“Zeer dramatische waarheden komen in verschillen opzichten naar buiten”

“Zeer dramatische waarheden komen in verschillen opzichten naar buiten” 


Saint Germain, KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 20 oktober 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom in deze tijd met wat wij als zeer opwindend nieuws beschouwen.   

Nieuws dat zich al geruime tijd aan het opbouwen is. Jullie hebben de afgelopen jaren, maanden, weken en dagen veel dingen gehoord. Veel dingen laten je geloven dat jullie levens veranderen en op een dramatische manier zullen veranderen. Dat is waar. Ze gaan op een dramatische manier veranderen.         

Maar onthoud dat als deze veranderingen komen, ze eerst in het NU moeten komen. Het moet altijd in het NU moment zijn. Omdat het NU-moment de vijfde dimensie is. En hoe meer je jezelf in dat NU moment bevind zul je in de hogere vibraties zijn, in de hogere vierde en vijfde dimensie.          

Jullie hebben veel dingen gehoord. Veel nieuws dat de afgelopen tijd naar buiten is gekomen. Vele voorspellingen. Meerdere mensen hebben dit gezegd. Meerdere informatiebronnen zijn naar buiten gekomen en zeiden dat dit zal gebeuren, of dat dit er aankomt. Wijzelf, broeders van de Grote Witte Broederschap, jullie galactische vrienden, broeders en zusters, de Agarthanen, ze  hebben allemaal gezegd dat dramatische veranderingen op het punt staan ​​te gebeuren, dat het jullie hier op Aarde zal overkomen.      

Tot nu toe zie je de dramatische veranderingen nog niet. Het opwindende nieuws dat ik jullie breng, wat mij gevraagd is om mede te delen, is het nieuws dat zeer dramatische waarheden ​​in verschillende opzichten op het punt staan naar buiten te komen. De dominostenen waar over gesproken is, die zouden beginnen te vallen, een vrij grote domino staat op het punt om te vallen. Het kan in de vorm van een aankondiging komen. Het kan in de vorm van een gebeurtenis zijn die plaatsvindt. Nee, het zal geen grote openbaring zijn, nog niet. Maar het komt als een belangrijke openbaring in termen van naar buiten komende waarheid, in termen van de duisternis die door het licht wordt verlicht. Degenen die nog steeds in de duisternis verblijven, in de schaduwen, moeten nu naar buiten komen en de waarheden naar het grotere publiek als geheel brengen, niet alleen naar de Lichtwerkers en Lichtstrijders die jullie allemaal zijn, maar ook naar diegene buiten jezelf.               

Degenen die nog steeds niet wakker zijn maar op het punt staan ​​wakker te worden door nogal iets dramatisch. We kunnen je natuurlijk niet doorgeven wat dat zal zijn, maar het zal voor velen heel verbazingwekkend zijn, zelfs voor degenen die vol verwachting hebben gewacht op deze verschillende dingen. Jullie, de Lichtwerkers, zullen niet zo verbaasd zijn maar zullen diep in je hart vreugde vinden die naar buiten komt.     

Omdat het moment van ontwaken nu heel dichtbij komt, het ontwaken van de mensheid over de hele planeet. Natuurlijk zal niet iedereen ontwaken. Velen zullen ervoor kiezen om te blijven slapen. Maar dat is niet jullie zorg. Jullie zorg zal voor degenen zijn die klaar zijn om te ontwaken, degenen die naar het Licht uitreiken en steeds meer van dat Licht willen, steeds meer van die informatie willen, van die waarheid die jullie al een tijdje kennen, zij zullen nu ook die waarheden willen weten.         

Dat is wat heel, heel snel naar de planeet komt. Eerst in dit land, de Verenigde Staten, de Republiek van de Verenigde Staten (dit, mijn vrienden is een hint) dit komt nu allemaal naar buiten. En zodra het begint zal het zijn als een lawine waarover al vele malen is gesproken. De lawine die aan kracht zal blijven toenemen en alle duisternis meeneemt die dan door het Licht wordt verlicht. Het donker kan niet langer in het donker blijven, in de schaduw. De schaduwen moeten worden verlicht.               

Er is geschreven, er is al eerder gezegd, dit zijn de tijden waar jullie zo lang geleden je als vrijwilligers voor hebben aangemeld, dit zijn de tijden waarop jullie hebben gewacht, waarop jullie je hebben voorbereid en waarbij wij hebben geholpen om jullie voor te bereiden. Maar tot op heden, zoals het spreekwoord zegt, nog niets van hebben gezien. Maar dat zul je wel gaan zien.     

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu, wetende dat veel dingen betreft de financiële inspanningen die in de maak zijn geweest, binnenkort zullen plaatsvinden. Dat wil niet zeggen dat je van de ene op de andere dag rijk wordt, dat is niet de bedoeling. Het is niet de bedoeling dat je jezelf ineens in rijkdom bevindt. Het plan is om evenwicht in de wereld te brengen. En jullie maken een groot deel uit van het naar de mensheid brengen van dat evenwicht.              

Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en geef deze channeling over aan een ander die met jullie wil spreken.

Vrede en liefde zij met u allen. En moge de Violette Vlam alle duisternis blijven verwijderen, niet alleen in ieder van jullie, maar ook in iedereen om je heen.   KaRa

Ik ben KaRa, zoals altijd waardeer ik de mogelijkheid om bij jullie te zijn om met jullie te delen.

Om je meer begrip te geven van datgene waarover eerder door mijzelf en door Ashtar over is gesproken, over disclosure en hoe dichtbij disclosure nu is. Project Disclosure is heel dichtbij. Het gaat gebeuren. Het is aan het gebeuren. Het is al eerder gezegd, wij brengen nu disclosure naar jullie toe Maar het gaat niet alleen om disclosure waar ik over kom praten met jullie, het gaat over de andere projecten die in de maak zijn.           

Eén in het bijzonder, wat wij Project Masterpiece noemen. Dit project nadert ook zijn hoogtepunt. Dat is om alles op te pakken zou je kunnen zeggen, om degenen die in de schaduw zijn naar buiten te brengen, naar het Licht zoals Saint Germain heeft doorgegeven. Ze zullen in het licht van de waarheid van het weten komen. Zodat de hele wereld kan beginnen te begrijpen wat er is gebeurd, wat er de afgelopen duizenden jaren is gebeurd wat nu op het punt staat te eindigen.         

Zoals Aartsengel Michael al een paar keer tegen jullie heeft gezegd, hij sprak met jullie over het spel en dat het spel niet langer gespeeld hoeft te worden. Wij zeggen nu hetzelfde. Reik uit naar je broeders en zusters en help hen om het spel ook niet te spelen.     

Help hen om klaar te zijn ​​om de waarheid te accepteren als dit naar buiten komt. Als het licht naar buiten wordt gebracht zullen ze ook klaar zijn, net zoals jullie waren, zoals jullie nu zijn om de waarheid te accepteren, om het Licht in je leven te accepteren. De duisternis kan niet langer alle mensen van de planeet beheersen. Ze hebben de controle verloren en bij Project Masterpiece gaat het erom die controle weg te nemen.       

Wij nemen die controle niet weg, jullie doen dat. We zijn er alleen om het proces te vergemakkelijken. Wij, de Pleiadeanen, de Sirianen, de Andromedanen, allen die hier zijn om te helpen bij dit proces, we spelen allemaal onze rol, net zoals jullie allemaal jullie rol spelen.        

Die delen komen steeds meer samen zodat alle verschillende bewerkingen, alle machinaties die samenwerken om het hele project tot een hoogtepunt te brengen. Daar gaat het allemaal om.   

Je kunt het zien als een groot machine met veel onderdelen, de tandwielen die helpen om de machine te laten bewegen de energie door de machine te verplaatsen. Ieder van jullie is een van die tandwielen, een van die onderdelen die nodig zijn om de machine draaiende te houden.   

De machine is natuurlijk het universum. Het universum, de Melkweg, het Zonnestelsel, de Aarde en jullie allemaal op Aarde. Herinner je altijd, je bent in de Aarde of op de Aarde maar niet van de Aarde. Wees niet van de planeet. Wees in het nu zodat je in het proces kunt helpen terwijl Project Masterpiece verder gaat en alles wat er naar het publiek moet worden gebracht. De troepen bewegen naar voren, daar gaat het allemaal om.                         

En ja, het omvat ook het financiële systeem. Het omvat vele arrestaties die moeten worden uitgevoerd omdat ze moeten worden gedaan. De waarheid moet worden onthuld. De waarheid zal worden onthuld. Iedereen zal de waarheid leren kennen als deze naar buiten komt. En jullie, mijn vrienden, zijn de waarheid die naar buiten komt.                 

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu op dit moment om jullie verder voor te bereiden. Bereid jezelf voor op het Licht van de waarheid dat over de hele planeet bekend zal worden.   

Al mijn vrede en liefde zij met u allen.

Het vraag en antwoord gedeelte met OWS en Shoshanna wordt later toegevoegd.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen