“Vergeef, Vergeet en ga Verder. HET IS TIJD”.

“Vergeef, Vergeet en ga Verder. HET IS TIJD”.  


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell   

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 24 november 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aanSananda

Ik ben Sananda. Zoals altijd waardeer ik deze tijden dat ik bij jullie kan zijn en met jullie kan delen en je meer inzicht kan geven, niet alleen wie je bent maar in alles wat er op dit moment in en om je heen gebeurt.   

De energieën die binnengekomen zijn, deze energiegolven, bombarderen de planeet nu al een tijdje en worden sterker en sterker zoals aangetoond door wetenschappelijke bewijs dat bekend staat als de Schumann-resonantie, deze energieën meten is ook op andere manieren bekent. 

Maar de manier om de energieën te meten voor ieder van jullie is om eenvoudig te weten dat deze energieën er zijn en dat ze de moleculaire structuur in je lichaam veranderen, het DNA in je lichaam veranderen.     

En vanwege de verandering die plaatsvindt, vrij snel kan ik zeggen, vanwege de verandering die plaatsvindt beïnvloedt het de energielichamen in je die niet helemaal gewend zijn aan deze uiterlijke energieën die binnenkomen. En je zou kunnen zeggen, ‘het tegen je kont schopt’. Dat is een spreektaal die jullie hebben, een gezegde dat jullie hebben, maar het is in dit opzicht passend.     

Omdat sommigen deze energieën voelen en ze deze op een hoger bewustzijn voelen dat ze er zijn op dat moment, daarom voelen ze een gevoel van gelukzaligheid, een gevoel van welzijn dat over hen heen komt. Maar anderen, gebaseerd op hun bewustzijn op de momenten dat deze energieën binnenkomen voelen een onenigheid met die energie wat een negatieve connotatie met de energie geeft als deze binnenkomt, ze voelen mogelijk een gevoel van depressie of een slecht gevoel in hun lichaam wat symptomen van verandering met zich mee brengt, hun centrale zenuwstelsel is niet in staat om deze energieën aan te kunnen op deze momenten.  

Ik spreek nu tot jullie, de Lichtwerkers, de Lichtstrijders die blijven werken, ‘in de strijd’ blijven zullen we zeggen, in de strijd, niet met diegenen buiten jullie maar de strijd die zich in jezelf afspeelt. En als je die oorlog blijft voeren, die strijd in jezelf, ondervinden velen van jullie moeite om met deze energieën om te gaan omdat ze je in een lagere vibratie brengen, of liever gezegd, ze dragen bij aan die vibratie of die nu hoger of lager is, met de nadruk op de vibratie. Het wordt voor sommigen van jullie steeds moeilijker om in het moment te zijn, in het NU te zijn en de vreugde in het moment te vinden.     

Omdat het op die momenten moeilijk is om de hogere vibraties in jezelf vast te kunnen houden, om jezelf in die hogere vibraties te bevinden omdat de energieën zo sterk zijn en deze je op bepaalde manieren schijnbaar naar beneden lijken te halen. Maar ik zeg ‘schijnbaar’ naar beneden halen omdat dat niet juist is. Ze halen je niet naar beneden, je laat simpelweg de programmering in jezelf toe om je vast te houden in die lagere vibraties.     

Maar ik zeg je nu als Sananda, ik vraag je, ieder van jullie, om uit die lagere energieën te breken, om het Vlammende Blauwe Zwaard van Waarheid van Aartsengel Michael te gebruiken om alle banden te verbreken die je nog tegenhouden, de banden die de programmeringen zijn, de banden die de programmeringen zijn die je nog steeds in de sluier van de illusie houden. Want in werkelijkheid is er geen sluier. Die is er eigenlijk niet meer. Het is alleen de programmering die je nog steeds vasthoudt aan deze illusie.         

Maar breek nu door. Het is tijd om door te breken en omhoog te gaan in vibratie. Omdat er in werkelijkheid niets is dat je tegenhoudt behalve dat je gelooft dat je wordt tegengehouden. Deze programma’s die je nog steeds vasthouden aan het verleden, je vasthouden aan de herinneringen uit het verleden aan wie je eerder was in dit leven. Maar je bent niet langer wie je eerder was.         

Je bent wie je nu bent op dit moment. En als je blijft vasthouden aan die herinneringen wie je was dan zul je niet in staat zijn om te zijn wie je nu bent op dit moment. Het is nu tijd voor jullie allemaal om steeds meer en meer in het moment te zijn.          

Bevind jezelf zoveel mogelijk in die hogere vibraties. Doe wat nodig is, of je nu werkt met kristallen of naar je dieet kijkt of de energieën uitademt in de natuur, wat het ook is dat je in die hogere vibraties zal brengen en je daar houdt, in plaats van je steeds weer te laten terugglijden in de oude programmering.   

Laat de oude programmering los. Je kunt het! Het zit in je om dat te kunnen. Vraag om hulp. Vraag je Hoger Zelf om je hoger en hoger naar die hogere vibraties te brengen, naar de hemel in je wezen.        

De hemel is binnen handbereik. Het is niet buiten je bereik. Het is er. Reik gewoon uit en hij zal er voor je zijn. De hemel, dat zijn de hogere vibraties van het hoger dimensionale bewustzijn van de vijfde dimensie en verder. Dat is de hemel.            

Het is aan jou om die hemel naar beneden te halen naar jullie aarde en in je wezen en om jullie aarde naar de hemel te brengen. Verhoog je bewustzijn. Verhoog je vibraties naar die hogere vibraties van de hemel, het bewustzijn, de vijfde dimensie. Jullie hebben allemaal de macht om dit op elk willekeurig moment te doen. Er is niets dat je kan tegenhouden behalve jezelf.           

Laat nu los, laat los. Laat de herinneringen uit het verleden los. Vergeef al diegenen die je in het verleden schade hebben berokkend, of het nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Vergeef. En vergeet de herinneringen uit het verleden. En nu, ga verder . Ga verder naar de hogere vibraties.              

Vergeef, vergeet en ga verder. Het is tijd.   

Ik ben Sananda en ik geef dit kanaal nu vrij en stuur jullie al mijn liefde en vrede en eenheid om in elk van jullie te zijn op elk moment. Alles is in vrede. Alles is in liefde. Alles is in het licht.       

Het vraag en antwoord gedeelte met OWS en Shoshanna wordt later toegevoegd.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen