“Kijk elke ochtend in de spiegel en zie de nieuwe Jij”

“Kijk elke ochtend in de spiegel en zie de nieuwe Jij”


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 27 oktober 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.SANANDA

Ik ben Sananda. Zoals altijd is het een plezier om bij jullie te zijn om op deze manier te kunnen delen.  

Ik wil dat je nu denkt, want jullie hebben een term, een manier van denken dat is, dit zijn de laatste loodjes.  Jullie komen aan de eindstreep.   

Of, zoals James ons heeft doorgegeven als een mogelijke analogie, het idee van een voetbalwedstrijd, je bent in het vierde gedeelte van het spel met nog maar enkele minuten te gaan. Je hebt zojuist een go-ahead touchdown bereikt. En de andere kant (dat is natuurlijk de duistere krachten, de kliek), de andere kant doet een laatste poging om te scoren, zo niet een gelijkspel proberen te maken. Ze hebben een zogenaamde ‘Wees gegroet Maria’ of een laatste spelmogelijkheid. Ze spelen de bal in de hoop die laatste touchdown te scoren om het spel te winnen.     

Maar zoals velen van jullie weten, Weesgegroetjes in deze zin, zijn zeer zelden succesvol. Deze Weesgegroet is volledig onschadelijk. Omdat ze het spel niet kunnen winnen. Ze hebben het spel al verloren. Het spel zoals je het kent is bijna voorbij.      

Het is al een tijdje voorbij in de hogere vibraties. De Event heeft al plaatsgevonden in de hogere vibratie. Het hoeft alleen nu te worden herkend. Niet in de derde dimensie, maar in de vierde dimensie, als degenen die ontwaken op de planeet en vele, vele doen dit. Veel meer zelfs buiten de Lichtgemeenschap, maar zeker de 144.000 Lichtwerkers en Lichtstrijders worden allemaal wakker of zijn ontwaakt. Dat is de sleutel, de sleutel om deze laatste verandering te bewerkstelligen of de omschakeling. Dat komt nu heel dichtbij.       

Er zijn andere bronnen geweest die een tijdschema hebben doorgegeven van de Zonneflits voor de Event. Hoewel we de neiging hebben om die termijnen niet te geven is er iemand naar buiten gekomen die hierover gesproken heeft. Een die in veel opzichten behoorlijk nauwkeurig is. Hij heeft het gedeeld. Hij heeft informatie gechanneld. Hij heeft over de zonneflits gesproken, de Event die plaatsvindt in het voorjaar van 2020. En ik als Sananda en al degenen van het Gezelschap van de Hemel die jullie zo noemen, zijn hier om je te vertellen dat dat een zeer grote kans is. Op dat moment wordt er een venster van kansen geopend. Zeker als de vibraties blijven toenemen kan die tijd zelfs naar voren worden geschoven of het kan terug worden geplaatst. De lente van volgend jaar kan een wonderbaarlijke verandering in je leven teweegbrengen. En zoals je vaak hebt gehoord, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.           

Ik spreek niet graag in termen van toekomst of verleden. We spreken het liefst altijd vanuit het NU moment. In het NU-moment, jullie zijn allemaal in de hogere vierde en vijfde dimensie als je je in dat NU-moment bevindt.   

Blijf in het nu, blijf je concentreren op het nu en je zult jezelf niet alleen steeds meer in de vijfde dimensie bevinden. Wanneer de zonneflits gebeurt, ben je er niet alleen klaar voor, je zult hem verwelkomen in een zalige staat boven wat je eerder hebt ervaren, duizend keer meer, je zult dit ervaren.  

Maar het is allemaal aan jou, ieder van jullie, om die momenten te vinden, of liever de vreugde op elk moment te vinden. Omdat wanneer je de vreugde op dat moment vind je op je bestemming bent aangekomen waar je voor bent gekomen en je vrijwillig voor hebt aangemeld.  

Het is waar, er is nooit een eindbestemming. De trein blijft altijd rijden. Je blijft altijd doorgaan en doorgaan, je blijft je ontwikkelen. Dat zal nooit eindigen, want JIJ zal nooit eindigen.    

Jullie spraken eerder in je discussie over leeftijd en “de achteruitgang van de leeftijd” of “de vernieuwing van de jeugd” is een veel betere manier om ernaar te kijken. Voortdurende jeugd. Jullie hebben allemaal die mogelijkheid om dat te doen. Het zit in je hoofd.     

Het is door de programma’s dat je hier kwam, niet de programmering die je nu hebt, maar de programmering waar jullie allemaal mee hier kwamen om door te gaan, om te weten dat jijde Bron bent, de Schepper Bron binnenin je. En als de Schepper Bron is er geen limiet wat je kunt doen, wie je bent. Wanneer je je realiseert dat er geen grenzen zijn aan het wezen dat je bent, dan is echt alles mogelijk.   

Dan begint het geloof naar voren te komen. En zelfs meer dan het geloof, het weten dat alles mogelijk is, inclusief het kijken in de spiegel elke dag wanneer je opstaat. En als je in de spiegel kijkt, zie je de weerspiegeling van jezelf. Zie je de weerspiegeling van wie je wilt zijn. Dat is het verschil, de verschilmaker, voor jullie allemaal. Zie de Godbron terwijl je in die spiegel kijkt. Zie het licht in jezelf. Zie de liefde in je hartruimte en de weerspiegeling die naar je terug komt zal die Godbron in je zijn en zal het gelaat hebben van alles wat je maar wilt.         

Ik ben Sananda, ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en harmonie en eenheid en vreugde, dat je die kwaliteiten op elk moment in jezelf blijft behouden terwijl je verder gaat in de realiteit van wie je bent. 

Het vraag en antwoord gedeelte met OWS en Shoshanna wordt later toegevoegd.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen