“De meesten van jullie zijn de meeste tijd van je dagelijks leven steeds meer uit de derde dimensie verhuisd”, inclusief V@A gedeelte.

De meesten van jullie zijn de meeste tijd van je dagelijks leven steeds meer uit de derde dimensie verhuisd”, inclusief V@A gedeelte.KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 3 november 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Zoals altijd is het een genoegen om bij jullie te kunnen zijn en te delen in deze momenten, op deze momenten in het perfecte NU.     

Ook al kijk je om je heen en luister je naar de nieuwsuitzendingen, luister je naar andere mensen wat ze wel of niet zeggen en je vraagt ​​je af, wanneer gaat dit allemaal veranderen? Wanneer komt de omschakeling? Het antwoord komt altijd naar je toe, wees geduldig. Heb geduld mijn zoon, mijn dochter, mijn kind. Omdat je Hoger Zelf tegen je spreekt. Omdat alles gebeurt met een ​​reden. Alles wat je door diverse bronnen is verteld zal tot bloei komen.               

Nogmaals, het gebeurt niet op het driedimensionale niveau waar sommigen zich soms nog steeds in bevinden. En ik zeg doelbewust ‘soms’. Omdat de meesten van jullie in je dagelijkse leven nu steeds meer uit de derde dimensie zijn verhuisd. Het zijn alleen nog de momenten waarop je je gefrustreerd voelt, of de momenten waarop je verdriet voelt of waarop je een gevoel van woede voelt opkomen. Die momenten zijn jullie nog steeds in de derde dimensie genesteld.           

Maar de rest van de tijd, denk er eens over na, iedere keer dat je vreugde of geluk voelt voel je dat gevoel van gelukzaligheid over je heen komen, je voelt dat het leven geweldig is. Zelfs als je overal om je heen negatieve dingen opmerkt, negatieve gebeurtenissen die via de nieuwsuitzendingen komen. Je bent je ervan bewust maar je bent er geen deel van. Die tijden mijn vrienden bevinden jullie je in de hogere vierde dimensie en soms zelfs in de vijfde dimensie. En dat is waar je moet zijn om de Event, de Omschakeling, de Zonneflits te laten plaatsvinden.      

Het is aan het gebeuren. Als je kijkt naar de zin van tijd die jullie hebben, neem dat gevoel van tijd weg en weet dat alles in het perfecte NU is, dan kun je gaan begrijpen dat het niet zo veel is als het gebeurt, maar dat het gebeurt en aan het gebeuren is.         

Er is jullie verteld om in de lucht te kijken om onze schepen te zien. Velen van jullie beginnen dat steeds meer te doen. Jullie kijken naar de wolken. Je ziet die ervaringen die we je hebben laten zien, zoals onze schepen die we hebben vermomd als jets, als vliegtuigen. Maar als je naar ze kijkt weet je dat ze niet van jouw wereld zijn, ze zijn van onze wereld. En vele, vele zullen omhoog beginnen te kijken en datgene zien wat ze eerder niet konden zien, waar ze nog niet klaar voor waren. Maar vanwege het bewustwordingsproces dat plaatsvindt komt Disclosure naar jullie toe. We komen naar je toe, ik spreek over de Pleiadische vloot. Er zijn veel beschavingen die ook naar jullie wenken, die ook naar jullie toe willen komen.                     

Ja, het is nog steeds op dit moment voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Maar steeds meer krijgen de ogen en de oren om te zien. Meer en meer kunnen er voorbij de sluier kijken, de sluier die er zelfs niet meer is. Slechts een deel van de sluier is er nog vanwege de programmering. Want het is in eerste instantie alleen de programmering die de sluier heeft gecreëerd. Laat de programmering los en de sluier is verdwenen.           

Sta jezelf toe mijn vrienden, mijn broeders, mijn zusters, sta jezelf toe om te worden wie je bent. Laat je gaven naar buiten komen, de geschenken van de Geest, de geschenken die velen van jullie nu steeds meer beginnen te herinneren. En als je ze herinnert zullen ze beginnen binnen te komen om door jou te kunnen worden gebruikt. Je zult die vaardigheden weer hebben, of het nu telepathie is, of verhoogde intuïtie, voorkennis, zelfs dingen zoals telekinese.       

Alle geschenken komen terug naar jullie allemaal. Laat ze binnen. Als je ze binnen laat zullen ze steeds meer gebeuren. En zul je een verhoogd bewustzijn hebben als gevolg er van. Als je bewustzijn stijgt nemen ook deze gaven steeds meer toe in je.         

Ik ben KaRa. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid, om jezelf open te stellen voor alles wat hier NU is, niet wat er komt, wat hier NU is voor jullie allemaal.   

We houden enorm veel van jullie, meer dan je je zelfs kunt voorstellen want wij zijn jullie familie, jullie familie van Licht, net zoals jullie de onze zijn.   

Vrede en liefde voor jullie allemaal. One who Serves 

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie. One Who Serves is er weer om jullie te helpen bij het beantwoorden van je vragen.         

We willen dat je begrijpt dat dit zeker geen inspanning voor ons is. We houden er van om te komen en met jullie te zijn en kameraadschap met jullie hebben en om je te helpen als we kunnen, om dienstbaar te zijn. Want dat is wat we zijn. Wij zijn de Degene die Bedienen of  Degene die Dienen in de meeste gevallen. We zijn hier om precies dat te doen, om jullie te helpen en om jullie te begeleiden. Niet om het voor je te doen, maar om je op je pad te helpen. Net als Shoshanna, die ook klaar staat om jullie ook te helpen in dit opzicht.               

Hebben jullie vragen voor One Who Serves en Shoshanna?

Vraag: ik heb een vraag. Laatst lag ik in bed. Ik sliep nog niet en lag op mijn buik. Ik voelde een koele tintelende energie die aanvoelde als handen die een groot object op mijn hoofd plaatste. Het is een paar jaar geleden dat ik het voelde maar toen was het niet zo sterk. Ik ben nieuwsgierig naar wat er op mijn hoofd werd geplaatst en of je erover kunt spreken als het niet te persoonlijk voor me is. Dank je.               

OWS: Het is niet zozeer dat het te persoonlijk voor je is, het is dat we je niet kunnen vertellen wat het is, maar dat je absoluut gelijk hebt dat er iets is dat door je eigen Hoger Zelf aan je werd gegeven om je te helpen met het verbinden van al je chakra centra’s, voornamelijk je Ziel Ster Chakra die ontwaakt is. Daarom komt het in je hoofdgebied. Het is een verbinding tussen je Ziel Ster Chakra en je Kruinchakra die verbinding maken. Begrijp je dit?

Vraag: Ja, ik begrijp het. Hartelijk bedankt. Ik hou van je.       

OWS: Dat is goed. Shoshanna, heb je iets om toe te voegen?     

Shoshanna: Gechanneld door JoAnna McConnell    
We hebben een perspectief om te delen, als we mogen? 

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: We hebben altijd geweten, onze lieve zuster, dat je een plaats hebt gehad in de wereld van royalty’s. Dat je een positie hebt gehad waarin je regeert met een liefdadige hand, met een liefhebbende hand, met een medelevend hart naar degenen die jou begeleiding wilden volgen. We hebben dit gezien en we weten dit. Wij voelen dat wat in jou bezit is geplaatst datgene is wat je droeg in de Atlantische tijd, de Kroon. We weten dat dit niet bedoeld is om met je te delen. We weten dat we hiervoor worden vermaand. Maar we moeten dit delen, omdat we weten dat jij weet dat je uit die enorme lijn van Royalty’s bent voortgekomen en dat je begaafd bent met alles wat dat met zich meebrengt. Namaste.                    

Vraag: Bedankt. Dat is precies wat ik dacht dat het was. Dank je.       

OWS: Zeer goed.   

Shoshanna: Namaste.   

OWS: En natuurlijk zijn er geen ‘veronderstelling’ of ‘zou moeten’. Het is wat het is.

Shoshanna: We weten dat je het weet.   

Vraag: (lacht) Ja .      

OWS: Zijn er nog andere vragen?    

Vraag: Ik heb een vraag.    

OWS: Ja, mijn beste.   

Vraag: Bedankt dat je hier bent en wij houden ook van jou. Wij houden ervan dat je bij ons bent met je gevoel voor humor. En trouwens, waar is die kerel die zo’n speciaal gevoel voor humor heeft die veel doorkwam? We hebben al lang niets meer van hem gehoord.          

OWS: Hij heeft een sabbatical genomen.   

Vraag: (lacht) Oké . Pardon?       

OWS: We zeiden dat hij terug zou komen, hij zal er weer zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal hij bij jullie volgende Advance weer verschijnen.     

Vraag: Oh, goed. Ik weet dat we allemaal blij zullen zijn en kunnen lachen als we hem weer horen.   Omdat we het hebben over de kruinchakra vraag ik me al vele jaren af ​​waar onze ziel woont. Ik heb begrepen dat het niet in organen in ons lichaam woont. Maar zou het in de kruinchakra kunnen zijn omdat het de ‘zielchakra’ wordt genoemd?      

OWS: Nee. De kruinchakra wordt niet de zielchakra genoemd. Je spreekt over de Ziel Ster Chakra erboven.         

Vraag: Oh ja, dat is hem.   

OWS: Je ziel woont niet in een van je lichamen. Je ziel is je bewustzijn of liever een deel van je bewustzijn. Je ziel is een archief van de geest van al je levens, niet alleen hier op deze planeet maar je hele bestaan. Je akashic archief zit in de ziel, zie je?             

Vraag: Ja.   

OWS: Shoshanna, heb je iets om toe te voegen?   

Shoshanna: We kunnen iets delen. Mogen we ons perspectief met je delen lieve zuster?     

Vraag: Ja, schat, dat mag.   

Shoshanna: Dit is een moeilijk idee voor degenen die zijn belichaamd, degenen die lichamen hebben die rondlopen en daadwerkelijk verblijven hebben. Je voeten staan ​​op de grond, je achterste zit in een stoel en je voelt dat je ergens woont. We creëren het idee dat alle dingen op een locatie moeten verblijven want dat is wat we als lichamen doen. Wat we je over de ziel kunnen vertellen is dat het geen verblijfplaats heeft. Het heeft geen locatie. Het is alles, het is overal en het kan zich niet in een bepaald gebied bevinden, zie je. Dus dit idee is voor de meeste mensen moeilijk te begrijpen dat de ziel geen verblijfplaats heeft. Het is alles, het is één, Namaste.

Vraag: Nou, bedankt. Tjonge, dat beantwoordt het, dat beantwoordt het echt. Heel erg bedankt jullie beiden.        

OWS: Je kunt je ziel niet verliezen zoals sommigen geloven tenzij je het opgeeft in termen van gereconstitueerd of getransmuteerd worden in de Centrale Zon om opnieuw te beginnen zou je kunnen zeggen. De ziel gaat echter verder. Het archief zal worden geschrapt als dat het geval zou zijn. Zie je?          

Vraag: Wordt dat de ‘tweede dood’ genoemd?    

OWS: Je kunt het zo noemen, maar nee, het is niet hetzelfde.   

Vraag: Oke. Dank je.     

OWS: Zijn er nog andere vragen?    

Vraag: ik heb een vraag. Mijn vraag gaat over de branden in Noord Californië. Het lijkt erop dat het nu regelmatig gebeurt elk jaar. Deze dingen worden steeds sterker. Ik weet dat er een groter doel is voor alles en dat deze gebeurtenissen mensen wakker maken en hun harten openen. Maar wat ik voelde toen ik er contact mee maakte was erg donker dus ik vroeg me af of er corruptie mee van doen heeft of dat er een hoger doel was of dat het iets karmisch was. Het voelt alsof het een jaarlijks ding wordt. Ik vroeg me af of ik daar een hoger perspectief op kan krijgen.                   

OWS: Er is een zuivering gaande in het Californië gebied van de duistere krachten die zich daar voornamelijk bevinden, ook in andere delen van de wereld, maar zeer zeker in het Californië gebied. Dit is een zuivering van die krachten. Er is ook een conflicterend proces gaande vanuit de duistere krachten zelf die velen langs een ander pad proberen te verplaatsen zoals we het zien, waar een transport nodig is  wat daar wordt geassembleerd, wat daar wordt geplaatst. Dit is langs datzelfde pad. Maar het zijn overwegend de Lichtkrachten die daar de duisternis opruimen. Het maakt dus deel uit van de orkestratie die moet gebeuren voordat Gaia volledig van de duistere krachten wordt bevrijd. Oke? Shoshanna?                  

Vraag: Oké, bedankt.

Shoshanna: Ja, we kunnen hierover iets delen. Mogen we delen?      

Vraag: Ja natuurlijk.   

Shoshanna: We weten dat er op deze locatie veel onrust is. Zoals One Who Serves heeft aangegeven is er veel duisternis. Er is veel angst en frustratie en kwaad vanuit de harten van de mens die zich in dit gebied bevinden. Dit heeft een ontsteking veroorzaakt. Het Derde Chakra wat het vuur is, domineert, het ego domineert dit gebied. Hoewel we ondervinden dat er veel verlicht zijn in dit gebied. Er zijn er veel die er geen deel van uitmaken. Maar er zijn er veel die er wel deel van uitmaken, die deze vuren veroorzaken vanwege hun duisternis, vanwege hun ego’s. En zoals One Who Serves heeft aangegeven, dit is een zuivering die moet plaatsvinden totdat er meer zijn die zijn ontwaakt tot wie ze zijn en door compassie worden gedreven in plaats van competitie. Dit moeten we met je delen. Namaste.                        

Vraag: Heel erg bedankt.    

Shoshanna: Ja.    

OWS: Zeer goed. Zijn er nog vragen?      

Vraag: ik heb een vraag.    

OWS: Ja.   

Vraag: Bedankt voor het aannemen van mijn vraag. Ik heb deze vraag een paar keer eerder gesteld, ik  weet niet zeker of je me iets nieuws kunt vertellen want het is een tijdje geleden dat ik het vroeg. Ik vraag me af of er iets is dat je me vandaag kunt vertellen en dat dit andere mensen aan de telefoon kan helpen, het gaat over verslavingen terwijl we ons naar de hogere vibraties begeven. Ik worstel nog steeds met mijn rookverslaving voel zeker steeds meer de effecten terwijl de vibraties toenemen. Ik heb veel pijn in mijn borst. Ik heb het nog niet kunnen loslaten. Ik heb gedaan wat je maanden geleden hebt voorgesteld toen ik deze vraag stelde. Ik vraag me af of je me vandaag iets kunt vertellen over het roken.                    

OWS: Wat was het antwoord dat je eerder kreeg?    

Vraag: Ik denk dat het laatste was om wat werk er aan te doen, ik deed dat met twee leden van onze groep met wat dingen uit het vorige leven. Ik denk dat er emotionele dingen waren. Ik heb mijn aantekeningen niet voor me liggen. Maar ik heb het heel moeilijk en het veroorzaakt  veel gezondheidsproblemen.          

Shoshanna: We hebben een vraag.   

OWS: Ja, ja.   

Shoshanna: We hebben een vraag voor je, lieve zuster. Mogen we de vraag stellen?     

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: We willen je vragen waarom je dit doet. Waarom rook je?     

Vraag: Weet je, bewust, ik weet niet of ik alle antwoorden weet want als ik dat wist lijkt het erop dat ik nu al had kunnen stoppen.    

Shoshanna: Weet je niet waarom je dit doet?    

Vraag: Nee. Ik weet niet of ik het te moeilijk maak. Ik weet zeker dat er veel redenen zijn. Veel ervan zijn een gewoonte. Veel ervan is gewoon een lichamelijke verslaving. Er is een emotionele rust. Een deel ervan voelt als bescherming voor mij door het roken. Maar toch weet ik dat het een illusie is omdat het me niet beschermt. Maar dat is een soort programma of iets dat ik heb. Dus ik weet niet of ik één reden kan noemen.                      

Shoshanna: We willen je vragen als je kan, om te gaan zitten en de redenen op te schrijven waarom je dit doet. Het kan even duren. Maar je moet beginnen met het bijhouden van deze redenen om te ontdekken waarom je vastzit aan deze gewoonte. Je moet de reden vinden waarom je doorgaat en je moet de reden vinden om te stoppen. Je hebt geen reden gevonden om te stoppen ook al verteerd het je. Je moet teruggaan naar de wortels hiervan.              

We zien, wel, we zouden dit niet met je moeten delen omdat je het zelf moet vinden. Maar we kunnen je vertellen dat dit ding dat je doet is ontstaan ​​toen je jong was, toen je heel jong was en dit zorgde ervoor dat je je tot deze gewoonte wendde.   

Dus we zouden je willen vragen om dit te noteren. Dan moet je focussen en mediteren op je wilskracht als je ervoor kiest om te stoppen.   

Je hebt alle middelen tot je beschikking om te stoppen ook al is de verslaving pijnlijk om te stoppen, je hebt de middelen om te stoppen. Maar je moet ontdekken waarom je het doet en ten tweede moet je een reden vinden om te stoppen en dit volledig te stoppen. Snap je wat we zeggen?     

Vraag: Dat doe ik. En zelfs als ik het weet, waarvan ik een aantal ideeën heb over sommige redenen, het ondervinden en het weten schijnen niet genoeg te zijn om me te laten stoppen, alleen de reden waarom. Ik weet niet hoe ik moet genezen.         

Shoshanna: Dan heb je de oorzaak niet gevonden. We zoeken naar een oorzakelijk verband op een zeer diep niveau waar je naar moet kijken. Omdat je deze gewoonte hebt vervangen door naar de oorzaak te kijken, zie je.        

Vraag: Oke. En als ik die oorzaak weet, hoe kan ik die dan genezen of transformeren?       

Shoshanna: Neem contact met ons op als je de oorzaak kent.   

Vraag: Ik wil het eigenlijk niet via de telefoon doorgeven. Misschien moet ik een privésessie regelen.     

Shoshanna: Ja. Dat zou kunnen als je dat wilt, een privésessie afspreken, je kunt ook het e-mailadres van Shoshanna gebruiken en je vragen stellen als je dat wilt.     

Vraag: Oke.    

Shoshanna: Namaste, beste zuster.   

OWS: Wij hebben ook iets toe te voegen. Wat we zien is dat alles wat Shoshanna zegt zeer  nauwkeurig is. Er is ook een blokkade in je Vijfde Chakra in je Wilscentrum je Keelcentrum, dat is een energieblokkade. Het weerhoudt je ervan je wil te laten gelden. Er is een gezegde, “als er een wil is, is er een weg, maar als er geen wil is, is er geen weg.” Op dit moment lijkt het erop dat je niet de wil hebt om dit te overwinnen.                

Wat Shoshanna zegt, je moet een reden hebben waarom je het wilt overwinnen voordat je het overwint. Je moet daar heel goed naar kijken en begrijpen waar deze blokkade in je Wilscentrum zit.   

Doe dan wat nodig is om die blokkade op te heffen. Dat kan gebeuren door regressies van vorige levens. Dat kan door het gebruik van kristallen. Als je een neiging hebt tot kristallen kun je bepaalde kristallen gebruiken die in dat vijfde Chakra gebied werken en ze op je keelgebied leggen.       

Dat kan helpen om dit te verlichten maar niet eerder dan dat je de wil hebt gecreëerd om dit te overwinnen. Zodra de wil is geactiveerd is het heel eenvoudig om het juiste middel te vinden wat je naar het volgende niveau brengt.   

Shoshanna: Dat klopt.    

OWS: Zelfs hypnose kan nuttig zijn. Maar niet totdat je klaar bent om het te kunnen gebruiken. Oke?       

Vraag: Oké, bedankt.   

OWS: Ja. Zijn er nog vragen voordat we het kanaal vrijgeven?  Verder niets? Dan gaan we kanaal vrijgeven.
Shoshanna, heb je aan het einde nog iets toe te voegen?

Shoshanna: Op dit moment hebben we geen bericht.   

OWS: Zeer goed.    Het enige dat we  moeten delen is doorgaan. Laat die dingen die in de wereld gebeuren geen deel van jouw wereld worden. Wees zoveel mogelijk gescheiden hiervan. Wees zoveel mogelijk in het NU moment. Omdat als je in het verleden blijft of je constant op zoek bent naar wat er in de toekomst komt, je jezelf de momenten van vreugde ontzegt die je in het NU moment kunt hebben. Dat is wat we tegen jullie willen zeggen.           

En wanneer jullie samenkomen voor de volgende Advance zal er zoveel meer zijn dat je gaat ontvangen, het gaat, wat is jullie gezegde, “je hoofd laten tollen” Oké?   

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen