19.07.21 “Jullie zijn niet meer in de derde dimensie” 

 “Jullie zijn niet meer in de derde dimensie”


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 21 Juli 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Sananda

Ik ben Sananda. Zoals altijd is het een heerlijk genoegen om bij jullie te zijn, om met je te delen, om je deze berichten te brengen, deze berichten van liefde en hoop en eenheid, vreugde, vrede en kalmte.    

Want het gaat allemaal om de voortdurende acclimatisering aan deze energieën die de planeet binnenkomen, deze energiegolven die zogezegd de planeet al een tijdje bombarderen, maar gedurende een bepaalde periode in intensiteit stijgen, golf na golf na golf. En er komen nog meer golven aan.   

Ik wil dat je denkt, of dat je even een beeld vormt van de oceaan terwijl de golven vanuit de oceaan op de kust komen. In het begin zijn ze vrij klein, nemen dan toe in intensiteit, worden groter en groter, sterker en sterker, steeds intenser, tot die laatste golf binnenkomt en over het hele gebied spoelt. Denk hieraan als die energiegolf die uiteindelijk naar de planeet zal komen als de Omschakeling of De  Event plaatsvindt. Maar daarvoor,zullen veel kleinere golven veel kleinere gebeurtenissen binnenkomen waar veel channelingsbronnen nu over praten, deze energiegolven, deze domino’s die vallen en zullen blijven vallen, dit alles gebeurt om je in de hogere vibraties te brengen, om je steeds langer in die hogere vibraties te houden.       

Want degenen die resoneren met deze woorden, je bent niet langer meer in de derde dimensie. Je denkt misschien dat je dat bent, omdat je programmering je in die gemoedstoestand blijft houden. Maar je bent daar niet. Je bewustzijn is daar niet. Ja, het kan er om de zoveel tijd in sluipen als je het toelaat. Maar je kunt het veel sneller terughalen elke keer dat je dit doet. Je hoeft je er niet langer in te wentelen met depressies, met ziektetoestanden. Je hoeft dat niet langer te doen. Je kunt er aan voorbij gaan en daar blijven.         

Omdat de aarde zelf, Gaia zelf, door de ascensie is gegaan en dit blijft doen en toch de ruimte vrijhoudt voor diegenen van de mensheid die de gelegenheid krijgen om aan deze energieën te acclimatiseren net zoals jij doet om in staat te blijven om door deze golven van ascensie te gaan omdat ze nu steeds meer beginnen binnen te komen.

Het is waar, jullie hebben nog niet die drie golven van Ascentie bereikt waarover is gesproken, nog niet in je fysieke lichamen. Maar in de hogere lichamen die je hebt. Het is al gebeurd. De Event is al gebeurd op de hogere trillingsniveaus.  Het hoeft zich nu alleen nog maar te manifesteren als de vibraties over de hele planeet voldoende zijn toegenomen zodat jullie allemaal voldoende zijn geacclimatiseerd om die energie te kunnen weerstaan.         

En wij, de Geascendeerde Meesters, de Hemelse Gastheer, De Galactische, De Agarthanen, kijken allemaal naar dit proces, kijken naar dit ascensieproces terwijl het doorgaat, doorgaat door deze overgang die nu op dit moment plaatsvindt terwijl de vele waarheden naar buiten beginnen te komen, onthuld beginnen te worden en steeds meer zullen worden onthuld. 

Want de waarheid kan niet worden tegengehouden. Het moet verteld worden. Het moet naar buiten komen. Om ascensie volledig te laten plaatsvinden moeten de waarheden worden onthuld.           

Je moet in staat zijn om een open ruimte voor je te hebben om naar de hogere vibraties te kunnen gaan wanneer je de aandrang voelt, de aanmoediging, wanneer je je bewustzijn voelt uitreiken naar de hogere vibraties, de hogere niveaus om je heen. En terwijl je dat doet, terwijl je steeds hoger blijft gaan, zul je datgene vinden waar je naar uitreikt.   

Je zult je realiseren dat je bent vertrokken uit die oude programmering die sommigen van jullie af en toe blijven tegenhouden. Ik zeg sommigen van jullie en ik zeg dit soms doelbewust, want er zijn momenten waarop sommigen van jullie nog steeds terugvallen. Maar zelfs als je terugvalt, je blijft niet terugvallen. Je blijft omhoog reiken en je Hoger Zelf en je gidsen reiken uit naar jou en trekken je omhoog uit de schaduwen terug in het licht, terug in die hogere vibraties en daarom hogere dimensionale frequentie.       

Het staat nu allemaal voor jullie open mijn vrienden. Het staat allemaal open voor jullie. Stap opzij, net zoals ik deed als Yeshua.  Ik stapte opzij en zei, ‘Vader, ik geef dit nu allemaal aan Jou over.  Ik stap opzij. Ik en mijn vader zijn één. ‘ Het is nu aan jullie om hetzelfde te doen, opzij te stappen. Laat je Vader in je het werk doen. Laat je Hoger Zelf je vooruit blijven bewegen. Je Hoger Zelf zal je niet tegenhouden, alleen het lagere zelf, het lagere ego zelf kan je tegenhouden. Laat nu los. Ga verder. Laat de Krachten van Licht erdoorheen schijnen. En zodra die Krachten van Licht in je schijnen dan schijnen jullie dat licht naar iedereen om je heen.                             

Ik ben Sananda . Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en eenheid en vraag jullie om door te gaan, niet alleen voor jezelf maar voor degenen om je heen, zodat zij ook naar hun Hoger Zelf uitreiken om zichzelf uit het moeras te trekken, uit de 3-D illusie.     

Vrede en liefde zij met u allen.


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Is Shoshanna bij ons?           

Shoshanna ( gechanneld door JoAnna McConnell)

Ja.

OWS: Zeer goed. Dan zijn we klaar om verder te gaan. We hebben geen rechtstreeks bericht. Shoshanna, heb jij een bericht voor ons?           

Shoshanna: Nee.   

OWS: Dan gaan we verder met de vragen. Zijn er vragen?     

Vraag: Ja, ik heb twee vragen die James me doorgaf van de e-mail.    

De eerste is van een vrouw die in wezen vraagt​, als we ascenderen wat gebeurt er dan met ons lichaam. Als we ascenderen blijven onze lichamen dan in een fysieke vorm en is er volledig bewustzijn, is er volledig DNA-herstel? Zou je kunnen uitleggen hoe het voor ons gaat worden als deze golven komen?    

OWS: Ja. We kunnen je vertellen dat dit is waar het allemaal om draait mensen. Dit is waar we met jullie aan hebben gewerkt, om je naar een punt te brengen waar je door dit ascensieproces heen gaat, door de overgang die nu plaatsvindt en naar een punt gaat waar je je Lichtlichaam creëert in je Fysieke Lichaam, als dat enig begrip voor je heeft.          

Je neemt je fysieke lichaam mee met je omdat je de cellulaire structuur in je lichaam kristalliseert. Het wordt meer kristallijn in plaats van op koolstof gebaseerd. Dit gebeurt niet in één nacht, je zou niet in staat zijn om de druk te weerstaan ​​om dit te doen, het is een proces dat zich met de tijd voordoet en, nog belangrijker, met de trillingen.     

Terwijl je trillingen blijven toenemen blijf je steeds meer door dit ascensieproces bewegen zodat je de energieën kunt opnemen, de energieën kunt weerstaan terwijl ze blijven binnenkomen, zodat ze je centrale zenuwstelsel niet verlammen en dit soort dingen die kunnen voorkomen en je Kundalini-energie toestaan om volledig op te stijgen door dit proces. 

Want zoals sommigen van jullie weten, als de Kundalini opstijgt als het nog geen tijd is, als de vibratie nog geen voldoende hoog niveau heeft bereikt, als het ‘stormenderhand wordt gedaan’, zou je kunnen zeggen, dan kun je ontdekken dat je centrale zenuwstelsel er niet klaar voor is en veel ravage kan veroorzaken, veel ziekte, het kan krankzinnigheid veroorzaken en allerlei andere dingen kunnen als gevolg hiervan ontstaan, inclusief dat wat ‘spontane verbranding’ is wat in het verleden heeft plaatsgevonden. Sommigen zijn ook wat jullie de ‘grappige boerderij’ noemen in gegaan, de mentale instellingen en dergelijke dingen, omdat de Kundalini-energie te snel stijgt.   

Maar het is heel veilig zoals het nu gebeurt omdat wij, de Opgevaren Meesters en al diegenen die met jullie werken en natuurlijk je Hoger Zelf, dit hele proces in de gaten houden. Dus je gaat naar een punt waar je steeds meer begint je cellulaire structuur te kristalliseren en dat je DNA terug online komt, of vollediger online komt zodat je je fysieke lichaam door de ascensie kunt brengen op een completere manier, terwijl je daarvoor het fysieke lichaam had moeten laten vallen en het lichtlichaam zou zijn geworden en het fysieke achter je had gelaten. Dat is niet langer het geval voor de meesten, niet voor allemaal, maar voor de meesten zal dit proces kunnen worden afgerond wanneer de trillingen voldoende zijn toegenomen. Oke?       

Shoshanna?

Shoshanna: Nee, je hebt het uitgelegd.   

OWS: Zeer goed. Dan zijn we klaar met deze vraag.      

Vraag: Bedankt. Ik heb nu een vraag uit een andere e-mail over De Golf, waarin  gevraagd wordt of je een duidelijk voorbeeld kunt geven van de drie golven van ascensie en hoe ze werken.       

OWS: Zeer goed. Wat we je over de drie ascensie-golven kunnen vertellen, is precies dat, dat het golven zijn van bewustzijn die de planeet binnenkomen. Ze komen op dit moment eigenlijk al. En ze zullen blijven toenemen en toenemen en toenemen.              

En als deze golven van ascensie volledig beginnen, worden jullie, deze groep en vele andere groepen en veel Lichtwerkers en Lichtstrijders over de hele planeet voorbereid om in die eerste golf van ascensie te zijn. Of je dat gaat doen is aan jou. Het is niet aan ons. Het is niet iets dat je bereikt. Het is geen titel of iets dergelijks die je bereikt. Het zijn zelfs geen initiaties waar je doorheen gaat die je kunt bereiken. Het is gewoon een keuze die je op dit moment maakt om toe te staan dat deze energieën binnen blijven komen en blijven acclimatiseren in je lichaam. En daarmee ben je dan in staat, als je er voor kiest, om in die eerste golf van ascensie te zijn. En terwijl je door die golf gaat, zul je je op dat moment realiseren dat je in de hogere vibraties bent en door in die hogere vibraties te zijn, in een hoger bewustzijnsniveau bent.                   

En op dat hogere niveau van bewustzijn ben je in een positie waarin je denkt in termen van dienstbaarheid aan anderen in plaats van dienstbaarheid aan jezelf op dat moment. En als je denkt aan dienstbaarheid aan anderen zul je je onmiddellijk zorgen maken over anderen. Dus daarom zul je waarschijnlijk, zullen de meesten van jullie waarschijnlijk willen omkeren en teruggaan en die anderen helpen die na jou komen. Dat is het proces terwijl je door deze golven gaat, diegene helpen die na jou komen. En dan zullen degenen die na jou komen dit ook doorlopen en zullen eveneens teruggaan en die anderen helpen.           

Nu als we zeggen ‘teruggaan’, betekent dat niet dat je naar de schepen gaat en dan beslist, “ oh , ik heb genoeg rust en ontspanning gehad dus nu zal ik teruggaan naar de planeet om andere bij te staan.” Nee dat is het helemaal niet. Het gaat niet over vertrekken, het gaat over naar hoger bewustzijn gaan, hogere trillingen, hogere dimensionale frequenties. En terwijl je dat doet, zul je, nogmaals, zoals wij zeggen, beseffen dat het allemaal draait om het helpen van je medemens. Dat is wat je zult gaan doen op dat moment. Oke?             

Shoshanna, iets aan toe te voegen?

Shoshanna: Wij geloven dat je het perfect hebt uitgelegd.   

OWS: Zeer goed. Zijn er andere vragen?      

Vraag: Ik heb een vraag.    

OWS: Ja?   

Vraag: Ik vroeg me af wanneer de grote golf door het zonnestelsel komt en gaat, zal het Saturnus dan van haar ketens bevrijden?   

OWS: Zal het Saturnus van wat bevrijden?   

Vraag: Van wat ik hoorde, wordt Saturnus feitelijk vastgehouden door de Draco’s . De ringen houden haar eigenlijk vast. Is dat waar?       

OWS: Als we het over het ascensieproces hebben, hebben we het niet alleen over deze planeet maar ook over het hele zonnestelsel en zelfs voorbij de Melkweg. Zodat dit op zichzelf waarschijnlijk je vraag zal beantwoorden. Omdat er op dat moment nergens meer duisternis zal zijn.        

Vraag: Dus wat ik hoorde is correct.   

OWS: Het is correct. Het is een gebeurtenis die zal weerklinken. Wat hier gebeurt zullen we zeggen, zal weerklinken door de hele Melkweg en zelfs daarbuiten. We blijven nu alleen bij de Melkweg.         

Vraag: Geweldig. Dank je. Dat is geweldig.       

OWS: Shoshanna, iets?   

Shoshanna: Nee, we denken dat je het hebt uitgelegd.   

OWS: Zijn er andere vragen?   

Vraag: Ja, One Who Serves en Shoshanna. Hallo lieve broeders en zuster. Ik ben onlangs iemand tegengekomen die psychisch behoorlijk krachtig is, we kunnen ons herinneren dat we een aantal levens samen hadden waar we voor het goede of voor het licht werkten.        

Maar wat hij nu blijkt te doen, ik ben hier nieuwsgierig naar omdat ik weet dat ik niet ondergedompeld wil worden in energieën waar ik niet in ondergedompeld wil worden, maar nu blijkt hij in het hele melkwegstelsel te werken en gaat letterlijk overal naar toe en hij kan het in levendige kleuren zien. Ik weet het omdat hij het me ooit in mijn droom heeft laten zien. Daarom zag ik die flits ervan en dat was het. Dat zou ik graag willen weten, weet je!       

Maar ik vraag me echter af of al zijn energie daar in gaat en niet zozeer dat ik het kan zien als een Lichtwerker- gemeenschap met de rest van de wereld. Is dat wat je noemt, het vierdimensionale soort ‘magnetisme’ of is het dat het belangrijker voor hem is om dat werk te doen dan het eigenlijke werk met de mensen?   

OWS: Shoshanna?   

Shoshanna: We begrijpen het niet.    

Vraag: Laat me het opnieuw formuleren. De energie van deze persoon lijkt heel erg op het besteden van 12, 14, 16 uur letterlijk zichzelf psychisch teleporteren, overal heen. Hij ziet het in levendige kleuren. Dit is iets wat ik graag zou willen leren, hij zei dat hij me dit graag zou willen leren. Maar ik maak me ook zorgen dat dit een vierdimensionaal iets is, waar One Who Serves over heeft gesproken als een vorm van gehypnotiseerd zijn door de vierde dimensie en de kracht die we hebben in de vierde dimensie, of niet? Oké, wat voor werk hij daar ook doet is misschien belangrijker dan tijd doorbrengen met de mensen hier. Dat is wat ik probeer uit te zoeken.               

Shoshanna: Dit is een dilemma. Dit is een moeilijk iets om te benaderen of aan te pakken, omdat dit jouw ervaring van deze persoon is en we niet kunnen weten wat voor hem belangrijker of minder belangrijk is, of welke richting hij kiest om in te gaan. Alle dingen zijn een puzzel. Alle dingen zijn een deel van het hele plaatje. Dus zijn belang in de vierde dimensie, zijn belang voor mensen is niet relevant. Hij kiest zijn ervaring. Hij kiest ervoor om in de vierde dimensie te zijn. Hij kiest ervoor om met mensen te werken. Hij kiest die dingen op basis van welke ervaringen hij wenst te hebben. Dus we kunnen hier geen vinger op leggen en zeggen, dit is beter, dit is belangrijker, dit is minder belangrijk, we kunnen dat niet doen, als je onze benadering  kunt begrijpen.                       

Vraag: Ik weet niet of ik mezelf duidelijk maak. Ik probeer dat niet te vragen. Ik probeer te vragen, is dat een vierdimensionaal iets? Ik ben bezorgd om betrokken te raken bij iemand die misschien alleen maar mijn energie wegtrekt om rond te tollen in de vierde dimensie. Is dat wat dat is?            

Shoshanna: Ja, lieve zuster, we voelen je ambivalentie. En we verontschuldigen ons dat we niet hebben gevraagd of we ons perspectief met je konden delen, we dachten dat we dat konden.      

Vraag: Nee, nee, het is goed.   

Shoshanna: We voelen je ambivalentie, omdat wij die ook hebben.    

Vraag: Oke.   

Shoshanna: Dus je moet voorzichtig zijn, omdat we gemakkelijk worden aangetrokken door goochelaars en magie en geweldige ervaringen. Daar worden we gemakkelijk door aangetrokken. Dus je ambivalentie is correct. Dus neem gewoon wat je kunt, geniet van wat je kunt en creëer een grens. Als dat logisch voor je is.           

Vraag: Ja, dat is het. Dat waardeer ik. Heel erg bedankt.       

Shoshanna: Ja. Namaste.      

OWS: Ja, en we willen hier aan toevoegen dat zijn pad zijn pad is, en jouw pad is jouw pad. Jullie hebben een gezegde, ‘dans op het ritme van je eigen drummer.’ Dus wat die beat ook voor jou is, je danst daarop. Laat je Hoger Zelf je door dit hele proces leiden. En laat een ander individu dat wel of niet duikt in gebieden waarin ze voorzichtiger moeten zijn.              

Shoshanna: Ja.   

OWS: Dat is wat we tegen je zeggen. Wees voorzichtig. Sla in dit geval de waarschuwing niet in de wind.       

Shoshanna: Ja.   

Vraag: Ah, dat waardeer ik. Omdat ik bedoel dat het heel, heel verleidelijk is als je dit begrijpt. Je zag nooit kleuren en plotseling zie je ze wel, het is zo van, oh man! Ik wil dat, maar laat me het eerst eens zien. Je weet wel?             

OWS: Je kunt het doen, maar doe het met veel bescherming. Wanneer we deze dingen met jullie doen tijdens deze bijeenkomsten en tijdens jullie Advances is er veel bescherming. Er is niets dat tussenbeide kan komen in die ervaringen, tenzij je het in jezelf brengt, het toe staat om binnen te komen. Zie je ? Maar er is zoveel bescherming. We hebben met jullie gewerkt in deze ervaringen om precies dat te doen waarje over spreekt, maar het in een zeer veilige berekende manier doen om te zorgen voor het continue proces dat binnen een ieder van jullie optreedt. Wanneer we deze dingen doen worden jullie allemaal gemonitord. Oke? En we zullen niets toestaan ​​dat verder gaat dan waar je op dat moment klaar voor bent.                      

Vraag: Oké, ik waardeer het. Dus ik kon niet worden beschermd (dit vroeg ik me ook af) om een soort portaal te openen voor iets dat ik niet wilde, is dat wat je zegt?      

OWS: Dat klopt. Dat kan gebeuren     

Shoshanna: Daar zijn we het mee eens.    

Vraag: Oke. Dus ik moet gewoon de tijd kiezen om te zeggen dit is de tijd en niets anders, dit is wanneer ik het goedkeur en de bescherming opzet en het op die manier doet ?     

OWS: Ja.   

Shoshanna: Ja.   

Vraag: Ja. OK. Dank je. Dat heb ik veel aan. Dat waardeer ik.           

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?      

Vraag: Ja. Hallo One Who Serves en Shoshanna. Mijn vraag is niet zozeer een vraag, maar een verduidelijking. Is dat goed?         

OWS: Ja.   

Vraag: Oke. Een paar dagen geleden had ik een droom waar een verkenningsschip in geweest moet zijn, waar een of twee, ik zal ze mensen noemen, in zaten.      

OWS: Wacht alstublieft. We kunnen niet begrijpen wat je zegt. Wees specifieker.       

Vraag: Oke. Het is een verduidelijking die ik nodig heb tussen een droom die ik had en welke informatie via een kanaal doorkwam. Een paar dagen geleden had ik een droom waarin een verkenningsschip was, er zaten maar één of twee mensen in. Het schip was in moeilijkheden. Toen ik het zag, wenkte ik dat ze op mijn terrein konden landen. En toen ze landden kwam er een man naar buiten, hij was erg vriendelijk, maar toen leek het weer een dame, dus het was zoals een man en een vrouw. Ik nodigde hen uit in mijn huis en we praatten, lachten en ze vertelden ons verhalen over wat er op het schip gebeurde. Toen we aan het praten waren, verschenen er nog twee heren, hoewel het was alsof ze kwamen om deze twee te beschermen die het eerst landden. Maar toen ze zich realiseerden dat we allemaal aan het lachen waren en ons amuseerden, ______ ons erin.                   

Toen ik wakker werd, dacht ik oké, misschien heb ik een soort contact gelegd, zoals waar je ons over hebt verteld. Echter, een paar dagen later las ik echter een bericht van een channelaar dat zei dat contact op een fysiek wakker moment zou zijn. Ik probeer dit alleen maar te begrijpen, gaat dit op beide manieren gebeuren, zowel in onze lucide dromen als in onze wakkere toestand, of zal het fysieke contact worden overwogen wanneer we daadwerkelijk wakker zijn?     

OWS: Dus wat je eigenlijk vraagt, is dat contact wat met de Galactische zal plaatsvinden met je fysieke lichaam of alleen met je astrale lichaam en etherische, of in je slaapstaat of meditatieve staat? Dit is jouw vraag.      

We zouden dit willen beantwoorden door te zeggen dat het allebei kan. Het kunnen beide zijn, niet dat het allebei zullen zijn, maar het kunnen beide zijn.  Met andere woorden, steeds meer van jullie zullen dit soort ervaringen beginnen te ervaren zullen we zeggen tijdens je droomstaat, tijdens je meditatieve staat en zelfs tijdens je wakende staat in termen van een verbinding met degenen die komen om met jou te ervaren.        

Kortom, je familie van de sterren, allemaal, komen terug. En ze zullen op veel verschillende manieren met je omgaan, net zoals ze nu beginnen te doen terwijl KaRa doorkomt, en natuurlijk Ashtar en Sananda, enzovoort, enzovoort. Ze komen allemaal en ervaren het met jullie op verschillende manieren op dit moment.       

Nu beweegt het echter naar een punt waar er ook fysiek contact zal zijn. Nogmaals, het kan ook het fysieke contact zijn. Het is niet iets dat je kunt creëren. Het is niet iets dat je kunt laten gebeuren. Je kunt niet eenvoudig zeggen, ”ik wil bezocht worden en daarom gaan jullie in mijn tuin landen”. Het gaat niet op die manier gebeuren. Maar het is iets dat vooraf is bedacht, vooraf ingesteld zou je kunnen zeggen, maar het kan na verloop van tijd worden beïnvloed door je vibratie te verhogen, net zoals velen van jullie gedaan hebben.                

En velen van jullie, terwijl jullie je vibraties verhogen, veranderen sommige van die contracten zou je kunnen zeggen die hebben plaatsgevonden, waarmee je eerder hebt ingestemd, je kunt die contracten veranderen. En door die contracten te wijzigen heb je nu de kans om een ​​van degene te zijn die op deze verschillende manieren kan worden bezocht, zowel niet- fysiek als fysiek, wanneer de trillingen voldoende zijn toegenomen in je om te kunnen toestaan ​​dat die trillingsuitwisseling plaatsvindt die zal nodig zijn om de fysieke interactie met hen te hebben. Oke?         

Shoshanna, iets dat je kunt toevoegen?

Shoshanna: Mogen we ons perspectief met je delen?   

Vraag: Ja. Dank je.     

Shoshanna: Ja. We zouden je willen vertellen dat je een individu bent die veel dromen heeft en dat dromen niet zijn wat we denken dat ze zijn. Dromen zijn een realiteit die we ervaren. Misschien wensen we die ervaringen in het fysieke hebben, omdat we denken dat ze reëler zijn als we ze in het fysieke hebben. Dat is het perspectief van velen. Welnu, als ik alleen maar die ervaring in het fysieke heb, dan weet ik zeker dat ik die ervaring heb gehad.              

Wat we je willen vertellen, is dat je begunstigd bent en dat het een gunstige ervaring is om een ​​verkenningsschip uit te nodigen om in je achtertuin te landen en dat degenen die het verkenningsschip bewonen in je huis konden komen en je konden bezoeken. Wat een geweldige ervaring! We zouden je willen vertellen om van de ervaring te houden, van deze ervaringen te genieten en je niet al te druk maken of je ze in het fysieke bij je zullen zijn omdat de vierde en vijfde dimensie die je ervaarde in je “droomstaat” net zo tastbaar is, net zo echt als elke realiteit. Namaste.         

OWS: Prachtig gezegd. Heel goed.     

Vraag: Heel erg bedankt, ik waardeer het.    

OWS: Zijn er nog andere vragen?   

Vraag: Kun je me horen?    

OWS: We horen je, mijn beste, ja.   

Vraag: Oh goed. Ik probeer al 20 minuten de telefoon te unmuten ! Ik heb een vraag. Je zei het protocol van Pandora tijdens de meditatie, helpt dat om de verandering van het fysieke lichaam naar de kristallijne staat te versnellen?             

OWS: Ja, waar je het over hebt, het Pandora-protocol en vele anderen die naar voren zijn gekomen en nog naar voren komen, zijn allemaal hulpmiddelen, kristallen zijn hulpmiddelen, tarotkaarten zijn hulpmiddelen, enz. Het is gewoon dat het menselijk lichaam, het menselijke bewustzijn heeft die hulpmiddelen op dit moment nodig om te voelen dat ze iets echts doen, zoals Shoshanna eerder aangaf. En we zouden tegen je zeggen dat al deze dingen echt zijn boven wat je gelooft dat echt zou kunnen zijn. Met andere woorden, het is niet iets dat alleen op fysiek niveau moet gebeuren om echt te zijn. Dus deze protocollen die worden gegeven door de Pleiadiërs en, wederom, anderen die zullen voortkomen, voortkomend uit de Cobra-ervaring, en ook anderen, alles wat ze doen, is je helpen om je in deze hogere vibraties te brengen en, eenmaal je in die hogere vibraties zit, om het welzijn te kunnen ervaren dat voortkomt uit die hogere vibraties, in plaats van de ziektes en de slopende depressies en al dit soort dingen die nog steeds deel blijven uitmaken van je programmerings ervaringen. Oke? Shoshanna, iets toe te voegen?                  

Shoshanna: Ik denk dat je het goed hebt uitgelegd.   

OWS:  Zeer goed. Is dit voldoende voor je, mijn beste?      

Vraag: Heel erg bedankt. Ik zal dat tijdens mijn meditatie blijven gebruiken tot ik het grondig begrijp.       

OWS:  Zeer goed. En alsjeblieft, terwijl je toch bezig bent, vergeet dan niet om met de kristallen te werken, zoals je eerder was begeleid. Het is heel belangrijk voor je om door te gaan met het werken met die kristallen en het herinneren van wie je was, maar nog belangrijker wie je bent met het gebruik van die kristallen.        

Vraag: Ja. Dank u zeer. Ik zal nog meer doorgaan.       

OWS: Ja. Zijn er nu nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?      

Vraag: One Who Serves.    

OWS: Ja.   

Vraag: Hallo, beste vriend. Er is een vraag waar ik al heel lang mee bezig ben en die ik graag zou willen stellen. Weet je, als we de meditaties doen … Ik was niet bij de Advance van december, dat was geweldig toen jij en Yeshua/Sananda ons meenamen naar de tijd van Christus op aarde! Hoe dan ook, dat was zo prachtig! Iedere keer dat  Yeshua of Sananda spreekt ben ik erg emotioneel, meer bij Yeshua om een ​​of andere reden, ik ben dan tot tranen toe geroerd, emotioneel. Mijn gedachten zijn altijd, weet je, op de een of andere manier heb ik die gedachten dat ik niet op de planeet was in die tijd en naast Yeshua liep, maar dat ik in een ruimteschip was boven hem dat hem de hele tijd geleidde en met Yeshua was in die zin. Dit is al die tijd in mijn gedachten geweest vanaf december. Ik weet dat je ons niet echt zulke informatie kunt geven, maar man, ik zou graag willen weten of het in de buurt kom van wat ik voel.                      

OWS: Dus je vraagt ​​je af of je boven die ervaringen was die met Yeshua gaande waren tijdens dat leven, of je in een schip was daarboven en neerkeek op het proces, is dat jouw vraag?    

Vraag: Juist. Dat ik daar deel van uitmaakte, in het geleiden en beschermen, maar in een schip, een Galactisch schip, ik was niet iemand op de grond.     

OWS: Om deze vraag te kunnen beantwoorden, moeten we je eerst een vraag stellen. Waar ontving je dit begrip van?      

Vraag: Nou, dat voelde ik gewoon, ik heb een pendel waar ik altijd doorheen communiceer en dan vroeg ik of dat gevoel, of dit de goede richting is, is dit correct? En volgens de pendel was dat ja.     

OWS: Je hebt dus al een bevestiging ontvangen dat dit correct is. Is dat juist?      

Vraag: Ja. Ja. Je hebt gelijk. Ik kreeg een ja, maar ik wilde gewoon je standpunt weten denk ik.         

OWS: Dan zouden we zeggen, waarom heb je het dan nadien in twijfel getrokken?   

Vraag: Dat is waar.

OWS: En het enige antwoord daarop zou zijn dat je niet volledig gelooft dat wat je doet juist is. Dus?     

Vraag: Nou, alleen omdat zoveel meer daar toe leidt. De ruimteschepen die ik elke nacht zie, weet je, heel veel activiteit. Bij het eerste ruimteschip dat ik zag was er telepathie tussen ons, het bracht me naar huis, het ruimteschip. Dat was iets groots en voor vele jaren begreep ik het niet totdat ik terugkeek en dacht “oh mijn god, wat is er gebeurd ?!” Dus dat is waarom ik denk, oh ik denk dat ik meer bij de Galactische gemeenschap hoor dan op aarde leven in die levens, snap je wat ik bedoel?           

OWS: Dat klopt. Dat kunnen we bevestigen.     

Vraag: Zeer goed. Dank je.     

OWS: En de rest dat je doorgaf over de ervaring ten tijde van Yeshua kan worden bevestigd door je in jezelf te gaan, net zoals je gedaan hebt en het antwoord te ontvangen, zoals je ontvangen hebt. Dat zou je een hint moeten geven van de juistheid van waar je hiermee naartoe gaat.     

Shoshanna: Mogen we iets delen.   

OWS: Ja, alsjeblieft Shoshanna.   

Shoshanna: Onze beste zuster, mogen we ons perspectief met je delen?    

Vraag: Ja, mijn beste.   

Shoshanna: Dit is wat we willen zeggen en we zouden dit tegen iedereen willen zeggen, het is belangrijk naarmate het leven vordert, aangezien we van dag tot dag in ons leven leven, dat de ervaringen zijn smaakvol die we hebben, om van te genieten zijn en geaccepteerd en toegestaan zijn.      

One Who Serves, zegt vaak ‘ga met de stroom mee’. Wat verhindert dat een mens zich onderdompelt in de ervaring en de ervaring voelt en de ervaring toestaan is de ervaring analyseren.     

Het maakt dus niet echt uit of je je in een galactisch lichaam bevond of in een aardslichaam, of in een schip of op de grond, dat doet er allemaal niet toe. Het gaat erom dat je de verbondenheid van Yeshua met jezelf voelt en begrijpt dat dat de realiteit is waar je van geniet, niet noodzakelijkerwijs hoe je daar bent gekomen, maar dat je er bent en dat de emotie die je voelt en die je gewaar wordt als je je deze dingen herinnert is omdat je heel erg verbonden bent. Je kunt geen diep gevoel van emotie en een diep gevoel van toewijding en liefde hebben als je niet verbonden bent. Je bent nauw verbonden vanwege die gevoelens. We hopen dat we het duidelijk gemaakt hebben voor je. Namaste.                  

OWS: Zeer goed. Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven. Voordat we dat doen, Shoshanna, heb jij iets? Een laatste bericht?          

Shoshanna: We hebben geen bericht.    

OWS: Zeer goed. Dan is alles wat we tegen jullie zeggen, blijf doorgaan. Laat jezelf niet verslappen in je energie, in je voortdurende vooruitgang. Stagneer niet in de dingen die je weet dat je moet doen, in de dingen waarvoor je wordt geleid, wat ze ook mogen zijn. Ga vooruit en sta het Licht toe om niet alleen in jou te blijven verankeren, maar van jou uit zich laten verspreiden. Dit is erg belangrijk als je door dit ascensieproces gaat en het wezen wordt dat je niet alleen bedoeld bent te zijn, maar altijd bent geweest.              

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.    


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”    

Terug naar pagina Vertalingen