“De enige manier om het spel te winnen, is om het helemaal niet te spelen”, inclusief V@A gedeelte.

“De enige manier om het spel te winnen, is om het helemaal niet te spelen”, inclusief V@A gedeelte.

Aartsengel Michael, Aramda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 6 oktober 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michael. Het is alweer een poosje geleden dat ik door ben gekomen om met jullie te praten. Maar het is een kans waar ik altijd van geniet, dat ik onder mijn broeders en zusters kan zijn, om op deze manier bij jullie te zijn.     

Om berichten te kunnen delen, ja. Maar om de waarheid te delen. De waarheid die overal om jullie heen is. Maar toch, in veel verliezen, zinspelen velen van jullie.       

Jullie spraken eerder in je discussie over het spel en hoe je dit spel hebt gespeeld. Je hebt het spel vele duizenden jaren gespeeld. Vele incarnaties heb je dit spel gespeeld, het spel wat door jullie zelf is gecreëerd.         

Jullie als collectief, creëerde het spel. Omdat het nodig was om het verschil te ondervinden, om de scheiding van de God-Bron te ondervinden zodat je de verbinding met de God-Bron volledig kon begrijpen. Daar ging het spel allemaal over.     

Maar het spel mijn vrienden, zoals jullie dit spel hebben ontwikkeld, loopt ten einde. Je hebt het lang genoeg gespeeld. De vraag die je eerder stelde, “waarom blijf ik het spel spelen?” Je blijft het spelen omdat je niets anders weet dan het spel te spelen. Maar velen van jullie hebben zich nu gerealiseerd dat de enige manier om het spel te winnen is om het helemaal niet te spelen. Dat is wat jullie beginnen te begrijpen. Waarom zou je het spel blijven spelen als dat niet nodig is?         

Ja, er zijn programmeringen die nodig zijn om in te blijven werken, zoals je belastingen betalen, naar je werk gaan, geld verdienen, al deze dingen die deel uitmaken van de programmering binnen de regels van het spel.   

Maar in jullie denkprocessen, in jullie verbeelding, kun je beginnen om steeds meer jezelf terug te trekken van het spel. Je zou kunnen denken, ‘Ik hoef dit spel niet meer te spelen. Genoeg is genoeg! Ik ga dit spel niet meer spelen! ” En elke keer dat je dat in jezelf zeg, scheid je je steeds meer af van het spel en van de 3D-illusie. We weten dat sommigen van jullie niet van de term ‘illusie’ houden.             

Maar is het geen illusie op zichzelf? Verbindt jezelf niet in die illusie, in die schijnomgeving die je hebt gecreëerd. Het is alleen een illusie als je gelooft dat het een illusie is. Als je gelooft dat het een realiteit is, dan is het dat ook. Het is wat je gelooft dat het is.         

Als je gelooft dat het spel voorbij is en je kunt stoppen met spelen, dan zijn jullie als collectief, wat als jullie morgen allemaal stoppen met spelen? Wat als jullie allemaal zouden zeggen, “genoeg is genoeg, ik speel dit spel niet meer!” jullie allemaal, de hele Lichtwerker gemeenschap over de hele planeet, jullie zouden een revolutie en een evolutie creëren op dat moment die alles zou veranderen. Maar je bent niet in staat om dat collectief te doen omdat je niet als een collectief kunt samenkomen.     

Ja, jullie hebben het internet. Dit is geweldig om het collectief meer samen te brengen. Maar toch, je kunt niet al je broeders en zusters bereiken en zeggen, “Laten we stoppen met het spelen van dit spel.”     

Dus wat kun je doen? Je kunt elke ochtend als je wakker wordt in jezelf zeggen, “deze dag zal ik het spel niet spelen. Ik zal er alles aan doen om het spel te stoppen. Ik zal alles doen wat ik kan om de programmering te stoppen, het te beëindigen, om mijn vibratie naar de hogere vierde dimensie te verhogen en zelfs naar de vijfde dimensie. Ik zal vreugde vinden op elk moment waarin ik ben”.             

In dat opzicht, als je dat kunt doen, als je in het NU-moment kunt zijn en de vreugde in dat moment kunt vinden mijn vrienden, dan ben je gestopt met het spelen van het spel voor dat moment. En elk moment dat je dat blijft doen, speel je het spel niet meer. Je bent niet langer in de driedimensionale illusie. Je werkt nu in de hogere vibraties van de vierde en vijfde dimensie en blijft daar langer en langer.       

Dus je ziet, het zit allemaal in je eigen kracht om dit te doen. Ja, waarschijnlijk moet je de belastingen nog blijven betalen. Moet je wel binnen het financiële systeem blijven waarin je zich bevindt. Je moet het spel onderweg een beetje meespelen. Maar elke keer als je doet wat ik suggereer en je jezelf in het moment bevindt, op dat moment de vreugde vindt, help je niet alleen jezelf maar het hele collectief om de matrix voorgoed te verlaten.           

Velen van jullie verlaten de matrix een tijdje en dan komen jullie weer terug. Je verlaat het en je komt weer terug. Net als Neo en die anderen in de film ‘The Matrix’, ze verlieten de matrix en zijn er vervolgens weer in gegaan, ze verlieten de matrix en zijn er weer in gegaan. En uiteindelijk konden ze het voorgoed achter zich laten. Dat was de ascentie, toen hij in staat was zijn hand uit te steken en de kogel te stoppen, de weerstand te stoppen. Hij kon ermee instemmen. Hij was in het ascensieproces. Dat lijkt op je eigen ascensieproces.               

Alles wat je vanaf nu doet, doe het met liefde. Doe het met licht. Doe het met vreugde in het moment. En al snel zul je merken dat je het spel niet langer hoeft te blijven spelen, dat het spel inderdaad voorbij is. En dat je als collectief een nieuw spel begint te spelen. En raad eens wie de regels voor dit nieuwe spel maakt? Dat doe jij zelf.               

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allen. Blijf alle hulpmiddelen gebruiken die voor je beschikbaar zijn, of het nu Saint Germain’s Violette Vlam of mijn Blauwe Zwaard van Waarheid is, of kristallen, of wat het ook is, de Buis van Licht. Wat voor jou werkt, blijf die hulpmiddelen gebruiken om je vibratie op elk moment te verhogen.    

Vrede en liefde zij met u allen. 


Meester Aramda

Ik ben Aramda. Ik ben al een tijdje niet bij deze groep doorgekomen. Maar het moment doet zich weer voor dat alles wat er in jullie wereld gebeurt, met een reden gebeurt. En al onze schepen die hier zijn, alles wat we doen, doen we met een reden. We doen het om het proces te helpen, jullie ascensieproces. Alles draait om jullie vooruitgang. Jullie als collectief, zoals de Aarde, zoals Gaia, maar niet alleen de Aarde, maar jullie hele zonnestelsel en het hele melkwegstelsel beweegt vooruit. Net zoals het hele melkwegstelsel zich naar andere delen van het universum verplaatst, wat constant vooruit gaat.               

Net zoals dat gebeurt gaan jullie vooruit. Alles is een proces van een energie en een rust, een energie en een rust. Je hebt lang genoeg rust gehad. Het universum heeft lang genoeg rust gehad.       

Je komt nu in dat energiepunt, het energiepunt waarin de galactische centrale zon zijn energie opbouwt om die energie door jullie Zon te kunnen vrijgeven om naar de Aarde te komen, om het hele Zonnestelsel te omringen of te omhullen met deze nieuwe hogere energie, deze nieuwe hoger vibrerende energie. 

Jullie zijn nu allemaal in dit proces. Je hebt het van KaRa gehoord. Je hebt het van Ashtar en vele anderen gehoord dat wij op onze schepen doorgaan met de verschillende programma’s en projecten waar we doorheen hebben gewerkt.     

We naderen het einde van die programma’s en projecten. Het ene plan kwam na het andere, Plan A , Plan B, Plan C, D, en ga zo maar door. Maar we komen op het punt waar de programma’s en projecten zullen eindigen. Ze zullen eindigen met jullie ascensie, de ascensie van de Aarde, wat al gebeurt is met Gaia, maar ook de ascensie van alle mensen op de planeet. En met die ascensie ascendeert het zonnestelsel. En als het Zonnestelsel geascendeert is ascendeert de Melkweg en ga zo maar door.

Dit is hoe het allemaal samenwerkt. Dit is nu hoe jullie allemaal ÉÉN zijn, verbonden met alles en iedereen, met al het leven in de hele Melkweg. En ja, zelfs in het hele Universum is alles aan het ascenderen via dit proces.     

Het is dus veel verder dan in je wildste fantasie van hoeveel jullie betrekking hebben op dit hele proces, waar werkelijk alles Eén is, en het Eén is alles. 

Ik ben Aramda, ik verlaat jullie nu om aan jullie te blijven vragen om de intentie in jezelf vast te houden, de intentie dat we elkaar zeer binnenkort zullen ontmoeten. Eerst in je dromen natuurlijk, in je meditaties, wat al gebeurd is. Maar het zal niet zo lang meer duren voordat je in de lucht kijkt en steeds meer van onze schepen zal zien. Niet alleen jullie, de Lichtwerker gemeenschap, maar vele anderen zullen dit ook zien. Omdat disclosure op het hoogste niveau niet veel langer kan worden tegengehouden. Het maakt deel uit van de projecten en de programma’s waaraan wij hebben gewerkt om dit naar jullie toe te brengen.           

Vrede en liefde zij met u allen.

Ik ben Aramda . 


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie. One Who Serves is er weer en Shoshanna staat paraat.         

Voordat we verder gaan met de vragen willen we alleen nog iets toevoegen aan het bericht van Aartsengel Michael over het spel. Dit is een vraag voor jullie allemaal. Zijn jullie niet allemaal klaar om te stoppen met het spelen van dit spel? Zijn jullie niet klaar om los te laten en verder te gaan ? Zijn jullie dat? Dat was de vraag. Zijn jullie klaar? Hallo daar. Unmute nu jullie telefoons.                 

Gasten: Ja, ja! Oh ja, ja!     

OWS: De reden waarom we dat vragen is omdat als je er ‘ja’ op zegt, zelfs als je het  niet luidop bevestigend antwoordde, als je in jezelf antwoordde. En in dat antwoord van ‘ja’ creëerde je een intentie. Die intentie zal je nu verder bewegen naar precies dat, om steeds meer in staat te zijn om te stoppen met het spelen van het spel. Om in staat te zijn om de matrix steeds meer af te sluiten en steeds meer uit de matrix te blijven.            

En zoals Aartsengel Michael zei, ja, je moet het spel enigszins blijven spelen. Je moet je leven voortzetten, je leven met je families. Maar hoe meer dat je intentie creëert dat je het spel verlaat jij en het collectieve jij zullen steeds meer het spel verlaten. Dat is hoe het wordt gespeeld. Het wordt meestal gespeeld door het niet te spelen.           

Hebben jullie nu vragen voor One Who Serves en Shoshanna?

Vraag: Ja, One Wo Serves. Een deel van deze ervaring van het vrijgeven van deze driedimensionale realiteit en mijn ervaring daarmee voelt voor mij een beetje als dat de ego-geest van mijn 3D-aspect lijkt het voor mij dat als ik de 3D loslaat, Ik de ego-geest los laat die dit 3D-aspect van mij is. Het voelt alsof ik aan het oplossen ben ik mijn zielsessentie in het lichaam heb geïntegreerd en dat het steeds meer wordt wat controleert of wat me door deze ervaring op het fysieke vlak beweegt. Mijn vraag is, gaat dit 3D-aspect van mij volledig verdwijnen?          

Ik heb het misschien van jou of andere geascendeerde meesters gehoord dat in de vijfde dimensie de egogeest niet langer kan bestaan, is het gewoon dat het naar achteren wordt geplaatst? Zal mijn 3-D zelf nog steeds bestaan ​​als een aspect van het uitgebreide zelf, van de eenheid zelf.   

OWS: Je  hebt zojuist je vraag beantwoord. Ja, je 3D-aspect of de lagere jij zoals je het zegt, zal blijven bestaan ​​in de hogere jij. Je kunt het zien als het lagere ego en het hogere ego als je wilt. Het ego verdwijnt niet. Het gaat door met jou. Maar het lagere ego wordt overwonnen zo je wilt door het hogere ego in termen van het hoger zelf in jou. Je 3D-aspect zal voor altijd doorgaan. Je 3D-aspect gaat nooit verloren. Je 3D-aspect wordt deel van het geheel in het geheel, zie je? Maak je dus geen zorgen dat je jezelf verliest.                      

Veel mensen op de planeet voelen dat wanneer ze door het doodsproces gaan ze zullen ophouden te bestaan en er is niets verder van de waarheid dan dat. Want in werkelijkheid bevind je je ​​nog meer in je bestaan dan wat het daarvoor was, omdat je onderdeel wordt van de hele uitdrukking die je bent. Dus je 3D-aspect zal doorgaan. Elk en ieder deel van je zal doorgaan.       

Wanneer je door het ascensieproces gaat en je volledig ascendeert, ascendeer je naar je Hoger Zelf. En je wordt de volheid van je Hoger Zelf. Niet dat je dat nooit was, maar in je geest, in het lagere ego zelf, was je geen deel van het Hoger Zelf, je was er gescheiden van. Dat is echter nooit het geval geweest. Je merkt alleen dat terwijl je door de ascensie beweegt, je opnieuw de verbinding weer terugvindt van je Hoger Zelf en het Hoger Zelf en dat je één bent. Je lagere 3D-persoon en je  Hoger Zelf zijn één. Oke? Shoshanna?               

Shoshanna: (gechanneld door JoAnna McConnell)    
Dit is een moeilijke en complexe vraag. Kunnen wij ons perspectief hierop met je delen lieve zuster?  

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: Wat we kunnen bieden is misschien moeilijk te begrijpen met de bewuste geest die we op dit moment hebben. Wat we je willen vertellen is dat alle dimensies samenvloeien in het nu-moment. Er is geen onderscheid in het nu moment van derde, vierde, vijfde, eerste, tweede, twaalfde, negentigste, wat je ook als dimensies waarneemt. In het nu moment is er volledige overgave en volledige neutraliteit tot wie we zijn. Er is geen vraag of chaos of misverstand over wie we zijn wanneer we in het nu zijn. Het is gewoon het wezen dat we zijn.              

Ik begrijp dat dit een complexe gedachte is voor alle mensen. Als we echter kunnen begrijpen dat dit simpelweg bestaat in het moment, het is het meest bevrijdende idee voor alle wezens. We hopen dat dat logisch voor je is. Namaste.       

Vraag: Ja, bedankt. Bedankt One Who Serves en bedankt Shoshanna. Dat helpt me echt enorm.        

OWS: Zeer goed. Dan denken we dat die vraag ook vele anderen heeft geholpen. Niet alleen degenen die aan deze oproep deelnemen, maar velen die dit in de komende tijd zullen lezen in termen van de duizenden, of zelfs miljoenen die deze uitspraken, deze berichten zullen tegenkomen.         

Hebben we nog andere vragen?

Vraag: Ja, One Who Serves.    

OWS: Ja.   

