Is er een grote terroristische aanslag in Rotterdam gepland?

SPOEDOPROEP: Is er een grote terroristische aanslag in Rotterdam gepland?

/ 22 Oktober 2019 / Door Ella Ster

Ole Dammegard heeft een spoedoproep uitgebracht dat er in Europa op meerdere locaties gelijktijdig terroristische aanslagen gepland zijn. Deze zouden plaatsvinden op 23-24 oktober 2019. Het is van groot belang dat we dit bericht zo veel en vaak mogelijk verspreiden.

Bekijk onderstaande video, hierin geeft Ole uitleg waarom hij deze oproep plaatst.

https://www.youtube.com/watch?v=COaUAqv1Lt4

Het gaat om 39 geplande locaties in vijf Europese steden die doelwit zijn:
Londen
Manchester
Barcelona
Parijs
Rotterdam

Daarnaast zou er sprake zijn van een geplande aanslag op een kerncentrale in Zweden.

Al deze aanslagen zouden binnen 36 uur gaan plaatsvinden met als doel om totale chaos te veroorzaken.
In zijn onderzoek ontdekte Ole Dammegard dat men vanaf 15 oktober gaat beginnen met een oefening die men ‘counter terrorism preparedness network’ noemt. In het door hem onderschepte bericht heeft men 39 locaties aangewezen als voor oefeningen. Maar Ole weet uit zijn onderzoek dat een ‘oefening’ een voorbereiding is voor een daadwerkelijke aanslag. Hij concludeert dan ook uit het bericht dat er sprake is van 39  locaties die doelwit zijn.

Deze aanslagen AK oefeningen vinden plaats op 23 en 24 oktober. De naam van de operatie is: Operation Sea Eagle. Ole’s conclusie is dat ze een gecoördineerde, meervoudige aanslag voorbereiden die tegelijkertijd op verschillende sleutellocaties in Europa plaats moeten vinden. 

Deze geplande aanslagen zouden plaatsvinden in bovengenoemde NAVO landen.
Ole is behoorlijk overtuigd dat dit het plan is en heeft er buikpijn van. Hij vraagt iedereen om het bericht zoveel mogelijk en veel mogelijk te verspreiden, omdat zijn ervaring is dat deze operaties vaak niet door kunnen gaan als ze van tevoren betrapt zijn. 

Door het in het licht te brengen kunnen we het dus wellicht voorkomen. Deze criminelen kunnen alleen in het duister opereren.
Hij roept op om super alert te zijn in de bovengenoemde steden en alle verdachte activiteiten te observeren, filmen en fotograferen. Het gaat met name over militaire oefeningen.


Het is van groot belang dat we dit bericht zo vaak mogelijk en ver mogelijk verspreiden!
Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Terug naar pagina Diverse berichten