“Vergeef, Vergeet en ga Verder. HET IS TIJD”, inclusief V@A gedeelte. 

“Vergeef, Vergeet en ga Verder. HET IS TIJD”, inclusief V@A gedeelte.  Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell   

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 24 november 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aanSananda

Ik ben Sananda. Zoals altijd waardeer ik deze tijden dat ik bij jullie kan zijn en met jullie kan delen en je meer inzicht kan geven, niet alleen wie je bent maar in alles wat er op dit moment in en om je heen gebeurt.   

De energieën die binnengekomen zijn, deze energiegolven, bombarderen de planeet nu al een tijdje en worden sterker en sterker zoals aangetoond door wetenschappelijke bewijs dat bekend staat als de Schumann-resonantie, deze energieën meten is ook op andere manieren bekent. 

Maar de manier om de energieën te meten voor ieder van jullie is om eenvoudig te weten dat deze energieën er zijn en dat ze de moleculaire structuur in je lichaam veranderen, het DNA in je lichaam veranderen.     

En vanwege de verandering die plaatsvindt, vrij snel kan ik zeggen, vanwege de verandering die plaatsvindt beïnvloedt het de energielichamen in je die niet helemaal gewend zijn aan deze uiterlijke energieën die binnenkomen. En je zou kunnen zeggen, ‘het tegen je kont schopt’. Dat is een spreektaal die jullie hebben, een gezegde dat jullie hebben, maar het is in dit opzicht passend.     

Omdat sommigen deze energieën voelen en ze deze op een hoger bewustzijn voelen dat ze er zijn op dat moment, daarom voelen ze een gevoel van gelukzaligheid, een gevoel van welzijn dat over hen heen komt. Maar anderen, gebaseerd op hun bewustzijn op de momenten dat deze energieën binnenkomen voelen een onenigheid met die energie wat een negatieve connotatie met de energie geeft als deze binnenkomt, ze voelen mogelijk een gevoel van depressie of een slecht gevoel in hun lichaam wat symptomen van verandering met zich mee brengt, hun centrale zenuwstelsel is niet in staat om deze energieën aan te kunnen op deze momenten.  

Ik spreek nu tot jullie, de Lichtwerkers, de Lichtkrijgers die blijven werken, ‘in de strijd’ blijven zullen we zeggen, in de strijd, niet met diegenen buiten jullie maar de strijd die zich in jezelf afspeelt. En als je die oorlog blijft voeren, die strijd in jezelf, ondervinden velen van jullie moeite om met deze energieën om te gaan omdat ze je in een lagere vibratie brengen, of liever gezegd, ze dragen bij aan die vibratie of die nu hoger of lager is, met de nadruk op de vibratie. Het wordt voor sommigen van jullie steeds moeilijker om in het moment te zijn, in het NU te zijn en de vreugde in het moment te vinden.     

Omdat het op die momenten moeilijk is om de hogere vibraties in jezelf vast te kunnen houden, om jezelf in die hogere vibraties te bevinden omdat de energieën zo sterk zijn en deze je op bepaalde manieren schijnbaar naar beneden lijken te halen. Maar ik zeg ‘schijnbaar’ naar beneden halen omdat dat niet juist is. Ze halen je niet naar beneden, je laat simpelweg de programmering in jezelf toe om je vast te houden in die lagere vibraties.     

Maar ik zeg je nu als Sananda, ik vraag je, ieder van jullie, om uit die lagere energieën te breken, om het Vlammende Blauwe Zwaard van Waarheid van Aartsengel Michael te gebruiken om alle banden te verbreken die je nog tegenhouden, de banden die de programmeringen zijn, de banden die de programmeringen zijn die je nog steeds in de sluier van de illusie houden. Want in werkelijkheid is er geen sluier. Die is er eigenlijk niet meer. Het is alleen de programmering die je nog steeds vasthoudt aan deze illusie.         

Maar breek nu door. Het is tijd om door te breken en omhoog te gaan in vibratie. Omdat er in werkelijkheid niets is dat je tegenhoudt behalve dat je gelooft dat je wordt tegengehouden. Deze programma’s die je nog steeds vasthouden aan het verleden, je vasthouden aan de herinneringen uit het verleden aan wie je eerder was in dit leven. Maar je bent niet langer wie je eerder was.         

Je bent wie je nu bent op dit moment. En als je blijft vasthouden aan die herinneringen wie je was dan zul je niet in staat zijn om te zijn wie je nu bent op dit moment. Het is nu tijd voor jullie allemaal om steeds meer en meer in het moment te zijn.          

Bevind jezelf zoveel mogelijk in die hogere vibraties. Doe wat nodig is, of je nu werkt met kristallen of naar je dieet kijkt of de energieën uitademt in de natuur, wat het ook is dat je in die hogere vibraties zal brengen en je daar houdt, in plaats van je steeds weer te laten terugglijden in de oude programmering.   

Laat de oude programmering los. Je kunt het! Het zit in je om dat te kunnen. Vraag om hulp. Vraag je Hoger Zelf om je hoger en hoger naar die hogere vibraties te brengen, naar de hemel in je wezen.        

De hemel is binnen handbereik. Het is niet buiten je bereik. Het is er. Reik gewoon uit en hij zal er voor je zijn. De hemel, dat zijn de hogere vibraties van het hoger dimensionale bewustzijn van de vijfde dimensie en verder. Dat is de hemel.            

Het is aan jou om die hemel naar beneden te halen naar jullie aarde en in je wezen en om jullie aarde naar de hemel te brengen. Verhoog je bewustzijn. Verhoog je vibraties naar die hogere vibraties van de hemel, het bewustzijn, de vijfde dimensie. Jullie hebben allemaal de macht om dit op elk willekeurig moment te doen. Er is niets dat je kan tegenhouden behalve jezelf.           

Laat nu los, laat los. Laat de herinneringen uit het verleden los. Vergeef al diegenen die je in het verleden schade hebben berokkend, of het nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Vergeef. En vergeet de herinneringen uit het verleden. En nu, ga verder . Ga verder naar de hogere vibraties.              

Vergeef, vergeet en ga verder. Het is tijd.   

Ik ben Sananda en ik geef dit kanaal nu vrij en stuur jullie al mijn liefde en vrede en eenheid om in elk van jullie te zijn op elk moment. Alles is in vrede. Alles is in liefde. Alles is in het licht.       One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer om verder te gaan met dit proces dat we enige tijd geleden begonnen met jullie.         

En we spreken niet alleen over deze groep, deze Ancient Awakenings groep, we hebben het over het proces dat lang, lang geleden is begonnen in de Lemurische en Atlantische tijd, dat jullie weer naar elkaar toe getrokken zouden worden. Dat je je door de energieën heen zou werken. Dat je jezelf weer in een hoger bewustzijn zou bevinden wat je zeker deed in die tijd lang geleden.       

Jullie waren in die tijd bijna altijd in de vijfde dimensie vibratie. De driedimensionale illusie bestond toen nog niet eens in de vroegere Lemurische tijd en zelfs enigszins ook niet in de Atlantische tijd. Maar natuurlijk weten jullie allemaal van de val van Atlantis en het zinken van Lemurië en de omschakeling die plaatsvond als gevolg van het verlagen in vibratie, inclusief de Aarde.     

Gaia bood zich vrijwillig aan net zoals jullie allemaal, om de vibratie te verlagen en om deel uit te maken van het evolutionaire proces van deze planeet door de programmering en dualiteit die moest bestaan ​​voor al het bewustzijn om te verschuiven en te veranderen als gevolg van het verlagen van de vibratie. 

Maar nu zijn jullie hier op dit moment en je komt weer uit die lagere vibraties. 

De Aarde, Gaia, is al uit die lagere vibraties en heeft haar mantel van de hogere vibraties weer overgenomen van de hogere vierde en de vijfde dimensie en zelfs verder. Zij houdt een plaats voor jullie vrij, voor de Lichtwerkers en de Lichtkrijgers om de eerste te zijn, de Wegwijzers, degenen die eerst gaan om de weg te wijzen. Jullie zijn degenen die de weg wijzen naar het ascensieproces en maken deel uit van de eerste golf van ascensie als je er klaar voor bent om dat te doen.    

En als de energieën de planeet binnenkomen, we spreken hoofdzakelijk over de Event, de Omschakeling, de Zonneflits, om jullie allemaal op te heffen in de hogere vibraties op dat moment als de tijd en de frequentie genoeg gestegen zijn zodat je deel kunt uitmaken van die eerste golf van ascensie.

Dat is onze boodschap. Wij zijn er klaar voor als One Who Serves, een collectief van bewustzijn zoals je weet dat hier is om op elke manier die we kunnen te helpen, om jullie van dienst te zijn.   

En Shoshanna, onze beste Shoshanna, onze beste zuster is ook hier om jullie te helpen bij het beantwoorden van je vragen. 

Hebben jullie vragen aan One Who Serves en Shoshanna?

Vraag: Ja, dat doe ik.    

OWS: Ja?   

Vraag: Groeten. Dit is eigenlijk een tweedelige vraag. Een paar weken geleden stond ik in het donker buiten en merkte dat de schijnwerpers in onze achtertuin aan gingen. Normaal blijven ze maar een paar minuten aan en gaan dan weer uit. Maar ze gingen niet uit. Ik liep naar de achtertuin en zodra ik de achtertuin was en de poort daar naderde, begon het haar op mijn armen en op mijn borst overeind te staan. Ik ontgrendelde de poort en ging erdoorheen. Er was niets te zien. Het licht bleef aan. Ik moest ze uiteindelijk loskoppelen. Ik kon niets zien maar ik voelde zeker iets. Ik ging weg en kwam later weer terug. Zodra ik de poort naderde voelde ik het haar op mijn armen oprijzen. Ik wist niet zeker of het negatief of positief was.                                

Een paar dagen geleden sprak ik er over met James en JoAnna en het haar op mijn armen ging weer overeind staan terwijl ik hen erover vertelde. Ongeveer een uur later dacht ik aan de Binnenaarde en de computer informatica waar ik lang geleden bij betrokken was en ik dacht aan Soltec, de wetenschapper, en hetzelfde gebeurde weer met me! De haren op mijn armen kwamen omhoog. Ik voel het nu weer terwijl ik erover praat. Ik vroeg me af of je me wat informatie kon geven over wie dat was, wat het was of wat dit is wat er in mijn leven gebeurt. Dank je.          

OWS: Wat we je kunnen vertellen mijn beste, is dat je bewustzijnsverschuivingen ervaart waar niet alleen wij, maar vele bronnen over hebben gesproken dat ‘de sluier minder wordt’ zou je kunnen zeggen en het niveau van bewustzijn in jou brengt tot het punt waar je door de sluier heen kunt zien, niet zozeer door de sluier, die er eigenlijk  niet meer is, maar om dingen te kunnen begrijpen of weten van een multidimensionale situatie in termen van andere dimensies zien of voelen.      

Dat is waar we jullie al een tijdje over vertellen dat velen van jullie door die sluier naar andere dimensies zullen gaan kijken en in staat zullen zijn om een ​​verbinding te hebben met die bewustzijnsniveaus die zich in die andere dimensies bevinden. Dat is wat er met jou gebeurde.   

We zouden je willen vragen mijn beste, wat gebeurde er met je bewustzijn net voor de eerste deel? Kun je dat meedelen?  

Vraag: Ik kan het me niet herinneren. Ik stond buiten in het donker van de avond te genieten en opeens gingen de lichten aan. Ik kan het me helaas echt niet herinneren.        

OWS: Wel, wat je zojuist hebt gezegd was dat je ‘van de avond genoot’. Je was op dat moment blij en op dat moment bevond je je in een hogere trillingsfrequentie. En wanneer je in die hogere trillingsfrequentie bent opent dit een portaal zou je kunnen zeggen, naar die hogere trillingen van de andere dimensies.            

Dus je begint interdimensionaal te zien,  of te voelen, althans in dit geval en dat zorgde er voor dat de haren op je lichaam omhoog gingen staan. Niet omdat het iets negatiefs is maar omdat het iets vreemds voor je is in je huidige bewustzijnsstaat als een driedimensionaal wezen. Je begeeft je op hogere vibraties maar blijft in je driedimensionale bewustzijn werken als begrip. Dus daarom lijkt het misschien wat negatief voor je maar het is geen negatieve ervaring zoals we die zien.         

Shoshanna, kun je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna (gechanneld door JoAnna McConnell): We hebben hier geen extra perspectief op.   

OWS: Zeer goed. Was dit dan voldoende voor jou, mijn beste?     

Vraag: Ja. Ik dacht eerst dat het misschien negatief was. Ik vraag me af, is er een verband met Soltec en mij ? Omdat ik me afvroeg dat het iemand als hij geweest moet zijn. Eerst wist ik niet zeker wat er aan de hand was. Ik weet het gewoon niet zeker.              

OWS: We gaan je in dit geval geen namen of connecties geven van iemand of van individuen, maar we zullen je zeggen dat als je de ervaring of het weten van een connectie met een bepaalde persoonlijkheid hebt zullen we zeggen, dat is noch buiten of binnen jezelf als een hoger aspect van jezelf (dat is een hint). Dat is het antwoord dat we je kunnen geven.          

Vraag: Heel erg bedankt. Ik had een tweede vraag. Ik kan tot later wachten als je wilt.       

OWS: We kunnen eerst andere vragen beantwoorden en dan komen we terug, tenzij het een voortzetting van hetzelfde is.

Vraag: Nee. Het is vergelijkbaar, maar niet hetzelfde.     

OWS: Dan gaan we verder en geven anderen een kans als ze een vraag willen stellen. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: In de afgelopen paar weken was ik iets aan het doen en keek op en opeens zag ik iets wat leek op een schaduw die voorbij snelde aan mijn zijkant. Ik wist zeker dat het iets was geweest. Ik keek in de kamer en zag niets. Ik zag iets wat leek op een donkere schaduw. Ooit was het een witte. Het snelde me heel snel voorbij. Ik dacht dat het een soort wezen moest zijn, maar ik zag niets. Het deed me natuurlijk schrikken en ik weet niet zeker wat ik er van moet denken. Is dat op hetzelfde niveau?                   

OWS: Ja, dat is wat we al een tijdje zeggen. Het is een indicatie dat je het vanuit je ooghoeken ziet en niet direct voor je, maar vanuit je  ooghoek, je perifere zicht.      

Dat is wanneer het zich het eerste begint te laten zien zoals we hebben besproken in termen van het kijken in de hogere dimensies, zoals we het zien. Het is slechts een glimp. Een korte glimp en het is weer weg.     

Maar naarmate je je steeds meer bewust wordt van dit gebeuren zal het meer toenemen voor je totdat het op een punt komt dat het recht voor je staat en je het bijna kunt aanraken.

Shoshanna: We hebben een perspectief om te delen.   

OWS: Ja alsjeblieft, Shoshanna, ja.   

Shoshanna: We hebben een perspectief om te delen, zowel op deze vraag als wat er eerder gevraagd is. Mogen we dit delen?      

Vraag: Absoluut. Dank je.     

Eerdere vraagsteller: Ja.   

Shoshanna: We zullen een perspectief delen dat deze dingen die plaatsvinden zoals One Who Serves heeft aangegeven, dimensionale wijzigingen zijn. Het zijn geen 3D-ervaringen, omdat de meeste die ervaringen niet zullen hebben als ze zich in een geestessituatie van de derde dimensie bevinden.      

Dus als je je begrip wilt vergroten, je ervaring wilt uitbreiden, moet je het uitnodigen. Ik verontschuldig me voor een veronderstelling maar in plaats van angstig te zijn of terughoudend om door te gaan met die ervaringen moet je ze uitnodigen en in de kracht gaan staan ​​van wie je bent zodat deze andere ervaringen die je eigen begrip en bewustzijn zouden kunnen vergroten zichzelf kunnen onthullen. Als een mens die ervaringen niet uitnodigt of op een bepaalde manier voelt dat het angstig is kunnen deze ervaringen zich niet aan je openbaren. Dus we zouden willen zeggen dat als je wilt doorgaan, je hoeft het niet te doen, maar als je wilt doorgaan ga dan volle kracht vooruit en nodig hen uit. Namaste.         

Vraag: Bedankt. Ja, dat was mijn vraag, kan ik met ze praten? En vraag ik hen of er een boodschap voor mij is?       

Shoshanna: Ja.   

Vraag: Oké, geweldig. Ja, dat zal ik doen. Dank je.       

Eerdere vraagsteller: Bedankt.   

OWS: Zijn er verder nog vragen?   

Vraag: Ja, hoi. Ik had een droom die voelde alsof het in het nu was. De droom leek echter terug te gaan naar de tijd van Yeshua. We zaten met z’n drieën in een grot. Ik herkende twee van de andere mensen die waarschijnlijk op dit moment bij deze bijeenkomst zijn, twee vrouwen en ik. Ik denk dat ik weet wie ik was. Ik weet niet wie zij waren. Maar het was in die tijdsperiode, laten we zeggen, in het verleden. We werkten aan een ceremonie met energie. Plotseling voelde ik dat het eigenlijk nu was. Hoewel het een scenario was waarin het leek alsof het voorbij was, deden we het eigenlijk nu.                          

En diezelfde dag, die ochtend, las ik een artikel van Daniel Scranton. Hij zei iets dat me liet schrikken, het lijkt erop te wijzen dat het verleden nu is, dat we deze tegelijkertijd leven en deze aspecten van ons komen naar buiten om ons te helpen. Er stond, ‘We hebben de tijdlijnen onderzocht die er voor de mensheid liggen en we hebben gemerkt dat de nieuwe tijdlijnen die jullie hebben gecreëerd kenmerkende  verschillende paden hebben. Jullie creëren je paden en toekomst tegelijkertijd en als je dat doet kies je of uit bestaande tijdlijnen die al zijn gecreëerd of je creëert nieuwe. De nieuwe tijdlijnen die worden gecreëerd passen nu in een groot deel van het verhaal dat mensen in hun hart en geest als waar beginnen te ondervinden. We hebben het over verhalen over jullie collectieve verleden van het menselijke collectieve bewustzijn”.            

Dus, ik denk dat mijn vraag hierover eigenlijk is, onze wezens en wie we zijn, we brengen onze Hogere Aspecten uit het verleden naar voren die in het verleden lijken te zijn, maar ze zijn eigenlijk het heden. Kun je daar wat meer over zeggen?   

OWS: Ja, dat kunnen we zeker. We zullen je ervaringen in de grot met je delen zoals je zegt, hoewel het niet noodzakelijk een grot hoefde te zijn. Je ervoer een connectie uit een vorig leven met die anderen die er waren dat jullie één van de Essenen waren.        

Je beleefde die momenten als een Esseen en werkte toen met de energieën, net zoals je nu doet. Omdat op dat moment, degenen die de Essenen waren, ze met deze energieën werkten en door hun eigen ascensieproces gingen. Dat was hun doel om in dat leven te ascenderen.     

Door met deze energieën te werken werk je er weer mee. De cirkel is weer rond. Je komt weer terug van je tijdlijn om weer verbinding te maken met die energieën zoals in het verleden en in het huidige moment hetzelfde doen wat je toen deed.     

In zekere zin waren velen van jullie die bij deze bijeenkomst zijn op dat moment ook Essenen en jullie zijn weer samengekomen als een familie, een familie van Licht, om hier weer samen te komen en met deze energieën te werken en je voor te bereiden, net zoals je je toen voorbereidde op de Messias, op degene die zou komen, het Christusbewustzijn weer opwekken, je doet dat nu weer. Jezelf voorbereiden, niet alleen op Yeshua maar op het Christusbewustzijn, om weer een deel te worden van de uitdrukking van deze hele planeet in termen van het ascensieproces. Oke? Shoshanna?        

Shoshanna: We hebben veel te delen. Mogen wij bijdragen aan je, lieve zuster?      

Vraag: Ja graag.   

Shoshanna: Het is zo interessant, terwijl we luisterde naar wat werd doorgegeven door One Who Serves omdat we, terwijl je je ervaring vertelde wisten we dat je de energie van de Essenen ervoer. We wisten dat je deelnam aan die levens.         

Wat interessant is aan het verleden, heden en toekomst en het perspectief van het 3D-bewustzijn wat die dingen scheidt, is dat ze allemaal EEN zijn. Dit is een moeilijk concept voor degenen die binnen de tijdsconstructie leven om dit te begrijpen. Dus wat we je willen vertellen, is dat de energie van die ervaringen of je ze vorige levens noemt of hoe je ze ook benoemd, zit in je ziel en ligt binnen handbereik om die energieën nu te gebruiken.       

We zien dat de Essenen hun vrouwen vaak ‘ Maanprinsessen ‘ noemden omdat de vrouwen dingen leerden bij het licht van de maan en vaak ceremoniën deden in de duisternis. Dat was hun manier om zich via de duisternis met de uiterlijke universums te verbinden. In een grot die automatisch donker is, dit is hoe ze het grootste deel van hun hogere informatie verzamelden. Dus jij doet daaraan mee.             

En wat we zien is dat JoAnna en Shoshanna, die vanaf nu één zijn, dat Shoshanna waarover ik nu spreek als Shoshanna een Hoger aspect van JoAnna is, omdat Shoshanna een Esseen was. Ze heeft aan die dingen deelgenomen. En als we je ervaring horen van je droom, geloven we dat het misschien niet de persoonlijkheid JoAnna was, het was Shoshanna die deelnam aan die ervaringen met jou en dat is de connectie die JoAnna met jou heeft, zie je. Dat is de reden waarom jullie beiden op een mentaal vlak kunnen spreken, ondervinden we. Dus jullie zijn op deze lange, rondgaande weg met de kracht en de ervaring van het ascensieproces bezig via de energieën van die tijd, als we überhaupt zinvol zijn. Namaste.             

Vraag: Heel erg bedankt.   

OWS: Zeer goed. Zijn er verder nog vragen?     

Vraag: Ja. Ik wil graag iets delen.      

OWS: Delen of een vraag stellen?   

Vraag: ik wil graag iets delen en ook een vraag stellen.    

OWS: Zeer goed.    

Vraag: ik heb een acupunctuurbehandeling gehad. Terwijl ik op de tafel lag werd ik omringd door een goudgeel licht en gouden wezens. Sananda was bij mijn hoofd, Aartsengel Michael aan mijn rechterkant, Adama en Hilarion waren bij mijn voeten en St. Germain en Kuthumi waren aan mijn linkerkant. Ik heb sinds die behandeling een behoorlijk intense druk op mijn borst ervaren.          

De tweede behandeling die ik had, Sananda was nu Yeshua en hield me misschien wel 20 minuten beet tijdens deze behandeling, hij zwaaide mij heen en weer en links en rechts en hij bleef maar tegen mij zeggen, “er wordt van je gehouden, het is je vergeven”. Ik vraag, ik begrijp natuurlijk dat er van mij gehouden wordt maar in het leven toen ik bij Yeshua was, was daar iets dat ik heb gedaan dat hem schade heeft berokkend, dat is mijn vraag.  

OWS: Wat we je daarover kunnen vertellen is niet zozeer wat je zoekt. We kunnen je geen definitieve situatie doorgeven, maar we kunnen je vertellen dat Yeshua alles in je volledig heeft vrijgelaten wat jou vasthoudt aan die situatie waarnaar je verwijst.

Nu, met dat begrip, begrijp alsjeblieft dat elk van jullie, niet alleen jij die deze vraag stelt, maar jullie allemaal op een of ander moment de andere kant hebben gespeeld. Je moest dat gedaan hebben om het dualiteitsbewustzijn te kunnen ervaren dat nodig was om tot het punt te komen waar je klaar bent voor het ascensieproces. Je moest zowel het licht als het donker ervaren.         

Dus met dat begrip, je ervoer het gevoel van duisternis in dat specifieke leven waar je over spreekt. Niet dat je hem pijn hebt gedaan op een manier die blijvend is. Het is lang, lang, lang geleden losgelaten door Yeshua. Maar hij geeft je nu pas een volledige verlossing gegeven zullen we zeggen om het volledig te laten gaan.        

Omdat door het gebruik van acupunctuur alles draait om het vrijgeven van de energieën. Het heeft de energie vrijgegeven die je vasthield, je kunt het een ‘psychische band’ noemen die jou niet meer tegenhoud. Dat is nu vrijgegeven. Je bent één met Yeshua en Yeshua is één met jou. Dus vol goede moed mijn beste zuster, alles is precies zoals het moet zijn en je bent vrij, vrij! James zegt, ‘om door de hut te bewegen’, maar dat zullen we niet rechtstreeks zeggen (gelach). Je bent vrij! Vrij om nu naar de hemel in je wezen te zweven. Dat is losgelaten. Oke? Shoshanna?                   

Shoshanna: We hebben een perspectief om met deze prachtige ziel te delen die zo geliefd is bij zovelen. We willen vertellen dat wat er voor je gebeurde toen je die druk op je borst voelde, is eenvoudig dat je hart zich opende. Het opende zich naar een niveau dat je nog niet eerder hebt ervaren en dat is moeilijk.        

Dus wat we je moeten vragen als je deze druk voelt, is om diep adem te halen en de adem weer loslaten, diep ademhalen en de adem weer loslaten, dit zal zijn als een lotus om het hartchakra te openen. De adem is wat de druk zal verminderen. Dus we willen je vragen om dat te proberen.     

We willen ook zeggen dat de mentale constructies van verlossing en vergeving  moeten worden genezen zoals we zien, en als we zo brutaal mogen zijn, dat er veel is dat je meedraagt, deze ervaringen die je had waren ontworpen om los te laten wat je meedraagt. Maar om die staat van zijn te behouden moet je je er bewust van zijn dat je moet blijven loslaten en weten dat alles wat zich in elk leven heeft voorgedaan, inclusief dit leven, is ontworpen voor jou en voor anderen die in jouw sfeer van invloed zijn om uit te blinken in bewustzijn, dat is het doel.   

Dus als we denken dat iets negatief is, of als we het als kwaad zien, of iets dat we een ander misschien hebben aangedaan, dit is allemaal georkestreerd om de verheffing van het wezen te ontwerpen dat jij bent en het wezen dat alle anderen zijn. Er is geen fout gemaakt. Dus je moet het laten gaan en het mooie wezen begrijpen dat je bent. Namaste.        

Vraag: Dank jullie allebei. Ik ben gezegend door Sananda en door jouw advies. Dank je.        

Shoshanna: We houden van je.    

OWS: Zeer goed. Zijn er nog vragen voordat we het kanaal vrijgeven?     

Vraag: One Who Serves, ik heb een vraag over het symbool van de Orde van de Rode Hand. Nu weet ik dat het meestal een rode hand is. Maar ik zag deze week een versie op het familiewapen van een vriend waar het wit was met een rode achtergrond, ik kon het niet helpen maar ik denk dat er nog steeds een link is. Kun je me vertellen of dat juist is?          

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat de Orde van de Rode Hand oud is, oud voorbij je kennis op dit moment, oud voorbij de kennis van iedereen op deze planeet op dit moment. Het komt van lang, lang, lang geleden, systemen ver, ver, ver weg, en velen van jullie hebben deel uitgemaakt van die Orde van de Rode Hand die ook is door blijven gaan binnen de Grote Witte Broederschap. Dat wil zeggen dat de Grote Witte Broederschap de Orde van de Rode Hand voortzet. Om rechtstreeks te begrijpen wat het betekent of wat het is, moet je weten dat jij en ik, wij allemaal, zijnde Orde van de Rode Hand. Het symboliseert de verbinding met de grote mysteries van het verleden in de huidige tijdlijn van het aanwezige NU. Oke? Dat is alles wat we je kunnen vertellen, wat je driedimensionale bewustzijnsinzicht zou zijn of zelfs het vierdimensionale bewustzijnsinzicht. Het gaat verder dan de wildste verbeelding die je zou kunnen hebben over deze specifieke vraag. Oke? Shoshanna?                       

Shoshanna: We hebben iets te delen, als we mogen delen lieve zuster?   

Vraag: Ja graag.   

Shoshanna: We zien datgene wat je hebt ontdekt, dit wapen, die de rode hand leek te symboliseren hoewel het wit was met een rode achtergrond, de poging van deze specifieke clan die dit wapen had om de energie te dupliceren, de rode hand energie, maar het is niet dupliceerbaar zie je. Het is een staat van zijn, het is een bewustzijns- constructie van hoger dimensionaal begrip en ze probeerden het op die manier te symboliseren, maar dat kunnen ze niet. Ze weten dit en toch probeerden ze het op hun 3D-manier te dupliceren. Namaste.           

Vraag: : Oké, bedankt voor het specifiek beantwoorden van die vraag. Ik dacht altijd dat het begon in de Orde van Melchizedek, heb ik daar gelijk in?     

OWS: We kunnen je vertellen dat het veel verder gaat. 

Vraag: : Oke, het is duidelijk dat ik het niet bevat. Oké, bedankt voor je geweldige antwoorden.     

OWS: Dat is wat we probeerden uit te leggen. Er is op dit punt geen bevattingsniveau.     

Vraag: : (Gelach) Oké , ik snap het. Dank je.       

OWS: Goed. Zijn er nog andere vragen? Nog een vraag en dan zullen we het kanaal vrijgeven.       

Vraag: : In mijn droom liep ik langs een pier en ik viel in het water, het was zeer turbulent water. Ik herinner me dat ik dacht, ‘dit is het’, omdat het zo snel bewegend en turbulent was en ijskoud. Toen hoorde ik een stem in mij zeggen, ‘vraag om hulp, vraag om hulp.’ Dus ik begon te zeggen, ‘help, help, help.’ Ik begon te denken ‘help, help, help .’ Voordat ik het wist, werd ik door sommige wezens gedragen, misschien zeemeerminnen. Het moet dagen later zijn geweest, ik was naar een andere kust gebracht. Het was een warm land en ik werd blijkbaar opgenomen en had daarna een geweldig leven. Ik kreeg een bericht dat dit me op de een of andere manier is overkomen. Ik ben daar nieuwsgierig naar. Maar meestal denk ik bij mezelf, wat is de betekenis hiervan of is het dat ik het moet wegnemen, want er was een moment waarop ik zei, ‘ik ben verloren’, maar toen kreeg ik de boodschap, vraag om hulp. Dus in elke situatie hoe extreem het ook lijkt dat er op dat moment geen uitweg is om daar niet aan toe te geven en daadwerkelijk om hulp te vragen, is dat de boodschap om er afstand van te doen?                          

Shoshanna: We willen graag iets delen op deze vraag.   

OWS: Alsjeblieft, Shoshanna.   

Shoshanna: Onze excuses. Wilt je eerst delen?     

OWS: Nee, alsjeblieft.   

Shoshanna: We willen op deze vraag iets delen, lieve zuster. Mogen we delen?      

Vraag: : Natuurlijk.   

Shoshanna: We zien dat deze droom symbolisch is voor dit leven en dat je de turbulentie en de chaos van dit leven vele jaren op je schouders hebt gedragen zonder te weten dat je de macht hebt om het te overwinnen en anders te zijn en de dingen anders te zien en anders te leven. Dit is een droom van wie je was en wie je bent. Het is ons duidelijk dat een groot deel van je leven turbulent is en je bent nu tot het inzicht gekomen dat je leven kan worden gevuld met perfectie en liefde en grootheid en een gevoel van kalmte. Dus je ziet, deze droom vertelt je dat je bent geslaagd. Namaste.          

Vraag: : Wow. Ik hou ervan. Bedankt, dat is geweldig.       

OWS: Zeer goed.   

Shoshanna: Er was nog een vraag van een ander.   

OWS: Is er nog een andere vraag?   

Vraag: : Oké, bedankt. Het is echt een korte. Ongeveer twee of drie avonden geleden toen ik naar de maan en naar de straatlantaarns keek zag ik de hele tijd een regenboog er omheen. Dat is waarschijnlijk onderdeel van hetzelfde wat er is gebeurd zoals het verhaal dat ik zojuist heb verteld.          

OWS: Jij en vele anderen zien iets soortgelijks als dit en zullen dat blijven doen naarmate de energieën blijven toenemen en de programmering van de sluier steeds meer en meer wegvalt. Het is niet alleen de maan, maar het is de Zon. Velen zien deze aura ook rond de Zon en zullen dat blijven doen. En vele andere hemelse gebeurtenissen zijn in de maak om door velen over heel de planeet te worden gezien terwijl deze dingen zich blijven voordoen en toenemen. Dat is alles wat we kunnen zeggen. Shoshanna, wil je toevoegen?              

Shoshanna: Ja, we zijn het hier volledig mee eens.   

OWS: Zeer goed. Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven. Voordat we dat doen, Shoshanna, heb je iets dat je aan het einde wilt toevoegen?       

Shoshanna: We hebben zoveel te zeggen en zoveel niet te zeggen. Hoewel we iedereen willen vertellen om je vibratie hoog te houden, om de dingen te doen die je vibratie hoog houden door compassie, liefde en begrip uit te breiden naar al die wezens om je heen. Het maakt niet uit wie ze zijn, heb medelijden, heb begrip voor iedereen. Dat is wat we hebben. Namaste.            

OWS: Heel goed en we willen eindigen met jullie dierbare die is overleden, jullie Mary-Lou, jullie lieve zuster, levend en wel in het licht in het hogere bewustzijn op dit moment. Ze lacht nu naar jullie allemaal en zegt om je zeker geen zorgen te maken over haar, ze is op een veel betere plaats dan jullie allemaal en ze is heel, heel gelukkig en ze geeft inderdaad deze laatste woorden, de laatste voor nu. Ze zal waarschijnlijk bij de Advance aanwezig zijn bij jullie. Maar ze zegt voor nu, “Tootles.”         

Wij zeggen ook dat jullie een ervaring zullen hebben tijdens de Advance die gaat over het verouderingsproces, hoe je niet alleen het verouderingsproces kunt stoppen maar ook hoe je het kunt omkeren. Dat is natuurlijk gebaseerd op je bewustzijn en wat je op dat moment in je bewustzijn kunt opnemen en waarmee je kunt werken. Maar we willen ook zeggen, we geven dit nu ook aan James door, dat tijdens jullie volgende bijeenkomst, de volgende Zondag bijeenkomst, willen we vragen dat dit het onderwerp is, het verouderen en het omkeren van het verouderingsproces, is het mogelijk en wat kun je doen om dat te doen. En vanaf dat punt zullen we meer toevoegen tijdens jullie volgende Advance. Oke?          

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen