“Alles waar we naartoe hebben gewerkt komt tot bloei, komt tot een hoogtepunt”, inclusief V@A gedeelte.

“Alles waar we naartoe hebben gewerkt komt tot bloei, komt tot een hoogtepunt”, inclusief V@A gedeelte.


KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 15 december 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Het is altijd mijn genoegen om bij jullie te zijn, als afgezant van de Pleiadische Raden, om hier met jullie te zijn, degenen die door moeite vorderen, vooruit gaan met licht, met liefde, met bewustzijn, het overal verhogen waar je kunt.   

Maar eerst moet je het in jezelf verhogen. Je moet de herinnering in jezelf zien te vinden van wie je bent, dat je zoveel meer bent dan de mens die is geprogrammeerd om te geloven wie hij is. Dat je echte Goden en Godinnen bent met de Universele Bron te allen tijde binnen in je, in elkvan ons te allen tijde.        

Want we zijn allemaal samen één. En wij in de Raden en de vele Raden buiten de Pleiadische vloot die allen samenkomen, die samenwerken om dit gedenkwaardige gebeuren naar de Aarde, naar het Zonnestelsel en naar deze Melkweg te brengen. Alles is nu bij de hand tijdens onze vele vergaderingen van de Raden en alle voorbereidingen die gaande zijn. We weten dat we het einde van al deze projecten naderen. We hebben gepland en gepland en gecreëerd en gecreëerd, we hebben alles gedaan wat we kunnen, niet om ons te bemoeien met jullie zaken maar om jullie te helpen bij jullie zaken waar mogelijk. Dit hebben wij gedaan. We blijven op deze manier werken.               

Maar zoals je weet, we hebben veel meer toestemming gekregen om nog meer te helpen. En hoewel het wat jullie betreft nog steeds achter de schermen gebeurt, weet nu dat er zoveel al gebeurt en op het punt staat te gebeuren.   

Je hebt ons steeds meer in de lucht gezien als je naar boven keek omdat je de ogen hebt om te zien heb je zoveel meer kunnen zien, door de wolken kunnen kijken en onze schepen kunnen zien wanneer we verschenen en onszelf lieten zien voor jou. Ook al was het maar tijdelijk en slechts een glimp, we zijn er. We zijn hier.     

Alles verloopt precies zoals het moet op deze momenten. En als je dichter en dichter bij het volgende jaar en het begin van een nieuw decennium komt, dat nieuwe decennium is het begin van jullie nieuwe Gouden Eeuw. Alles waar je naartoe hebt gewerkt, waar wij naartoe hebben gewerkt komt tot bloei, komt tot een hoogtepunt.     

En het blijft alleen voor jullie allemaal over, jullie allemaal die ervoor gaan, die de voorlopers zijn en de wegwijzers om het Licht te brengen, om het Licht te verankeren en het Licht naar al je broeders en zusters te brengen. Je hoeft alleen maar door te gaan met deze inspanningen. Hoewel er tijden waren weten we, dat je zei, “het is genoeg, ik kan niet meer doorgaan, ik kan niet meer doorgaan mijn broeders en zusters overal te zien lijden.” De ziekten te zien, de stervende. Maar hoewel je dit allemaal ziet, kijk je ook verder dan dit.         

Je kijkt voorbij de ziekte, voorbij het sterven, voorbij de pijn en het lijden. Je ziet de liefde, de verbinding, de eenheid die naar voren komt. En dat is waar jullie allemaal op moeten blijven focussen, niet op pijn en lijden en letsel en verdriet. Maar de vreugde, het geluk, de liefde, die eenheid brengen jou en je broers en zussen en ons allemaal weer samen.       

We zijn nu zo opgewonden op deze momenten. Omdat we weten, terwijl we van bovenaf op je planeet kijken kunnen we met onze technologie zien hoe het bewustzijn overal verandert. Hoe de Lichten overal weer aangaan in alle individuen.      

Zullen sommigen verloren zijn? Ja. Sommigen zullen het Ascensieproces niet doorkomen. Maar velen, velen zullen dat wel omdat het hun bestemming is, het is hun keuze.       

Net zoals het jouw keuze is om voorop te lopen. Dat is waar jullie allemaal voor hier zijn om te doen, de weg leiden. Om de weg te wijzen, net zoals Yeshua de weg wees, ben jij hier ook om dat te doen. Om het Licht te zijn. Ja, zelfs om de Messias te zijn voor allen die naar het Licht in hun leven kijken.           

Doe wat je kunt wanneer je kunt om zoveel mogelijk mensen te helpen om dat Licht weer in hen te leren kennen zodat het verandert van slechts een klein vlammetje in een flikkerende vlam, in een brullend vuur, een vuur van bewustzijn, dat de vlam van liefde weer opwekt over de hele mensheid. 

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in liefde en vrede en eenheid en in het weten dat we binnenkort weer herenigd zullen worden met jullie allemaal.One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer en Shoshanna staat, of in dit geval zit er ook. We zijn klaar om  verder te gaan. We hebben geen bericht tenzij Shoshanna een bericht heeft.                

Shoshanna (gechanneld door JoAnna McConnell):
Nee.   

OWS: Zeer goed, dan zijn we klaar voor de vragen, stel je vragen als je die hebt. Is er iemand? Jullie kunnen nu je telefoons unmuten. Wij staan klaar voor je.         

Vraag: ik heb een vraag.   

OWS: Ja.   

Vraag: Groeten One Who Serves en Shoshanna. In 1970 werd ik ingewijd door Charan Singh Zima Harazh. Na de inwijding zei hij, “Wanneer we elkaar ontmoeten in het astrale gebied en je ziet mijn stralende vorm zal ik je helemaal naar de top brengen, naar Satcom of Satlock (de hoogste dimensie die er is) met oogkleppen op en kun je alles op de weg naar beneden observeren, zei hij, omdat je misschien eeuwenlang afgeleid kunt worden in het astrale het mentale en het causale vlak (omdat het zo geweldig is). Mijn vraag is, heb ik een contract met Maharaj Charan Singh en is dat een van de redenen waarom ik niets van binnen zie omdat het gewoon duister is voor mij? Ik ben daar gewoon nieuwsgierig naar.            

OWS: Als je zegt dat je niet naar binnen kunt kijken, wat bedoel je dan?  

Vraag: Nou, veel mensen zien tijdens meditatie het astrale vlak als ze hun lichaam verlaten. Ik zie nog steeds duisternis en vraag me af of dat te maken heeft met mijn contract met Charan Singh, omdat hij zei dat je alles zult zien op weg naar beneden. Hij neemt je mee met oogkleppen op. Dus ik vraag me dat af.         

OWS: We vragen je, als je een visualisatie doet alsof je op het strand bent zie je dan iets?   

Vraag: Ja, natuurlijk, ja. Mijn verbeelding is vrij levendig. Ja dat zie ik, ja.        

OWS: Dan is dat alles wat je moet weten. Er is niets meer dan verbeelding. Inbeelding. Dat is wat dit allemaal is. Wanneer je meer probeert te doen dan alleen je verbeelding of je visualisatievaardigheden gebruikt en meer verwacht zul je teleurgesteld worden. Je moet begrijpen dat je verbeelding en visualisatie precies is wat je nodig hebt voor je ascensieproces naar de vijfde dimensie en verder. Zie je?               

Vraag: Ja dat doe ik, dank je.

OWS: Velen van jullie proberen om te kunnen zien net zoals je doet met je fysieke ogen, dat kan zijn, het zal zijn, maar het is niet noodzakelijkerwijs de manier waarop je er mee begint. Dus je moet gaan begrijpen dat je verbeelding echt is, het is niet zoals je geprogrammeerd bent om te geloven terwijl je opgroeide, denkend dat “oh, dat is gewoon mijn verbeelding”, of dat je ouders zeggen, “dat is gewoon je verbeelding, het is bijgeloof”. Wel, wat is er mis met bijgeloof? Zie je? Creëer het en geloof het. Zie je ?              

Vraag: Ja dat doe ik. Heel erg bedankt, Ik waardeer het. Ja ik weet het.       

OWS: Creëer het en geloof het. Shoshanna?      

Shoshanna: We kunnen hierop iets delen. Mogen we ons perspectief hierop delen?     

Vraag: Absoluut, absoluut.

Shoshanna: De ervaring waarnaar je verwees uit je initiatie reflecteert niet op wat je nu ziet, het reflecteert daar niet op. Wat we zien in de wezenlijke persoonlijkheid die je vandaag hebt, de Orv persoonlijkheid, is dat je het denkproces meer gebruikt dan nodig is. Je gebruikt misschien je analytische vaardigheden, dat zijn prachtige vaardigheden wanneer je ze nodig hebt. Je kunt dat analytische vermogen niet gebruiken als je mediteert of als je een bewustzijnsniveau ervaart.          

De hartruimte, het hart is alles wat je nodig hebt. Dus zodra het hart zich opent en het wonderlijke bewustzijn van de geest toestaat om duidelijk te zien wat er voor je is, dan zal dat voor jou gebeuren. Dus we raden aan dat je blijft werken aan het openen van de hartruimte. Namaste.       

Vraag: Bedankt.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen? Geen vragen meer?        

Shoshanna: Er is er een. We horen het. Er is iemand die een vraag wenst te stellen.        

OWS: Je moet vragen voordat je zult ontvangen.    

Gasten: (gelach)

Vraag: Ja, hallo, kun je me horen? 

OWS: Ja dat kunnen we.   

Vraag: Ik heb een vraag. Het gebeurde vier of vijf jaar geleden. Ik hielp onze buurman met bomen te kappen. Ik gleed weg en viel op mijn rug. Terwijl ik viel voelde ik dat handen me vastgrepen en mij op de grond sloegen. Wat gebeurde er toen met mij? Ik voelde me een paar minuten verlamd toen ik daar lag.             

OWS: Shoshanna, wil je iets toevoegen?   

Shoshanna: Mogen we een vraag stellen, beste broer?   

Vraag: Ja, zeker.   

Shoshanna: Horen we dit correct dat je hulp voelde toen je op de grond viel?    

Vraag: Ja. Handen grepen me beet en smeten me hard op de grond, plat op mijn rug.     

Shoshanna: En je zegt dat je je verlamd voelde?   

Vraag: Ja voor een paar minuten.   

Shoshanna: En toen was het verdwenen, correct?   

Vraag: Ja, het werd langzaam minder.

Shoshanna: En je kon weer opstaan, correct?   

Vraag: Ja, heel langzaam.    

Shoshanna: En je hebt er geen gevolgen aan over gehouden, klopt dat?   

Vraag: Nee, niet meer.   

Shoshanna: Ja. Dus beste broeder, we zullen ons perspectief hierop met je delen. Wat je hebt ervaren is dat er zijn die over je waken. Je hebt je gidsen ervaren, je engelen, er zijn er altijd speciaal twee bij je die je bij dit proces hebben geholpen. Omdat je veel te doen hebt lieve broeder. Je hebt veel dingen te bereiken in dit leven en je doet dit als een Lichtwerker. En het trauma dat je voelde was alleen maar om je eraan te herinneren om alsjeblieft voorzichtig te zijn met dit lichaam wat je moet hebben om met je werk te kunnen doorgaan. Het was slechts een herinnering zie je, deze verlamming die je tijdelijk voelde, om jezelf niet in een ervaring te plaatsen die het lichaam zou kunnen beschadigen omdat je het nodig hebt.                  

We hopen dat dit logisch is voor je, beste broeder. Jij bent iemand waar 24 uur per dag volledig over wordt gewaakt. Degenen die over je waken voelen je hart en je mededogen en je liefde voor de hele mensheid.     

Vraag: Bedankt.   

OWS: En wij zien, dat als die hemelse boodschappers er niet waren  om je te helpen, het veel, veel erger had kunnen zijn voor je fysieke lichaam zoals Shoshanna doorgaf. Dus wat is jullie gezegde, ‘tel je zegeningen’.      

Vraag: Op dat moment voelde ik de engelen om me heen.    

OWS: Ja.   

Shoshanna: Ja. Ze zijn altijd bij je lieve broeder.     

Vraag: Oké, bedankt.  

OWS: Geweldig. Erg goed. Zijn er nog andere vragen?       

Vraag: Hallo. Ik wilde wat begeleiding ontvangen. Ik voelde me geleid om te verhuizen en ik wilde zien, als je kunt, of dat een positieve keuze is. De situatie waarin ik me bevond was een groot inzicht, maar het is zo’n worsteling geweest dus wil ik niet weglopen als het iets is dat ik veronderstelt ben te voltooien. Maar ik heb het gevoel dat er misschien een gemakkelijkere manier is. Dus ik wilde alleen zien of je er iets van kon zeggen. Dank je.               

OWS: Ik denk dat op deze momenten terwijl de energieën blijven binnenkomen en het bewustzijn blijft stijgen en je frequentie ook blijft stijgen we willen zeggen dat als er een gevoel van onrust of stress is of dit soort dingen die je willen houden waar je bent, dan is het misschien tijd om daar niet meer te zijn. De woorden die je in jezelf hoort, deze fluisteringen in jezelf, dat het misschien tijd is voor verandering, dat kan een verhuizing zijn zoals je zegt, dit is voor iedereen, niet alleen voor degene die deze vraag stelt, maar in deze tijd kan het een geografische beweging zijn, het kan een relatiewijziging zijn, het kan een baanverandering zijn, het kunnen veel verschillende dingen zijn als je naar die kleine stem binnenin luistert.     

De manier waarop je kunt zien of dit correct is, is dat alles neigt uit te lijnen. Dat was niet altijd het geval in je vroegere jaren omdat je bepaalde ervaringen en obstakels moest overwinnen. Maar we ondervinden er nu steeds minder van als eerder. Dus ga met de stroom mee, zie je? Als de stroom geschikt is voor jou, dan zul je het weten. Shoshanna?          

Shoshanna: Ja, we willen ons perspectief met je delen, lieve zuster. Mogen we delen?     

Vraag: Natuurlijk.   

Shoshanna: We willen je graag een vraag stellen. Mogen we iets vragen?      

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Wat wil je voltooien?   

Vraag: Nou, we hebben een prachtig stuk land en we wilden hier huizen bouwen, het is gewoon een zware strijd en zoveel stress financieel en emotioneel om dit samen met andere mensen proberen te creëren.    

Shoshanna: Nou, we vragen het nog een keer. Als we het goed hebben gehoord zei je, Ik vraag me af of ik hier moet blijven omdat ik iets af moet werken of misschien iets te voltooien heb. Dus we vragen je zo duidelijk als je je kunt uitdrukken, wat je denkt dat je moet voltooien?        

Vraag: Ik wil gewoon vrede.    

Shoshanna: Ja, en je krijgt momenteel geen vrede.   

Vraag: Nee   

Shoshanna: En jij bent zoals we het zien, onze excuses voor onze directheid, maar zoals wij het zien is de persoonlijkheid die je bent, het wezen dat je bent, niet gestructureerd om dit soort stress in hun leven te hebben. Je bent niet zoals het wezen dat je bent, het liefhebbende wezen dat je bent, je bent niet uitgerust om iets van deze gekte die je ervaart, wat chaotisch en gek is, aan te pakken, nietwaar?       

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Ja. Dus we willen je vertellen, je hebt gelijk dat deze ervaring die je hebt niet is wat je wilt hebben. Daarom kun je het stoppen. Je kunt verder gaan. Je hoeft niets te voltooien omdat alle dingen waar je het over hebt driedimensionale vormen van ervaringen zijn die je niet meer wenst te hebben, zie je.            

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Wij kunnen je niet vertellen, One Who Serves kan je niet vertellen, Shoshanna kan je niet vertellen om iets te doen. Maar je weet het antwoord hierop al mijn zuster, niet waar?  

Vraag: Ik denk het wel.    

Shoshanna: Beste zuster, je weet het antwoord hierop. Vertrouw op je hogere leiding. Vertrouw jezelf. Zoek de rust die je wezen moet ondervinden, zie je.          

Vraag: Bedankt.   

Shoshanna: Ja. Namaste.      

OWS: En wij willen zeggen, dit is ook voor iedereen, het gezegde is, ga met de stroom mee, ga niet tegen de stroom in. Oke? Begrijp je dit?         

Vraag: Ja, bedankt.   

OWS: Zeer goed. Er was nog een vraag?     

Vraag: Mijn vraag mijnheer, is dat ik, ik denk dat het twee weken geleden was, misschien was het rond 12 december of er vlak voor. Ik herinner me de exacte datum niet maar hoe dan ook, laat in de avond als ik mijn meditatie voor het Goddelijke en voor Moeder/Vader God in het algemeen doe, ga ik in gesprek en vraag ik om bepaalde dingen. Een van hen was, ik verlang om de werkelijke energieën die nu in Gaia en op ons afkomen te zien of te ervaren. Dus heb ik dat verzoek gedaan. Dat is wat ik meestal doe, ik doe een verzoek en het manifesteert zich, meestal behoorlijk snel.

Hoe dan ook, de volgende dag was ik buiten. De Zon scheen en ik kijk recht voor me uit. Ik staarde en was in gedachten en begon een beetje mijn ogen dicht te knijpen weet je, ik kneep mijn ogen bijna helemaal dicht. Toen zag ik (ik zie dit meestal als ik dit doe) dat de hele omgeving vloeibaar werd. Ik kon vloeistof zien. Weet je, het is als bewegende vloeistof of zoiets. Het voelde anders en zag er anders uit. Dus hoe dan ook, precies toen dat gebeurde keek ik voorbij die vloeibaarheid en zag ik zoiets als heel dunne regen, bijna doorschijnend, regen die neerviel en bleef komen, heel dun, maar verschrikkelijk hard naar beneden kwam. Niet gewelddadig maar heel stromend, echt mooi. Ik was zo geschokt en verbaasd. Ik was zo blij om deze ervaring te hebben en ik zei, bedankt, bedankt, Mijn dank.                     

Het ging maar door. Dus ik probeerde het in andere gebieden te zien en het verdween. Toen ik weer terug keek naar dat ene gebied was het er weer.     

Dit duurde een paar minuten en ik was er zeer dankbaar voor. Dus ik vraag je, was dat de energie die binnen komt? Of de golven, het licht?    

OWS: Toen je sprak was je in een bepaald gebied, is dat wat je zegt?   

Vraag: Ja, het liet me het alleen in dat ene gebied zien. Het was naast mijn garagedeur. Dat is waar ik mijn meditaties doe, achter die deur.       

OWS: Het lijkt erop dat je in staat bent geweest om een ​​portaal naar andere dimensionale frequenties te openen en een zogenaamde ‘doorbloeding’ van dimensies te hebben gezien die samenkomen. Begrijp je dit?     

Vraag: Dat doe ik.    

OWS: Dat is wat we zien dat er gebeurde. Omdat je dit ter sprake hebt gebracht mijn beste, willen we zeggen dat dit veel vaker zal gebeuren, niet alleen voor jou maar ook voor anderen, omdat deze dimensionale barrières zullen we zeggen, steeds meer zullen verminderen.      

Er zal steeds meer een neiging van de dimensies zijn om enigszins samen te komen. Niet tot het punt waar het zo verontrustend zal zijn dat je er niet mee om kan gaan, maar naarmate je er steeds meer klaar voor bent zul je deze energieën gaan zien en dit doorbloedende effect tussen de verschillende dimensies zien die samenkomen. Dat is wat we je kunnen vertellen. Shoshanna?      

Shoshanna: Ja, we kunnen iets delen. Mogen we het met je delen, lieve zuster?     

Vraag: Ja.   

Shoshanna: We zien dat de hoeveelheid energie die zich heeft opgehoopt in dat gebied waar je mediteert en de hoeveelheid Licht, de dichtheid van het Licht dat zich in dat gebied heeft verzameld jou heeft toegestaan, dit is jou werk, dit is wat jij hebt gedaan, het heeft jou toegestaan ​​om voorbij de sluier te zien, het heeft jou toegestaan ​​dat te zien.        

En natuurlijk manifesteert het zich omdat jij degene bent die het manifesteert, jij bent degene met het vertrouwen en de liefde en het geloof en het begrip om dit te manifesteren. 

Wat we je willen vertellen, als je ervoor kiest is dat wat je ziet, als je erom vraagt ​​en je deze geweldige ervaring ziet, je er daadwerkelijk doorheen kunt stappen. Je kunt erdoorheen stappen en je kunt niet alleen voelen wat je met onze ogen ziet, maar je kunt weer contact maken met deze ervaring via je hart en het ervaren op een niveau dat niet alleen visueel is maar een complete ervaring is, als we dit correct uitleggen. Je kunt er doorheen stappen en het op een veel hoger niveau ervaren dan alleen visueel als je durft, omdat dit wat vertrouwen vergt om te doen. Namaste.       

Vraag: Bedankt. Hartelijk dank.     

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen .     

Vraag: Ik wil graag spreken. Hoor je me?     

OWS: Ja.   

Vraag: Bedankt. Ik zou graag wat feedback krijgen over een droom die ik had. Het was heel eigenaardig. In wezen was ik de waarnemer maar ook deelnemer. Blijkbaar had ik iets gestolen en het leek op een elektrisch snoer. Ik had wat gevoelens van spijt of verdriet dat ik dat gedaan had. Toen verscheen er een kind, het was een kleine jongen. Ik had het gevoel dat ik iets van het kind had afgenomen. Mij werd gevraagd het koord terug te geven en in wezen verhuisde ik van de waarnemer naar een andere vorm van een ander kind en gaf het koord weer terug en verontschuldigde me en vroeg om vergeving. Ik heb nog nooit zo’n droom gehad en het is onbegrijpelijk, dus ik vraag om een bevestiging met betrekking om meer vergevingsgezind te zijn naar mijn innerlijke zelf?                      

OWS: Shoshanna, wil jij beginnen?   

Shoshanna: We hebben deze droom niet goed in beeld. Maar we zien wel, lieve zuster, kunnen  we ons perspectief met je kunnen delen?     

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: Er is geen vergeving nodig. Je hebt geen vergevingswerk meer te doen. Dat hoef je niet. Je bent een bewust wezen dat dat werk heeft gedaan, zie je.          

We zien heel even dat het kind, de jongen die wordt vertegenwoordigd in je droom, we zien dat hij jouw zoon is die je hebt. Zie je dit zelf ook?   

Vraag: Ja (huilend).  

Shoshanna: Dit is je zoon en er is geen vergeving meer nodig. Hij heeft je vergeven en jij hebt hem vergeven, zie je. Dit is waar de droom over gaat zoals we het zien.

Vraag: Ja. Dank je.     

Shoshanna: Ja. Namaste.       

OWS: Geweldig. Mooi zo. Is er nog een vraag en daarna geven we het kanaal vrij?       

Vraag: Ja, hallo. Over dromen gesproken, interessant. Rond 4 juli, in die week, had ik een droom waar president Trump in was, ik was in een kamer met hem, niet fysiek maar etherisch. Het was alsof we communiceerden en het was een zeer positieve communicatie. Toen ik terugkwam van de Advance had ik een derde droom waar hij in voorkwam. Deze keer was hij heel aardig voor me, het was anders. Aangezien het meer over mij ging in de vorige dromen was het nu meer dat hij met mij  communiceerde. Ik weet niet zeker wat die dromen voorstellen. Ze voelden erg goed, ik ben nieuwsgierig om er meer over te weten.                    

OWS: Jullie zijn allebei Strijders van Licht en werken samen voor hetzelfde einddoel, dat is om het Licht naar de wereld te brengen. Niet alleen voor dit land, ook al lijkt president Trump alleen in dit land geïnteresseerd te zijn, dat is zeker niet waar. Hij is geïnteresseerd in de hele wereld en de verbinding van het collectieve bewustzijn van de wereld dat weer samenkomt. Jij zou het in die terminologie niet doen zoals je zou doen, maar jullie zijn allebei Strijders van Licht en bereiden de weg voor en wijzen vele anderen de weg die hierna komen. Dit is jou verbinding zoals je in je dromen werd getoond. Shoshanna, iets toe te voegen?               

Shoshanna: We kunnen een aspect hiervan delen, als we mogen delen, lieve zuster?   

Vraag: Zeker, ja, bedankt.   

Shoshanna: Geachte zuster, we zien dat dit wezen dat op dit moment in een hoge politieke staat verkeert en jij die misschien tot nu toe nooit een politieker bent geweest, dat jij en hij samen een Raad delen. Op een hoger niveau zitten jullie samen in een Raad en als je meer wilt weten kun je doorgaan in de astrale staat van je dromen om dit te zien. Wat je moet weten is dat jullie harten zeer verbonden zijn op zielniveau en jullie zijn allebei op hetzelfde pad van Licht en verlichting zoals One Who Serves heeft aangegeven. Dus we herformuleren het voor dit doel. Namaste.            

Vraag: Heel erg bedankt.

Shoshanna: Ja.

OWS: We zouden alleen die ene vraag beantwoorden, maar we zullen er nog één beantwoorden en dan is dit definitief de laatste.   

Vraag: Mijn vraag is (maar ik weet het antwoord waarschijnlijk al), ik denk dat we een portaal in onze woonkamer hebben omdat mijn zoon in de woonkamer mediteert en vaak voelt hij verschillende wezens in dat gebied die ons bezoeken, ik denk dat het komt door al de meditaties die hij daar heeft gedaan om het portaal te openen. De laatste keer kon hij niet precies het gezicht van het wezen zien, maar het was alsof er een oceaan bewoog. Volgens mij is het een Andromedaanse boodschap. Ik zou graag willen weten of dit een portaal is dat zich opent in onze woonkamer zoals ik het aanvoel.        

OWS: Zoals je correct hebt aangegeven heb je het antwoord al omdat je het al hebt doorgegeven. En ja, er is een portaal dat zich daar opent vanwege de energie vrijgave die daar op een meer regelmatige basis plaatsvindt. Nogmaals, zoals we altijd doen, richten we dit ook naar anderen, wanneer je je steeds weer op dezelfde plek bevindt is de energie die je daar creëert of het nu door meditatie is of gewoon door je denkproces, je visualisatie proces of wat het ook moge zijn, als je dat steeds in hetzelfde gebied doet dan creëer je een portaal opening die eigenlijk een zichtbaar portaal kan worden voor je. Het kan in je geestesoog zijn maar het kan ook met je fysieke ogen zijn terwijl je steeds meer aan deze energieën acclimatiseert en steeds meer gelooft in je mogelijkheden om met deze interdimensionale aspecten te werken wat jullie doen, en velen van jullie beginnen het ook steeds vaker te doen. Iets toe te voegen, Shoshanna?               

Shoshanna: We accepteren je uitleg en we hebben geen aanvullende informatie.    

Vraag: Bedankt.   

OWS: Zeer goed. Heb je een bericht dat je aan het einde van deze sessie zou willen doorgeven voordat we afsluiten?     

Shoshanna: Dat hebben we niet.   

OWS: Zeer goed. Dan zullen we eindigen om door te gaan, jullie allemaal zoals jullie doen, om de stroom van energie in jullie te blijven ondervinden en die stroom van energie toestaan om je steeds meer vooruit te laten gaan. Luister diep in jezelf. Luister naar die kleine stem, de fluisteringen die naar je toekomen. Als je dat doet zul je merken dat je op de goede spoor bent, op de juiste weg bent. Zelfs als het voor jou de ‘minder bereisde weg’ lijkt te zijn. Als het dat is, dan is dat ook zo bedoeld om te zijn wat het voor jou is. Dat is alles wat we hebben. Shoshanna heeft een bericht.                   

Shoshanna: We willen ons perspectief hierop delen. We zien dat elk wezen dat deze wereld binnenkomt een persoonlijkheid meekrijgt die doordrenkt is met vaardigheden en talenten en mentale constructies die deel uitmaken van de missie van die individuen om te vervullen op deze planeet, om het bewustzijn van iedereen te verhogen en te verheffen. Wat we zien is dat, zoals One Who Serves in verschillende zinnen heeft aangegeven om deze keer met de stroom mee te gaan als de persoonlijkheid die je hebt gekregen iets anders probeert te doen, met de persoonlijkheid die niet past bij de missie van die persoon zul je wegversperringen ondervinden. Je blijft wegversperringen ondervinden. En velen van jullie zullen door die wegversperringen gaan en een pad volgen dat de missie die je hebt gekregen niet ondersteunt en je zult merken dat je niet zo blij bent op die momenten. Dus we  willen je vertellen dat wat je missie ook is en welke persoonlijkheid je ook hebt gekregen, je dat moet eren en ernaar moet luisteren en weten dat als je in de verkeerde richting gaat en wegversperringen ondervindt, je achteruit moet gaan naar de missie die je hebt gekregen. Namaste.                

OWS: Zeer goed. Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.         


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen