“Je leert het proces van hoe je naar hogere vibraties kunt gaan”. 

“Je leert het proces van hoe je naar hogere vibraties kunt gaan”.   

 Saint Germain en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 1 september 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan. Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom om bij jullie te zijn op dit moment, om het proces voort te zetten, dit proces dat je lang geleden begon toen je voor het eerst naar deze evolutie kwam, toen je je voor het eerst aanmeldde om hier te komen.   

Alle levens die daarna volgden brachten allemaal dit proces naar voren, niet alleen voor jullie, maar voor de hele mensheid en brachten het tot het punt waarop je je nu steeds meer concentreert om in het NU te zijn. Alle programmering waarmee je bent opgegroeid, zowel dit leven als vorige levens, al die programmering begint weg te vallen en wordt een verre herinnering die op dit moment geen invloed meer heeft in je leven. Al die negatieve programmering, angst, verdriet, verlies, is allemaal vervangen door liefde, hogere vibratie en brengt je naar een hoger bewustzijn. Dat is waar jullie nu allemaal in opereren.       

Ja, het is waar, dat je je tussen de werelden bevindt, tussen de dimensies. Het ene moment ben je in de derde dimensie en wentel je jezelf in de voortgezette programmering. In het volgende moment ben je in staat om jezelf te bevrijden, om uit die wereld te gaan naar hogere vibraties en de gelukzaligheid die gepaard gaat met die hogere vibraties. Steeds meer realiseer je je dat je in staat bent om dat hogere bewustzijn, die hogere vibraties, langer en langer te handhaven. Omdat je aan het leren bent. Je leert het proces om dit te doen, van hoe je naar de hogere vibratie kunt gaan.             

Maar toen je voor het eerst die term hoorde, dat idee, ‘ga naar de hogere vibratie’, vroegen jullie je op dat moment allemaal af, ‘dat klinkt geweldig, maar hoe doe ik dat?’ Door de jaren heen gedurende dit proces van herinneren, heb je precies datgene gedaan, je hebt je herinnerd hoe het te doen. En het wordt nu een alledaags iets voor je.       

Een deel van je dagelijkse leven is om dit te kunnen doen, om je vibratie in een ogenblik te kunnen verhogen, in een opwelling. Je doet het op veel manieren. Je doet het door in de natuur te zijn, waar de zon op je schijnt. Je doet het door jezelf in de buurt van water te bevinden, door het bewustzijn van het water te ervaren waarvan je weet dat het bestaat in het water. Je doet het door de levenskracht op te nemen van het voedsel dat je eet. Als er niet veel levenskracht lijkt te zijn in die voedingsmiddelen, creëer je de levenskracht in die voedingsmiddelen. Je doet het door je geloofssysteem, door je weten. Je hoeft niet te worden vergiftigd door het voedsel dat je eet, zoals de programmering heeft aangetoond dat je dat bent. Jullie zijn daar bovenuit gestegen. Het is allemaal alleen maar programmering.                       

Het is waar dat de Grote Yogi’s, de Meesters, kunnen worden gebeten door een ratelslang en er geen ongemak van hebben, geen enkel effect. Maar zelfs buiten dat, ze  zouden nooit gebeten worden door de ratelslang, omdat het hun vriend is. Het is hun eenheid met die ratelslang of die spin, of wat het ook is.     

Wat er ook in de oude programmering is, is nu oude programmering. Het is uitgewist door de Violette Vlam in ieder van jullie. Weet dat terwijl je verder gaat, terwijl je door dit proces gaat en steeds dichterbij komt waar jouw trillingen overeen kunnen komen met die van ons en overeenkomen met die van de Galactische, jullie Galactische families.     

Ze wachten daar op je. Velen wachten er hier ook op jullie, wandelen tussen jullie zoals KaRa heeft verteld. We lopen tussen jullie, dat doen we. Er zijn tijden geweest dat velen van jullie in onze nabijheid waren, maar het gewoon niet wisten. We zijn nog niet helemaal klaar voor die verbinding.         

Steeds meer van jullie beginnen te begrijpen dat je de ‘ogen om te zien en de oren om te horen’ hebt. Je Derde Oog is steeds meer open, nu je je Ziel-Ster Chakra open hebt (de leden in onze Ancient Awakenings-groep) en geactiveerd en alleen zal toevoegen aan die activering als je doorgaat met het werken met de chakra-centra’s.     

Het is allemaal aan jullie, ieder van jullie, zowel individueel als de collectieve groep, om dit proces voort te zetten. En terwijl je dit proces voortzet, stel je het open voor veel meer buiten jullie in deze groep. Dat is wat jullie allemaal moeten doen om individueel te ascenderen. Ook om je broeder en je zuster daarbij te helpen.         

Reik uit, zoals Aartsengel Michael je heeft gevraagd om te doen, zoals Sananda je heeft gevraagd om te doen. Reik je licht uit naar anderen om je heen, zowel bewust als onbewust, wetende dat waar je ook loopt, je in die hogere vibraties bent, je licht met je mee loopt. Weet dat. Verspreid je licht. Deel het met iedereen waarmee je in contact komt zodat zij ook met dit ontwakingsproces kunnen beginnen.         

Velen van jullie vragen zich af, “Wat kan ik doen, wat kan ik doen om de vibraties van de planeet te verhogen?” Het antwoord is, je doet het al.     

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu met de Violette Vlam om verder te gaan met het verwijderen van de oude programmering die nog resteert. En vraag aan Aartsengel Michael om met zijn Vlammende Blauwe Zwaard van Waarheid te komen om de resterende psychische banden te verbreken die je misschien nog steeds vasthoudt aan deze driedimensionale illusionaire wereld.   

Wees in vrede, wees in liefde, wees in Eenheid om jezelf te zijn en met alles om je heen. One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Jullie kunnen nu je telefoons unmuten. Shoshanna is er niet op dit moment, dus we zullen voort sjokken en doen wat we kunnen om jullie te helpen antwoord te geven op jullie vragen als je ze hebt. Hebben jullie vragen voor One Who Serves?                

We hebben op dit moment geen bericht. Maar we zullen zien, omdat op jullie vragen dikwijls berichten door komen. Hebben jullie nog vragen?    

Vraag: ik heb een vraag. Ik weet dat er veel Raden zijn, maar ik zou graag wat meer willen weten over het doel van de Galactische Raad. Dank je.       

OWS: Het is geen ‘Raad’, het zijn ‘vele Raden’ ze komen altijd samen zou je kunnen zeggen. In jullie tijdsbestek is het heel vaak. In ons tijdsbestek is het gewoon in het NU. Maar er zijn er vele die plaatsvinden omdat er zoveel gebeurt, niet alleen op deze planeet, maar in dit hele Zonnestelsel en zelfs in de Melkweg.          

En veel Raden, zelfs buiten de Melkweg, zijn hier ook bij betrokken. Omdat wat hier op deze planeet gebeurt weergalmt niet alleen door het Zonnestelsel en door de Melkweg, maar zelfs buiten de Melkwegstelsels. Dus dat is wat we nu tegen je willen zeggen. Er zijn Raden, en Raden en Raden.       

En jullie, jullie allemaal, zijn ofwel eerder in deze Raden geweest, of zijn voorbestemd om er deel van uit te maken terwijl jullie doorgaan met dit proces. Oke?  

Vraag: Heel erg bedankt.    

OWS: Is er meer opheldering vereist?   

Vraag: Nee, bedankt. Misschien, als je ons zou kunnen vertellen, wat is hun doel, wat doen ze dan, coördineren ze? Plannen ze? Wat is hun doel?          

OWS: Al het bovenstaande. Net zoals wanneer jullie een ontmoeting hebben, of een groep die samenkomt, of een Raad, het is vergelijkbaar, ze komen bij elkaar om plannen te maken, Plan A, B, C, D, E, en ga zo maar door. En alles voorbereiden. Dit hele ascentieproces waar je doorheen gaat is al lang geleden opgesteld door deze Raden waar ze zeggen wat ze denken, vooral in het begin toen velen die de vergaderingen bijwoonden op dat moment zeiden, “Die aardbewoners, die mensen, zullen niet in staat zijn om dit voor elkaar te krijgen, ze zullen niet in staat zijn om hun Ascentie te doen in een korte periode.” Maar jullie hebben hun ongelijk bewezen. En ze moesten van Plan A, B en C naar plan D, E, F, enzovoort gaan. Daarom blijven ze elkaar ontmoeten en blijven ze dit plan aanpassen terwijl het verder gaat. Oke?                

Vraag: Vriendelijk bedankt.   

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?      

Vraag: ik heb een vraag voor je. Mijn buurvrouw, die enigszins bezig is met haar ontwikkeling maar nog niet zo ver is. Ze had een droom over mij en ze wil weten wat het betekent. Ze neemt geen deel aan deze bijeenkomst. Ze kan niet aan de telefoon komen, ze hebben geen telefoon. Ik zou het niet erg vinden om de interpretatie te weten.              

Ze zei dat ze me zag, ik had een kleine ronde knop in het midden van mijn voorhoofd, ze zei dat er een soort teken in zat, maar ze herkenden het niet en dat ik een zaag in mijn hand had en ik was onze flat door midden aan het zagen, dat  betekende dat we samen zouden zijn, het scheidde ons van verdeeld zijn. Ze zei dat ze graag zou willen weten wat die droom betekent.   

OWS: Het is heel moeilijk om iemand een droominterpretatie te geven aan iemand die er niet is om het te ontvangen, maar we kunnen het doorgeven vanuit het standpunt van waar jij bent, beste zuster. Ze zag de knop in het midden van je voorhoofd en je weet wat dat betekent, nietwaar?     

Vraag: Dat weet ik. Ik kon het haar niet uitleggen, ik deed het een beetje, maar ze zou het niet begrijpen op ons niveau. Ik denk dat ik weet wat het teken was, de betekenis er van, maar ze omschreef het niet, ze zei dat ze het niet kon zien. Het staat in Openbaring over de 666, misschien is dat het, het teken in het midden van ons voorhoofd. Ik denk dat het is nadat ik ascendeer. Veronderstel dat ik in de eerste golf ga en dan terugkom en ik heb een of ander teken voor de anderen van de tweede golf om te begrijpen wie ik ben en ik kan het aan hun uit te leggen en het laten zien dat ik hier ben om te helpen.              

Maar ik begrijp de zaag niet. Wat deed ik met de zaag. Het is symbolisch dat weet ik zeker, voor snijden of delen, of wat dan ook. Wat vind je daarvan?      

OWS: Wel, wat weet je al over het zwaard van Aartsengel Michael?   

Vraag: Oke.   

OWS: In dit geval, hoewel het wordt weergegeven als een zaag, is het zeer vergelijkbaar, hoewel, om te verdelen, voor het creëren van de verdeling van het oude wat nu nieuw is, het wegwerken ervan zou je kunnen zeggen, van de psychische banden die ons vast blijven houden aan deze driedimensionale wereld. Dat is wat we willen zeggen.      

Je had gelijk over het symbool in het midden van het voorhoofd in termen van het nummer van de uitverkorenen. Dat is juist.   

Vraag: Nou, ik was vriendschappelijk met haar geworden, zij is bezig met alles over Trump en de regering en zo. Maar de spirituele kant is nog wat moeilijk. We gingen lunchen en ik sprak haar aan, zo voorzichtig  als ik kon, beetje bij beetje, maar ik zei niet te veel, want ze zou het restaurant uitlopen en naar huis rennen en me laten zitten! (Gelach) Heel erg bedankt. Dat geeft me het gevoel dat ik het haar kan vertellen op een manier dat ze het zal accepteren.             

OWS: Ja. Je wilt niet dat ze het restaurant uit rent en schreeuwt, ” je bent gek, je bent gek!”       

(Gelach) 

Vraag: Nou, het is eerder gebeurd, ze zeggen alleen dat ik gek ben! (Lacht)     

(Gelach)

OWS: Laat haar er aan wennen.    

Vraag: Dat is wat ik beetje bij beetje gedaan heb. Ze zorgde voor mijn kat terwijl ik naar de Advance kwam en gaf mijn bloemen water. Ja, en ze is erg geïnteresseerd. Ze wordt het steeds meer. Ik stuur haar ook berichten die langskomen, zoals van Aartsengel Michael en van Michael Love en zo, ze gaat daar goed mee om. Hartelijk bedankt.             

OWS: Je zou kunnen overwegen om haar naar je huis te laten komen als je aan deze bijeenkomst deel neemt en dat ze mee luistert.    

