“De geboorte van het Christusbewustzijn vieren”

“De geboorte van het Christusbewustzijn vieren


Yeshua en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 22 december 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Yeshua

Ik ben Yeshua. Ik kom nu op dit moment, in dit moment van vrede van eenheid, jullie kerstseizoen, jullie vakantieseizoen.   

IK kom niet omdat dit mijn geboortetijd was. Je viert niet mijn geboorte van tweeduizend jaar geleden. Je viert de geboorte van het Christusbewustzijn in alles. Of het nu deze tijd van het jaar is of een andere tijd van het jaar, wanneer het ook is het draait allemaal om een ​​viering van het Licht, een viering van liefde, van hoger bewustzijn op de planeet. Van het brengen van het Christusbewustzijn naar deze planeet, het hier te verankeren het hier vast te houden en het dan met goede moed onder al je broeders en zusters te verspreiden. Zodat al je broeders en zusters op de planeet, of het nu op deze dag of op de 25 ste december is of in het voorjaar van elk jaar, wanneer het ook is dat je de opkomst kan vieren van de Christus Energie onder jullie allen en in jullie allen.            

De geboorte van Christus, niet mijn geboorte. Ik ben niet eens in deze tijd van het jaar geboren zoals velen van jullie zich nu bewust zijn geworden. Ik ben geboren in de lente, in de tijd waarin nieuwe energieën naar buiten komen. De perfecte tijd voor de Christus om in de lente geboren te worden tussen de nieuwe groei overal.         

Velen van jullie zijn zich bewust van de reden waarom 25december werd gekozen als de geboortedag van mezelf, ik ga daar niet op in, maar alleen de Christus Energie, dat is wat het is, het is een energie het is geen wezen, het is een titel, ja, die kan worden aangenomen, maar het is de energie, de Bron-energie die in iedereen komt die er klaar voor is, iedereen die er naar roept.  

 En jullie allemaal vragen om deze energie, vooral in deze tijd van het jaar. Want in deze tijd van het jaar, waar gaat dit onder velen van jullie over? Het gaat om geven. Het gaat over het doorgeven van je Licht, je energie, je liefde, of het nu in geschenken is of dat je simpelweg de energie deelt zoals je het doet, het licht delen, vrede brengen op de planeet en goede wil voor alle mannen en vrouwen op de planeet, overal het bewustzijn verhogen.          

En bewustzijn verhoogd zich mijn vrienden, overal. Overal worden mensen wakker. Ja, er zijn velen die zich nog steeds in een diepe slaap bevinden. Maar ze weten niet eens dat ze nog slapen. Ze denken dat dit de enige realiteit is, een realiteit waarin ze zijn geprogrammeerd om te geloven.           

Maar jullie die ontwaakt zijn, jullie zijn degenen die uitreiken en delen met je broeders en zusters als je de gelegenheid hebt. Die kansen doen zich voor. Er zijn van die tijden waar jullie eerder in je discussie over spraken, waar de energieën zullen verergeren tot hogere vibraties of lagere vibraties. Maar de energieën brengen alles naar buiten wat er ook in je zit op het moment waar naar gekeken en waaraan gewerkt moet worden.       

Je noemt het tests, je wordt getest. Je wordt niet getest. Niet door ons. Niet door de Schepper. Je wordt alleen getest.door jezelf in jezelf. Het is in jouw perceptie dat er een test is en of je slaagt of faalt. Er is geen sprake van slagen of falen.               

Er is alleen maar, in het moment, werk met de energieën en sta ze toe jou omhoog te brengen wanneer je kunt, zoek naar die neutrale staat in jezelf. En als je die neutrale staat vindt doet het er niet toe hoe sterk de energieën zijn, blijf neutraal. Je zult in het moment blijven en de Bron-energie in je zal naar buiten komen en luid spreken. Je zult jezelf dan in je kracht bevinden, in een kracht van liefde in je. Dat is wat zal spreken.             

Net zoals ik sprak met de kracht van liefde die door me heen kwam toen ik die tafels omver wierp. Maar het was in gerechtigheid, het was in liefde, niet uit woede. Het leek misschien op boos zijn voor de mensen om me heen, velen hebben het zo opgenomen wat er op die momenten gebeurde en hebben het veranderd in alles wat voor hen zou werken om controle in de situatie te brengen. Het was niet uit  boosheid. Het was altijd uit liefde. Altijd in eenheid.             

Dat is wat jullie allemaal kunnen doen in deze tijd van het jaar, in dit seizoen. Om het Licht te blijven vasthouden, die liefde in je vasthouden, dat Christusbewustzijn in je op te heffen en het naar buiten te laten komen en over laten springen in meer Licht om met iedereen om je heen te delen. Zie jezelf letterlijk als het Licht. Zie het licht van je wegstromen, uit je wegschieten en je broeders en zusters om je heen aanraken. En zie ze dan dat licht opnemen en het zich eigen maken.         

En als er iemand is die wat genezend voedsel nodig heeft, wees dat Licht dat die genezing voor hen brengt. Maar je moet de gezondheid in die persoon zien, niet de ziekte. Niet de ziekte. Niet de kreupelheid. Niet de blindheid. Zie ze in perfecte gezondheid. Dan zullen ze die perfecte gezondheid beginnen te manifesteren. 

Zie jezelf nu in deze tijd van het seizoen en in het komende nieuwe jaar zoveel als je kunt de drager van het Licht zijn. Degenen die voorop gaan, de wegwijzers, de voorlopers, het Licht brengend naar iedereen die er klaar voor is, steeds meer helpen ontwaken uit die slaap. Je kunt het. Alleen jij kunt het.       

