“Jullie voelen nu het begin van de Vloedgolf van Bewustzijn, de Tsunami van liefde die nadert”

Jullie voelen nu het begin van de Vloedgolf van Bewustzijn, de Tsunami van liefde die nadert”.   Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 13 oktober 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik waardeer deze tijd om bij jullie te kunnen zijn en deze meditatie met je te kunnen delen.   

Want het gaat er allemaal over om tot de herinnering te komen wie je bent en wat je bent, dat jij de bron bent voor de hele schepping. Je bent Eén met die bron. Je staat niet los van de bron behalve voor wat er zich in je geest bevindt. Wat je geest, wat je lagere ego-zelf je vertelt. Jij bent Eén.           

Je hebt de energieën steeds meer gevoeld die naar de planeet komen. Meer en meer van deze energiegolven bombarderen de planeet nu al vele, vele jaren. En ze worden intensiever.     

Het is alsof je naar de oceaan kijkt en je ziet een kleine golf aankomen. En daarna een grotere golf. En daarna een grotere en een nog grotere. Totdat die vloedgolf komt. Maar het is geen vernietigingsgolf. Het is een golf van liefde. Een golf van bewustzijn. Je voelt nu het begin van die bewustzijnsgolf, die vloedgolf van bewustzijn, de tsunami van liefde die in aantocht is.                 

Zoals eerder gezegd, zal het niet in jullie driedimensionale rijk gebeuren. Het zal gebeuren wanneer de vibraties voldoende zijn toegenomen om het voor deze energie mogelijk te maken.

Want als deze energie nu zou komen, zoals de Event, zouden vele het niet overleven. Want ze zouden zich blijven nestelen in de lagere dimensie binnen de driedimensionale illusie. En binnen die illusie zouden ze het niet herkennen. Want hun centrale zenuwstelsel zou niet in staat zijn om met die energieën om te gaan.       

Maar jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders, jullie zijn geacclimatiseerd aan deze energieën die sterker en sterker worden, sterker in spirituele zin. Die tot leven komen in jezelf. Ze komen om je steeds meer te herinneren wie en wat je bent.     

Want jij bent de belichaming van de Bron zelf. We zijn dat allemaal. Het is hoog tijd om het te vertrouwen, vertrouwen in jezelf en vertrouwen in elkaar.     

Het is niet zo dat je kijkt of luistert naar alles wat er om je heen gebeurt en dat je erbij betrokken raakt, dat is niet iets voor jullie. Dat is niets voor jullie de Sterrenzaden om te doen. Want dat was van de oude wereld. Jij bent niet van deze wereld. Je bent in de wereld, maar je bent niet van de wereld. Je maakt dit jouw wereld. Je maakt alles wat je wilt in dit bestaan, in dit leven van bewustzijn.

Dus ik zeg nogmaals, vertrouw op jezelf en vertrouw op elkaar dat alles volgens plan verloopt. Alles wordt georkestreerd als deel van het grotere plan, het universele plan. Het plan van DE ENE.        

Jullie werken allemaal binnen dat plan. Helpen het zo goed mogelijk tot stand te brengen. Alles wat je kunt doen, is alles wat je kunt doen. Maar alles wat je kunt doen is genoeg. Onthoudt dat.           

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet genoeg doet, wanneer je het gevoel hebt dat iemand anders meer doet dan jij, dat je niet in staat bent om verandering in de wereld te brengen. Je doet het.    

Op elk moment breng je verandering in de wereld, of het nu een positieve verandering is in jou ogen of een negatieve verandering. Je brengt elk ogenblik verandering. En als je je dat herinnert, als je je herinnert dat elke gedachte die je hebt het universum in gaat, in het collectieve bewustzijn, in de universele geest, die gedachte wordt teruggekaatst naar alle wezens op deze planeet en in het zonnestelsel en in de Melkweg en ga zo maar door.         

Jullie hebben een effect, mijn broeders en zusters. Alles wat je doet, denkt en zegt heeft effect op het grotere geheel. Want als je je dat blijft realiseren wees dan op die momenten op een bewust niveau de ENE.      

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en harmonie en vreugde en eenheid en vraag jullie allemaal om je te blijven herinneren wie en wat je bent.

Vrede en liefde zij met u allen.

Het vraag en antwoord gedeelte met OWS en Shoshanna wordt later toegevoegd.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”


Terug naar pagina Vertalingen