Vraag: Het lijkt erop dat er nauwelijks een week voorbijgaat dat we het niet over de film ‘The Matrix’ hebben. Een paar dagen geleden zag ik een artikel met enkele citaten van de acteur Keanu Reeves die de hoofdpersoon in die film is. Ik denk dat ik niet echt veel over hem wist. Maar ik was echt onder de indruk nadat ik de citaten had gelezen en zei tegen mezelf, “Die kerel heeft het echt voor elkaar. Hij heeft zijn hoofd rechtop. ‘            

En de volgende gedachte was zijn naam. In de Anunnaki taal (corrigeer me alsjeblieft als ik het mis heb), maar “Ke” (hoewel “Ke” wordt gespeld als “Ki”) betekent “Aarde”. Hij heeft de naam ‘Anu’ wat voor degenen die het niet weten, Anu is de leider van de Anunnaki . Ik keek naar zijn naam en dacht, ‘Aarde Anu.’ Mijn vraag is, is de acteur Keanu Reeves een soort aardse belichaming van Anu?         

OWS: Niet helemaal zoals je het zegt, maar hij is zeker een Lichtstrijder die in veel opzichten vooroploopt om de veranderingen te bewerkstelligen die nodig zijn om steeds meer mensen te helpen om precies dat te doen met de film, dat wil zeggen de matrix te verlaten, de driedimensionale illusie te verlaten, op te stijgen in vibratie.    

En ja, het is waar dat deze film vaak wordt aanbevolen of dat er iets over de film wordt gezegd. Grotendeels is het omdat we door James heen komen en hij heeft affiniteit met deze film. Maar het is veel meer dan dat door wat deze film voorstelt en hoe wij, als de Grote Witte Broederschap, deze film hebben laten ontstaan. Met andere woorden, het brengen van de ideeën naar degenen die het script voor deze film hebben geschreven. Het is erg belangrijk.         

Wat betreft je vraag over Keanu. Er is een verband, maar niet helemaal zoals je zegt. Hij is niet de belichaming van Anu, zoals je je afvraagt. Maar er is een langdurige verbinding zullen we zeggen, een energetische verbinding met deze invloed die van dat niveau komt. Maar we kunnen hier niet verder op ingaan omdat hij hier niet is om dit met jou te ervaren. Oke? We kunnen niet over een ander spreken als die er niet is.            

Vraag: Ik snap het. Oké, ik begrijp wat je zegt. Ik begrijp het zo ook. Ik begrijp wat je niet zegt. Dus ik laat het gewoon tussen jou en mij. Maar heb ik gelijk dat ‘Ki’  ‘Aarde’ betekent?              

OWS: Er is een verband, ja. Shoshanna heb je iets dat je wilt delen?       

Shoshanna: We kunnen hierover iets delen als je wilt, beste zuster. Mogen we delen?     

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: Degene waarover je spreekt koos die naam vanwege de vibratie die het heeft.    

OWS: Ja.   

Shoshanna: Vanwege de afkomst die het heeft. Degene waarover je spreekt, zoals One Who Serves heeft aangegeven is een Lichtsoldaat, een Lichtstrijder. Hij zou onmogelijk degene kunnen portretteren in de entertainmentsector die dit idee aan de hele mensheid aanbood als hij geen deel uitmaakte van een afkomst.        

We moeten hier ook commentaar op geven, dat die goden en godinnen die bij jou en anderen bekend staan ​​als de Anunnaki hun DNA met mensen hebben verweven. En er zijn er velen die vandaag de aarde bewandelen met dit DNA in hun afkomst dat ze zich kunnen herinneren of ervaringen herinneren die ze op deze planeet hadden die deel uitmaakt van de ervaring van degenen die jullie de Anunnaki noemen. 
Degene die je ‘Keanu’ noemt maakt deel uit van die afkomst. Namaste.   

Vraag: Oke. Veel dank. Dat was goede informatie.       

OWS: Hebben we verder nog vragen?   

Vraag: Ja, One Who Serves. Ik heb een vraag over een droom, omdat jullie me de vorige keer hadden verteld dat ik de betekenis moest uit proberen te zoeken van sommige van deze ervaringen die ik heb en soms ben ik er een beetje verward over wat de betekenis zou kunnen zijn. Dus om het kort te houden, mijn dochter kwam ook in mijn droom voor. Ze was vrij jong en ik maakte me een beetje zorgen of ze zichzelf veilig kon houden. Ik vertelde haar dat ze voorzichtig moest zijn met het vertrouwen van vreemden. Ik denk dat een deel van de droom gewoon mijn realistische zorg is dat mijn dochter een onschuldige ziel is, zo je wilt.               

Toen ging de droom verder over mijn vader, die overleden is, hij kwam om te helpen met de problemen die hier zijn. Hij stuurde een stel slangen om alles wat een probleem was op te slokken. Deze slangen hadden een dikke buik. Maar ik was bezorgd omdat ik nu al die slangen overal zag. Mijn vader was nogal een beetje een gemakkelijke kerel en maakte zich helemaal geen zorgen over al die slangen.         

Ik probeer het te onderscheiden, want als slangen deel uitmaken van de Ascentie, dan zou ik gelukkig moeten zijn met de slangen. Ik begrijp niet helemaal wat dit is. Omdat ik weet dat slangen de ascensie kunnen betekenen, maar ik was niet echt blij met alle slangen in de buurt. Kun je me er iets over doorgeven?      

OWS: Ja, we kunnen je hierbij helpen. Maar we zullen je een ander perspectief geven dan je misschien al had.      

Je dochter was niet je dochter. Het was een deel van jou. We zouden kunnen zeggen dat het het kind in jou was, een ander deel van jezelf, het onschuldige deel van jezelf.     

De vader was niet je vader zoals je het weet, maar je Hoger Zelf, de vader in jezelf zie je? 

En de slangen vertegenwoordigden wijsheid. De wijsheid om verder te gaan. De wijsheid om door te gaan, zie je? Het kan ook verwant zijn aan de Kundalini energie, een bron die aan het stijgen is tijdens je ascensie.       

Oke? Shoshanna, heb je iets aan hier aan toe te voegen?   

Shoshanna: Nou, ja, we kunnen iets delen als je wilt dat we het delen. Wil je dat wij het delen?     

Vraag: Ja, natuurlijk, ja.   

Shoshanna: We nemen een pauze om dit op een zinvolle manier proberen toe te voegen. Alles wat is doorgegeven door One Who Serves is volledig nauwkeurig.      

Terwijl we naar je verhaal van je droom luisterden konden we begrijpen en volledig voelen dat de delen van de droom delen van jou waren. En toen je je dochter aanspoorde om voorzichtig te zijn, om veilig te zijn, of dat je het gevoel hebt dat je haar moet beschermen, is dit een boodschap aan jezelf dat je nog steeds het programma afspeelt om de mensen om je heen niet helemaal te vertrouwen. Je bevindt je nog steeds in die positie, we beoordelen je niet en geven je er op geen enkele manier de schuld van, maar dat is je situatie nog steeds op deze planeet, om één oog open te houden terwijl je droomt. (Gelach) Dat is hoe we jou zien. En we weten dat je dit weet.            

Het tweede is, zoals One Who Serves heeft aangegeven, dat de vader van binnen die deze slangen heeft gestuurd om degenen te beschermen die moeten worden beschermd nog steeds deel uitmaakt van het programma van vertrouwen, zie je. Toen deze slangen eenmaal waren vrijgegeven om degenen die onschuldig zijn te beschermen bleven ze er omdat er nog steeds een deel van het programma is dat angstig en wantrouwend is en niet zeker is dat alles goed is, zie je. Dus bleven ze rondhangen.     