Ik ben Yeshua en ik verlaat jullie op dit moment in vrede en liefde en eenheid om je door de rest van dit jaar te leiden tot het einde van dit jaar en in het glorieuze volgend jaar dat nu snel nadert, als de Nieuwe Dageraad nadert.   


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Shoshanna staat klaar.           

We zijn klaar om te rocken en rollen en we maken ons op voor het oudejaarsfeest. En over rocken en rollen gesproken, maak je er klaar voor want jullie geliefde One Who Serves komt, die jullie ‘De Grappige’ noemen, wij noemen hem ‘De Conferencier’, hij gaat met jullie het nieuwe jaar binnen brengen. Het kan dat hij zelfs een paar drankjes neemt via James, zoiets al drank innemen via een ander, als je begrijpt wat we bedoelen.     

We staan ​​klaar voor al jullie vragen als er vragen zijn. Hebben jullie vragen? Je kunt nu jullie telefoons weer unmuten.     

Vraag: Ja. Mag ik spreken?       

OWS: Ja. Je doet het al.     

Vraag: Oké. Woef woef! (Gelach) Er lijkt een geest door de omgeving te lopen waar ik woon hier in New Mexico. Ze verschijnt als een inheemse vrouw. Ze heeft zich een aantal jaren geleden aan mij getoond.               

Een buurman die het Lichtpad beloopt en spreekt heeft haar als mij gezien of een versie van mij. Ik was deze zomer op het erf wat gras aan het maaien op de oprit met een heggenschaar en  hij reed weg. Hij woont hier achter in een kleine optrek op dit terrein. Toen hij naar me keek merkte hij dat ik het niet was, maar een vrouw met een lange zwarte vlecht, dat is een van de kenmerken van deze vrouwelijke geest die hier lijkt te zijn.       

Ik heb me vaak afgevraagd of ik misschien een relatie met haar gehad heb en dat mijn vriend ook een relatie met haar gehad zou kunnen hebben. Maar ze verscheen eerst aan mij. Als er iets is dat ik kan doen om haar reis te ondersteunen als ze toevallig aardgebonden is en dat ze verder moet gaan, of dat ze ervoor heeft gekozen om hier met een doel te zijn. Als ik haar kan helpen door de reden te kennen of een hint van die reden of het doel dan zou ik haar op een of andere manier tijdens haar reis kunnen helpen. Kun je me alsjeblieft informatie en ondersteuning geven?         

OWS: Ja, dat kunnen we. Dit is een voorbeeld van wat er al geruime tijd meer en meer voor komt en bij steeds meer van jullie voor zal komen, waar dit overvloeiende effect tussen de dimensies steeds meer zal voorkomen en de verbindingen met de multidimensionale delen van je zelf zal ook vaker en prominenter voor je worden, dit is wat er gebeurt.      

Je hebt zeker een verbinding met degene die nu in je ervaring opduikt. Ze is er om je te helpen met wat je de komende tijd te wachten staat. En er is ook een connectie in dat specifieke gebied waar je woont en waar diegene ook een connectie mee heeft, net als jij.     

Nogmaals, we zeggen dit nogmaals, het is niet alleen voor jou die deze vraag stelt maar ook voor velen die dit beginnen te ervaren en dit steeds meer gaan ervaren naarmate deze energieën blijven stijgen en de sluier, de illusionaire sluier zullen we zeggen, omdat die er echt niet is, maar het is er nog steeds volgens jullie driedimensionale perceptie. Maar die specifieke sluier blijft steeds meer vervagen omdat jullie programmering steeds meer vervaagt naarmate deze energieën verder stijgen. Dat is wat er blijft gebeuren.     

Shoshanna, heb je iets toe te voegen? 

Shoshanna (gechanneld door JoAnna McConnell)  
Ja, we kunnen iets delen. Mogen wij jou ons perspectief bieden, beste zuster?  

Vraag: Ja natuurlijk, mijn beste.

Shoshanna: Terwijl we ons afstemmen op diegene die je ervaart zien we een diepe verbinding. En we zien dat deze plechtig is. Ze wil niet dat je haar helpt, dat heeft ze niet nodig. Ze is hier om jou en anderen die haar zien te helpen. Ze heeft zichzelf laten zien in de hoop dat je op een verenigbare manier contact met haar zult maken. Ze heeft je veel te laten zien. Ze heeft je veel te vertellen als je je hierop kunt afstemmen. Zij, als een Indiaanse, als een Indiaanse vrouw, heeft veel gemeen met jou omdat ze de wereld ziet zoals jij, (lacht), als je begrijpt wat we zeggen. Dus bied alsjeblieft je verbinding met haar aan want ze zal je veel dingen laten zien. Namaste.                     

Vraag: Bedankt.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen?  Geen andere vragen? Nee? Als er geen andere vragen zijn dan zijn we voorlopig klaar.            

Shoshanna, heb je iets dat je als eindigende wijsheid wilt overbrengen voor deze tijd?

Shoshanna: We gaan onze boodschap bewaren voor de nieuwjaars bijeenkomst.    

OWS: Ja. Geweldig. We gaan ons goed vermaken, oudejaarsavond, nietwaar?        

Shoshanna: Ja.   

OWS: We zijn ons er op aan het voorbereiden. Ik hoop dat jullie je allemaal voorbereiden, niet alleen voor deze specifieke bijeenkomst, maar voor het volgende jaar, jullie allemaal. Het gaat een hele rit worden, vooral voor degenen die al in die ontwaakte staat zijn. Niet zozeer voor degenen die nog slapen, want het zal voor velen van hen een ontwaking worden het komende jaar. Maar meer hierover tijdens de oudejaarsavond viering.           

Daarmee zullen we, wat jullie noemen, ‘uitloggen’. 

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen