”De enige manier om het spel te winnen, is om het helemaal niet te spelen”

“De enige manier om het spel te winnen, is om het helemaal niet te spelen


Aartsengel Michael, Aramda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 6 oktober 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michael. Het is alweer een poosje geleden dat ik door ben gekomen om met jullie te praten. Maar het is een kans waar ik altijd van geniet, dat ik onder mijn broeders en zusters kan zijn, om op deze manier bij jullie te zijn.     

Om berichten te kunnen delen, ja. Maar om de waarheid te delen. De waarheid die overal om jullie heen is. Maar toch, in veel verliezen, zinspelen velen van jullie.       

Jullie spraken eerder in je discussie over het spel en hoe je dit spel hebt gespeeld. Je hebt het spel vele duizenden jaren gespeeld. Vele incarnaties heb je dit spel gespeeld, het spel wat door jullie zelf is gecreëerd.         

Jullie als collectief, creëerde het spel. Omdat het nodig was om het verschil te ondervinden, om de scheiding van de God-Bron te ondervinden zodat je de verbinding met de God-Bron volledig kon begrijpen. Daar ging het spel allemaal over.     

Maar het spel mijn vrienden, zoals jullie dit spel hebben ontwikkeld, loopt ten einde. Je hebt het lang genoeg gespeeld. De vraag die je eerder stelde, “waarom blijf ik het spel spelen?” Je blijft het spelen omdat je niets anders weet dan het spel te spelen. Maar velen van jullie hebben zich nu gerealiseerd dat de enige manier om het spel te winnen is om het helemaal niet te spelen. Dat is wat jullie beginnen te begrijpen. Waarom zou je het spel blijven spelen als dat niet nodig is?       

Ja, er zijn programmeringen die nodig zijn om in te blijven werken, zoals je belastingen betalen, naar je werk gaan, geld verdienen, al deze dingen die deel uitmaken van de programmering binnen de regels van het spel.   

Maar in jullie denkprocessen, in jullie verbeelding, kun je beginnen om steeds meer jezelf terug te trekken van het spel. Je zou kunnen denken, ‘Ik hoef dit spel niet meer te spelen. Genoeg is genoeg! Ik ga dit spel niet meer spelen! ” En elke keer dat je dat in jezelf zeg, scheid je je steeds meer af van het spel en van de 3D-illusie. We weten dat sommigen van jullie niet van de term ‘illusie’ houden.             

Maar is het geen illusie op zichzelf? Verbindt jezelf niet in die illusie, in die schijnomgeving die je hebt gecreëerd. Het is alleen een illusie als je gelooft dat het een illusie is. Als je gelooft dat het een realiteit is, dan is het dat ook. Het is wat je gelooft dat het is.         

Als je gelooft dat het spel voorbij is en je kunt stoppen met spelen, dan zijn jullie als collectief, wat als jullie morgen allemaal stoppen met spelen? Wat als jullie allemaal zouden zeggen, “genoeg is genoeg, ik speel dit spel niet meer!” jullie allemaal, de hele Lichtwerker gemeenschap over de hele planeet, jullie zouden een revolutie en een evolutie creëren op dat moment die alles zou veranderen. Maar je bent niet in staat om dat collectief te doen omdat je niet als een collectief kunt samenkomen.     

Ja, jullie hebben het internet. Dit is geweldig om het collectief meer samen te brengen. Maar toch, je kunt niet al je broeders en zusters bereiken en zeggen, “Laten we stoppen met het spelen van dit spel.”     

Dus wat kun je doen? Je kunt elke ochtend als je wakker wordt in jezelf zeggen, “deze dag zal ik het spel niet spelen. Ik zal er alles aan doen om het spel te stoppen. Ik zal alles doen wat ik kan om de programmering te stoppen, het te beëindigen, om mijn vibratie naar de hogere vierde dimensie te verhogen en zelfs naar de vijfde dimensie. Ik zal vreugde vinden op elk moment waarin ik ben”.             

In dat opzicht, als je dat kunt doen, als je in het NU-moment kunt zijn en de vreugde in dat moment kunt vinden mijn vrienden, dan ben je gestopt met het spelen van het spel voor dat moment. En elk moment dat je dat blijft doen, speel je het spel niet meer. Je bent niet langer in de driedimensionale illusie. Je werkt nu in de hogere vibraties van de vierde en vijfde dimensie en blijft daar langer en langer.       

Dus je ziet, het zit allemaal in je eigen kracht om dit te doen. Ja, waarschijnlijk moet je de belastingen nog blijven betalen. Moet je wel binnen het financiële systeem blijven waarin je zich bevindt. Je moet het spel onderweg een beetje meespelen. Maar elke keer als je doet wat ik suggereer en je jezelf in het moment bevindt, op dat moment de vreugde vindt, help je niet alleen jezelf maar het hele collectief om de matrix voorgoed te verlaten.           

Velen van jullie verlaten de matrix een tijdje en dan komen jullie weer terug. Je verlaat het en je komt weer terug. Net als Neo en die anderen in de film ‘The Matrix’, ze verlieten de matrix en zijn er vervolgens weer in gegaan, ze verlieten de matrix en zijn er weer in gegaan. En uiteindelijk konden ze het voorgoed achter zich laten. Dat was de ascentie, toen hij in staat was zijn hand uit te steken en de kogel te stoppen, de weerstand te stoppen. Hij kon ermee instemmen. Hij was in het ascensieproces. Dat lijkt op je eigen ascensieproces.               

Alles wat je vanaf nu doet, doe het met liefde. Doe het met licht. Doe het met vreugde in het moment. En al snel zul je merken dat je het spel niet langer hoeft te blijven spelen, dat het spel inderdaad voorbij is. En dat je als collectief een nieuw spel begint te spelen. En raad eens wie de regels voor dit nieuwe spel maakt? Dat doe jij zelf.               

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allen. Blijf alle hulpmiddelen gebruiken die voor je beschikbaar zijn, of het nu Saint Germain’s Violette Vlam of mijn Blauwe Zwaard van Waarheid is, of kristallen, of wat het ook is, de Buis van Licht. Wat voor jou werkt, blijf die hulpmiddelen gebruiken om je vibratie op elk moment te verhogen.    

Vrede en liefde zij met u allen. Meester Aramda

Ik ben Aramda. Ik ben al een tijdje niet bij deze groep doorgekomen. Maar het moment doet zich weer voor dat alles wat er in jullie wereld gebeurt, met een reden gebeurt. En al onze schepen die hier zijn, alles wat we doen, doen we met een reden. We doen het om het proces te helpen, jullie ascensieproces. Alles draait om jullie vooruitgang. Jullie als collectief, zoals de Aarde, zoals Gaia, maar niet alleen de Aarde, maar jullie hele zonnestelsel en het hele melkwegstelsel beweegt vooruit. Net zoals het hele melkwegstelsel zich naar andere delen van het universum verplaatst, wat constant vooruit gaat.               

Net zoals dat gebeurt gaan jullie vooruit. Alles is een proces van een energie en een rust, een energie en een rust. Je hebt lang genoeg rust gehad. Het universum heeft lang genoeg rust gehad.       

Je komt nu in dat energiepunt, het energiepunt waarin de galactische centrale zon zijn energie opbouwt om die energie door jullie Zon te kunnen vrijgeven om naar de Aarde te komen, om het hele Zonnestelsel te omringen of te omhullen met deze nieuwe hogere energie, deze nieuwe hoger vibrerende energie. 

Jullie zijn nu allemaal in dit proces. Je hebt het van KaRa gehoord. Je hebt het van Ashtar en vele anderen gehoord dat wij op onze schepen doorgaan met de verschillende programma’s en projecten waar we doorheen hebben gewerkt.     

We naderen het einde van die programma’s en projecten. Het ene plan kwam na het andere, Plan A , Plan B, Plan C, D, en ga zo maar door. Maar we komen op het punt waar de programma’s en projecten zullen eindigen. Ze zullen eindigen met jullie ascensie, de ascensie van de Aarde, wat al gebeurt is met Gaia, maar ook de ascensie van alle mensen op de planeet. En met die ascensie ascendeert het zonnestelsel. En als het Zonnestelsel geascendeert is ascendeert de Melkweg en ga zo maar door.

Dit is hoe het allemaal samenwerkt. Dit is nu hoe jullie allemaal ÉÉN zijn, verbonden met alles en iedereen, met al het leven in de hele Melkweg. En ja, zelfs in het hele Universum is alles aan het ascenderen via dit proces.     

Het is dus veel verder dan in je wildste fantasie van hoeveel jullie betrekking hebben op dit hele proces, waar werkelijk alles Eén is, en het Eén is alles. 

Ik ben Aramda, ik verlaat jullie nu om aan jullie te blijven vragen om de intentie in jezelf vast te houden, de intentie dat we elkaar zeer binnenkort zullen ontmoeten. Eerst in je dromen natuurlijk, in je meditaties, wat al gebeurd is. Maar het zal niet zo lang meer duren voordat je in de lucht kijkt en steeds meer van onze schepen zal zien. Niet alleen jullie, de Lichtwerker gemeenschap, maar vele anderen zullen dit ook zien. Omdat disclosure op het hoogste niveau niet veel langer kan worden tegengehouden. Het maakt deel uit van de projecten en de programma’s waaraan wij hebben gewerkt om dit naar jullie toe te brengen.           

Vrede en liefde zij met u allen.

Ik ben Aramda . 

Het vraag en antwoord gedeelte met OWS en Shoshanna wordt later toegevoegd.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”


Terug naar pagina Vertalingen