“Zeer dramatische waarheden komen in verschillen opzichten naar buiten” , inclusief V@A gedeelte.

“Zeer dramatische waarheden komen in verschillen opzichten naar buiten”, inclusief V@A gedeelte.


Saint Germain, KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 20 oktober 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom in deze tijd met wat wij als zeer opwindend nieuws beschouwen. 
Nieuws dat zich al geruime tijd aan het opbouwen is. Jullie hebben de afgelopen jaren, maanden, weken en dagen veel dingen gehoord. Veel dingen laten je geloven dat jullie levens veranderen en op een dramatische manier zullen veranderen. Dat is waar. Ze gaan op een dramatische manier veranderen.         

Maar onthoud dat als deze veranderingen komen, ze eerst in het NU moeten komen. Het moet altijd in het NU moment zijn. Omdat het NU-moment de vijfde dimensie is. En hoe meer je jezelf in dat NU moment bevind zul je in de hogere vibraties zijn, in de hogere vierde en vijfde dimensie.          

Jullie hebben veel dingen gehoord. Veel nieuws dat de afgelopen tijd naar buiten is gekomen. Vele voorspellingen. Meerdere mensen hebben dit gezegd. Meerdere informatiebronnen zijn naar buiten gekomen en zeiden dat dit zal gebeuren, of dat dit er aankomt. Wijzelf, broeders van de Grote Witte Broederschap, jullie galactische vrienden, broeders en zusters, de Agarthanen, ze  hebben allemaal gezegd dat dramatische veranderingen op het punt staan ​​te gebeuren, dat het jullie hier op Aarde zal overkomen.           

Tot nu toe zie je de dramatische veranderingen nog niet. Het opwindende nieuws dat ik jullie breng, wat mij gevraagd is om mede te delen, is het nieuws dat zeer dramatische waarheden ​​in verschillende opzichten op het punt staan naar buiten te komen. De dominostenen waar over gesproken is, die zouden beginnen te vallen, een vrij grote domino staat op het punt om te vallen. Het kan in de vorm van een aankondiging komen. Het kan in de vorm van een gebeurtenis zijn die plaatsvindt.

Nee, het zal geen grote openbaring zijn, nog niet. Maar het komt als een belangrijke openbaring in termen van naar buiten komende waarheid, in termen van de duisternis die door het licht wordt verlicht. Degenen die nog steeds in de duisternis verblijven, in de schaduwen, moeten nu naar buiten komen en de waarheden naar het grotere publiek als geheel brengen, niet alleen naar de Lichtwerkers en Lichtstrijders die jullie allemaal zijn, maar ook naar diegene buiten jezelf.               

Degenen die nog steeds niet wakker zijn maar op het punt staan ​​wakker te worden door nogal iets dramatisch. We kunnen je natuurlijk niet doorgeven wat dat zal zijn, maar het zal voor velen heel verbazingwekkend zijn, zelfs voor degenen die vol verwachting hebben gewacht op deze verschillende dingen. Jullie, de Lichtwerkers, zullen niet zo verbaasd zijn maar zullen diep in je hart vreugde vinden die naar buiten komt.     

Omdat het moment van ontwaken nu heel dichtbij komt, het ontwaken van de mensheid over de hele planeet. Natuurlijk zal niet iedereen ontwaken. Velen zullen ervoor kiezen om te blijven slapen. Maar dat is niet jullie zorg. Jullie zorg zal voor degenen zijn die klaar zijn om te ontwaken, degenen die naar het Licht uitreiken en steeds meer van dat Licht willen, steeds meer van die informatie willen, van die waarheid die jullie al een tijdje kennen, zij zullen nu ook die waarheden willen weten.         

Dat is wat heel, heel snel naar de planeet komt. Eerst in dit land, de Verenigde Staten, de Republiek van de Verenigde Staten (dit, mijn vrienden is een hint) dit komt nu allemaal naar buiten. En zodra het begint zal het zijn als een lawine waarover al vele malen is gesproken. De lawine die aan kracht zal blijven toenemen en alle duisternis meeneemt die dan door het Licht wordt verlicht. Het donker kan niet langer in het donker blijven, in de schaduw. De schaduwen moeten worden verlicht.               

Er is geschreven, er is al eerder gezegd, dit zijn de tijden waar jullie zo lang geleden je als vrijwilligers voor hebben aangemeld, dit zijn de tijden waarop jullie hebben gewacht, waarop jullie je hebben voorbereid en waarbij wij hebben geholpen om jullie voor te bereiden. Maar tot op heden, zoals het spreekwoord zegt, nog niets van hebben gezien. Maar dat zul je wel gaan zien.     

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu, wetende dat veel dingen betreft de financiële inspanningen die in de maak zijn geweest, binnenkort zullen plaatsvinden. Dat wil niet zeggen dat je van de ene op de andere dag rijk wordt, dat is niet de bedoeling. Het is niet de bedoeling dat je jezelf ineens in rijkdom bevindt. Het plan is om evenwicht in de wereld te brengen. En jullie maken een groot deel uit van het naar de mensheid brengen van dat evenwicht.              

Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en geef deze channeling over aan een ander die met jullie wil spreken.

Vrede en liefde zij met u allen. En moge de Violette Vlam alle duisternis blijven verwijderen, niet alleen in ieder van jullie, maar ook in iedereen om je heen.   KaRa

Ik ben KaRa, zoals altijd waardeer ik de mogelijkheid om bij jullie te zijn om met jullie te delen. Om je meer begrip te geven van datgene waarover eerder door mijzelf en door Ashtar over is gesproken, over disclosure en hoe dichtbij disclosure nu is. Project Disclosure is heel dichtbij. Het gaat gebeuren. Het is aan het gebeuren. Het is al eerder gezegd, wij brengen nu disclosure naar jullie toe Maar het gaat niet alleen om disclosure waar ik over kom praten met jullie, het gaat over de andere projecten die in de maak zijn.           

Eén in het bijzonder, wat wij Project Masterpiece noemen. Dit project nadert ook zijn hoogtepunt. Dat is om alles op te pakken zou je kunnen zeggen, om degenen die in de schaduw zijn naar buiten te brengen, naar het Licht zoals Saint Germain heeft doorgegeven. Ze zullen in het licht van de waarheid van het weten komen. Zodat de hele wereld kan beginnen te begrijpen wat er is gebeurd, wat er de afgelopen duizenden jaren is gebeurd wat nu op het punt staat te eindigen.         

Zoals Aartsengel Michael al een paar keer tegen jullie heeft gezegd, hij sprak met jullie over het spel en dat het spel niet langer gespeeld hoeft te worden. Wij zeggen nu hetzelfde. Reik uit naar je broeders en zusters en help hen om het spel ook niet te spelen.     

Help hen om klaar te zijn ​​om de waarheid te accepteren als dit naar buiten komt. Als het licht naar buiten wordt gebracht zullen ze ook klaar zijn, net zoals jullie waren, zoals jullie nu zijn om de waarheid te accepteren, om het Licht in je leven te accepteren. De duisternis kan niet langer alle mensen van de planeet beheersen. Ze hebben de controle verloren en bij Project Masterpiece gaat het erom die controle weg te nemen.       

Wij nemen die controle niet weg, jullie doen dat. We zijn er alleen om het proces te vergemakkelijken. Wij, de Pleiadeanen, de Sirianen, de Andromedanen, allen die hier zijn om te helpen bij dit proces, we spelen allemaal onze rol, net zoals jullie allemaal jullie rol spelen.        

Die delen komen steeds meer samen zodat alle verschillende bewerkingen, alle machinaties die samenwerken om het hele project tot een hoogtepunt te brengen. Daar gaat het allemaal om.   

Je kunt het zien als een groot machine met veel onderdelen, de tandwielen die helpen om de machine te laten bewegen de energie door de machine te verplaatsen. Ieder van jullie is een van die tandwielen, een van die onderdelen die nodig zijn om de machine draaiende te houden.   

De machine is natuurlijk het universum. Het universum, de Melkweg, het Zonnestelsel, de Aarde en jullie allemaal op Aarde. Herinner je altijd, je bent in de Aarde of op de Aarde maar niet van de Aarde. Wees niet van de planeet. Wees in het nu zodat je in het proces kunt helpen terwijl Project Masterpiece verder gaat en alles wat er naar het publiek moet worden gebracht. De troepen bewegen naar voren, daar gaat het allemaal om.                         

En ja, het omvat ook het financiële systeem. Het omvat vele arrestaties die moeten worden uitgevoerd omdat ze moeten worden gedaan. De waarheid moet worden onthuld. De waarheid zal worden onthuld. Iedereen zal de waarheid leren kennen als deze naar buiten komt. En jullie, mijn vrienden, zijn de waarheid die naar buiten komt.                 

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu op dit moment om jullie verder voor te bereiden. Bereid jezelf voor op het Licht van de waarheid dat over de hele planeet bekend zal worden.   

Al mijn vrede en liefde zij met u allen.One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie. One Who Serves is er weer. Jullie kunnen nu je telefoons weer unmuten dan kunnen we verder gaan en jullie vragen beantwoorden als je vragen hebt.   

We hebben gedurende verschillende tijdframes opgemerkt dat jullie vragen veel meer zijn afgestemd op de trillingen waarin je bent gekomen. Het zijn niet langer de vragen van iemand die wakker wordt. Het zijn nu vragen van degenen die ontwaakt zijn en dat is een groot verschil.         

We genieten zo van deze vragen, want als je bepaalde vragen stelt kunnen wij uitbreiden of uiteenzetting geven op die vragen en steeds meer het Licht naar voren brengen. Dat is waar het hier allemaal om gaat, het naar buiten brengen van het Licht door je hart en door je geest en de hart-geest verbinding. Alles samenbrengen zodat de hele planeet, de Melkweg, het Zonnestelsel allemaal worden verlicht door het Licht, door de liefde, door het bewustzijn van hogere vibraties.         

Hebben jullie nu vragen voor One Who Serves en Shoshanna?

Vraag: Ja, hallo One Who Serves en Shoshanna.     

OWS: Ja?   

Vraag: Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de mooie, mooie woorden die jullie telkens blijven zeggen, het ene woord na het andere, dat is wat ik heerlijk vond om te horen en wanhopig heb gewacht om te horen. Dus bedank ik je daar voor.     

Maar mijn vraag is, ik heb gemerkt dat de Schumann-frequentie de afgelopen week behoorlijk hoog geworden is. Dus als ik het goed begrijp betekenen zwarte lijnen dat we een tijdlijnverandering hadden. Corrigeer me alsjeblieft als ik het mis heb. Ik ben nieuwsgierig naar wat de effen witte lijnen betekenen. Toen merkte ik dat we een periode van ongeveer 24 uur hadden die helemaal zwart was deze week en ik wil weten wat er aan de hand is.         

OWS: Wat we je gaan vertellen gaat niet zozeer over de directe relatie met de Schumann-resonantie maar over de relatie met alle vibraties die op de planeet toenemen.    

Jullie kunnen het voelen. Je kunt het voelen als deze energieën binnenkomen. En wij kunnen het zien. We kunnen het zien in de vlam die in ieder van jullie brandt. De vlam brandt steeds helderder, niet alleen in jullie de Lichtwerkers en Lichtkrijgers en de Lichtwerkersgemeenschap, maar van vele, vele meer die nu hierdoor ontwaken.

Je hoorde het in jullie eerdere gesprek in de situatie waarin iemand zich in een muzikale situatie bevond (als je het muziek noemt). Maar wat het ook was, het was in die situatie en er was liefde. Er was bezorgdheid. Er was bewustzijn in de massa om hen heen in termen van in het oog van de storm om hen heen te zijn. In het gebied wat jullie de ‘mosh pit’ noemen, degenen die wild en gek worden en de energie die zo werd opgewekt, niet in hoge vibratie zoals je zou denken in termen van hoge vibratie. Maar er was liefde en er was timing om anderen te helpen en van dienst te zijn. Dat is waar we het over hebben. Dat is wat er verandert.                

En de Schumann-resonantie is hier een gelijkenis van. Het geeft aan dat deze verschuiving plaatsvindt en correct is in termen van tijdlijnverschuiving, ja, dat is het geweest. De energieën worden sterker en sterker en ze zullen sterker en sterker en sterker worden . Dus wees er klaar voor.            

Je hoorde ook een waarschuwing, een duisternis die eraan komt. We willen niet zeggen dat het duisternis is maar dat het een licht is dat er aan komt om de duisternis te verlichten. Dat was wat er daar feitelijk werd aangegeven. We zouden zeker nooit tegen je zeggen dat je bang moet zijn of moet anticiperen dat er iets komt. Voor sommigen kan het als negatief worden beschouwd.         

Maar het is waar jullie, zoals we zo vaak zeggen, de veiligheidsgordels vast moet maken omdat Kansas verdwijnt zoals je weet, zie je? Dat is de oude programmering waarover we spreken. Natuurlijk gaat Kansas zelf nergens heen, maar de programmering, de oude manieren zullen steeds meer verdwijnen naarmate je vollediger de ascensie ingaat.    

Shoshanna, we weten dat je wacht. Onze excuses dat we zoveel tijd nemen. Maar het is nu jou beurt.     

Shoshanna: (gechanneld door JoAnna McConnell)  
Je hebt dit heel goed uitgelegd. We hebben een perspectief voor je lieve zuster. Mogen we ons perspectief met je delen?    

Vraag: Ja, bedankt.   

Shoshanna: Wat er overal om je heen gebeurt is oorzaak en gevolg. Het wezen dat je bent, de hue-man, is doordrenkt met de Bron die de bron is en de godheid die aan deze ziel werd gegeven lang voor de incarnatie in een wezen dat bekend staat als mens, is causaal.       

Wanneer we als mensen herkennen dat wat buiten ons gebeurd eerst in ons was, dan kennen we onze kracht. Dus als je buiten jezelf kijkt naar externe gebeurtenissen kun je er zeker van zijn dat die gebeurtenissen in jou begonnen zijn en dat je erkenning van die gebeurtenissen komt omdat je als een causaal wezen voor die gebeurtenissen ontwaakt. We hopen dat dit helpt. Namaste.         

Vraag: Eh, dat doet het, maar ik denk dat ik iets moet ophelderen. Ik denk dat ik aan de Schumann-resonantie dacht als een voorspelling van welke energieën naar ons toe kwamen en hun intensiteit. Maar het lijkt erop dat jullie allebei zeggen dat ze een meetmiddel zijn voor wat er van de Aarde komt. Ik dacht dat het was wat uit de hemel kwam.          

Shoshanna: Het is allemaal één. Het is allemaal één en dat is voor de meesten verwarrend. We kunnen je vertellen dat alles één is, dat het ene gebaseerd is op het volgende en op het volgende, enzovoort. Dat het een energiestroom is die door de Ene wordt gecreëerd. En de Ene omvat alles van het multiversum, de sterrenstelsels, de universa, JOU en de planeet.           

De Schumann-resonantie is het resultaat van al die dingen, het is een uitvergroting van de oorzaak, meestal door mensen, zie je. Dus menselijke wezens, als ze uitblinken en hun driedimensionale bewustzijn-kennende zelf overtreffen en daar aan voorbij gaan roept de Schumann op. Zie je dat?       

Vraag: Ja. Dus die energetische verbinding tussen alles kan worden beschouwd als een toroïdale of een serpentijnachtige energie, zeg ik dat goed zo?      

Shoshanna: Ja, ja dat ben je. Jij bent de wetenschapper, onze lieve zuster.       

Vraag: (lacht) Nee, ik denk niet op die manier over mezelf (lacht).      

Shoshanna: Welnu onze lieve zuster, toroidaal is een wetenschappelijke term die de meesten niet eens zullen begrijpen of weten waar je over spreekt, maar ja, het is juist.   

Vraag: Ja, daarom zei ik ook serpentachtig dat als spiraalvormig kan worden beschouwd.   

Shoshanna: Ja.   

Vraag: Het vouwt zich naar binnen, en ja, het stroomt. Laten we zeggen dat het stroomt.     

Shoshanna: Je moet opmerken zoals je in deze termen spreekt, dat de Melkweg in kwestie een torusvorm is.    

Vraag: Ja. Het is overal in de natuur. Het zit in de hele schepping.        

Shoshanna: Het is de Flower of Life waarover gesproken is.    

Vraag: juist. Ja. Nou, bedankt. Ik waardeer de tijd die je besteedde aan mijn veelzijdige vragen, ook voor mijn broeders en zusters (lacht). Veel dank. Ik hou van jullie allemaal.              

Shoshanna: Namaste, lieve.   

Vraag: Namaste.   

OWS: Geweldig. Geweldig, en prachtige vragen. Zijn er nog andere vragen?       

Vraag: One Who Serves. Ik wil alleen een opmerking maken. Tijdens die astrale reis waar ik een waarschuwing kreeg. Ik moest daar zo snel mee zijn, ik liet het deel weg waar ik over de gebieden vloog die beangstigend waren, ze waren als teddyberen en ik bleef zingen en dansen, er was geen angst. Het werd eigenlijk op mijn astrale reis beschreven dat we voorbereid moeten zijn op alles wat zou kunnen komen en dat we geen angst hoeven te hebben. Dus ik wil dit later naar iedereen toe sturen zodat je alles kunt lezen. Dat heb ik ook. We maken onze veiligheidsgordels vast en gaan door met het leven. Leef je leven, wees gelukkig, wees blij en maak je geen zorgen over de problemen die kunnen opduiken omdat ze ons geen kwaad kunnen doen.                    

OWS: Dat klopt. Wees in het oog van de storm.      

Shoshanna: We hebben iets om te delen.    

OWS: Ja?   

Shoshanna: Mogen we ons perspectief met je delen lieve zuster?   

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Wat aan jou is doorgegeven is persoonlijk voor jou. Het gaat over jou. Het gaat over je leven. Het gaat over hoe je vooruit bent gegaan, hoe je de wereld ziet, hoe je bijdraagt ​​aan de wereld, hoe je de wereld transcendeert. Dit is persoonlijk voor jou en het geldt voor iedereen. Maar wat we je moeten vertellen, je bent je daar misschien al helemaal van bewust, is dat die berichten voor jou zijn. Namaste.                   

OWS: Ja.   

Vraag: Bedankt.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: Ja, hoi.    

OWS: Ja.   

Vraag: ik heb zoiets als dromen gehad. Ik herinner me de details niet. Maar het gaat terug naar Atlantis, Atlantis is een van de levens die ik me herinner, niet in detail maar ik herinner me sommige dingen die zich hebben voorgedaan. Ook heb ik recentelijk gechannelde berichten gelezen die ook betrekking hebben op Atlantis, de val van Atlantis en wat daar gebeurde. We zijn zo’n beetje op het punt, op het moment dat we de volledige cirkel doen en automatisch die tijd corrigeren. Is er iets waar je over kunt spreken daaromtrent en hoe het verband houdt met waar we nu zijn?                 

OWS: De val van Atlantis waar je het over hebt, gaat keer op keer door in termen van beschavingen die opkomen en beschavingen die vallen. Dat is steeds opnieuw  gebeurd, niet alleen hier op deze planeet maar op veel planeten en sterrenstelsels tot in het oneindige. Het is steeds opnieuw gebeurd.        

Op dit punt hadden de duistere krachten hetzelfde gepland. Ze waren van plan dit te bewerkstelligen. Natuurlijk zouden zij het overleven, zij zouden degenen zijn die zouden overleven en de rest van de mensheid zou vergaan, net zoals het gebeurde in Atlantis en in Lemurië, het was gepland om dit weer te laten gebeuren.     

Maar natuurlijk, wat is jullie gezegde? ‘De best ontworpen plannen van muizen en van mensen raken vaak op een dwaalspoor, toch? Dat werd in dit opzicht niet toegestaan. De Eerste Schepper zei ” ‘genoeg is genoeg.’ De Aarde, Gaia zelf, reikte uit naar haar broeders en zusters en vroeg om hulp. En hulp is er gekomen. De dingen die zouden gaan gebeuren zullen nu niet gebeuren. Er zullen geen rampen gebeuren zoals je weet, alle rampen en dergelijke zoals de voorspellingen uit de bijbel en andere werken. Dus maak je er geen zorgen over.                 

Het gaat om de tijdlijnen. De tijdlijn is voldoende verschoven zodat de dingen die door de duistere krachten waren gepland niet zullen doorgaan. Oke?    

Shoshanna: Geachte zuster, mogen we iets met je delen?   

OWS: Natuurlijk mag je dat.   

Shoshanna: We hebben iets gezien dat we je willen openbaren en jij kunt je daar misschien volledig van bewust zijn.    

In je leven tijdens je Atlantis-leven maakte je deel uit van een Raad. Je mag dit weten. Je had een aanduiding als prinses. Jij was iemand die advies gaf. De mensen luisterden toen niet. Ze hebben niet naar je geluisterd. En je herleeft dit nu via een universele taal die je als ‘lichttaal’ kent.                 

De film waar je je zo door aangetrokken voelde, we verontschuldigen ons omdat degene waar we door spreken, JoAnna, een leeg hoofd heeft en ze de naam van de film niet kan herinneren en aan ons kan doorgeven.

OWS: ‘Arrival’.   

Shoshanna: ‘Arrival.’ Ja. Weet je nog hoe je je daartoe aangetrokken voelde?       

Vraag: Oh ja.   

Shoshanna: Weet je nog hoe het aan je hart trok? Je hebt nu je positie ingenomen en bent één met die taal die je doorgeeft aan anderen om hen te wekken tot een hoger begrip van wie ze zijn en waar hun hart moet zijn om naar ascensie te bewegen.      

Dus je speelt een heel belangrijke rol. Maar deze rol was van dat leven en gaat nu door in dit leven, dus neem het ERG SERIEUS en weet dat jij, omdat je zo liefhebbend en zo integraal bent, met zoveel integriteit, dat je weer bent uitgekozen om dit in de mensheid tot stand te brengen.        

Dit moeten we met je delen, lieve zuster. Namaste.   

OWS: En we zouden er aan willen toevoegen zoals Shoshanna heeft aangegeven, dat in die tijd de mensen niet luisterden. Op dit moment ondervind je misschien dat ze ook niet luisteren omdat ze het niet begrijpen. Maar dat doet er niet toe.        

Je moet blijven doen wat je doet omdat het heel belangrijk is dat je niet zozeer de woorden doorgeeft, niet zo zeer de woorden zijn belangrijk maar de vibratie die in de  woorden zit is wat belangrijk is, het bewustzijn dat met de woorden meekomt. Omdat deze kunnen worden beschouwd als downloads. Iedereen die deze woorden hoort, deze taal waarvan niemand weet wat het is, komt toch in hen terecht, zelfs als ze geen bewust begrip hebben van wat ze betekenen.   

Men kan proberen uit te zoeken wat er wordt doorgegeven maar men zal niet eens in de buurt komen met de Engelse taal om te kunnen begrijpen wat het is. Het moet alleen gevoeld worden. Het moet slechts tot in jezelf reiken om er volledig begrip voor te hebben, oké?    

Vraag: Fantastisch. Bedankt jongens, ik waardeer het.      

Shoshanna: Mogen we je een ander suggestie aanbieden?   

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: We willen je vragen om te overwegen dat als je jezelf aanbiedt aan anderen en de lichttaal doorgeeft, dat er een inleiding is in je verhandeling die je aan de mensen doorgeeft, misschien moet je dit vaker herhalen, dat deze taal die je voortbrengt geen taal is die de hersenen kunnen vertalen.   

OWS: Ja.   

Shoshanna: Dat deze taal niet met het brein kan worden begrepen. Dat ze moeten leren luisteren met hun hart en hun hart moeten openen om te luisteren EN VOELEN wat de taal hen vertelt en hen vervolgens toestaan het ​​te delen. Maar door hen dit bericht te geven voorafgaand aan de lichttaal zal het hen helpen om hun hart te openen en daarmee te luisteren en niet met hun hoofd. Heeft dit voor je zin, beste zuster?              

Vraag: Oh ja, heel veel. Zeer veel dank.      

Shoshanna: Namaste.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog verdere vragen?     

Vraag: Ik heb een vraag.

OWS: Ja.   

Vraag: Ik hoorde vanmorgen een bericht van de Arcturiaanse Raad van Twaalf met betrekking tot massale landingen, dat de tijdlijn daarvoor is opgeschoven. Er werd niet gezegd voor hoe lang maar die kritische massa kwam steeds dichterbij. Hoe dan ook, ik wilde weten of dat er iets mee te maken heeft en als we kijken naar Disclosure kijken we dan naar de komende weken of de komende maanden? Dank je.         

OWS: Natuurlijk kunnen we je dergelijke datums of tijden niet doorgeven maar we kunnen je vertellen dat het antwoord op je vraag ja is. Het is verschoven. Het heeft betrekking op datgene wat KaRa doorgaf over Project Masterpiece en Project Disclosure, evenals andere projecten die ook aan de gang zijn. Ze leiden allemaal naar een bepaald punt wat jullie ‘massale landingen’ noemen.          

Maar deze massale landingen kunnen pas plaatsvinden nadat Project Masterpiece is voltooid. Met andere woorden, de duistere krachten moeten uit het beeld zijn verwijderd. Ze hebben veel kansen gekregen, kans na kans om zich tot het Licht te wenden. Velen hebben dit gedaan maar velen hebben dat nog steeds geweigerd. Er zal niet veel langer gewacht worden.         

Jullie leiders, degenen die in staat zijn om deze veranderingen uit te voeren zoals jullie Alliantie, zij werken heel ijverig en heel hard en soms verliezen ze zelfs hun leven om deze noodzakelijke veranderingen op de planeet uit te voeren. Dus dat is wat er aan de hand is willen we zeggen. Shoshanna, heb je iets dat je zou willen toevoegen?    

Shoshanna: We moeten een vraag stellen. Geachte zuster, mogen we je iets vragen?     

Vraag: Zeker.   

Shoshanna: Wat wil je dat we onthullen dat je nog niet weet?   

Vraag: Ik wil gewoon dat het aan iedereen wordt bekendgemaakt, dat is alles.   

Shoshanna: Mogen we dit perspectief met je delen?   

Vraag: Natuurlijk. Ja graag.     

Shoshanna: Het is belangrijk dat iedereen in de Lichtgemeenschap hun begrip erkent. Erkennen dat ze volledig op de hoogte zijn van alles en dat ze niet hoeven te wachten tot een overheid of individuen of een groep openbaarmaking aankondigen. Als jullie allemaal in het nu moment beginnen te zijn, dat alles op dit moment wordt onthuld en dat je volledig geïnformeerd en bewust bent van alles wat er aan de hand is hoef je geen extern begrip te zoeken omdat het in je is. Je weet alles. Het is gewoon een kwestie van je kennis erkennen en niet proberen van anderen te weten te komen wat er aan de hand is.              

We zijn hier niet duidelijk over, maar we zullen je vertellen dat je weet wat er aan de hand is en als het frustrerend voor je is dat anderen dit niet begrijpen is dat de les voor jou. Zie je?  

Vraag: Oke. Dank je.     

Shoshanna: Is dat logisch voor je, lieve zuster?   

Vraag: Absoluut. Ik denk alleen dat we ons allemaal op dezelfde plek bevinden als het erop aankomt.     

Shoshanna: Ja. Namaste.   

Vraag: Bedankt.   

OWS: Ja. Zijn er nu nog vragen?     

Vraag: Ik wens te spreken.    

OWS: Ja?   

Vraag: Dit is de eerste keer dat ik de term ‘Masterpiece’ heb gehoord. Kun je dat alsjeblieft wat verder toelichten?      

OWS: De noodzaak om uit te leggen wat hiermee bedoeld wordt is niet belangrijk omdat het slechts een term is die aan dit specifieke project is gegeven. Maar dit project heeft alles te maken met het beëindigen van degenen die nog steeds proberen de dingen tegen te houden. Steeds meer komen ze tot het inzicht dat ze klaar zijn. Ze kunnen de dingen niet blijven tegenhouden, hoewel ze hier en daar pogingen doen denkend dat ze op het laatste moment, het allerlaatste moment, gered zullen worden door degenen die van boven komen, degenen die van de sterren komen van lang geleden die terug zullen komen om hen te helpen. Dat doen ze niet. Ze komen niet, dat gaat niet gebeuren. Dus het gaat erom het in die krachten te brengen die het Licht zolang hebben tegen gehouden. Oke?                 

Vraag: Oke. Dank je.     

OWS: Is er nog een vraag? We moeten het kanaal vrijgeven. Is er nog een vraag?       

Vraag: Ja, One Who Serves. Hallo mooie Shoshanna. Ik heb mijn reis naar Mt. Shasta geboekt voor twee weken. Ik heb ook naar de Michael Love-video geluisterd. Ze spraken over hoe het lichaam voor te bereiden, we moeten overgaan op rauw voedsel en niets gekookt en zelfs niet bevroren. Ik wil het gewoon controleren omdat ik een sterk gevoel had dat ik misschien die kant op moest gaan, vooral bij de Mt. Shasta reis. Ik vroeg me af of dat juist en waar is dat dat de richting is die we willen bewandelen, alles in zijn natuurlijke staat. Is dat de richting die we willen voor onze Lichtlichamen?                  

OWS: Allereerst is er natuurlijk geen ‘moeten’. Het gaat altijd over naar de hogere vibraties gaan. En als je naar die hogere vibraties gaat zal alles waar je over spreekt voor zichzelf zorgen. Het lichaam zal niet langer in staat zijn om bepaalde voedingsmiddelen te verwerken of te weerstaan die je al je hele leven hebt gebruikt en misschien in andere levens hieraan voorafgaand. Het zal het zelfs niet willen. Er zal niet langer het verlangen zijn naar suiker of naar verschillende soorten vlees of iets van dien aard. Dit alles zal uit zichzelf verdwijnen.

We zeggen dit omdat het niet iets is waar je je schuldig over moet voelen. Zeker, voel geen enkele schuld. Als je iets in je lichaam opneemt, als het er niet voor bedoeld is zal je lichaam het je vertellen. Het verwijdert het op de een of andere manier of het geeft je een indicatie dat het niet goed voor je is. Of het nu gaat om rauw voedsel of wat het ook is of meer plantaardig en op fruit gebaseerd type dieet dat je wilt volgen is natuurlijk beter omdat het van de natuur is. Alles wat met de natuur wordt geassocieerd is erg belangrijk. Nu hebben we het natuurlijk niet over het eten van dierenvlees. Dat is iets dat vrij snel gaat, zullen we zeggen, dat het weggaat. Het zal uiteindelijk helemaal verdwenen zijn omdat het niet meer nodig is. En met jullie hogere vibraties zal niemand het zelfs meer willen. Maar neem het zoals je wilt. Luister naar je lichaam. Je lichaam zal je vertellen wat je nodig hebt. Shoshanna?                                           

Shoshanna: Ja, je hebt alles doorgegeven wat waar is. Maar we zullen het enigszins herformuleren. Mogen we onze herformulering delen, beste zuster?       

Vraag: Absoluut.

Shoshanna: We willen je vertellen dat je volledig bewust bent, je bent zo bewust dat de geest en het lichaam één ding zijn. Dat het lichaam de geest is en de geest het lichaam is. Dat beide correct moeten worden gevoed. Beide moeten de juiste voedingsstoffen krijgen om uit te blinken om voorbij het drama te komen om voorbij de lage trillingen te komen.           

We willen je vertellen dat het zoeken naar het advies van een ander is hoe we ondervinden dat de informatie al in ons hart aanwezig is. Het is slechts een herinnering. Alles wat we lezen of weten of waar we naar luisteren is een kwestie van het in ons eigen hart te vinden om waar te zijn. Zie je?      

Vraag: Ja, zeker. Dank je.     

Shoshanna: Dus als dit met jou resoneert om rauw voedsel te eten, als dit echt met jou resoneert dan is dat wat je moet doen. Als dit niet het geval is, doe het dan niet. We willen je vertellen dat er veel disciplines zijn, vooral de Ayurvedische geneeskunde die je vertelt je groenten te stomen zodat je spijsvertering niet wordt belast. Er zijn veel mensen die rauw voedsel niet kunnen verteren en er zijn er veel die hun groenten gestoomd moeten hebben. Je moet dus zoeken wat voor jou geschikt is.               

En je moet de vibratie van je geest en hart verhogen om alle informatie te accepteren die je krijgt tijdens deze reis die je gaat ondernemen. Het is belangrijk dat je zowel je geest als je lichaam voorbereidt en naar je hart luistert, vooral wat goed voor je is. Niemand kan je dat zeggen. Is dit begrijpelijk voor je beste zuster?       

 Vraag: Ja dat is het. Dank je.     

Shoshanna: Ja. Namaste.      

OWS: We voegen er aan toe omdat je dit ter sprake hebt gebracht, dat de Michael Love channeling iets is waar je meer informatie kunt vinden over dit Project Masterpiece. Dit is waar het het eerst doorheen kwam zoals we het zien. Je kunt er meer over leren. Er is veel correcte informatie die naar buiten komt. Zeker, niet alles is correct, maar in een channelingssessie is nooit alles 100% correct. Het is te allen tijde wat je er uit moet halen met je onderscheidingsvermogen. Oke?               

We moeten het kanaal nu vrijgeven. Voordat we dat doen, Shoshanna, is er iets dat je aan het einde wilt toevoegen?  

Shoshanna: We gaan op dit moment zeggen dat het belangrijkste en het meest waardevolle in het menselijke proces is om voor jezelf te leren wat geschikt is voor je. Leer wie je bent en erken je gaven op elk moment en wees jezelf. Het is niet belangrijk wat anderen denken of zeggen. Het is heel belangrijk dat je in je hart vindt wat geschikt is voor jou. Namaste.                

OWS: Zeer goed. Wat wij op het punt staan ​​te zeggen voor deze groep, voornamelijk voor Ancient Awakenings, dat is dat deze groep is geselecteerd zou je kunnen zeggen om een proefkonijn te zijn zullen we zeggen, tijdens jullie volgende Advance gaan we iets proberen te doen dat nog niet eerder is gedaan om de vibratie op een zodanig punt te brengen dat je gedurende die tijd letterlijk in de vijfde dimensie zult zijn. We hebben dit aan James meegedeeld. Hij heeft geen idee hoe we dit gaan doen. Maar we gaan het doen zolang jullie vibraties een voldoende hoog niveau bereiken en we zullen er veel aan doen om degenen die dit bijwonen ertoe te brengen dat hoogtepunt te bereiken, dat crescendo dat nodig is om de trillingen van de hogere vijfde dimensie te voelen. Dat is wat we nu kunnen zeggen en we zullen er verder naar toe opbouwen.                 

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene    

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen