om hem heen die naar hem of haar luistert een label creëert dat het programma versterkt en dat de angst versterkt en de ervaring versterkt.    Dus we willen je zeggen om het woord autistisch uit je vocabulaire te halen. Er zijn er veel die anders presteren dan andere, maar dat betekent niet dat er iets mis is met hen, het betekent dat dat de ervaring is die ze in dit leven willen hebben.  

Dus we vragen je ook om het downsyndroom niet te labelen.    We willen je vragen om dit niet te labelen.   Het downsyndroom is gecreëert op basis van angst.    Dus als je een moeder hebt die ouder is en doktoren die goochelaars zijn, die vertellen de moeder dat ze een baby met het downsyndroom kan baren omdat ze 39 of 40 is, of welke leeftijd ook in het programma zit.    Dus willen we jullie allemaal  vertellen dat deze dingen een op angst gebaseerd programma is dat draait in jullie 3-D matrix en wat je moet neutraliseren.    Namaste.

OWS:     Heel goed.    Prachtig gezegd.

Vraag van een ander:     Kan ik snel iets zeggen?    Ik denk dat ik weet waarom die vraag kwam.    Omdat ik naar Kryon luisterde, wat ik veel doe, hij heeft over deze kinderen gesproken als speciaal en niet lineair en deel van dit proces.    Ik denk dat dat de reden is waarom hij dat zei.  

Vraag:     Akkoord.    Daar ben ik het mee eens.

OWS:     OK.    Gaan we dan verder?     We zullen doorgaan naar de volgende vraag als er een is.  

Vraag:     Ja, er is er een.    Ik vroeg me net af, omdat ik naar een andere groep in mijn land ga en we om de andere week bijeen komen.    Is het nuttiger, of zou het beter zijn om één keer per week te verzamelen in plaats van om de andere week, of maakt het tijdsverschil van de bijeenkomst geen verschil in dit proces of bereiden we ons voor op alle gebeurtenissen die plaatsvinden?

Shoshanna:     We willen iets delen?

OWS:     Ja, alsjeblieft.

Shoshanna:     We willen iets delen, is dat op dit moment gepast om voor je uit te gaan, One Who Serves?  

OWS:     Ja, alsjeblieft.

Shoshanna:     Onze gezegende zuster, mogen we ons perspectief delen?  

Vraag:     Ja graag.    Dank je.

Shoshanna:     Onze beste zuster, je hebt daar lang en hard over nagedacht.    Je hebt hier vaak over nagedacht.   Je dacht misschien dat je niet zo goed zou dienen als je elkaar maar om de andere week zou ontmoeten.  

Maar dit is wat wij je willen zeggen.    In de geest van ascensie, in de geest van vooruit bewegend bewustzijn,  dit is een moment tot moment proces.    Het is niet een kwestie van één of twee of drie keer elkaar ontmoeten.    Dit is een oefening die je moet bereiken door hoger bewustzijn en begrip van anderen als een en dezelfde.    Dus we willen je op dit moment vertellen dat, omdat wij jullie groep begrijpen die je hebt ontmoet, zij er veel baat bij zouden hebben als de boodschap meer dan om de andere week wordt gehoord, omdat iedereen daar baat bij zou hebben.  

Dus je moet beslissen of je de energie en de toewijding hebt om dit voor hen te doen. Hoe dan ook, ze zullen krijgen wat ze nodig hebben op basis van hun levenspad en op basis van hun hogere zelfsturing, jij kunt beïnvloeden en faciliteren op basis van je keuze om dat te doen.    Is dit logisch voor jou, mijn beste?

Vraag:     Ja dat is het.    Ik denk op de manier die ik doe, maar misschien moet ik het anders doen of meer.  

Shoshanna:     Ja.    Het is jouw keuze.  

Vraag:     Dank je.

OWS:     We zouden hier aan willen toevoegen dat als je kijkt naar de verschillende religies en degenen die het begrip hebben opgevat om één keer per week samen te komen, in een kerk of wat het ook is op een wekelijkse basis, daar is een reden voor. Die reden is voor herhaling.    Door keer op keer bij elkaar te komen en te kunnen ontsnappen, zou je kunnen zeggen, uit de 3D illusie of de matrix, zelfs voor een korte periode.    Dat is wat werd bedoeld met de diensten die wekelijks samenkomen.  

Het is zeker niet zo geweest dat, als  religies steeds meer controle over de mensen verkregen, dat was hun doel, niet om samen te komen als één en om als één met elkaar te zijn, dat was het oorspronkelijke doel, maar dat is wat er gedurende lange tijd is veranderd.  

Dus als je samenkomt, of het nu eens per week of eens per twee weken, zoals Shoshanna zei, dat is jouw keuze.  

Maar de suggestie zou zijn om wekelijks samen te komen, net zoals deze groep, James werd geleid om dit wekelijks te doen om de reden van samenkomen, gelijke geesten, gelijke harten, die samenkomen, gelijke trillingen zelfs beter, die bij  elkaar komen en die elke week samen één zijn met elkaar.    Oke?

Vraag:     Ja.    Dank je.

OWS:    Ja.    Zijn er nog vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag.    Het gaat over De Event.    Ik had altijd visioenen over hoe het zou gebeuren, de puls, ik kon mensen op de grond zien liggen, sommigen van ons stonden nog steeds.    En ik had zo’n gevoel dat het een boodschap was.    Maar de laatste tijd is dat gevoel verdwenen.    Ik vraag me af of het is veranderd, of het al is gebeurd, of dat ik mijn gehechtheid eraan heb losgelaten.    Omdat ik het gevoel heb dat de energie anders is.    Dus ik weet het niet zeker.    Als je dat een beetje voor me kan uitleggen.  

OWS:     De energieën zijn zeker anders, en ze blijven anders. Er zullen steeds meer en sterkere energieën naar binnen blijven komen, zoals we hebben gezegd.    Naarmate deze energieën blijven binnenkomen, zul je merken dat je er steeds meer aan acclimatiseert zodat ze niet zo invasief of opdringerig zijn in je leven, zoals ze tot nu toe zijn geweest.  

Want sommigen van jullie hebben de energieën opgemerkt omdat ze sterker zijn geworden en steeds meer je centrale zenuwstelsel beïnvloeden en gevoelens creëren in je benen en in je hart en in je maagstreek en al deze dingen.    En dat je merkt dat er blokkades in je energiesysteem zijn, terwijl je die blokkades nog niet eerder had opgemerkt.    Maar ze komen nu naar de oppervlakte omdat deze energieën helpen om deze blokkades los te laten.    En terwijl ze binnenkomen en beginnen om deze blokkades los te laten, voel je de intensiteit of het symptoom op dat punt hierdoor.    Dus terwijl deze energieën binnen blijven komen, acclimatiseer en maak je klaar voor de grotere energieën terwijl ze doorgaan, nogmaals, dit is allemaal onderdeel van het proces.    Dus blijf toestaan ​​dat het er is.  

En, nog belangrijker, zoals we hebben gezegd, wees op elk moment in het NU.    Focus niet op het verleden.    Kijk niet alleen naar de toekomst hoe het zal zijn.    Je kunt visualisaties hebben, dat is prachtig, maar het zal worden wat het zal zijn, ongeacht hoe je denkt dat het zal zijn.    Zie je?    Jullie visualisaties hebben echter kracht.   Ze creëren het proces dat het gaat aannemen.    Maar, natuurlijk, het is jouw visualisatie met de collectieve visualisatie, of een deel van het gehele kwantumveld, de universele geest.    Dit maakt allemaal deel uit van dit proces terwijl De Event steeds dichterbij komt.    Oke?

Shoshanna?  

Shoshanna:     Ja.    Mogen we ons perspectief delen?    Maar mogen we eerst vragen wie er spreekt?

Vraag:     Ja graag.

Shoshanna:      Oh, we verontschuldigen ons, we hebben je stem niet herkend.   Dit is wat we je willen vertellen, als we ons perspectief met je mogen delen, is dat gepast?

Vraag:     Ja graag.

Shoshanna:     We vinden, onze lieve zuster, dat je visie aanvankelijk een beetje bezoedeld was door angst en dat je visie is veranderd omdat je angst is omgezet in iets anders, in rust.    Dus wat we je willen vertellen over energie, is dat de ontvanger van de energie de energie ontvangt op basis van de energie van de ontvanger.    Dus je veld is enigszins geneutraliseerd, je bent zelf meer ontvankelijk en verschillend (als dit begrijpelijk is), wat een andere visie en een andere ervaring creëert die je nu hebt. Dus als je zegt dat de energie verdwenen is, of wat je woorden ook waren, is dat niet zo, jij bent veranderd.    Dus wanneer een persoon verandert, verandert de ervaring die ze hebben van iets, inclusief De Event, op basis van hun energieniveau.    We hopen dat we het duidelijk hebben gemaakt.     Namaste.

Vraag:     Heel erg bedankt.

OWS:     Heel goed.    Is er nog een laatste vraag voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:     Ja, een kleintje.    Ik denk dat we in een kring rondlopen om dezelfde vraag te stellen.    Is het onthulling of De Event?

OWS:     Herhaal alstublieft de vraag.  

Vraag:     Ik denk dat we in cirkels rond lopen.    Is de onthulling onderdeel van De Event?  

OWS:     Is de onthulling onderdeel van De Event?    Of is De Event onderdeel van de onthulling?   

(Gasten: Gelach)

Vraag:     Het een of het ander, ik weet het niet (lacht).

OWS:     Wel, we hebben het gezegd.    Welke is het?  

Shoshanna:     Het is beide.

OWS:     Ja.    Dat is juist.    Het is beide.    Ze zijn één en dezelfde manier en komen samen als één.    Alle verschillende kleinere evenementen, zou je kunnen zeggen, de kleine gebeurtenissen waarover gesproken is, zijn nu allemaal aan het gebeuren.    En de grotere gebeurtenis, of De Event is nu ook aan het gebeuren.    Dus een deel van De Event, een deel van dit alles, zal de onthulling zijn, niet alleen van de buitenaardse aanwezigheid, maar ook de onthulling van alle waarheden die zijn tegengehouden, waaronder technologieën die zijn tegengehouden die naar buiten zullen komen, inclusief veel van de verschillende waarheden die naar buiten moeten komen om hen uit de schaduw te halen en in het licht te brengen die een groot deel van de problemen hebben gecreëerd in deze driedimensionale illusie.    Dus dat is allemaal onderdeel van de onthulling en ook onderdeel van De Event.  

Shoshanna, iets toe te voegen?

Shoshanna:     We willen één ding toevoegen, als we mogen, ons perspectief?

Vraag:     Alstublieft.

Shoshanna:     Oke.    We willen jullie vertellen dat dit zo eenvoudig is, omdat elk ding een accumulatie is die zich ophoopt tot het volgende.    Dus elke ervaring en elk energieveld heeft een eigen bewustzijn dat overeenkomt met het bewustzijn van degene die dat energieveld ervaart.    Dus we willen je vertellen dat elk ding slechts een opeenhoping van het laatste is en naarmate een individu meer gewaar wordt, meer bewust, meer opgestegen in zijn of haar denken, zullen de energievelden die zij aantrekken groter en gunstiger zijn voor hun persoonlijke ascensie.     Namaste.

Vraag:     Geweldig.    Dank je.     Namaste.

OWS:     Heel goed.    We gaan het kanaal vrijgeven.    Maar voordat we het doen, Shoshanna heb je een laatste bericht?

Shoshanna:     Ja.    Dierbaren die luisteren en die deze woorden op een ander moment zullen lezen, iedereen die deelneemt, neemt deel op een hoger niveau op dit moment dan op het vorige moment.    Iedereen die we horen met steeds meer en meer geascendeerd bewustzijn, steeds meer begrip van wie ze zijn, wat ze kunnen bijdragen, hoe ze de wereld kunnen beïnvloeden. Wat we je willen vertellen is, heb geen twijfel!    Je bent op de goede weg!     Namaste.  

Gasten:     Namaste.    Dank je.

OWS:     Heel goed.    We willen afsluiten met een laatste boodschap, dat is dat alles volgens plan verloopt, volgens het grotere plan.    We hebben het niet over de kleinere plannen waar je aan denkt, we hebben het hier over het grote plan waar jullie allemaal deel van uitmaken, waar jullie allemaal aan deelnemen, sommigen meer dan anderen, maar het is allemaal onderdeel van de voortzetting van het samenkomen als één, als één collectief en jullie werken daar allemaal aan.    En terwijl je daar naartoe blijft werken, open je vele wegen van meningsuiting in jezelf die er nog nooit geweest zijn.  

Dus, zoals we vaak zeggen, blijf doorgaan met de stroom en laat de expressie toe, laat het allemaal door je heen gaan zoals het moet, omdat je je voorbereidt op een Groots Evenement !

Shanti .    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”    

Terug naar pagina Vertalingen