19.07.28 “Blijf aan jezelf werken om in het NU-moment te zijn”.

 “Blijf aan jezelf werken om in het NU-moment te zijn”.


Aartsengel Michael , KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 28 Juli 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michael. Het is even geleden dat ik bij jullie ben geweest. Maar we meten deze voorbeelden natuurlijk niet in tijd.      

We meten deze voorbeelden door vibratie en hoe vibratie over de planeet verschuift en veranderd en hoe de tijdlijnen die je al een tijdje hebt ervaren samengaan totdat er nog maar twee tijdlijnen over zijn. Dat is nog niet compleet, maar het komt tot het punt dat er twee tijdlijnen samenkomen en dan afsplitsen. Ze komen nu op het punt waar ze beginnen af ​​te splitsen, de ene tijdlijn leidt naar de hogere vibratie en de hogere dimensie, de andere tijdlijn leidt tot het in een driedimensionaal begrip en frequentie blijven en daarom de voortdurende illusie.      

Dit is wat er nu aankomt, waar je naartoe gaat. Jullie, diegenen die resoneren met deze woorden bewegen snel in de tijdlijn die jullie naar die hogere vibraties brengt. Jullie hebben allemaal steeds meer een gevoel van een verhoogde vibratie ervaren, een gevoel van verhoogde frequentie.     

Je hebt het in je lichaam gevoeld. Je hebt het in je centrale zenuwstelsel gevoeld. Je hebt het gevoeld, het heeft je het begrip en het weten gegeven door de symptomen van ascensie zoals jullie die noemde. En toch zijn het symptomen van dit ascensieproces. Velen van jullie kunnen steeds meer met deze energieën omgaan wat de reden kan zijn waarom je de laatste tijd niet zoveel symptomen hebt gehad. Sommigen van jullie hebben ze nog steeds. Maar sommigen van jullie hebben ze niet gehad. Dit gaat zo door. Degenen die de symptomen hebben kunnen ze nog wat langer hebben.      

Maar weet dat alles op dit moment volgens het grote plan verloopt. En degenen die gewend zijn geraakt aan deze energieën en dat blijven doen en doorgaan naar deze nieuwe tijdlijn die afsplitst van de oude, de oude waar je aan gewend bent geraakt heeft je een gevoel van comfort gegeven, een comfortzone die je hebt vastgehouden. Omdat deze illusie, deze driedimensionale illusie enigszins een comfortzone is geweest. Sommigen van jullie kunnen hiernaar kijken en deze woorden horen en zeggen ‘dit is niet zo comfortabel voor mij’. Maar weet dat het iets is waaraan je gewend bent geraakt.       

Maar jullie bewegen er nu vandaan, jullie verlaten deze comfortzone. En als je deze comfortzone verlaat komt er verandering in je leven. En de verandering zal snel toenemen doorheen jullie allemaal. En terwijl deze verandering blijft toenemen omdat de energieën blijven vermenigvuldigen en de golven van energie blijven binnenkomen en sterker en sterker worden omdat de filters die overal gebruikt werden door degenen die jullie “de Ouden” zouden noemen die deze energieën tegengehouden hebben, houden de energieën niet meer tegen. Ze worden nog steeds gefilterd, maar de filters worden nu steeds meer weggehaald. En de energieën komen sterker binnen. En ze zullen steeds sterker worden.               

En degenen die deze energieën blijven innemen, en ik bedoel deze energieën innemen, ze accepteren, ze toe staan om in je centrale zenuwstelsel te komen, ze toe staan om via je meridianen binnen te komen in je lichaam om die energieën vrij te maken die zijn geblokkeerd in die meridianen, alsof er een acupunctuur of acupressuur binnenkomt die deze energieën vrijgeeft. Zie het zo. De energieën worden gedeblokkeerd omdat dat moet gebeuren. En terwijl de waarheden naar buiten komen helpt het om deze energieën te deblokkeren. Omdat de waarheden naar buiten komen. En ze zullen blijven komen. De domino’s waarover is gesproken zijn begonnen. Nog niet de grootste, maar een paar kleine zijn begonnen. Ze zullen doorgaan en het zal naar die grotere domino’s leiden. Of, zoals sommigen het hebben genoemd, de lawine die aan kracht wint en van de berg afkomt.                       

Al deze visualisaties, al deze manieren om te begrijpen wat er gebeurt. We kunnen je verschillende inzichten, verschillende visualisaties, verschillende plaatjes geven om dit te begrijpen, maar niets van dit zal de gerechtigheid geven aan alles wat komt, dat je het volledige begrip, het complete beeld zal geven. Ja, een foto zegt meer dan duizend woorden. En we kunnen je duizenden woorden geven en je vele, vele foto’s geven, maar niets zal in de buurt komen van wat er daadwerkelijk gaat gebeuren.         

Dus alles wat we kunnen blijven zeggen is, wees er klaar voor. Blijf er klaar voor, blijf de energieën innemen, blijf aan jezelf werken om in het NU moment te zijn. Omdat als je in het NU moment blijft, je jezelf in die hogere vibraties en hogere frequenties zult bevinden.    

En als je in die hogere frequenties bent zul je merken dat de ziektes, de symptomen, de verschillende dingen die zich in de lagere vibraties voordoen je niet langer zullen beïnvloeden. Weet dit, weet dat de ziekten uit het verleden verdwenen zullen zijn. Weet dat de medische aandoeningen uit het verleden verdwenen zullen zijn. De kankers, de immuundeficiënties, al deze dingen zullen verdwenen zijn als je doorgaat met je naar deze hogere vibraties te verplaatsen, dus doe het, bevindt jezelf op elk moment in die vibraties. Verhoog eenvoudig je vibratie, je kunt het doen met je geest. Je kunt het doen met je visualisatievermogen. Doe het steeds meer. En als het helpt om buiten in de natuur te zijn en meestal doet het dat ook, doe dat dan. Wat het ook is dat helpt dat werkt voor jou, doe het. Stel het niet langer uit. WEES in die hogere vibraties. WEES die hogere vibraties.                          

Ik ben Aartsengel Michael, ik verlaat jullie nu met mijn Zwaard van Waarheid om jullie standvastig te houden in je voorwaartse reis, om dit Zwaard van Waarheid  toe te staan ​​om alle trillingsfrequenties door te snijden die je blijven tegenhouden, de verbindingen, de banden, de spirituele verbindingen die je blijven tegenhouden in de driedimensionale illusie die velen van jullie, de meesten van jullie nu bijna voorgoed hebben verlaten. 

Ik verlaat jullie nu voor een ander om door te komen, jullie geliefde zuster, Pleiadische zuster KaRa zal even spreken. 


KaRa

En ik ben KaRa.  Ik geniet van deze tijden waarin ik bij jullie kan zijn en met je kan delen en je stukken van het grotere geheel kan blijven geven.    

Ik zeg nu ‘stukken’ omdat we je niet het hele plaatje in één keer kunnen geven, maar we kunnen je wel de delen geven. De delen die wij spelen. De delen die jullie spelen. En jullie spelen allemaal zo goed mogelijk jullie deel op dit moment. Dus sta dit hele proces toe, dit ascensieproces, om je verder te helpen. En als je het toestaat om je vooruit te helpen zal het dat doen.           

Blijf in die hogere vibraties zoals Aartsengel Michael heeft doorgegeven, zoveel en wanneer maar mogelijk is. En weet dat de energieën terwijl ze blijven binnenkomen steeds meer naar disclosure leiden. Niet alleen openbaarmaking van ons, wat jullie ‘de ET’s’ noemen, maar openbaarmaking van alle waarheden die naar buiten komen. Omdat deze waarheden onthuld moeten worden. De waarheid zal je inderdaad bevrijden. Dat werd lang geleden doorgegeven en is vele vele malen herhaald.               

Die waarheden komen nu naar buiten en brengen degenen die zo lang in de schaduw hebben gezeten in het licht. En als ze zich in het licht bevinden kunnen ze het licht niet aan. Ze kunnen de waarheid niet aan. Omdat als ze proberen de waarheid te begrijpen, het hen weer terug in de oude illusionaire comfortzone brengt die ze gewend zijn. En in die comfortzone zullen ze blijven. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.          

De enige zorg [is] waar je je bevindt in dit hele proces en dit hele vibrerende opheffingsproces waar jullie allemaal naartoe zijn verhuisd. Omdat als je dit blijft doen zul je merken dat je steeds dichter bij het matchen van onze trillingen komt. En als je matcht met onze trillingen, kom je steeds dichter bij volledig contact met ons. Dat is het proces waar we nu aan werken, om die verbinding naar jullie toe te brengen, terwijl jullie je verbinding naar ons brengen.           

Wees klaar. Wees klaar om je open te stellen voor de hogere vibraties zodat je ons beter en op een meer fysieke manier kunt ontmoeten. Degenen die dit willen doen, kunnen dit bewerkstelligen. Creëer het eenvoudigweg in je gedachten. Kies het voor jezelf en je zult steeds dichterbij komen om dat werkelijkheid te maken. Degenen die binnenkwamen met een contract om dit te laten gebeuren zullen dit natuurlijk ook tot stand brengen.           

Maar zelfs degenen die dit niet in hun contract hebben gecreëerd voordat ze in dit leven kwamen, jullie kunnen nu kiezen om dit te doen en kunnen dit bewerkstelligen. Je kunt het contract waarmee je bent binnengekomen wijzigen als je er klaar voor  bent om dit te doen.   

Dat is wat deze groep en vele andere groepen naartoe werken. Want wij, alle beschavingen die van buiten deze planeet komen werken eraan om dit contact naar jullie te brengen en jullie naar  ons.    

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal terwijl we steeds dichter bij elkaar gaan komen.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer en Shoshanna staat ook paraat want ze heeft net ook “Groeten” gezegd. Dus we zijn klaar om te ‘rocken’ zoals jullie zeggen en verder te gaan.           

We kijken zo uit naar deze volgende Advance die jullie in de volgende maand zullen hebben. Wij verheugen ons erop. Velen kijken hier naar uit.     

En we kunnen je vertellen dat er heel veel omstanders zullen zijn die de procedure bekijken, die deelnemen aan de procedure. Jullie gaan veel bezoekers hebben, veel gasten die aanwezig zullen zijn. Ze zullen overal om je heen en in je zijn. Dus maak je klaar voor die energieën, want ze zullen monumentaal worden.       

We zijn nu klaar voor vragen. We weten dat er een e-mailvraag is, daar gaan we mee beginnen, oké?  

Vraag: Ja, One Who Serves. Deze vraag kwam via de e-mail. Wanneer de Event gebeurt, wat betekent dat een grote energiegolf over de aarde stroomt en de mensen daardoor worden neergeslagen, er komt een grote golf, wat gaat er gebeuren met degenen die niet stilstaan, zoals degenen die auto’s besturen of in vliegtuigen zitten. Wat gebeurt er met hen?          

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat velen van jullie te veel films kijken. Velen van jullie zien dingen die worden afgebeeld door diegenen die meer gericht zijn op dat soort scenario dat dat gaat gebeuren, of ze worden religieus in dat begrip gebracht dat de vervoering of zoiets zal plaatsvinden. Als dat zo is, als dat gebeurt zal het onmiddellijk gebeuren en mensen die in vliegtuigen zitten zullen van hun stoelen verdwijnen en al dit soort dingen die in verschillende films zijn geweest.        

We kunnen je vertellen, nee, dat is niet wat er in het plan staat. Dat zou iets zijn dat niet van een liefhebbende Bron zou zijn. Dat zou iets zijn dat de mensheid niet ten goede zou komen. Denk dus niet in termen van wat er in die zin zou kunnen gebeuren maar wat er na verloop van tijd zou kunnen gebeuren.         

Het zal niet zo onmiddellijk zijn dat degenen die vliegen of degenen die auto’s besturen onmiddellijk zullen verdwijnen. Niemand zal er verdwijnen. Dat zal niet in dat opzicht zijn. Je zult nog steeds kunnen doen wat je ook aan het doen bent. En degenen die niet in het proces van vooruitgaan zijn, laten we zeggen tijdens de Eerste Golf, zullen ook naar hogere energieën gaan op dat moment maar ze zullen hiervan worden tegengehouden. Met andere woorden, als er een piloot in een vliegtuig vliegt en de energie doorkomt en hij of zij voelt deze energie maar zijn er op dat moment nog niet klaar voor, dan zal dit hen op dat moment niet beïnvloeden, maar gedurende een langere periode. Met andere woorden, als het vliegtuig is geland, zie je? Of degene die rijdt, wanneer ze hun auto hebben gestopt. Of wat het ook is.                     

Dus denk niet aan catastrofale gebeurtenissen. Denk in termen van spirituele gebeurtenis die zullen gebeuren. Oke?      

Shoshanna? 

Shoshanna: (gechanneld door JoAnna McConnell)  
Wij zijn het volledig met je eens en daarom willen wij er niets aan bijdragen.

OWS: Zeer goed. Dan zijn we klaar met deze vraag. We gaan verder, zijn er nog andere vragen?       

Vraag: Hallo. Ik wil alleen opheldering krijgen waar we het over hadden. Eigenlijk, in deze klas over het zijn van tovenaars, mij werd verteld om erachter te komen wie ik was als een tovenaar, het eerste wat naar me toe kwam was een naam die begint met een M, want dat is mijn initiaal, MM. Dat was alles wat ik kon bedenken. Maar de naam van de tovenaar waarop ik afstem begint met een M, ik vraag me af of dat juist is?            

OWS: Zoals altijd, als we dit soort vragen ontvangen willen we je vragen om naar jezelf te kijken en weten dat wanneer je tot deze inzichten komt omdat je naar die hogere vibraties gaat deze begrippen steeds naar je toekomen. En terwijl ze naar je toe komen is het als een intuïtie, een innerlijk weten dat eraan komt. En dit brengt je zeker op het juiste spoor. Als je naar het gefluister in je luistert. Dat is wat belangrijk is, omdat het vanuit het hartcentrum komt.             

Als het dit doet spreekt je Hoger Zelf tot je en geeft het je een herinnering zoals we het zien. Dit is precies wat het op dit moment moet zijn. Het heeft onszelf of iemand anders niet nodig om het voor je te bevestigen, omdat je dit al hebt gedaan, aangezien je deze vraag stelt. Oke? Shoshanna ?         

Vraag: Oh. Oke. Dank je.       

Shoshanna: We willen iets delen. Mogen we ons perspectief met je delen? Kunnen we verder gaan?       

Vraag: Ja graag.   

Shoshanna: Het idee van een tovenaar is een archetype dat bij jullie allemaal is. Er zijn veel beroemde tovenaars die de energie van tovenarij in de cultuur hebben gebracht en velen hebben geleerd hoe deze magische kracht te gebruiken. De meest beroemdste tovenaar stond bekend als Merlijn. Iedereen kent Merlijn. Iedereen heeft van Merlijn gehoord omdat hij het archetype van tovenarij is. Wat we je willen zeggen is dat het niet uitmaakt wat je naam is. Het maakt niet uit hoe je jezelf noemt, dat is een menselijk idee dat je een naam moet hebben. Wat belangrijker is, is dat je de kunst van tovenarij beoefent op een witte manier, op een liefdevolle manier, om anderen te genezen en om iedereen te verheffen. Dat is wat we voor je hebben. Namaste.                        

Vraag: Heel erg bedankt.   

OWS: Zeer goed. En we voegen hier aan toe dat alles vibratie en bewustzijn is. En binnen die vibratie en bewustzijn ben je in Lemurië geweest, ben je in Atlantis en bij andere beschavingen op deze planeet geweest, we spreken over niets anders dan dit op dit punt, alleen hier op deze planeet. En in die tijden bevond je jezelf in de hogere vibraties, in de hoge vierde dimensie en vijfde dimensie en soms zelfs hoger. In die gevallen had je toegang tot deze kunst van tovenarij. Je kende toen magie – ‘ magik ‘ met een ‘k’, niet met een ‘c’ zoals je het nu kent. Dus dit was iets dat velen van jullie eerder hebben meegemaakt en weer in deze richting gaan. Dus als je doorgaat met jezelf naar deze hogere vibraties te bewegen en daardoor een ​​hoger bewustzijn zul je weer toegang hebben tot deze tovenarij-kunsten. Oke?                      

We gaan nu verder met de volgende vraag als die er is.

Vraag: Dank u zeer.     

Vraag: Hallo lieve broeder en zuster. Ja, we hadden het vandaag over dromen. Ik herinner me dat er gedurende mijn hele leven tijden zijn geweest dat ik terug kwam uit een droom en dat ik letterlijk mijn fysieke lichaam niet kon bewegen. Het was alsof ik probeerde te denken, probeerde het te laten bewegen, probeerde het te dwingen te bewegen. Vroeger raakte ik een beetje in paniek toen ik jonger was. Dan kon het  misschien 30 seconden tot een minuut duren en uiteindelijk kon ik geleidelijk het vermogen herwinnen om het fysieke lichaam te bewegen. En nu we het over dromen hebben kwam het bij me op en ik vroeg me af of dit misschien iets te maken had met naar waar ik op reis was in mijn dromen, of diep in mijn dromen. Is dat überhaupt gerelateerd? Kun je daar wat meer over zeggen?                

OWS: Ja zeker. We zouden in dat specifieke geval zeggen dat je je in een hoge gamma-toestand bevond en zelfs daarbuiten. Je bewustzijn was niet helemaal teruggekomen in je fysieke lichaam. Dus je was ‘ver weg’ zou je kunnen zeggen. En terwijl je terugkwam werd je je weer bewust van je fysieke lichaam maar toch ben je nog steeds ‘erbuiten’ zogezegd en je bent er niet helemaal meer in teruggegaan.            

Het lijkt erg op wanneer je met de astrale wereld werkt en je astraal reist. Je komt terug in je lichaam maar je brengt jezelf niet volledig terug naar binnen en bent er gedeeltelijk buiten en gedeeltelijk binnen. Dat kan een gevoel van duizeligheid of andere symptomen veroorzaken totdat je weer helemaal in jezelf bent, zie je?     

Shoshanna, we weten dat je iets wilt toevoegen.

Shoshanna: Ja, we hebben iets te delen. Mogen we ons perspectief met je delen zuster?  

Vraag: Zeker.   

Shoshanna: Wat we je willen vertellen, alles wat One Who Serves heeft doorgegeven is absoluut het verhaal achter wat er met je gebeurd is. Wat het is, het is opwindend om te weten dat je zo diep en zo ver hebt gereisd en toegang hebt gekregen tot een andere dimensie dat het een tijdje duurt om terug te komen in het fysieke lichaam. Dus dit is een goede zaak. Dit is iets leuks.          

Wat er mis mee is, is dat de cultuur waarin je leeft dit iets negatiefs heeft genoemd. De cultuur waarin je leeft heeft dit een naam gegeven wat je ervaarde en heeft het ‘slaapverlamming’ genoemd, wat ver van de waarheid is. Het is gewoon het idee dat de bewuste geest die in de wakende staat werkt, in slaap is gebracht en langzaam wakker wordt om weer op te gaan in het fysieke lichaam om je activiteiten in het fysieke voort te zetten.     

Dus dit is heel normaal. En als je dit opnieuw ervaart, geniet er dan van. Weet dat je toegang hebt tot delen van jezelf die niet beschikbaar zijn in de wakkere situatie en dit is een opwindend iets. Namaste.       

Vraag: Wow. Dank u dank u. Dat is geweldig.       

OWS: Zeer goed. We gaan door naar de volgende vraag als die er is.      

Vraag: Ik heb een vraag die ook betrekking heeft op dromen en de droomstaat waar ik in was gedurende de meditatie. Het is me in het verleden veel overkomen. Soms gebeurt het niet, maar vaak wel. Ik bedoel, ik doe mijn mate van meditaties, het gebeurt niet veel, maar vandaag op het moment dat James de meditatie begon was ik weg. Dan kom ik op een gegeven moment terug, ik probeer om wakker en bewust te blijven maar ik ga er constant in en uit. Wat is dat in feite?              

OWS: Het is heel eenvoudig. Je gaat naar een hogere frequentietoestand, naar een hogere hersenstatus zoals we net zeiden. En je bewuste zelf is niet beschikbaar voor een korte periode. Hoewel je hier of daar kleine frasen kunt opvangen ben je grotendeels buiten beeld. Grotendeels heb je op dat moment ‘het gebouw verlaten’.            

Vraag: (Lacht) Ja, zo is het precies. Maar ik wil niets missen.     

OWS: Je komt op een bepaald punt terug. Zo simpel is het. Bijna alsof je op dat moment door een droom heen gaat. Maar je gaat naar hogere hersengolf staten.          

Het is niets om je zorgen over te maken. In feite is het iets dat heel wonderlijk is, omdat je diep in die staten bent en in die staten verzamel je eigenlijk veel meer dan je je kunt voorstellen. Dus ook al hoor je niet bewust wat we zeggen of wat anderen zeggen, je begrijpt het nog steeds op een bepaald niveau. Oke?      

Shoshanna? 

Shoshanna: Ja. We kunnen hierop iets delen als je wilt dat wij ons perspectief meedelen.     

Vraag: Alstublieft, zuster.   

Shoshanna: Wat we je willen vertellen, beste Godin, is dat alles dat is doorgegeven door One Who Serves uiterst nauwkeurig is en je moet daar naar luisteren, want wat we van je weten is dat je de neiging hebt om potentieel te analyseren met je bewuste geest op wat er gezegd wordt.    

Je Hoger Zelf, en we verontschuldigen ons dat we je dit zo direct hebben doorgegeven, maar je Hoger Zelf geeft er de voorkeur aan dat je je bewuste geest opzij zet zodat dat wat wordt doorgegeven wordt geassimileerd op een hoger dimensionaal niveau waar je naartoe gaat. Je profiteert er nog steeds van, nee – je profiteert er meer van als je bewuste geest opzij is, dan je zou profiteren als je de woorden in een wakkere staat zou  horen.     

Dus dit is een goede zaak. We hopen dat we hebben geholpen en verduidelijkt. Hoewel we gewoon na-apen wat One Who Serves heeft gezegd. Namaste, lieve zuster.       

Vraag: Ja. Bedankt en Namaste .     

OWS: We willen eraan toevoegen dat in de staat waarin James is en Joanna, met Shoshanna er in, in sommige opzichten vergelijkbaar is, hoewel ze kunnen horen wat er gezegd wordt. Ze herinneren het zich noodzakelijkerwijs niet. Maar ze bevinden zich op een plek waar ze het zich op diepere niveaus kunnen herinneren. Met andere woorden, het gaat in hen. Ze ontvangen het en het komt mogelijk later terug wat betreft de relevantie wat op dat moment werd doorgegeven. Oke?              

Vraag: Ja, bedankt.   

OWS: We gaan nu verder. Is er nog een vraag?      

Heel goede vragen trouwens. We genieten zo van deze hogere vibrerende vragen die zijn gesteld in de afgelopen maanden willen we zeggen. Nog iets anders?     

(Pauze in het vragen stellen) Dat maakte de mensen bang zeker!   

Gasten: (gelach)

Vraag: Ik heb een vraag, nu we het allemaal over dromen hebben. Ik heb niet het gevoel dat ik echt wakker ben. Ik doe er even over om mezelf aan te passen. Is er iets dat ik kan doen om vollediger terug te komen? Omdat ik het gevoel heb dat ik een deel ergens anders heb en een deel in deze dimensie.           

OWS: Dit is waar we eerder over spraken in termen van buiten jezelf zijn en niet volledig terug gekomen, niet volledig verbonden met je bewustzijn, in je fysieke lichaam. Dit is niets om je zorgen over te maken, laat het gewoon zijn.      

Merk echter op, dit is voor jullie allemaal, merk op dat je steeds meer naar deze hogere vibraties gaat, uit de derde dimensie en zoals je vorige week van Sananda hoorde, je bent grotendeels uit de derde dimensie. Dat denk je misschien niet. Je denkt misschien dat je dezelfde bent, maar dat ben je niet. Je bevindt je nu grotendeels steeds meer in de vierde dimensie.       

In de hogere vibraties zul je ontdekken dat je dromen in de loop van de tijd steeds levendiger worden naarmate de vibraties blijven toenemen. Dus maak je klaar. Je dromen worden levendiger. Je wakende situatie wordt ook behoorlijk levendiger. Dit is waarom we eerder hebben gezegd dat de sluier steeds dunner zal worden en je er doorheen zult kunnen kijken. Dingen die je eerder ‘blind in de nacht’ zou kunnen noemen. Maar je hoeft je er geen zorgen over te maken omdat je gewoon in andere dimensies kunt kijken. En terwijl je jezelf hierop voorbereidt, zul je erop voorbereid zijn om te kunnen begrijpen wat er gebeurt. Oke?                

Shoshanna, kun je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna: We hebben een perspectief om met je te delen, lieve zuster. Mogen we dat delen?     

Vraag: Ja graag.   

Shoshanna: We hoorden je zeggen dat je iets kon doen dat het proces van terugkomen en samensmelten met je fysieke lichaam versnelt. Wat we je moeten vertellen is dat je het proces niet moet overhaasten. Je moet niet om een ​​versnelling vragen, want wat er in de tussentijd gebeurt is verwerkingstijd. Je verwerkt alles wat je buiten je wakende staat is doorgegeven om terug te keren naar je wakende staat.              

Dus er is geduld vereist om de verwerking te laten plaatsvinden en van te genieten in plaats van te vragen dat het sneller gaat. Is dat logisch voor je beste zuster?  

Vraag: Ja, het is heel logisch. Het enige moeilijke deel is wanneer ik een bijeenkomst heb om iets bij te wonen dat verband houd met mijn werk, ik mijn werk niet op tijd klaar heb omdat ik dat gewoon niet kan. Ik voel me er zelfs raar door, niet op zijn plaats. Maar ik begrijp het.        

Shoshanna: Ja, we begrijpen je bezorgdheid. Je moet misschien een andere vergadertijd aangeven zodat je het kunt verwerken.     

Vraag: Ja, daar zat ik aan te denken. Dank u zeer.     

Shoshanna: Ja. Dat is de perfecte oplossing. Namaste, lieve zuster.        

Vraag: (Gelach) Namaste.        

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?  

Vraag: One Who Serves? Hoi. Vlak voordat je zei ‘blind in de nacht’, had ik die woorden net uitgesproken voordat je het zei, een seconde eerder. Het was gek! Hoe dan ook, het maakte me aan het lachen, oh mijn hemel!            

Welnu, hier zijn de ervaringen die ik recent heb meegemaakt. Als ik buiten in het donker rondkijk, zie ik veel dingen gebeuren. Er is dus veel beweging, schaduwen, dingen die langs me heen vliegen in de lucht of dichtbij.     

Soms als ik me focus op mijn nabije omgeving zie ik veel dingen. Vaak kijk ik naar de sterren of naar schepen of zo, dus ben ik verder weg. Maar ik heb gemerkt dat wanneer ik mijn perceptie of mijn focus naar een bepaald gebied breng ik meer dingen zie, zoals iets parallel. Ik zie dingen er in en uit komen. Gewoon gek, heel gek. Het is vreemd en ik ben er dol op, ik ben er helemaal weg van. Ja, er zijn veel dingen.              

Maar er is één ding dat me nu twee keer is overkomen. Het is een wit object, heel helder wit. Het is geen vogel maar hij is groot. Het is zo groot als een vogel. Het is ook geen schip. Het gaat gewoon voorbij, niet te hoog, net zoals een vogel zou doen op een grotere afstand maar niet te hoog. Maar het is groot en het beweegt nogal snel, maar bijna als een vogel maar het is geen vogel. Ik zie het niet fladderen of zoiets. Nu al twee keer. Toen ik het de tweede keer zag, was het sneller, kleiner, maar hetzelfde. Heb je enig idee wat dat zou kunnen zijn?                    

OWS: Kunnen we hierover heel eerlijk zijn tegen je?   

Vraag: Ja.

OWS: Weet je nog wanneer we hebben gezegd dat sommigen van jullie letterlijk dode mensen zouden zien?    

Vraag: Ja (gelach).   

OWS: Achter de sluier kijken. Naar naar andere dimensies kijken. Daar hadden we het over. En jullie worden specifiek voorbereid op dit proces. Jullie zijn hier speciaal op voorbereid. Je hebt dit in je contract gezet, dat je iemand zou zijn die anderen, niet iedereen, maar iemand die anderen voor zou gaan en je in een positie bent waarin je deze energieën inneemt en met hen werkt en dan in staat bent om je open te stellen voor die portalen die je meenemen naar de hogere frequenties en daarom door de sluier en naar de dimensie waar degenen die zijn overgegaan wachten. En je zult in staat zijn daar doorheen te kijken, over niet al te lange tijd zoals wij het zien. Je gaat vrij snel die richting uit. Wees er dus klaar voor.                   

Je zult in het begin schaduwen zien, maar ze zullen steeds meer vorm beginnen aan te nemen als je het proces toestaat. We zeggen dat dit heel belangrijk is, sta het proces toe. Omdat als je het niet toestaat, als je probeert het te stoppen, je het zult stoppen. Oke? Het is aan jou of je in deze richting wilt doorgaan.           

Vraag: Dat wil ik. Ja.     

OWS: Maak je klaar want er zullen dingen zijn die je in het begin laten schrikken, zullen we zeggen.    

Vraag: Dat hebben ze al (lacht).   

OWS: Het zal wat leren en doorwerken vereisen voordat je er klaar voor bent.   

Shoshanna?

Shoshanna: We hebben iets specifieks om met je te delen als je wilt, onze lieve zus. Wens je onze informatie?      

Vraag: ik wel.   

Shoshanna: We moeten je vertellen dat er twee individuen in de derde dimensionale lichamen leefden die je kende die zijn overgegaan naar andere rijken, je kende ze op een zeer, geen intieme seksuele betekenis, maar op een diep niveau. Er zijn er twee. En we zouden je willen zeggen, je weet over wie we spreken omdat je over deze individuen hebt gedroomd, hen weer hebt ontmoet en misschien zijn de lichten die je ziet hun lichten die op een spiritueel niveau weer met je verbinden. Heeft dit zin, beste zuster?           

Vraag: Um. Oké, dit waren individuen die op aarde waren en nu zijn ze overleden, is dat wat je bedoelt?        

Shoshanna: Ja.   

Vraag: Of iets uit een ander leven?  

Shoshanna: Nee, het is nu. Dit is nu. Weet jij waar wij over spreken?       

Vraag: Ongeveer. Ik ben nog steeds een beetje in de war. Ik heb een paar vrienden gehad en een familielid die overleden zijn en ik wilde dat ze met mij samenwerkten in de genezing van Gaia en de mensheid. Maar ze overleden voordat dit kon gebeuren. Dus mijn hart is met hen verbonden.            

Shoshanna: Ja. Maar we zeggen dat ze niet in fysieke lichamen hoeven te zijn om met je te werken.      

Vraag: Precies, precies.   

Shoshanna: Zie je. Dus je moet het samenvatten. Omdat de puzzelstukjes je zijn gegeven kun je dat nu samenvatten.        

OWS: Daar heb je het.We geven je mogelijk nog een puzzelstukje. Woon je persoonlijk de Advance bij?        

Vraag: Dat doe ik niet, dat doe ik niet. Ik heb de telefonische aanwezigheid niet eens bevestigd, maar ik zal aan de telefoon zijn. Vanwege situaties in mijn omgeving. Mijn zus. Dus ik moet in de buurt blijven.             

OWS: Dat is een beetje jammer dat je er niet persoonlijk kunt zijn, maar zelfs als je aan de telefoon bent kun je deelnemen aan het manifestatieproces dat wordt gepland en dat je een integraal onderdeel kunt zijn van dit manifestatieproces voor de anderen zodat je je bewust zult worden van veel dat anderen misschien niet weten.    

Vraag: Zeer goed. Dank je. Ik zal het in Gods handen leggen.       

OWS: Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven? Verder niets?     

Shoshanna: Er is er nog een.   

Vraag: Hallo One Who Serves en Shoshanna. Ik heb geen vraag   

Wat ik moet zeggen is dat ik mijn dankbaarheid en liefde wil uiten naar jullie als onze Opgevaren Begeleiders en Meesters die ons op deze reis hebben geleid. Het was een oogopener, en de manier waarop je ons aanmoedigt is verbazingwekkend. Dus ja. Ik ben een beetje nerveus om dit te zeggen, maar ik waardeer jullie persoonlijk en wij als groep waarderen jullie. Dank aan onze leiders, geliefde Sananda, St. Germain, Aartsengel Michael, ik ken de anderen die we niet zien, KaRa die we wel hebben leren kennen.         

Dus bedankt, bedankt, bedankt en heel veel liefde en zegeningen voor jullie. Dat is wat ik te zeggen heb.  

OWS: We zeggen allemaal tegen jou, “hetzelfde naar jou !”      

Vraag: We houden van je.   

Shoshanna: Mogen we delen?    

OWS: Ja, alsjeblieft.   

Shoshanna: Mogen we delen. Onze lieve zuster, jullie hebben ons ook geleid. We moeten begrijpen dat alles één is en het proces plaatsvindt omdat het mag plaatsvinden, degenen die deze reis met ons meedoen zijn ook gidsen voor ons geweest waardoor we ons begrip ook konden uitbreiden. Dus we voelen je hart. We voelen je liefde. We voelden de tranen in ‘haar’ ogen terwijl je sprak.                    

We willen je vertellen dat we van je houden, we houden van iedereen die zich heeft aangesloten bij deze reis en verder en waarderen jullie allemaal, er zijn geen woorden die echt de uitbreiding van onze waardering kunnen doorgeven. Namaste.   

Vraag: Bedankt. We houden van jullie allemaal.     

OWS: Geweldig. Zijn er nu nog vragen?      

Vraag: ik heb een vraag.    

OWS: Ja.   

Vraag: Meestal stel ik geen persoonlijke vragen, maar een paar weken geleden hoorde ik een muzikale melodie. Het was geen hallucinatie. Het gebeurde ‘s middags. Ik ging achter mijn piano zitten en ik speelde die hele melodie met beide handen, precies zoals ik het doorkreeg. Toen kwam het in me op dat ik dat deuntje misschien had gespeeld of gehoord in een van mijn levens. Ik vraag me af hoe dat zo snel en zo gemakkelijk kan gebeuren.              

OWS: We willen dat je je iets voorstelt, mijn beste. We willen dat je jezelf voorstelt op de Nieuwe Jeruzalem en aan een piano zit die daar zeker is (en als het er niet is, kan het altijd worden gecreëerd wanneer je maar wilt), je zit daar en je speelt dit deuntje samen met vele anderen. Dit komt nu bij je terug. Je hebt dit eerder gespeeld. Oke?           

Vraag: Oh. Mooi. Oh, dat maakt me zo blij!       

OWS: Shoshanna, wil je iets toevoegen?   

Shoshanna: Wij geloven beste zuster dat One Who Serves je een perspectief hierover heeft gegeven. Maar we moeten er nog een delen. Mogen we dit met je delen?       

Vraag: Dat  mag je, alstublieft.   

Shoshanna: Onze lieve zuster, er zijn veel, veel briljante muzikanten die buiten het 3D-rijk leven en die het bewustzijn binnengaan van individuen die deze duw deze hulp accepteren en zij componeren samen met jou zoals jij één met hen bent. We willen je vertellen dat we dit vaak hebben gezien. Er is nooit een muzikant die alleen is. Er doen er velen mee in grote vreugde en grote liefde, want muziek is de stem van de sferen is de stem van de engelen. Het is een zeer hoge vibratie. En je neemt hieraan deel met diegenen die met je mee willen doen. Dat wil niet zeggen dat dit niet jou orkestratie is, dat dit niet jou compositie is. We willen je zeggen dat jij de voorkeur aangeeft. Jij hebt de voorkeur van degene zoals Bach, die types en ze komen bij je in lof en liefde voor de Bron. Namaste.                       

Vraag: Oh mijn hemel. Heel erg bedankt.      

OWS: We voegen hier nog een ding aan toe. Je kunt dit zien als een soort energetische verbinding tussen jou en diegene op de Nieuwe Jeruzalem, verbonden als een navelstreng of iets van dien aard dat dit verbindt en deze herinneringen en deze begrippen naar jou terugbrengen. Oke?       

Shoshanna: We moeten nog een ding toevoegen. Onze lieve zuster, we moeten nog een ding toevoegen, een begrip, dat deze grote componisten die de eeuwen hebben getest en er doorheen zijn gekomen, ongeacht hoeveel jaar geleden ze het hebben gecomponeerd, komen uit veel verschillende melkwegstelsels en planeten en ze belichaamden de 3-D lichamen om deze compositie op dit niveau naar de mensheid te brengen. Dus als One Who Serves over de Nieuwe Jeruzalem spreekt zijn de componisten waarover we spreken, de groten, ook op dat schip geweest. Namaste.          

Gasten: Wauw. Wauw. Wauw.       

Vraag: Nou, dit nummer is zoals, weet je, zoals wenskaarten je opent een wenskaart en er speelt een deuntje af. Welnu, het boek dat ik aan het schrijven ben is als je het boek opent dit deuntje wordt gespeeld en het zal door mij ergens op een vleugel worden gespeeld. Dus dat was geen toeval. Dat geloof ik nu wel. Heel erg bedankt, jullie beiden. Dank je.               

Shoshanna: Ja. Namaste.      

OWS: Je hebt waarschijnlijk iets meer ontvangen dan je misschien dacht dat je zou krijgen. Soms worden andere dingen, andere niveaus van bewustzijn gewekt door je vragen.      

Vraag: Mag ik een klein ding vragen?   

OWS: We kunnen nog een vraag beantwoorden en dan moeten we het kanaal vrijgeven.    

Vraag: Bedankt. Gedurende mijn leven heb ik een aantal verschillende dromen gehad die opvallen. Een van hen was een droom over vliegen waar ik het eerder over had. Toen was er een droom waarin ik terug wilde keren naar de toekomst omdat ik piano speelde zoals Elton John en dat liedje zong dat zo cool was, ik wist dat het mijn liedje was en ik hoorde het in die droom, maar ik ben er nooit op teruggekomen maar ik weet dat ik dat in de toekomst wel zal doen. Het was zo’n cool nummer. Hoe dan ook, het was een van die dromen die opviel in mijn leven. Ik ben nu een fluitist. Dit was een piano en ik zong Elton John-achtige dingen. Hoe dan ook, ik wilde alleen weten of je daar iets over kon zeggen.                      

OWS: Dus je wilt een bevestiging over je droom en de connectie die er met jou is? Is dit wat je zegt?      

Vraag: Ja, op die specifieke droom toen ik piano speelde zoals Elton John. Het is iets dat al lang bij me is en ik wil er weer op terugkomen. Ik weet niet of dat een parallelle realiteit is of dat dit mijn Hoger Zelf is, ik weet het niet zeker.       

OWS: Dit is wat we willen zeggen, waar Shoshanna het over had betreft andere componisten andere muzikanten die op verschillende manieren met je verbonden zijn. Misschien niet zozeer dat je het muzikale vermogen hebt dat je in andere tijden had. Je kan dat misschien wat hebben, maar je hebt niet het volledige muzikale vermogen, je hebt dat niet met je meegebracht of het was niet belangrijk voor je in dit leven. Maar het is er wel. Het zit in je vorige levensverbindingen zoals we het zien en het is er om verbinding te maken met de componisten en muzikanten die die verbinding met jou hebben.            

Shoshanna, heb je nog iets toe te voegen?

Shoshanna: Ja. Beste broeder, we hebben iets met je te delen. Mogen we iets delen?       

Vraag: Absoluut.   

Shoshanna: Beste broeder. Dat wat je hebt waargenomen en we willen niets zeggen over wat is gezegd, maar dat wat je hebt waargenomen was en is een leven dat je hebt geleefd. Dat wat je hebt waargenomen zit in je karakter om in dit leven na te streven.        

Uit wat we van je weten willen we je vertellen dat als je piano wilt spelen dit voor jou eenvoudig zou zijn. Je kunt het bestuderen en binnen een paar maanden zou je het spelen. Wij weten dit van jou. We kennen je muzikale helderheid. We kennen je muzikale vaardigheden en we weten dat het in je zit als je het wilt doen. Je hebt meerdere interesses op dit bestaansgebied. Je hebt heel veel interesses, misschien wil je niet de tijd nemen om dit na te streven, maar het is binnen je vermogen om dit te doen als je dat wilt. Dat is wat we met je moeten delen. Namaste.                

Vraag: Oh, heel erg bedankt, jullie beiden. Proost.     

OWS: Zeer goed. Shoshanna, heb je nog een laatste boodschap voordat wij dat doen en het kanaal vrijgeven?      

Shoshanna: We hebben geen specifieke boodschap voor iedereen die luistert, maar we willen jullie vertellen dat jullie allemaal –  we hebben dit eerder gezegd, we hebben het gevoel dat we onszelf herhalen – jullie zijn allemaal op de goede weg! Jullie gaan allemaal vooruit met bliksemsnelheid naar je bestemming van hoger dimensionaal bewustzijn en hogere frequenties met alles waar je mee bezig bent en over spreekt. Jullie zijn op de goede weg. Wat we je willen vertellen is om je bewuste geest te blijven focussen op dit spoor van ascensie en je zult het snel ervaren. Namaste.            

OWS: Zeer goed. En wij eindigen hiermee, dat terwijl je doorgaat door dit ascensieproces. Door deze overgang die nu plaatsvindt, blijf je deze energieën opnemen en ermee te werken en je vibraties verhogen en als je dit doet beweeg je jezelf – dit is belangrijk – beweeg je jezelf als een collectief bewustzijn dichter en dichter bij het Event en voorafgaand aan het Event met de vele mini-events die nu bezig zijn, met de vele domino’s die zullen blijven vallen, de waarheden die naar buiten komen en volledige onthulling die nu enigszins voor de deur staat.            

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    

Gasten: Shanti. Vrede     


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”     

Terug naar pagina Vertalingen