Dus we willen zeggen dat dit een heel belangrijke droom is om je ideeën te onderzoeken over wat je kunt vertrouwen en wat je niet kunt vertrouwen, het gaat erom dat alles goed is en alles verloopt zoals het hoort. Het maakt niet uit wie het wezen is waar je je zorgen over maakt. Alles vordert. Alles is goed, alles is doelgericht. Namaste.         

Vraag: Wow. Dank je. Dank je. Mag ik dan nog een snelle vraag stellen? Omdat dit een vraag opriep. Is dat goed?             

Shoshanna: Ja.   

OWS: Ja.   

Vraag: Ja. Omdat ik, voordat ik naar bed ga (over bescherming sprak), heb gezegd dat ik echt geen bezoek wil van een bepaald soort energie of een bepaalde persoon in mijn droom. Ik neem aan dat ze er niet altijd zijn, maar ik heb altijd het gevoel dat dit mensen zijn die me bezoeken in mijn dromen, of in elk geval soms. Ik wil die energieën niet in mijn dromen. Is dat geen goede oefening om te dicteren om die energieën nu niet in mijn dromen te hebben?            

Shoshanna: Ja. Mogen wij eerst delen?      

OWS: Ja.   

Shoshanna: Beste zuster, dit is een lastig universum.    

OWS: (Bevestigend)   

Shoshanna: Als we zeggen, “We willen niet”, is het precies wat we krijgen. We moeten dus niet zeggen dat we iets niet willen omdat we krijgen wat we niet willen. Het is lastig. Dus we moeten je vertellen om tegen jezelf te zeggen dat,       

(1) als je iets niet wilt creëer je precies datgene wat je niet wilt.   

(2) je kunt suggereren dat je iets bevestigend hebt. Zie je, dus de energieën die je in je dromen wilt hebben zijn hoge vibraties, hogere energieën, perfectie, vijfdimensionale dromen, wat je ook aan je onbewuste geest zou willen voorstellen voordat je rust neemt, voordat je gaat slapen moet bevestigend zijn. Het kan niet negatief zijn, Is dit logisch voor je?

Vraag: Ja, dat is het. Ik deed het meer als een bescherming. Ik heb het waarschijnlijk niet goed verwoord. Maar zelfs toen was het zeker niet bevestigend, dus dat snapte ik zeker.          

Shoshanna: Ja, dat is belangrijk. Het is belangrijk om jezelf te beschermen. Echter, het gaat niet om een oproepende bescherming, maar is een wetende bescherming. Namaste.              

Vraag: Ahh. Oke. Bedankt, dat waardeer ik!       

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen? Nog Iets? Als er verder niets is, zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.         

Heb je nog iets dat je wilt delen, Shoshanna?

Shoshanna: We willen iets heel belangrijks delen. Degenen die niet willen delen, dat is oké, maar er zijn zoveel dingen die anderen verlichten, die anderen helpen hun eigen leven te begrijpen wanneer we delen. Als we moedig en dapper zijn en onszelf in de openheid zetten en onze ervaringen of onze inzichten delen is er een verspreiding van licht in dat proces. Het licht verspreidt zich en degenen waarmee je verbonden bent, die verbinding wordt versterkt. Dus je ziet, het is zo belangrijk om je hart en gedachten te delen in dit proces zodat anderen hierdoor kunnen worden versterkt. Namaste.              

OWS: Ja, en wij voegen daar nog aan toe dat wanneer je een vraag hebt en deze niet beantwoordt wordt, iemand anders mogelijk exact dezelfde vraag heeft en ook geen antwoord krijgt. Je krijgt alleen een antwoord als je een vraag stelt.      

Het hoeft niet alleen in deze omgeving te zijn, maar als je een vraag hebt, als je het niet aan je Hoger Zelf vraagt dan ontvang je geen antwoord. 

Dus “vraag en je zult ontvangen.” Dat is hoe het werkt.     

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen