Ziel / Ster Chakra Activatie (8e chakra)

Ziel / Ster Chakra Activatie (8e chakra)

Zonne Logos en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze Ancient Awakenings Augustus Advance in de bergen nabij Payson, AZ op 17 augustus 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Zonne Logos

Ik ben jullie Zonne Logos. Ik heb jullie de afgelopen avond bezocht en ik kom nu in deze tijd, op dit moment, terug om jullie te verwelkomen.   

Om je te verwelkomen om voorbij je fysieke lichaam te gaan, om voorbij dit rijk te gaan dat jullie zo lang heeft vastgehouden, dit rijk waar je, inderdaad, vrijwillig aan meedeed aan dit rijk van illusie. 

Maar om jullie te verwelkomen om nu verder te gaan dan mijn centrum. Om verder te reiken dan dit zonnestelsel, om je weer te verbinden met de Melkweg, om je weer te verbinden met de planeten buiten dit zonnestelsel, om je weer te verbinden met de wezens buiten dit zonnestelsel. Om je weer te verbinden met de Galactische Federatie die op jullie wachten, wachten om je weer te verwelkomen in jullie rechtmatige plaatsen binnen de Raden die lang geleden gevormd zijn waarvan jullie in het verleden allemaal deel van uitmaakten. Je wordt nu teruggeroepen om weer deel uit te maken van die Raden. Ieder van jullie, je Hoger Zelf maakt deel uit van die Raden.         

Jij, als de persoonlijkheid die door je Hoger Zelf is verlaagd voor dit proces, voor dit evolutionaire proces, roept je nu naar huis. De verbinding tussen jouw zelf als de persoonlijkheid en je Hogere God Zelf, deze verbinding wordt nu opnieuw gecreëerd. Niet dat het ooit ongecreëerd was, maar dat het opnieuw is verbonden in je bewuste weten.     

Weet dat je met deze toegang nu een beroep kunt doen op je Hoger Zelf. Sommigen van jullie hebben dat al gedaan. De toegang is er nu weer om nooit meer te worden verbroken totdat je zelf besluit om die breuk opnieuw te maken die zegt dat je dat deed. Want jullie zijn degenen die besloten dit te doen, om hier te komen.         

Ik, als de Zonne Logos van dit Zonnestelsel, Zonne Lord, zo je wilt, het wezen dat onze Zon bezielt, bied jullie voorlopig adieu.   


One Who Serves

Jullie, mijn vrienden, staan op de voorgrond. Jullie, mijn vrienden, zijn de aankondiging die komt voor de storm, de storm binnenbrengt. President Trump zei, of beter gezegd, anderen zeiden tegen hem, “De storm komt eraan.” En hij zei tegen hen, “Ik ben de storm!” Maar het is niet dat hij alleen de storm is, wij zijn allemaal de storm. Ik ben de storm. Ik ben dat ik ben. We zijn allemaal samen de storm. Wij brengen de storm.                   

Wij brengen het en laten het zijn. Zie je? Het is actie zonder reactie. Het is liefde zonder angst. Het is acceptatie zonder haat. Het is vreugde zonder verdriet. Zie je?             

Accepteer nu. Accepteer wat het ook voor jou was en weet dat het ontwaken heeft plaatsgevonden.   

We houden er van om deze terminologie uit de film te gebruiken, niet De Matrix, James heeft dit ook in zich. De film ‘Dune’. Als je de film ‘Dune’ niet hebt gezien, het gaat over het ontwaken van de Christus van een ander systeem. Als je de film bekijkt, kijk dan voorbij het geweld, kijk voorbij de angst. Maar zie het ontwaken van een Christus.         

En als je het ontwaken van de Christus ziet, weet dan dat jij, iedereen, een Christus bent geweest in een ander systeem ergens langs je pad. Je hebt een planeet bezield. Je bent een Zonne Logos geweest. Je bent een Gaia geweest. Je bent een schepper van werelden geweest en soms van werelden voorbij werelden! Want jullie zijn niet alleen een deel van dit universum, jullie zijn het universum!                  

Op dit punt gaan we jullie allemaal vragen om terug te keren uit de meditatie. Ja, we zullen daar straks aan beginnen. We vragen jullie allemaal om terug te keren naar je fysieke vormen, die intens briljant resonerende kleuren van dat achtste chakra mee terugbrengen met je. Breng het mee terug zodat het nooit meer in een slaaptoestand valt, zodat je volledig kunt begrijpen, zoals we aanhaalde uit die film, “Vader, de slaper is ontwaakt!” Dat is wat de ontwakende Christus naar zijn vader roept. Dat is wat jullie, elk van jullie, als de ontwakende Christus in jullie nu roepen naar de vader in jou, het Hoger Zelf in jou, de Vader/Moeder God, de Bron in jou. Vader/Moeder God Universum, Alles Dat Is.               

De slaper is ontwaakt in mij! Ik ben ontwaakt! Ik ben dat ik ben . Ik ben dat ik ben. Ik ben dat ik ben.              

Kom nu terug in een volledige staat van bewustzijn en circulatie, volledig gerevitaliseerd en verfrist in je bewuste, wetende geest. 

We zullen nu vragen of opmerkingen beantwoorden zoals is medegedeeld. Maar voordat we dit doen, vragen we onze lieve Shoshanna, als ze dat wenst. Ben je daar, Shoshanna? Wil je opgeroepen worden?       


Shoshanna : (gechanneld door JoAnna McConnel )

We zien er te komen.

OWS: Ja, kom dan alsjeblieft naar voren. Maak ruimte, laat er iemand opstaan alsjeblieft en haar een stoel brengen.       

Shoshanna: We kunnen op deze tafel zitten.   

OWS: Ga niet op de kaars zitten die daar staat. (Iedereen lacht.) Dat is geweldig, ja? Maak me enthousiast! (Gelach) (een grap van OWS) Jullie maken onze dag goed!

Welnu, degene die hierom gevraagd heeft, kan ze commentaar geven op wat ze wilt meedelen?

Vraag: Wat ik zag toen je zei, “kom terug”, of wat de trigger ook was om ons te vertellen terug te komen. Het was alsof ik de Kosmische Vlam om ons heen zag ronddraaien en ons allemaal met elkaar verbond. En het woord, om een ​​of andere reden, hoorde ik het woord ‘pudding’. Ik weet niet waarom, omdat ik denk dat het zacht en zoet was. (Gelach) Toen stroomde het naar ons toe en naar de Aarde en verspreidde het zich. Dus wij zijn de Aarde.                  

OWS: Zeer goed. We waarderen je mededeling. We hebben er nog een die wil meedelen. Ja.          

Vraag: Ik moet zeggen dat ik het gevoel had dat ik weer werd aangesloten. Ik heb het gevoel dat ik opnieuw verbonden ben en het voelde alsof ik thuis was en alsof thuis bij mij was, ik voelde de Eenheid en de verbondenheid van alles en mijn multi-dimensionale zelf. Het was verbazingwekkend. Ik voel me aangesloten!          

OWS: We kunnen hier iets over zeggen en ver voorbij dit, omdat je dit ter sprake hebt gebracht. Je bent nog meer aangesloten op je Hoger God Zelf en meer dan dat, je bent aangesloten op het Hoger Zelf voorbij het Hoger Zelf, je bent helemaal aangesloten op de Bron van de Schepping. Maar tegelijkertijd heb je ook de stekker uit de matrix getrokken! (Collectief proost!)            

Nu, samenhangend met dat, dat loskoppelen van de 3-D matrix is ​​aan jou als je ontkoppeld wilt blijven. Je kunt heel gemakkelijk bezwijken voor de programmering en je bent meteen weer aangesloten. Maar zelfs als je dit doet, is het nu heel gemakkelijk om jezelf weer los te koppelen.       

Aanwezigen: Bedankt daarvoor!   

OWS: Oké? Denk aan Neo in de telefooncel aan het einde van de eerste film, toen hij tegen de machines in die bepaalde film sprak, maar in werkelijkheid sprak hij met de cabal, tegen de duistere krachten, “Ik kan je niet vertellen hoe dit gaat eindigen maar ik kan je wel vertellen hoe het gaat beginnen. ” Oké?            

Shoshanna: Mogen we delen met onze zuster die zojuist iets meedeelde?   

OWS: Alsjeblieft, ja.   

Shoshanna: We willen je monumentale groei op dit moment meedelen en je daarvoor erkennen. En we willen je begrip delen dat je tot je uitgestrektheid bent gekomen, dat je onbeperkt bent, dat je alles bent en alles is jij. We willen dit grote begrip erkennen waartoe je bent gekomen. Namaste.          

Vraag: Namaste.   

OWS: Je hebt een lange weg afgelegd, schat! (Gelach)     

Shoshanna: We willen niet onnozel zijn! (Gelach)       

OWS: Oh, waarom niet? (Gelach)      

Shoshanna: We willen oprecht zijn. Maar jij kunt onnozel zijn namens ons!     

OWS: Ja, we zullen onnozel zijn.      

Vraag: Namaste.   

Shoshanna: Namaste, lieve.   

OWS: We weten dat we je erin kunnen betrekken, Shoshanna! (Gelach)     

Shoshanna: Deze momenten die diegene heeft meegemaakt, is een hoogtepunt.     

OWS: Dat is het zeer zeker, ja. En alle grapjes daargelaten, we zijn BLIJ, buitengewoon blij, lieve zuster. We zijn erg blij met je vooruitgang!     

Doorheen al deze Advances die je hebt bijgewoond, door al de kraterreizen die je maakte, door alle moeilijkheden hier en daar, voor het constant alleen maar duisternis zien in je meditaties, terwijl andere visioenen van dansende engelen en wat ze nog meer zagen en jij zag alleen maar duisternis. Je zag niets. En je vroeg je af, ‘waarom kan ik niet zien wat iedereen ziet?’   

Maar wat hebben we je altijd verteld? Jij kunt de energieën voelen, terwijl anderen dat niet kunnen. Je hebt altijd die gave gehad en dat geschenk, lieve, dit gaat steeds meer voor je in het spel komen.   

Want je bent niet alleen met de gevoelens verbonden en bent in staat om deze energie te voelen. En herinner je nog dat we zeiden dat je ook de energie kon zien, als je het toestaat. En nu, als je de energie kunt zien, begin je de visioenen waar te nemen, de beelden die je altijd al wilde zien. Zie je nu?  

Shoshanna: Je bent één met God, mijn zus. Mogen we nog een keer delen?     

Vraag: Ja.   

Shoshanna: We moeten deze planeet bewandelen met het volledige begrip dat we één zijn met onze Bron en elk misverstand daarvan afwijzen. Je hoeft je nergens voor te verontschuldigen of te denken dat je op een of andere manier ongelijk had. Omdat jij God bent. Je bent één met God en je bent één met heel de schepping. Dat moet je begrijpen als je je ‘minder dan’ voelt. Als je denkt dat je ‘minder dan’ bent moet je jezelf eraan herinneren dat je met de Bron wandelt. Je praat met de Bron. Je bent aanwezig omdat jij de Bron bent. Namaste.                       

Vraag: Namaste. Dank je.     

OWS: Ten eerste, voordat we vragen beantwoorden, zijn er nog andere opmerkingen over deze ervaring? Wil iemand nog iets anders delen?      

Vraag: Tijdens de ervaring  was ik in de semi-zevende chakra, ik zag een zeer groot kristal met prismalichten. Het had punten, zowel bovenaan als onderaan. En toen dit opende zag ik draden die verbonden waren naar wat ik geloof met mijn multi-dimensionale zelven. De bovenkant van mijn schedel en mijn hoofd verdween vanwege de grootte van de Aarde en ik kon naar buiten kijken en elke Melkweg zien die er was te zien. Daar ben ik nog steeds mee verbonden. Ik voel me daar nog steeds mee verbonden. Ik weet echt niet wat ik nog meer moet zeggen.                

OWS: Je hebt het allemaal gezegd, mijn beste!    

Aanwezigen: (Gelach, “wauw”!)   

OWS: Iemand anders? Wie kan dit opvolgen ?!     

Vraag: ik wil graag iets delen. Ik heb me nooit kunnen voorstellen hoe immens we kunnen zijn. Over een ascentie, zoals we van hier naar de Bron van al het leven gingen, het was gewoon een stroom van licht die opkwam, hoger en hoger tot het klaar was, ik bedoel zo’n fijn licht en zo ver weg en elk moment was het als een met stroom gevuld licht met kleine diamanten met allerlei soorten licht, het ging maar hoger en hoger en hoger in een muur van licht, het was zo ver weg, ik keek zomaar naar het universum. Ik zag sterrenstelsels en universums en ik genoot van mezelf. Het was de meest plezierige visie, ik kan het niet beschrijven en ik voelde zo’n ongelooflijke vreugde! Omdat het zo groot en zo mooi en kleurrijk was.              

Toen je zei dat ik terug moest komen, zei ik: “echt?” Ik wilde niet terugkomen! (Gelach)      

Maar toen volgde ik de aanwijzingen en wat ik toen zag was een prachtige achtergrond van het universum in blauwachtig lichtpaars en vervolgens stukken goud die allemaal andere uitdrukkingen van mezelf waren. Ze kwamen weer bij elkaar als stukjes die weer naar elkaar toe komen, het was zo mooi omdat ze allemaal van goud waren op die blauwe achtergrond. Ik zei: “Oh mijn God, ik ben zo’n prachtig juweel!” (Gelach) Het was zo mooi! Dank je!           

Aanwezigen: (klappen)   

OWS: Mijn beste vrienden, dit zijn vijfdimensionale gedachten. Dit is vijfdimensionale creatie.     

Vraag: En daar voorbij!   

OWS: Ja, bedankt en er voorbij! Iets verder ja?      

Shoshanna: Mogen we iets delen?   

OWS: Ja.   

Shoshanna: We willen iets delen met de zuster die haar visie en haar ervaring deelde en we willen met iedereen delen die hebben ervaren wat ze hebben meegemaakt.    

Dat wat hier belangrijk is, is niet de ervaring zelf, maar om dat naar dit rijk te brengen. Om dat begrip naar dit rijk te brengen, in al je acties op dit moment, in al je gedachten, in al je interacties, om het wezen te kennen dat je bent, de uitgestrektheid die je bent, dat je nooit meer denkt dat je nietig bent. Nooit meer denkt dat je niet belangrijk bent. Nooit meer dat je een gedachte hebt dat je niet bent wat anderen zijn.       

Dus we moeten op dit moment zeggen dat wat belangrijk is, is dat je de ervaring terugbrengt en in de planeet wortelt, zodat iedereen het kan ervaren, dat iedereen het kan voelen, dat het veld ondergedompeld wordt met jouw ervaring en dat iedereen die verdwaalt is, dat al diegenen die niet weten wie ze zijn de kans krijgen om te weten wie ze zijn door jouw ervaring. We willen vragen dat dit jouw intentie wordt. Dat het niet alleen voor jou is, het is voor al je broeders en zusters zodat ze kunnen ontwaken omdat jij deze ervaring hebt gehad. Namaste.       

Vraag: Namaste. Dank je.     

OWS: Ja, we zeggen jullie om Shoshanna iets meer op te volgen in deze oefening, of deze ervaring …   

En trouwens, dit is de eerste keer dat deze ervaring zoals het was, werd gedaan door een groep van deze omvang. Dus zoals we gisteravond zeiden, jullie zijn de proefkonijnen hiervoor.   

Jullie hebben een uitdrukking voor de wereld geopend. Zie je? Wat jullie hebben gedaan is nu in het Universele Geest Bewustzijn gegaan en is nu beschikbaar om daaruit te worden gehaald, opgepikt, zou je kunnen zeggen en kan door een andere groep, andere individuen, worden uitgevoerd. Zie je? Jullie hebben de weg geplaveid. Daarom zeggen wij dat jullie de voorlopers zijn.           

Vraag: Ik denk liever aan ‘pioniers’ te zijn in plaats van proefkonijnen.

OWS: Pioniers werkt ook. Wat er ook voor jou werkt.  Zijn er nog andere opmerkingen om te delen? Ja, iemand aan de telefoon?              

Vraag: Mag ik iets delen?    

Shoshanna: Ja, we horen iemand die iets wilt delen. We willen vragen dat de achtergrond stil is.      

Vraag: Ja, mag ik iets delen?

Shoshanna: Ja.    

Vraag: Hallo. Ik heb net een wonder ervaren. Terwijl we via de chakra’s omhoog gingen, nam mijn energieniveau enorm toe. En als een herinnering aan de groep, ik ben de heer uit Toronto die als kind een ernstig hoofdletsel opliep en ik zie nooit iets, alles is altijd donker als ik probeer te mediteren.          

Maar toen we bij het achtste chakra aankwamen, zag ik de meest beeldende, verblindende, prachtige lichten die ik nog nooit heb gezien als ik mediteerde. En de liefde! De ongelooflijke hoeveelheid liefde die ik voelde was absoluut overweldigend. Voor mij was dit een wonder in de maak. Ik ben zo dankbaar. En ik ben ontwaakt.             

OWS: Geweldig.   

Aanwezigen: Yay ! (Klappen) Bedankt voor het delen.       

Shoshanna: Mogen we iets delen?   

OWS: Ja, graag.   

Shoshanna: Beste broer, mogen we iets delen?    

Vraag: Ja.   

Shoshanna: We willen zeggen, omdat je de moed hebt gehad om aan de telefoon te komen om te ervaren wat je hebt meegemaakt en omdat jullie allemaal één zijn, iedereen die vergelijkbaar zijn met jouw ervaring zijn nu losgebroken. Je hebt een geweldige gebeurtenis veroorzaakt voor diegenen die niet in staat waren om dit te ervaren, om dit nu te ervaren door jouw ervaring. Zie je?       

Vraag: Ja. Als je me nu zou kunnen zien, de tranen rollen over mijn gezicht.     

Shoshanna: We kunnen je zien, lieve broer. We hebben je gekend. We kunnen je zien. We kunnen je voelen. En we hebben grote dankbaarheid voor je en grote liefde. Namaste.              

Vraag: Bedankt.   

Shoshanna: We hebben iemand die iets met je wilt delen, ja.   

Vraag: Hallo!    

Vraag: ik wist dat je iets zou willen zeggen! Mijn geliefde!     

Aanwezigen: (gelach)

Vraag: we hebben een lange weg afgelegd met je, met onze vriendin Anne DeHart .    

Vraag: Ja, dat hebben we.

Vraag: Ik heb gezien dat je zo graag wilde dat dit gebeurde. Ik ben zo blij voor je! Ik ben blij in mijn hart dat je eindelijk bent gaan visualiseren, omdat je zo hard je best deed en je tot dit moment bent gekomen. En ik ben zo blij dat je je bij ons hebt gevoegd, dat je dit kon ervaren, omdat je dat anders misschien niet had kunnen doen. Dus ik wil zeggen dat ik van je hou en dat zal ik altijd blijven doen. Namaste.              

Vraag: ik hou ook van jou, mijn beste en ik hou zoveel van jullie allemaal, ik dank jullie hartelijk voor de gelegenheid om hier te zijn en te ervaren wat ik vandaag heb ervaren. Het was echt een wonder!       

Vraag: En jij bent zo’n engel. Je bent zo dankbaar, ik weet het. En ik ben die ik ben. Dank je.         

Vraag: Ik ben die ik ben. Ja.     

OWS: Zeer goed. Zijn er nog verdere opmerkingen om te delen? Iemand anders?       

Zijn er dan nog vragen? 

Vraag: ik heb een vraag.   

OWS: Ja.   

Vraag: Jullie hebben deze prachtige overvliegende schepen gezien. Dit is een soort persoonlijke vraag, maar het houdt verband met wat we hebben gezien. Van 1979 tot 1982 was ons gezin op Guam. Met onze kinderen wilden we altijd naar boven gaan na het eten en spelen en mediteren. Dan liepen we rond het eiland en zongen, “Yahweh ruimteschepen, Yahweh ruimteschepen.”            

En elke nacht kwam dit prachtige ruimteschip onze kant op, zelfs tijdens bewolkte nachten kwam het onder de wolken om ons te begroeten, behalve als we iemand bij ons hadden verscheen het niet. Wat ik wil weten is, kun je mij en mijn familie vertellen wie de piloot was van dat ruimteschip? Ik weet dat je me gaat vragen, “Wie denk je dat ze zijn?”    

OWS: Nee, dat gaan we je niet vragen. Maar we gaan zeggen, je weet wat we gaan zeggen! (Gelach) Weet je, we gaan zeggen dat we de verrassing niet gaan bederven! Want als je oog in oog komt te staan, zullen we zeggen, met diegene zal  dat een verrassing voor je zijn.            

Shoshanna: Mogen we iets delen?   

OWS: Verraad de verrassing niet, beste Shoshanna! Je mag dat niet doen! Maar ja, alsjeblieft.        

Shoshanna: We kunnen de realiteit van die ervaring delen. Maar als je niet wilt dat wij het antwoord geven kunnen wij dat niet.     

OWS: Wat we niet willen dat er gebeurt, is wat er op bepaalde momenten met diegene is gebeurd zoals wij de One Who Serves, vooral met degene die jullie als ‘de grappige ‘ kennen, hij probeerden meer informatie te geven dan hij werd verondersteld om te geven en we moesten letterlijk een haak uitgooien en hem terug van zijn zaak trekken.    

(Gelach)

Sindsdien heeft hij geleerd dat niet meer te doen.

Shoshanna: Ja. Wens je voor mij een haak uit te gooien?     

OWS: We maken een grapje. Alsjeblieft, wat zeggen jullie? Ga ervoor!        

Shoshanna: We moeten je vertellen dat je aan deze ervaring wordt herinnerd, beste zuster, mogen we iets met je delen?    

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Je wordt aan deze ervaring herinnerd en je deelt het op dit moment zodat iedereen het kan horen, omdat anderen dezelfde ervaring hebben gehad die jij hebt en willen weten wie dat is. Wij willen tegen je zeggen, dat wat je volgde en dat wat je bezocht, was jijzelf. Het was je andere zelf dat je vergezelde. Begrijp je dit?           

Vraag: Dat doe ik.    

Shoshanna: Misschien dacht je dat het iets anders was, maar het was een deel van jou.    

Vraag: Nou, heel erg bedankt.   

Shoshanna: Namaste.   

OWS: Nu heb je de verrassing verraden.   

(Gelach)

OWS: Dat is geweldig. Zijn er nog andere vragen?      

Vraag: ik heb een vraag. Dat was heel krachtig. Ik zweef nog steeds een beetje op de wolken en ik hou van het gevoel van “laat het zijn” omdat je niets anders kunt doen met die hoeveelheid uitgestrektheid, behalve het laten zijn!          

Wat ik je wilde vragen is dat ik een tijdje met de chakra’s heb gewerkt, met iets dat de “Hogere Zielster” en de “Lagere Zielster” wordt genoemd, ook is er een ‘causale’ en nog een. Ik vroeg me af of ze hetzelfde zijn? Is het zo dat het bovenste en het onderste worden waar we het over hebben?     

En tevens, dit werd doorgegeven door Diane Cooper, dat de kleur magenta was van de bovenste en paars van de onderste, hoe komt dat allemaal in de mix?

OWS: Dit is waarom wat was doorgegeven als een visualisatie voor je, de zeven stralen die samenkwamen in een soort prisma-look en weerkaatsten in die kleuren, je was in staat om ze te zien, te horen en hun resonantie te voelen, zie je?     

Nu zouden sommigen zeggen, ‘hoe kun je kleur horen?’ Maar dat kan. Ze hebben een vibratie. En je stemt je af op die vibratie.         

Vanwege deze ervaring, ben je nu steeds meer in staat om af te stemmen op de hogere vibraties, je zult in staat zijn om veel, veel gemakkelijker in die hogere vibraties te gaan. 

En als je er eenmaal bent, zul je in staat zijn om je af te stemmen op die vibraties buiten jezelf in termen van openingen door de sluier zou je kunnen zeggen en in staat zijn om interdimensionaal te zien. Dat is steeds meer de opening ervan. Sommigen hebben het tot nu toe al enigszins geopend zonder dat ze zelfs maar wisten dat het zo was. Maar dit was een praktische toepassing van het openen of heractiveren van dit chakracentrum om samen te gaan met de andere chakra’s.       

Shoshanna: Mogen we iets delen?   

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen we ons perspectief met je delen?   

Vraag: Ja.   

Shoshanna: We zien dat je in je intellect dingen met veel precisie en veel begrip wilt hebben. Dit is wat we zien in je. Dus als men iets zegt en men zegt vervolgens iets anders, het op een of andere manier een conflict is in je intellectuele geest, dat je het voor jezelf uitgelegd wilt hebben. Klopt dat?

Vraag: Ja, dat klopt!   

Shoshanna: Dus wat we tegen je willen zeggen, is dat wat jij begrijpt correct is. En dat wat een ander begrijpt is correct voor hen. En dat wat weer een ander begrijpt, is correct voor hen. Dat er geen onderscheid is dat iemand gelijk heeft en iemand ongelijk heeft. Dat bestaat niet. Dat bestaat in 3-D, maar dat bestaat niet in de waarheid, zie je?             

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Dus als men een chakra ziet die de ‘Ziel Chakra’ of de ‘Ster Chakra’ wordt genoemd en ze zeggen, “het is paars, het is magenta.” Wat ze ook zeggen, dat is hun ervaring. Ze delen die ervaring gewoon. En als wordt aangegeven dat de Ziel Chakra alle kleuren bevat en dat resoneert met jou, nou dan is dat hun ervaring.          

Maar het is niet goed of fout, het is geen onwaarheid of waarheid, het is de ervaring. Dus wat is Germain (we gebruiken dit woord nogmaals, onze excuses), wat er belangrijk is, is dat jij, beste zuster, en iedereen die deze ervaring hebben doorgekregen  weten waarom de ervaring werd doorgegeven!   

Het werd doorgegeven om je de uitgestrektheid van je wezen te helpen begrijpen. Het werd doorgegeven zodat je kon begrijpen dat er een Bron is die jullie allemaal verbindt en dat je daar toegang toe hebt. Het maakt niet uit wat de kleur is. En het maakt niet uit hoe iemand het definieert. Het gaat erom dat je de realiteit ervaart van de boodschap die werd doorgegeven. Heeft dit zin voor je, beste zuster?            

Vraag: Ja, het is logisch. Ik was gewoon in mijn wereld van laat mij maar uitmaken wat goed voor me is.      

Shoshanna: We weten dit van jou. Maar we willen je vertellen, lieve zuster, we willen je vertellen, we kennen je hart, we kennen je intentie en jou intentie in je hart is altijd goed omdat het met veel liefde wordt gegeven. Namaste.        

Vraag: Bedankt.   

OWS: Ja. Begrijp alsjeblieft dat er met meditatie geen goed of fout is, dat is er nooit. Het is gewoon wat het voor jou is.        

Shoshanna: Dat wat werd doorgegeven. Ik verontschuldig me. Mag ik iets delen?        

OWS: Ja.   

Shoshanna: Dat wat werd doorgegeven toen Shoshanna zei, en ik ben Shoshanna, zei ze twee dingen die je in de derde dimensie geworteld zullen houden, dat is vergelijken en beoordelen. Wij meenden het. Dus we moeten het opgeven. We moeten gewoon de ervaring hebben. Namaste.              

OWS: Zeer goed. Zijn er nog verdere vragen?     

Verder niets? Dan Shoshanna, heb je iets waarmee je wilt afsluiten voordat wij dat doen?   

Shoshanna: We willen een bericht doorgeven.    

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen we onze boodschap delen?    

Aanwezigen: ja.   

Shoshanna: We zagen jullie. We zagen jullie in de drumcirkel. We zagen de eenheid. We zagen de liefde. We zagen de eenheid die jullie allemaal probeerden te bereiken. Maar jullie probeerden dit allemaal te bereiken om de wereld te genezen. Om de slapende wezens te helen en hen wakker te maken voor volledig begrip van liefde en eenheid en verbondenheid. We zagen dit in jullie harten. En we zullen jullie vertellen dat jullie het hebben bereikt! Namaste.                      

Aanwezigen: Whohoo ! (Klappen)     

OWS: En we zeggen nu ter afsluiting, vanwege jullie ervaring in deze sessie vanavond, heeft het een uitdrukking of een leiding geopend, zou je kunnen zeggen, die zich uitstrekt naar de hemel.    

En morgenavond wanneer je weer bij elkaar komt, en er zal nog een ervaringssessie zijn, hoewel James op dit moment nog geen idee heeft wat het zal zijn. We zullen nog niet zeggen wie het zal leiden, maar KaRa zal op een bepaald punt bij jullie zijn. En vanwege wat jullie hier hebben verbonden, zal de oproep uitgaan naar degenen die daar zijn, die van de schepen, de Galactics , ze zijn zich zeer bewust van jullie zoals je nu weet, omdat ze een show hebben opgezet, alleen voor jullie, tot nu toe!     

Maar de grotere show moet nog komen als, en er is een groot als, als het potentieel wordt bereikt. Als je in de juiste vibratie zit. Hoe kom je in die juiste vibratie? Dat wordt morgenavond door KaRa medegedeeld.       

Dus blijf morgen de hele dag blij. Wees in eenheid. Wees zoveel mogelijk op elkaar verliefd. En op die manier, als jullie in de avondsessie samenkomen, ben je al in die hogere vibratie staat, en dus klaar om te ontvangen wat Kara kan brengen voor jullie, evenals de verbinding die zal openen voor degenen die wachten om zichzelf aan jullie te tonen. Oke?           

Shanti. Vrede zij met jullie.  


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en deel wilt nemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen