“Kijk elke ochtend in de spiegel en zie de nieuwe Jij”, inclusief V@A gedeelte.

“Kijk elke ochtend in de spiegel en zie de nieuwe Jij”, inclusief V@A gedeelte.Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 27 oktober 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.SANANDA

Ik ben Sananda. Zoals altijd is het een plezier om bij jullie te zijn om op deze manier te kunnen delen.  

Ik wil dat je nu denkt, want jullie hebben een term, een manier van denken dat is, dit zijn de laatste loodjes.  Jullie komen aan de eindstreep.   

Of, zoals James ons heeft doorgegeven als een mogelijke analogie, het idee van een voetbalwedstrijd, je bent in het vierde gedeelte van het spel met nog maar enkele minuten te gaan. Je hebt zojuist een go-ahead touchdown bereikt. En de andere kant (dat is natuurlijk de duistere krachten, de kliek), de andere kant doet een laatste poging om te scoren, zo niet een gelijkspel proberen te maken. Ze hebben een zogenaamde ‘Wees gegroet Maria’ of een laatste spelmogelijkheid. Ze spelen de bal in de hoop die laatste touchdown te scoren om het spel te winnen.     

Maar zoals velen van jullie weten, Wees gegroetjes in deze zin, zijn zeer zelden succesvol. Deze weesgegroet is volledig onschadelijk. Omdat ze het spel niet kunnen winnen. Ze hebben het spel al verloren. Het spel zoals je het kent is bijna voorbij.      

Het is al een tijdje voorbij in de hogere vibraties. De Event heeft al plaatsgevonden in de hogere vibratie. Het hoeft alleen nu te worden herkend. Niet in de derde dimensie, maar in de vierde dimensie, als degenen die ontwaken op de planeet en vele, vele doen dit. Veel meer zelfs buiten de Lichtgemeenschap, maar zeker de 144.000 Lichtwerkers en Lichtstrijders worden allemaal wakker of zijn ontwaakt. Dat is de sleutel, de sleutel om deze laatste verandering te bewerkstelligen of de omschakeling. Dat komt nu heel dichtbij.       

Er zijn andere bronnen geweest die een tijdschema hebben doorgegeven van de Zonneflits voor de Event. Hoewel we de neiging hebben om die termijnen niet te geven is er iemand naar buiten gekomen die hierover gesproken heeft. Een die in veel opzichten behoorlijk nauwkeurig is. Hij heeft het gedeeld. Hij heeft informatie gechanneld. Hij heeft over de zonneflits gesproken, de Event die plaatsvindt in het voorjaar van 2020. En ik als Sananda en al degenen van het Gezelschap van de Hemel die jullie zo noemen, zijn hier om je te vertellen dat dat een zeer grote kans is. Op dat moment wordt er een venster van kansen geopend. Zeker als de vibraties blijven toenemen kan die tijd zelfs naar voren worden geschoven of het kan terug worden geplaatst. De lente van volgend jaar kan een wonderbaarlijke verandering in je leven teweegbrengen. En zoals je vaak hebt gehoord, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.           

Ik spreek niet graag in termen van toekomst of verleden. We spreken het liefst altijd vanuit het NU moment. In het NU-moment, jullie zijn allemaal in de hogere vierde en vijfde dimensie als je je in dat NU-moment bevindt.   

Blijf in het nu, blijf je concentreren op het nu en je zult jezelf niet alleen steeds meer in de vijfde dimensie bevinden. Wanneer de zonneflits gebeurt, ben je er niet alleen klaar voor, je zult hem verwelkomen in een zalige staat boven wat je eerder hebt ervaren, duizend keer meer, je zult dit ervaren.  

Maar het is allemaal aan jou, ieder van jullie, om die momenten te vinden, of liever de vreugde op elk moment te vinden. Omdat wanneer je de vreugde op dat moment vind je op je bestemming bent aangekomen waar je voor bent gekomen en je vrijwillig voor hebt aangemeld.  

Het is waar, er is nooit een eindbestemming. De trein blijft altijd rijden. Je blijft altijd doorgaan en doorgaan, je blijft je ontwikkelen. Dat zal nooit eindigen, want JIJ zal nooit eindigen.    

Jullie spraken eerder in je discussie over leeftijd en “de achteruitgang van de leeftijd” of “de vernieuwing van de jeugd” is een veel betere manier om ernaar te kijken. Voortdurende jeugd. Jullie hebben allemaal die mogelijkheid om dat te doen. Het zit in je hoofd.     

Het is door de programma’s dat je hier kwam, niet de programmering die je nu hebt, maar de programmering waar jullie allemaal mee hier kwamen om door te gaan, om te weten dat jijde Bron bent, de Schepper Bron binnenin je. En als de Schepper Bron is er geen limiet wat je kunt doen, wie je bent. Wanneer je je realiseert dat er geen grenzen zijn aan het wezen dat je bent, dan is echt alles mogelijk.   

 Dan begint het geloof naar voren te komen. En zelfs meer dan het geloof, het weten dat alles mogelijk is, inclusief het kijken in de spiegel elke dag wanneer je opstaat. En als je in de spiegel kijkt, zie je de weerspiegeling van jezelf. Zie je de weerspiegeling van wie je wilt zijn. Dat is het verschil, de verschilmaker, voor jullie allemaal. Zie de Godbron terwijl je in die spiegel kijkt. Zie het licht in jezelf. Zie de liefde in je hartruimte en de weerspiegeling die naar je terug komt zal die Godbron in je zijn en zal het gelaat hebben van alles wat je maar wilt.         

Ik ben Sananda, ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en harmonie en eenheid en vreugde, dat je die kwaliteiten op elk moment in jezelf blijft behouden terwijl je verder gaat in de realiteit van wie je bent. One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie. One Who Serves is er weer en Shoshanna staat klaar, of zit klaar moeten we zeggen.       

We staan ​​klaar om jullie vragen te beantwoorden als je die hebt. Eerst moet je, wat jullie noemen, je telefoons umuten dan kunnen we verder gaan, oké? Ben je klaar?   

Vraag: Ja. Ik kreeg een vraag door van James maar ik geloof dat Sananda dit al voor ons heeft beantwoord. Een heer of een dame had een bericht doorgegeven over Cobra die opriep tot De Event en vervolgens om de GCR vrij te geven tijdens de Event of de zonneflits en zei dat het al gebeurd was op hogere niveaus. De persoon vroeg op welk moment we zullen weten en we het zullen zien. Maar ik geloof dat Sananda het al heeft beantwoord door te zeggen in de lente van volgend jaar. Dus als je iets wilt toevoegen, ga je gang.      

OWS: De wereldwijde valuta-reset [GCR] zoals je zegt en de herwaardering en de vele dingen die hier betrekking op hebben is inderdaad al op de hogere niveaus gebeurd en is al op zijn plaats zoals we het zien om naar het publiek te worden gebracht als de ‘tijd’ rijp is voor het publiek en als de trillingen voldoende zijn toegenomen om dit mogelijk te maken.   

Dit is natuurlijk een deel van wat steeds meer van jullie nu begrijpen en wat het “kwantum financiële systeem” wordt genoemd. Dit zal het huidige fiat financiële systeem van de kliek van de duistere krachten vervangen waar ze aan proberen vast te houden, want dit is hun leven dit is alles wat ze weten, het nastreven van geld en het nastreven van macht. Maar het zal het streven naar macht niet meer worden. Het wordt niet langer de liefde voor macht. Het wordt de kracht van liefde.     

Dit verandert nu snel zoals Sananda heeft doorgegeven. Je komt in het laatste deel of je zit in het laatste deel en in de laatste minuten en al de dingen die hierover zijn doorgegeven, niet alleen via deze bron, James, maar via vele andere bronnen, niet om precies de timing te begrijpen maar om te weten dat het nu in de maak is, het is nu aan de gang. En heel binnenkort zul je de werkelijke resultaten gaan zien van deze inspanningen waar de Lichtkrachten nu al een tijdje aan werken. Shoshanna, is er iets dat je wilt toevoegen?     

Shoshanna: (gechanneld door JoAnna McConnell)
We hebben er niets aan toe te voegen.

OWS: Zeer goed. Zijn er dan nog andere vragen?   

Vraag: Hallo aan jullie beiden, geliefde broeder en zuster. In mijn werk met kinderen heb ik recentelijk doorgekregen (ik denk dat ik dit heb doorgekregen, ik denk niet dat ik het verzonnen heb) maar ik denk dat ik een leerplan heb doorgekregen om met hen te werken vanuit een perspectief van gedragsaanpassing, vanuit een perspectief van persoonlijke groei en ergens geraken om sommige dingen te verschuiven die de kinderen misschien met zich meedragen. En ik ben ook geleid naar een leerplan voor volwassenen. Dus ik ga hiermee verder en kijk waar een van hen toe kan leiden. Maar ik vraag me af, als De Event eenmaal plaatsvindt zullen we dergelijke dingen nog nodig hebben? Ik bedoel, moeten we vooruit blijven gaan en kijken waar het naartoe gaat? Of zal het zo’n onmiddellijke verschuiving zijn dat we dat misschien niet eens nodig hebben?        

Shoshanna: Kunnen we delen, beste?   

OWS: Ja, graag.    Shoshanna: Mogen we ons perspectief met je delen, beste zuster?  

Vraag: Absoluut.  

Shoshanna: We zien dat je hart grootmoedig is, dat je een gever bent, dat je wenst dat de mensheid op elk moment in elke ademhaling wordt opgetild. Dit is wat we in je ziel en in je hart zien. Dus wat we je moeten vertellen is dat de dingen die je formuleert om deze kinderen te verheffen en deze volwassenen, zijn de voorloper van hoge vibraties. Dit zijn de dingen die de Event tot stand brengen. Dit zijn de dingen die een hoger bewustzijn creëren, niet alleen in jou maar ook in dingen die je wilt beïnvloeden en een samenloop van gebeurtenissen zal culmineren vanwege deze dingen. Namaste.          

Vraag: Oke. Dank je.    

OWS: We hebben daar niets aan toe te voegen. Hebben jullie nog een vraag?      

Vraag: Ja, alleen maar om te zeggen dat ik het gevoel heb dat ik denk dat zelfs als ik er maar met een paar werkt het in het collectieve bewustzijn zou gaan, correct?    

Shoshanna: Ja. Natuurlijk.   

Vraag: Oke. Omdat dat het is wat voor mij een beetje verwarrend is, want hoe zou je in die tijd met heel veel kunnen werken.     

Maar goed, de andere vraag die ik had was dat ik volgend weekend naar Mt. Shasta ga. Ik vraag me af welke woorden van wijsheid je hebt voor mijn reis daar naartoe. Ik heb mijn winteruitrusting al. Heb je woorden van wijsheid voor me of iemand die de naar de bergen gaat trekken of zoiets?   

OWS: Wat we je kunnen vertellen is jezelf te zijn. Probeer niet iets anders te zijn dan jezelf. Wees in dit opzicht in het nu moment zoveel je kunt in de situaties waar je jezelf in zult bevinden. Omdat als je in het moment bent en jezelf bent zul je merken dat je bepaalde soorten energieën aantrekt die je niet zou aantrekken als je niet jezelf en in het moment was. Dat is wat we je kunnen vertellen. We weten dat het enigszins dubbelzinnig is maar het is belangrijk dat het op dat moment zo is. Shoshanna, heb je iets om hier aan toe te voegen?         

Shoshanna: Ja, we kunnen iets delen. Mogen we delen?   

Vraag: Absoluut, alsjeblieft.  

Shoshanna: We zien dat deze trektocht, deze reis die je zult ondernemen een hoogtepunt is van veel dingen en het is jouw bestemming om dit te doen. Wat je moet opgeven of waar je niet op moet letten zijn je verwachtingen. Je moet zonder verwachtingen gaan. Verwachtingen zijn enigszins een manier om de toekomst te voorspellen voor een mens die je niet kunt voorspellen. Dus we moeten je vertellen zoals One Who Serves je heeft verteld, maak verbinding met deze berg, verbind je met alles wat er op dat moment voor je is. Wees op dat moment alert. Adem het moment in. Maar ga niet, en wij waarschuwen je, ga niet met grote verwachtingen van iets anders. Alles dat aan jou wordt geopenbaard en aan jou zal worden geopenbaard is er voor jou, je moet met dat idee gaan. Namaste.              

Vraag: Bedankt. Mooi. Dat waardeer ik.      

OWS: Zeer goed. Zijn er nu nog andere vragen?      

Vraag: One Who Serves 

OWS: Ja.  

Vraag: Ik wil iets toevoegen aan waar zojuist over werd gesproken, alle kinderen die op dit moment gered worden die werden vastgehouden door de gevallenen in de grotten of waar ze ze ook hebben gevonden en ze onlangs hebben gered, omdat er zo veel schade toegebracht is aan alle mooie kinderen, hebben de welwillende hier een grote rol in? Nemen ze de kinderen tijdens hun slaap mee naar de genezingskamers omdat er zoveel verwoesting is wat hen werd aangedaan, of zullen ze dat doen? Dat is mijn vraag. Ik ben er zeker van dat de welwillende hierin een grote rol spelen. Dank je.      

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat je je hier zeker geen zorgen over hoeft te maken omdat alles wordt georkestreerd. Alles maakt deel uit van het grotere plan. En deze onschuldigen worden goed verzorgd en zullen gedijen als ze op deze manier worden verzorgd. Dit is wat we je kunnen vertellen. Ze zijn gered zoals je zegt en er moeten er nog veel meer gered worden.         

Maar deze bases, deze ondergrondse bases, worden één voor één opgeruimd, de een na de ander en uiteindelijk zullen ze allemaal opgeruimd zijn. Het maakt allemaal deel uit van het verhogen van vibratie, het verhogen van bewustzijn en het voortdurend binnenkomen van deze energiegolven die inderdaad de vibraties en het bewustzijn op de planeet blijven verhogen. Het maakt allemaal deel uit van het grotere plan. Oke? Shoshanna?     

Shoshanna: We kunnen hier iets over delen als je wilt. Mogen we delen?   

Vraag: Ja, mijn beste.   

Shoshanna: We willen je vertellen dat wat we van je weten is dat het jouw rol is om er het licht op te werpen, de vibratie in jezelf te verhogen en het naar hen te verspreiden. Je bent hier heel goed in. Je moet in je meditatieve staat, het grote Licht dat je bent op de duisternis werpen en weten dat je bewustzijn en je kracht om alles wat om je heen en boven je is te verheffen, dit is waarvoor je hier bent. Namaste.      

Vraag: Bedankt.  

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen?   

Vraag: Ik heb een vraag. Ik hoop dat hij niet te persoonlijk is. Misschien dat andere mensen er iets aan hebben. Ik heb veel last van mijn rechteroog. Ik heb het gevoel dat er iets in zit. Ik ging een paar dagen geleden naar de oogarts en zij zei dat het alleen maar droge ogen waren en stelde voor er druppels in te doen. Ik heb nog steeds het gevoel dat er iets in zit. Ze kon niets vinden en ik wil weten of ik misschien niet bereid ben om ergens naar te kijken of dat er misschien toch een beetje zand in zit. Omdat het winderig was en ik dingen aan het schuren was. Moet ik naar een andere arts gaan of het gewoon laten uitwerken?             

OWS: Shoshanna wil je iets delen?  

Shoshanna: We kunnen hierover iets delen. Mogen we delen?   

Vraag: Ja, graag.

Shoshanna: We zien dat het bewustzijn van de mens het externe resultaat schept. Zie je, wat je ondervind is waar in beide gebieden. Je verbergt (en je weet het) in sommige gevallen wat je moet zien en je vermijdt wat je in sommige gevallen moet zien zoals wij allemaal doen, dit doe niet alleen jij. Alle mensen zijn op deze manier geprogrammeerd.    

Dus we willen je vertellen dat we zien dat er een beetje zand in je oog zit. Er zit iets in en als je doorgaat met het wassen van het oog zal het zichzelf oplossen.  
En groter dan dit, je moet onderzoeken waarom je op deze manier wordt beïnvloed en beginnen te zien wat je moet zien. Namaste.  

Vraag: Bedankt.   

Shoshanna: Graag gedaan.  

OWS: Zeer goed. Zijn er nog vragen?    

Vraag: Ik vroeg me af, er zijn zoveel verschillende versies van De Event. Degene die ik me heb voorgesteld is de welwillende regenbooggolf, ik denk mist of wat dan ook. En dan hoor ik mensen die visioenen hebben of mensen die opbranden en helse gebeurtenissen. Kun je me hiermee helpen?     

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen is dat De Event, De Zonneflits, door iedereen tegelijkertijd zal worden ervaren. En iedereen zal hierdoor verschillende ervaringen hebben.    

Degenen van jullie waarmee we hebben samengewerkt en dat is zeker meer dan alleen deze groep, het zijn de Lichtkrachten, de Lichtwerkers, Lichtkrijgers, de Lichtgemeenschap, degenen die bereid zijn om er klaar voor te zijn wanneer het komt zodat je de intense gelukzaligheid ervaart die hiermee gepaard gaat. 

Terwijl anderen die niet zo goed voorbereid zijn niet zullen ervaren waar jij het over hebt, ze zullen soms wat verwarring ervaren en soms ook een aantal goede gevoelens en ze zullen zich beginnen af ​​te vragen wat er gebeurt? Wat is dit? En dat is wanneer zij zich tot jullie zullen wenden, tot diegene die klaar staan ​​om hen te helpen begrijpen wat er gebeurt.   

Er is nog een andere groep die dit enigszins zal ervaren zoals je zegt, een hel van hun eigen makelij. Niet dat ze zullen verbranden zoals je zegt, maar ze zullen de volledige gevolgen van deze hogere energieën ervaren die binnenkomen en zich vermengen met hun lage vibratie, wat ze niet kunnen weerstaan. Ze zullen in hun centrale zenuwstelsel niet in staat zijn om met deze energieën om te gaan. Dus in dat opzicht is er misschien iets waarover je spreekt, maar niet als een groot geheel zoals we het zien.    

We kunnen echter niet precies zeggen hoe het zal zijn omdat we, zoals we al vaak hebben gezegd, niet weten hoe het allemaal zal gebeuren omdat het nog nooit eerder op deze manier is gebeurd. Dus we doen er alles aan om je voor te bereiden om er klaar voor te zijn en om de anderen te helpen die er niet zo klaar voor zijn als jij. Oke? Shoshanna?    

Shoshanna: Mogen we delen?  

Vraag: Zeker.  

Shoshanna: Je zorg voor anderen is je medelevende hart aan het werk. Wat we je moeten vertellen is dat iedereen een pad moet volgen en dat iedereen het pad moet volgen naar wat zijn ziel bedoeld is te doen om het bewustzijn te verhogen, zie je. Soms zijn dit moeilijke dingen.      

Wat wij je willen vertellen is, als je je taak wenst uit te voeren om alles als perfect te zien, alles als gepast te zien. Om alles te zien als een manier waarop ieder mens een hoger bewustzijn vindt, het is niet aan jou en het is niet aan mij, het is niet aan One Who Serves of aan iemand anders om dat te beoordelen of om te beslissen dat het niet geschikt is voor hen. Dus je ziet, er kunnen dingen zijn die je niet wilt ervaren, die je niet wilt zien, die je niet wilt dat ze zelfs zouden gebeuren. Maar we moeten begrijpen dat elke ziel op zijn pad is naar hoger bewustzijn. Dit is wat we je moeten vertellen. Namaste.      

Vraag:  Bedankt, heel erg bedankt.  

OWS: Zeer goed. Zijn er nog vragen? We zullen er nog een nemen en dan moeten we het kanaal vrijgeven als er nog een vraag is. Verder niets? Dan, Shoshanna, heb je iets waarmee je wilt eindigen?       

Shoshanna: We moeten zeggen dat het in deze tijd, op dit moment, belangrijk is om volledig te werken aan een staat van neutraliteit. Om niet te oordelen of iets goed is, niet oordelen of iets slecht is of iets niet geschikt of wel geschikt is, of dit of dat maar om neutraal te blijven en te begrijpen dat elke persoon, elk wezen dat op deze planeet is geïncarneerd en alle andere planeten hebben dit gedaan om hun bewustzijn te verhogen, hoe klein of hoe groot de sprong ook is. Dit is hun doel, dat alle individuen aan hun eigen pad en hun eigen bewustzijn werken en we moeten er aan werken om dat niet te beoordelen, maar neutraal blijven. Namaste.     

OWS: Zeer goed. We eindigen met, dat we jullie allemaal aan willen moedigen om te doen wat Sananda heeft voorgesteld, dat is elke ochtend als je wakker wordt en je in de spiegel kijkt, om de weerspiegeling te zien als de Godbron in je en de reflectie te zien waar je naar kijkt. Wat je zou willen hoe je lichaam is. Niet alleen je fysieke lichaam, ook je astrale en je etherische lichaam in je. Zie de veranderingen daar ook. Als je je astrale lichaam en je etherische lichaam verandert om te lijken op wat je zou willen zijn dan zal je fysieke lichaam daardoor ook veranderen. Dat is wat we jullie zouden willen voorstellen en dat is ter voorbereiding op diegenen die de volgende Advance zullen bijwonen. Dat is alles wat we je hierover kunnen vertellen op dit punt.           

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen