“Wanneer je er klaar voor bent, zul je vervolgens de ‘Ring-Pass-Not’ passeren”.

 Wanneer je er klaar voor bent, zul je vervolgens de ‘Ring-Pass-Not’ passeren.


Sananda and One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 4 augustus 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Sananda

Ik ben Sananda .   

Het is op deze momenten als we samenkomen dat je je steeds meer bewust wordt van wie je bent. Niet wie je is verteld wie je bent, niet hoe je bent geprogrammeerd om te geloven, maar wie je echt bent in de diepste essentie van je wezen. En ik zeg doelbewust ‘essentie’, want dat is wat we allemaal zijn, pure essentie, puur bewustzijn, wat een lichaam van een bepaald type aanneemt.          

Wanneer je je dit volledig gaat realiseren, dat je niet het lichaam bent maar dat het slechts een instrument of een voertuig is dat je kunt gebruiken, wanneer je je dat volledig begint te realiseren, gaat er een heel nieuw universum voor je open. Een universum dat voorbij de illusie gaat, voorbij de dromen waar je het over hebt gehad, en in de volledige wakende staat van wat jullie allemaal zijn.   

Jullie zijn allemaal spirituele wezens, hebben simpelweg een tijdje een fysieke ervaring in een relatief korte tijd. Omdat dit niet bedoeld is als een schoolgebouw. Ja, je bent hier om te leren, om te ervaren. Maar niet te leren zoals je op school doet, want dat is meer programmeren. Je bent hier om het leven te ervaren. Allerlei soorten leven.

Het gebeurt precies zo dat je tot op heden het leven ervaren hebt als een illusie. Maar velen van jullie zijn begonnen deze illusie te verlaten. Ja, er zijn momenten waarop je wordt tegengehouden. Er zijn momenten dat het programmeren doorgaat. Maar er zijn ook momenten waarop de programmering wordt opgeheven en dat wie je bent er doorheen schijnt.         

Dit zijn de tijden waar jullie allemaal naar verhuizen. Dit is waar deze groep om draait, en vele andere groepen die op deze tijden samenkomen. Het gaat erom jezelf te vinden, herinneren wie je bent. Herinneren wie je bent binnen de illusie. Want zodra je je herinnert wie je bent, begint de illusie te verdwijnen.         

En wanneer de illusie verdwijnt, blijft er niets anders over dan de realiteit. Realiteit die je ware wezen is, je ware wezen in bewustzijn, je ware wezen in eenheid. Want jij bent je Hoger Zelf en je Hoger Zelf ben jij. Want jij bent de Bron in jou. De Bron in jou ben jij. Alles is één en hetzelfde en hetzelfde in één.              

Laat dus alle vooroordelen alle oude programmering los. Laat het wegbranden door de Violette Vlam. Weet dat alles om een ​​reden gebeurt. Jullie maken allemaal deel uit van de stroom van energie en bewustzijn.       

Dus beweeg vrij door het bewustzijn en naar het volgende hogere niveaus van bewustzijn, in de hogere vibraties. En wanneer je klaar bent, zul je vervolgens door de ‘ring-pass-not’ gaan, omdat je alle gehechtheden hebt losgelaten die je hebben tegengehouden en je gaat vrijelijk door naar de volgende hogere dimensionale frequenties. Dat is wat jullie allemaal hier moeten doen. Niet alleen om het zelf te doen, maar om vervolgens aan degenen na jou te demonstreren hoe het kan worden gedaan.       

Ik  verlaat jullie nu in vrede en liefde en eenheid. Om samen verder te gaan en het licht te blijven delen waar je maar kunt. Omdat jullie de Lichtdelers en de Lichtdragers zijn.     

Ik ben Sananda. Vrede en liefde zij met u allen.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum.    
Groeten aan jullie! One Who Serve is weer bij jullie. Zijn jullie er allemaal?      

Gasten: Groeten, One Who Serves.    

OWS: We zijn klaar om verder te gaan. Zijn er vragen?     

Vraag: Hallo. Ik vroeg me af of we iets kunnen ophelderen. Ik probeer me voor te stellen hoe de vijfde dimensie eruit zou kunnen zien. Ik heb eerder LSD genomen en ik heb mijn trillingen verhoogd, dus ik weet wat het is. Stel dat ik bijvoorbeeld een huis heb en in de vijfde dimensie zou ik hetzelfde huis hebben maar van een veel hogere vibratie? Of is het een totaal andere idee?              

OWS: Wat je beschrijft, is het idee zoals je het beschrijft, hoe het zou zijn hoe je wilt dat het is. Als je een huis wilt zoals je het nu hebt kun je dat hebben. Als je iets wilt dat verder gaat dan wat je nu hebt, kun je dat ook hebben. Want in de vijfde dimensie zul je in staat zijn om te creëren wat het ook is dat je wilt en dat handhaven zolang je het wilt. En als je het niet langer wilt, denk je gewoon dat het niet bestaat en denk je dat er iets anders ontstaat. Zo simpel is het.              

Nu is het echter niet iets dat er onmiddellijk is. Het kost nogal wat moeite van jullie kant, oefening zo je wilt, om die dingen te creëren die je wilt in plaats van die dingen die je niet wilt.   

Maar jullie hebben veel geoefend tijdens je driedimensionale illusionaire ervaring waarin je veel dingen hebt gecreëerd die je niet wilt. Dus je hebt de praktijk gehad om dit te doen, het is alleen nu om te oefenen, om te creëren wat het is dat je echt wilt. Maar we willen zeggen dat je dat nu moet doen, niet wachten. Om in het NU te zijn en steeds meer gaan creëren wat je wilt in plaats van zich te concentreren op wat je niet wilt. Omdat, terwijl je door deze vierde dimensionale ervaring naar de vijfde dimensie gaat, je toegang hebt tot je verbeelding, tot je visualisaties, deze zullen veel, veel sneller manifesteren dan in deze 3D-illusie waar een bufferzone is. Er is ook een bufferzone in de hogere trillingen, maar niet zo groot. Het zal veel minder tijd kosten om te manifesteren wat je wilt.                

Dus, kort samengevat, creëer gewoon wat je wilt en begin het nu te doen, oké?

Vraag: En dan gewoon laten gebeuren?   

OWS: Ja. Laat het gebeuren. Ga met de stroom mee. Ja.         

Vraag: Ik bedoel, ik hoef het niet steeds te herhalen om het te manifesteren. Je doet het een keer en laat het dan los?     

OWS: Dat is de sleutel, het geheim, in het weten dat als je tijdens je visualisatie creëert, je iets manifesteert, dat je al weet dat het voor je verschijnt. Als je dat kunt, ben je gearriveerd.        

Vraag: Lief. Proost! Dank je.       

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: Ja, One Who Serves. Ik denk dat velen van ons graag willen weten over deze gebeurtenis, die massale schietpartij, of deze op een of andere manier is gemanipuleerd of gefabriceerd door de cabal en of mensen daadwerkelijk zijn gestorven. Ik haat de term ‘valse vlag’, ik heb een gevoel maar ik kan het verkeerd hebben, maar jij kunt me hierin corrigeren, want soms fabriceren ze het en sterven nog steeds mensen en soms doen ze dat niet. Dus, kun je het ons vertellen als je het niet erg vindt.         

OWS: Dat klopt. Er zijn van die voorbeelden die als ‘valse vlag’ worden beschouwd terwijl ze door de de cabal worden gemaakt.      

Het betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat er geen dodelijke slachtoffers zijn. Omdat degenen die door dit proces gaan in hun contract afgesproken hebben dit te doen als ze in dit leven komen. Het maakt dus deel uit van de uitdrukking waar ze  deel van zijn geworden.     

Nu wil dat niet zeggen dat wat je vraagt ​​echt is of niet, of dat diegene zijn omgekomen of niet. Want het is niet aan ons om je deze informatie te geven.   

Het is aan jou om voor jezelf te onderscheiden terwijl het proces verder gaat wat het antwoord is. We kunnen je dit antwoord niet rechtstreeks geven. Maar je kunt het in jezelf vinden en de waarheid kennen naarmate meer onthullingen naar buiten komen over dit en over andere voorbeelden die in het verleden zijn gebeurd. Er komt veel naar buiten als een onthulling van die valse vlaggen, zo je wilt, die in het verleden zijn gebeurd. Er zal veel naar buiten komen tijdens deze onthullingen. En er zal meer naar buiten komen over wat er nog niet is gebeurd, maar nog steeds kan gebeuren. Oke?            

Vraag: Oke. Dank je.     

OWS: Nog andere vragen?   

Vraag: ik heb een vraag. Ik bel vanuit Guatemala. We hebben op sociale media gehoord over een evenement met de naam “Storm 51”. Het is een groep mensen die op 20 september komt. Het is een soort grap, maar ik vraag me af of het echt een grap is of dat er iets gaat gebeuren. Ik heb gehoord dat mensen denken aan een invasie of een rel in Area 51 met de bedoeling om te redden of bloot te leggen wat daar aan de hand is. Ik maak me een beetje zorgen. Dank je.                

OWS: Ja. Je spreekt over de list die begon met het bestormen van Area 51. Het was gewoon iemand die dit als een mogelijkheid naar buiten bracht, maar niet als een waarschijnlijkheid. Met andere woorden, ze verwachtten niet dat iemand hiermee zou doorgaan. Het was meer een grapje.           

Maar het heeft een eigen leven geleden zoals we het zien. En hoewel we niet kunnen zeggen of dit wel of niet zal gebeuren, kunnen we wel zeggen dat het tot de verbeelding van heel veel mensen op de planeet heeft geleid waarom iemand dat zou willen doen als er niets was, als er niet echt iets was daar. Dus daarom, als een miljoen, of twee miljoen mensen, of hoeveel het er zijn die dit hebben gezegd dat ze er deel van zouden gaan worden, als ze zelfs de mogelijkheid hiervan vaststellen dan moet er een echte realiteit zijn in dit Area 51. En zeker, jullie weten dat dit realiteit is.       

Maar veel mensen over de hele wereld worden wakker als gevolg van dit soort dingen. Niet alleen dit zozeer, maar van veel dingen die al naar buiten zijn gekomen en nog veel meer wat nog moet worden onthuld. Oke?    

Vraag: Oke. Dank je.     

OWS: Zijn er nu nog andere vragen?   

We hopen dat je weet dat we niet rechtstreeks antwoorden kunnen geven waarnaar je op zoek bent, omdat het anders je eigen onderscheidingsvermogen in deze zaken verstoort. En veel van jullie voorbereiding in het ascensieproces gaat over het begrijpen van het onderscheidingsvermogen in jezelf. Dit is een belangrijk onderdeel van het ascensieproces en waarom het gebeurt zoals het gebeurt. Oke?      

Nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag: Nou, als er niemand anders een vraag stelt, kan ik dan een tweede vraag stellen die eerder gevraagd is?

OWS: Ja.   

Vraag: OK. We hadden het over de ‘ring-pass-not’ en we vroegen ons af of dat er gewoon is, ik bedoel, ik ervoer het als de ring-pass-not tussen mijzelf en mijn Hoger Zelf. Maar is dat het, of zijn er veel afgeleiden van de ring-pass-not? Verschijnt het op verschillende manieren? We proberen er iets meer van te begrijpen.             

OWS: De ring-pass-not is een begrip. Het is geen plaats. Het is geen ding. Het is niet iets waar je in stapt zoals het in de droom van James was. Maar het is een begrip, een weten, wanneer je klaar bent om dit te doen, wanneer je klaar bent om van het ene dimensionaal begrip naar een hoger dimensionaal begrip te gaan. Dit is een barrière die je ervan weerhoudt om van de ene naar de andere te gaan, omdat je verschillende gehechtheden vasthoudt, programmering van verschillende soorten.              

Dit hele ascensieproces gaat over het loslaten van al deze programma’s en gehechtheden, het er doorheen bewegen. Je doorloopt het in je eigen tempo, wat dat ook moge zijn. Er is een enkele dwang. Er is gewoon een loslaten en meegaan met de stroom. En terwijl je met de stroom meegaat en blijft werken aan het verhogen van je eigen trillingen zoveel je maar kunt zul je merken dat je steeds meer van deze gehechtheden loslaat. En als je meer van deze gehechtheden loslaat ben je klaar om in die ring-pass-not te stappen en er gewoon doorheen te gaan.           

Het is vergelijkbaar met de barrières die je tegenkwam toen we je naar de Regenboogbrug en naar je Hoger Zelf brachten, naar de verbinding met je Hoger Zelf. 

Die barrières zijn er. Zij zijn echt. En je was in staat om er gemakkelijk doorheen te gaan omdat je er niet doorheen ging met je fysieke lichaam. Het is een heel andere zaak om je fysieke lichaam door deze barrières te halen. Zie je?         

Vraag: Ja. Dank je. Dat is wat ik je wilde vragen. Dus we doen het met het fysieke lichaam! Ik begrijp het! Oke, bedankt.              

OWS: Ja. Nog andere vragen?     

Vraag: ik heb er nog een. Wanneer je naar de vijfde dimensie ascendeert, is dat hetzelfde als samengaan met je Hoger Zelf? Zijn deze hetzelfde?         

OWS: Ze zijn één en dezelfde. Je verhuist vanuit een begrip van jezelf als gescheiden van je Hoger Zelf naar een begrip van jezelf als je Hoger Zelf. Niet alleen het denken dat je je Hoger Zelf bent, maar letterlijk, eigenlijk wordt je je Hoger Zelf. Dat is jouw ascentie. Alle multidimensionale zelven die met elkaar verbinden.                    

Vraag: Perfect. Dank je.     

OWS: Zijn er nog andere vragen? Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.      

Begrijp de tijd zoals je die kent dat het nog kort is om naar de volgende Advance te komen. We hebben al veel voorbereid voor deze Advance sinds een tijdje. Er komt nog veel waar James nog geen idee van heeft. Hij heeft slechts een idee van wat er gaat komen, wat het zal worden.      

We willen jullie allemaal vragen om gereed te zijn om deel te nemen aan hogere niveaus, misschien, dan dat je in eerdere tijden hebt gedaan. Het is één ding om er naar te luisteren en er deel van uit te maken, het is nog iets anders om er echt aan mee te doen. En we spreken niet over deelnemen via uw telefoon. We spreken van een echte deelnemer te zijn binnen de ervaringen. Oke?             

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”      

Terug naar pagina Vertalingen