Vraag: Ja, dat heb ik gedaan, ze zegt dat ze dat zal doen. Ik wil haar niet te hard pushen en haar eraan blijven herinneren, maar dat zal ze zeker doen. Ze heeft een zoon, Steven, die bijna 25 is en hij heeft Saint Germain- verhandelingen gelezen en dergelijke, hij is echt wakker. Hij wordt echt wakker. Hij kwam er al mee aan. Hij is een leuke jongen. Hij zorgt ook voor mij. Hij komt hierheen en brengt mijn afval naar buiten en zo, ik vraag hem het niet. Echt, het zijn geweldige buren. Dank je.                   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: Ja, One Who Serves. Ik heb  een beweging gevoeld in de richting van het ontmoeten van onze Binnen Aarde familieleden en voel die mensheid eigenlijk heel sterk, dat de Binnen Aarde wezens klaar zijn om te beginnen om contact te maken met bepaalde personen en dan misschien interacties hebben met steeds meer mensen. Ik vroeg me af wat je perspectief is, is dat wat je ziet op de agenda tijdens de ascentie van de planeet, is dat wat er gaat gebeuren, of gebeurt dat voorafgaand aan de grote golf, de Grote Event? Maakt dat deel uit van de voorbereiding? Is dat wat jullie zien gebeuren?           

OWS: Ze wachten op de aankomst net zoals jij. Ze kijken uit naar hun verschijnen uit de Binnenaarde om naar de oppervlakte te komen en weer deel uit te maken van de familie en in dit opzicht families samen brengen. Ze hebben zich hierop lang voorbereid. In feite hebben ze al hun ingangen gelokaliseerd, niet geopend, maar ze hebben ze voorbereid om te worden geopend wanneer de tijd komt.          

De tijd is natuurlijk in termen van vibratie. Terwijl de vibraties blijven toenemen, wordt de tijd hiervoor korter en korter. Dus zij zijn klaar, jij bent klaar. Het collectieve bewustzijn van de planeet moet gereed zijn.         

Nu is er iets dat dit blokkeert en dat je kent als de duistere krachten, de cabal, de illuminatie, die allemaal deze dingen blijven uitstellen en tegenhouden, de herwaardering, de wereldwijde valuta-reset, al deze dingen, het Event, dit alles wordt tegengehouden vanwege die krachten die nog steeds geen controle hebben, maar nog steeds geloven dat ze de controle hebben en de bevolking laat geloven dat ze nog steeds de controle hebben.   

Dat is wat de vertragingen in alles veroorzaakt. Anders zou je de openbaarmaking van de Galactics al hebben gehad, zou je de herwaardering al hebben gehad, je zou de verbinding met die in Binnen Aarde al hebben gehad en ga zo maar door. Al deze dingen zouden mogelijk al zijn gebeurd, maar worden steeds weer tegengehouden vanwege de verschillende programmering die nog steeds de trillingen van het collectief enigszins onderdrukt. Maar het is aan het veranderen. Het verandert snel.         

En De Golf, of we zullen zeggen, “De Golven” die komen, die nog steeds komen, ze worden steeds verhoogd en verhoogd en verhoogd, omdat de Blue Avians, de Wachters, toestaan dat steeds meer en meer van deze energieën door komen, terwijl ze daarvoor veel blokkeerden omdat degenen hier op de planeet niet klaar waren voor deze energieën, maar dat is aan het veranderen. Oke?   

Vraag: Ja, bedankt.    

Vraag: ik heb een vraag. Misschien zal een deel van de mensheid nooit klaar zijn om te ascenderen omdat ze nog steeds in 3D leven, ze hebben geen idee over het bestaan ​​van iets. Dus moeten we al die tijd op hen wachten, dit is wat de Galactics blijven herhalen, we moeten wachten en wachten en wachten? Dus hoelang moeten we nog wachten?         

OWS: Het antwoord op je vraag is ‘nee’. Je hoeft niet zo lang te wachten. Ze zullen niet zo lang wachten. De Galactics, het gezelschap van de Hemel en diegene in de Binnen Aarde zullen hier niet op wachten. Je kunt niet wachten op de hele bevolking, alleen een bepaald percentage, een bepaalde vibratie moet bereikt worden. En zodra dat percentage van de bevolking voldoende is ontwaakt en de vibratie over de planeet voldoende is verhoogd, dan zal alles doorgaan zoals het op dat moment nodig is. Daar wacht je nu op.                

Vraag: Kunt u ons het percentage vertellen?   

OWS: Het is ongeveer boven de 50 procent. Er moet meer dan 50 procent zijn die verschuiven naar Service naar anderen, in tegenstelling tot Service naar het Zelf.      

Vraag: Weet je op welk percentage we nu zijn?   

OWS: Dat kunnen we op dit moment niet doorgeven, maar je kunt er wel wat begrip van krijgen door te kijken naar de Schumann-resonantie en hoe dat het de afgelopen maanden gestegen is en nog steeds blijft stijgen.    

Vraag: Heel erg bedankt. Ik waardeer het.     

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: Ja. Ik werk eraan om niet beïnvloed te worden door de valse vlaggen en mensen die massaal worden neergeschoten. Ik heb een soortgelijke verbazing, omdat mijn broeders en zusters overal, zoals bedoeld is,Trump goed geïnformeerd is ver dit? Begrijpen ze dat dit allemaal wordt georkestreerd? En zo ja, is er een reden waarom ze dit niet naar buiten hebben gebracht? Het is moeilijk voor ons om te begrijpen, omdat als je dit naar buiten brengt, dat veel bewustzijn zou veranderen. Zo lijkt het.               

OWS: Wat kunnen we je vertellen is dat jullie President Trump vanaf het allereerste begin geïnformeerd is en kennis heeft van het Grote Plan en van de werking van het plan, hij wordt vaak overlicht door Saint Germain. Hoewel hij daar geen bewuste kennis van heeft, weet hij wel dat hij van het grootste belang is voor de algehele plannen en het plan zo goed mogelijk nastreeft binnen de omstandigheden waarin hij verkeert.      

Want hij vecht een grote strijd binnen de regering van de Verenigde Staten, evenals over de hele planeet in de vele andere regeringen. Maar dit alles gaat vooruit wat het   “droogleggen van het moeras” wordt genoemd. En het is niet alleen het droogleggen van het moeras in dit land, in Amerika, het is ook het droogleggen van het moeras van alle regeringen over de hele planeet. Dit is wat er gebeurt en zal blijven gebeuren. Maar het zijn de mensen, de vibratie nam toe binnen de bevolking, niet in de regeringen zelf maar de bevolking, de mensen zijn het die dit doet. Als de mensen opstaan, niet in revolutie, maar in evolutie, dit is wat dit veel, veel sneller naar buiten brengt dan veel van de eerder genoemde Raden zoals zij geloofden dat mogelijk zou zijn.           

Vraag: Oke. Ik denk dat het er voor ons niet zo snel uitziet. Oke. Dank je.         

OWS: Ja. Herinner je, het is voor ‘degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen’. Zijn er nog andere vragen?        

Vraag: Ik heb een vraag. Ik ben me steeds meer bewust geworden van een van mijn multi-dimensionale zelven. Ze voelt zoals ik, ik weet dat ze dat is, maar ze is zich waarschijnlijk meer bewust van mij dan ik van haar en ik denk niet dat ze in een fysiek lichaam is. Mijn vraag is, als je steeds meer met je Hoger Zelf en je multi-dimensionale zelven samenvoegt en meer weet, blijven ze dan in het lichaam waar ze in zijn als ze opstijgen, of fuseren ze allemaal met mij? Of zijn het gewoon de bewustwordingen die samenvloeien met mij en mijn Hoger Zelf, misschien blijven ze in het lichaam waar ze in zijn als het van een hogere vibratie is, of wat dan ook?            

OWS: Als men door het ascensieproces gaat als persoonlijkheid, zal die persoonlijkheid blijven bestaan, net zoals Yeshua blijft bestaan. Zie je?     

Vraag: Ja.   

OWS: En Yeshua als Sananda zijn één, Sananda is het Hoger Zelf van Yeshua, maar er is ook een Hoger Zelf van Sananda, zie je? Dus als de persoonlijkheid door de ascensie heen beweegt, blijft die persoonlijkheid in het geheel, in de eenheid van het Hoger Zelf. Oke? En al die hoogdimensionale zelven die er deel van uitmaken.          

Vraag: Oke. Hoewel je je bewust bent van hen en een beetje weet wie ze zijn, kun je eigenlijk net zoals wanneer je in de vijfde dimensie bent hen in hun lichamen ontmoeten, of avatar-lichamen, of wat dan ook?      

OWS: Ja. Het is niet zozeer een ontmoeting zoals je het begrijpt, want dat is een driedimensionaal perspectief. Maar het is eerder een verbinding dan een ontmoeting.       

Vraag: Oke. Dus op dat moment hoef je niet eens fysiek verbinding te maken, omdat je al verbonden bent.     

OWS: Dat klopt.   

Vraag: Oke. Dank je.     

OWS: We nemen nog een vraag als die er is, anders geven we het kanaal vrij.   

Vraag: Ik heb iets. Ik wil dit platform alleen maar gebruiken op dit moment om in het openbaar aan mijn familie te vertellen dat het twee jaar geleden is dat ik een drievoudige bypass hartoperatie heb heb ondergaan en ik wil mijn dankbaarheid uitdrukken voor elke ademhaling in de afgelopen twee jaar.     

OWS: Dat is geweldig. Kunnen we je wat vragen?     

Vraag: Absoluut.   

OWS: Wat is het wonderbaarlijke herstel geweest dat je hebt gehad? Was het vanwege de operatie die je had of was het vanwege de vibratie die sinds die operatie is toegenomen?     

Vraag: Het was mijn vastberadenheid voor ascensie en mijn sterke geloof dat ik hier niet voor niets ben. Sinds de operatie was ik betrokken bij een politie-achtervolging. Ik werd geraakt door een auto die de politie achtervolgde in februari met 130 kilometer per uur en op drie verschillende niveaus kon ik in een oogwenk uitgeschakeld worden, maar dat gebeurde niet. Ik ben er zeer van overtuigd dat ik hier niet voor niets ben. Ik ben niet helemaal zeker hoe het er nu precies uitziet, maar hoop alleen op ascensie en hoop alleen op het geloof in wie ik ben en mijn Hoger Zelf ondanks een moeilijk herstel was dat wat me op de been hield. En jij en deze familie zijn daar een groot deel van geweest. Ik heb me zeer rustig gehouden aan de telefoon tijdens mijn herstel, maar ik wilde dit vandaag meedelen.                

OWS: Geweldig. Kunnen we je iets doorgeven waarvan je je misschien niet bewust was, maar diep van binnen had je er misschien wel een flauw idee van?      

Vraag: Absoluut.   

OWS: Je had een contract. Je had een contract dat je uit de situatie haalde in dit specifieke gevallen die zich voordeden. Je veranderde het contract door vooruit te gaan in de hoop zoals je het beschreef, naar het ascensieproces. Ergens onderweg, bewust of onbewust, zei je ‘niet meer’ tegen dat contract, maar dat je door wilde gaan. Is dit logisch voor je?           

Vraag: Ja, dat is het. Ik stel je feedback zeer op prijs. Dus ik neem dat aan als een bevestiging dat ik op de goede weg ben.        

OWS: Dat ben je zeker.    

Vraag: Heel erg bedankt.   

OWS: We moeten nu het kanaal vrijgeven.    

Wat we tegen jullie willen zeggen is, ga door met het proces. We weten dat je soms troosteloos wordt en dat je zegt, “wanneer gaat dit gebeuren, waar hebben ze ons mee gevoed? We hebben de rode pil genomen en we willen dat alles gebeurt en verandert en zo, maar het gebeurt niet en je raakt gedesillusioneerd, dat is er een goed woord voor.     

We zouden tegen jullie willen zeggen, raak niet gedesillusioneerd, omdat je nu zo dichtbij bent dat je het letterlijk kunt pakken en aanraken! Oke? Ga door. Stop niet. Blijf het licht verspreiden waar je maar kunt, wanneer je maar kunt, hoe je kunt.

Dit alles zal ertoe leiden dat het collectieve bewustzijn van de planeet naar de hogere vibraties wordt gebracht. En als dit gebeurt, zul je steeds dichter bij de vele golven van De Event komen en dan eindelijk De Event, The Change-over zelf.   

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”  

Terug naar pagina Vertalingen