“Het Licht vind altijd een manier”

“Het Licht vind altijd een manier


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 5 januari 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment aan het begin van dit volgende jaar, jullie 2020, met prachtig nieuws.   

Fantastisch nieuws dat zoals je weet alles is aan de gang. Alles is aan het veranderen. Er gebeuren veel dingen op de planeet. Sommige waar je je niet bewust van bent. Sommige zijn nog op de achtergrond. Maar velen komen naar buiten. Veel verschuivingen, veel veranderingen. Bewustzijn stijgt overal. Hoewel je het misschien niet ziet in je medemens, het gebeurt.

Jullie gaan allemaal uit de driedimensionale realiteit die je als realiteit hebt gekend, hoewel het altijd slechts een illusie was. Deze realiteit verandert voor jullie. Velen van jullie zijn voorbij de derde dimensie naar de vierde en zelfs naar hogere vierde dimensie gegaan en bevinden zich steeds vaker binnen het terrein van de vijfdimensionale barrière zo je wilt, hoewel er geen echte barrière is.     

Het is alleen in je geest dat dat zo is. Het is niet een plaats waar je naartoe gaat. Het is een bewustzijn waar je naartoe stijgt. Het enige dat je in het driedimensionale illusionaire rijk houdt ben jij, is je geest, is je programmering, is de sluier die nog steeds over je ogen wordt getrokken. Maar die sluier zelf is een illusie. Het is een creatie. Een creatie die jullie daar allemaal hebben neergezet en die de duistere krachten daar hebben gehouden.          

Maar de duistere krachten verliezen vaart, verliezen hun macht. Het wordt vervangen door het Licht. Het Licht en de liefde is en zal het winnen, want het kan niets anders zijn dan dat. Ja, er zijn momenten in je verre herinneringen dat het Licht schijnbaar niet won, toen het donker het overnam. Maar altijd vindt het Licht uiteindelijk een manier.         

En alleen nu op deze plek, nu in jullie rijk is het weer hetzelfde. Jullie zijn uit vele systemen gekomen waar je die systemen hebt geopend. Jullie, die op je missie zijn staan bekend als de Systeem Openbrekers. Jullie zijn van systeem naar systeem gegaan en hebben precies gedaan wat je nu weer doet, het systeem helemaal openbreken. Maar openbreken met liefde, met zorgzaamheid, met mededogen, met eenheid, de eenheid weer terugbrengen naar dit rijk, niet naar de derde dimensie maar naar de hogere vierde en de vijfde dimensie. Want het is de bestemming van de mensheid om door dit evolutionaire proces te gaan en uit deze driedimensionale geprogrammeerde illusie naar de hogere vibraties te gaan.           

En terwijl je je verplaatst naar deze hogere dimensies zul je die liefde, die vrede, die harmonie, die orde vinden waarnaar je zo verlangde en wat je zo gemist hebt. Zovele van jullie herinneren zich nu waar je vandaan kwam, zelfs al is het nog niet op een bewust niveau, het zit diep in je. Je hebt dat verlangen, dat verlangen bij velen om naar huis terug te keren. Dat verlangen om naar de hogere vibraties te gaan en er zoveel als mogelijk met je mee te nemen. Omdat dat mijn vrienden is waarvoor je naar hier kwam.          

En gedurende deze vele lange levens die je hebt gehad en je van de ene beproeving naar  de andere reisde, heb je altijd je plaats gehad in deze eindtijd. Je hebt altijd je plaats gehad om op dit punt te komen, dit NU punt waar je nu naar toe gaat dit volgende jaar, het jaar van vervulling, het jaar van openbaarmaking.   

Omdat er veel is achtergehouden, veel wat in de schaduw is gehouden komt nu naar buiten in het licht. De waarheid zal zegevieren net zoals het vele duizenden jaren geleden werd voorspeld. De waarheid zal je inderdaad bevrijden. Maar weet dat jullie allemaal de waarheid zijn. Jullie zijn de waarheid in je wezen. Kom dat te weten. Kom te weten wie je bent. Herinner _ _ ( audio valt uit) __ .               

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu. In deze tijd en op dit moment dat jullie zoveel mogelijk vrede en liefde op de planeet blijven visualiseren. Omdat jullie degenen zijn waar je op hebt gewacht.    One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Shoshanna staat klaar en wij zijn klaar. Jullie kunnen nu je telefoons unmuten en we zullen vragen beantwoorden als je die hebt.           

We hebben geen bericht voor je. Shoshanna, heb jij een bericht.   

Shoshanna (gechanneld door JoAnna McConnell): 
Niet op dit moment.

OWS: Zeer goed. Dan zijn we klaar om verder te gaan met jullie vragen als je die hebt. We geven je een moment om jullie telefoons te unmuten.       

Vraag: Ik heb een vraag.   

OWS: Ja.   

Vraag: Hallo. Gisteren had ik een ervaring met een nogal schokkende situatie. Ik ontmoette een van de zusters van de groep bij Whole Foods en ik had mijn twee honden bij me aan de lijn. We zaten buiten bij Whole Foods en wachtten op een andere zuster van de groep die zich bij ons zou voegen.          

Mijn honden zijn jong en hebben veel energie en zijn erg vriendelijk. Een van hen probeerde omhoog te springen naar een dame en een man die voorbij liepen, ze raakte de mensen niet aan. Ik trok haar op tijd terug. De vrouw en de man werden erg agressief en erg gemeen en bijna gewelddadig. Zowel mijn vriend als ik waren het alleen maar aan het observeren maar het was erg schokkend. Ze zeiden scheldwoorden en ik dacht dat ze me wilden slaan. Beide honden zijn erg gevoelig. Ik denk dat ze er iets van waarnamen.               

De reden waarom ik dit vraag is omdat we later naar het strand gingen en beide honden bleven steeds bij me. Ze renden niet weg. Als ze weglopen komen ze meteen terug als ik fluit. Kleine Keona, de rode, rende de andere kant op. Ik voelde angst in haar. Ze rende weg, echt heel ver weg. Ik floot maar ze kwam niet terug. Ze bleef rennen, bijna tot aan de parkeerplaats en ik dacht, oh, oh! Uiteindelijk draaide ze om en kwam bij ons terug.                 

Ik wil weten waarom dit gebeurde. Ik denk dat ze angst had of de energie van het negatieve paar had overgenomen, ik weet het niet. Is er enige reden voor mij om me er zorgen over te maken?    

OWS: Zoals wij het zien is er geen reden voor je om je er zorgen over te maken. Dit met de hond was een op zichzelf staand incident. Weet dat ze altijd in het moment zijn, de honden, de katten, de paarden zoals je eerder zei, ze zijn in het moment. En ze zullen doen wat op dat moment nodig is. En op dat moment dacht je hond dat ze  moest rennen. Ze wilde er vandoor. Maar op een gegeven moment besefte ze dat ze niet verder kon en dat ze terug moest keren naar een veilige plek, terug naar wat ze kent als haar thuis. En jij bent duidelijk haar thuis.

Je hoeft je er dus geen zorgen over te maken. Anders dan weten dat deze dieren heel gevoelig zijn. Ze voelen de spanning om hen heen. Ze voelen woede. Ze voelen verdriet. Ze voelen zeker liefde. En hoe meer liefde je aan hen kunt geven, hoe meer ze zichzelf zullen blijven en het naar hun zin hebben, zowel voor zichzelf als voor jou. Shoshanna?              

Shoshanna: We hebben iets met je te delen, lieve zuster. Mogen we ons perspectief delen?     

Vraag: Ja, zuster, alsjeblieft.   

Shoshanna: We zien dat deze puppy’s heel nieuwsgierig zijn. Het zijn nieuwsgierige wezens. En je moet erkennen en beseffen dat nieuwsgierigheid een momentemotie is. Het is niet in het verleden en het is niet in de toekomst, het is een moment emotie die deze dieren uitdrukken.           

We zien dat deze baby’s buitengewoon nieuwsgierig zijn en dat de omgeving waarin je ze plaatst vreemd voor hen is. Ze resoneren niet met deze omgeving, deze stad, deze mensen. En daarom gebeurde dit, om je eraan te herinneren dat zij de stad niet ervaren zoals jij dat doet.     

En het paar dat bang was zijn geen dierenliefhebbers. Ze begrijpen de dieren niet. Ze zijn gesloten en zijn doodsbang om gewond te raken en dat hebben ze tot uitdrukking gebracht. Het is niet persoonlijk. Het is niet persoonlijk voor het dier of persoonlijk voor jou. Het is een incident dat gebeurde in een angstige omgeving.           

En hoewel je misschien denkt dat je in een positief gebied bent zijn er genoeg die in de stad leven die vol angst zijn, want dat is de vibratie in de stad die iedereen uitstraalt. Je moet dus begrijpen dat dit niet persoonlijk is en dat je dieren niet in die omgeving willen zijn. Dat is wat er gebeurde. Namaste.        

Vraag: Heel erg bedankt.    

OWS: Herinneren je dat het altijd gaat over vibratie en bewustzijn. Vibratie en bewustzijn.      

Shoshanna: En hun vibratie is erg hoog en de vibratie van dat gebied was vreemd voor hen.   

OWS: Ja.   

Vraag: Dus geven ze de voorkeur aan een rustigere plek, een meer ontspannen stillere plek met minder mensen en honden. 

OWS & Shoshanna: Ja.   

Vraag: Oke. Dank je.     

OWS: Zeer goed. Zijn er nog vragen?      

Vraag: Ik heb een vraag.    

OWS: Ja.

Vraag: Ik zou graag willen weten en een beetje begeleiding willen hebben over hoe we onze familieleden kunnen helpen die lijden, dat kan een fysieke pijn zijn of stress of overwerkt zijn, zonder veroordelend tegenover hen te zijn maar ook zonder naar hun niveau van lijden te verzinken. Ik wilde wat advies over hoe we hen kunnen helpen. Omdat het lijkt als ik een positief beeld afschilder het niet is wat ze willen horen. Dus ik hoop op enige begeleiding daarover. Dank je.           

Shoshanna: We kunnen hierover iets delen.    

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen wij eerst delen, One Who Serves?   

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen we een perspectief delen?

Vraag: Ja, graag.    

Shoshanna: Beste zuster, het is een geweldig idee om de pijn van anderen te willen verlichten. Dit is iets geweldigs.      

Maar door het lijden of de pijn te verlichten verander je het pad van die persoon. En misschien hebben ze dat pad nodig dat ze volgen om wakker te worden. Lijden en pijn zijn een manier om wakker te worden. De uitdaging voor ons allemaal is _ _ ( gedeelte audiotransmissie is onhoorbaar) __ we zijn aangesloten op het concept van tijd en we willen dat dit voorbij is. Dus we willen pijn en lijden verlichten omdat het bij ons pijn en lijden veroorzaakt. Het veroorzaakt emotionele onrust bij ons om dit bij anderen te zien.             

Wat we je willen vertellen is om niets te doen. Stuur ze gewoon Licht en liefde. En op het moment van hun klachten en hun frustraties die ze naar jou uiten moet je ze erkennen. Je moet hun pijn erkennen, niet proberen het te verwijderen. Omdat in de erkenning van de pijn en in de erkenning van het lijden zal deze worden verminderd. Het zal worden verlicht omdat je hen erkent in wat ze voelen.            

Hoewel het gevoel door jezelf als een negatief ding kan worden beschouwd willen zij worden erkend. Ze willen dat je hen duidelijk maakt dat je ze begrijpt. Je kunt hun verhaal niet veranderen. Zij moeten hun verhaal veranderen.        

Wanneer iemand probeert het verhaal van een ander te veranderen vecht de ander daartegen en raakt er van overstuur. Je hoeft ze dus alleen maar Licht te sturen, liefde te sturen en als je dat geklaag hoort erken dan dat je hun lijden begrijpt. Is dit zinvol?    

Vraag: Ja, heel erg bedankt.   

Shoshanna: Ja. Namaste, lieve zuster.      

OWS: Ja, we voegen een techniek toe die je kunt gebruiken. We noemen het ‘de achterdeur benadering’. Je kunt ze ‘via een achterdeur’ benaderen via hun Hoger Zelf. Je kunt contact opnemen met hun Hoger Zelf en Licht en Liefde via dat Hoger Zelf sturen en alles wat op dat moment nodig is zal dan vandaar worden verspreid. Oke?           

Shoshanna: We kunnen iets toevoegen, mogen we iets toevoegen? Mogen we nog een perspectief toevoegen?     

Vraag: Alstublieft.   

Shoshanna: We willen zeggen dat op basis van wat One Who Serves zojuist heeft aangegeven dat je je Hoger Zelf kunt vragen om met hun Hoger Zelf te spreken. Je hoeft niet in te grijpen. Jou Hoger Zelf kan rechtstreeks met hun Hoger Zelf spreken en daardoor kun je veel verbetering zien. Dus bedankt One Who Serves voor het erkennen van dat stuk dat wij ons niet herinnerden. Dank je. Namaste.                

OWS: Ja. Zijn er nog vragen?     

Vraag: Ik zou graag willen weten over deze dwaze beschuldiging die gaande zijn. Ik weet dat er hierover nog geen vragen zijn geweest. Maar kun je ons er wat verlichtende woorden over geven dat dit binnenkort op een goede manier voorbij zal zijn?       

OWS: Je hebt zojuist een passend woord gebruikt, ‘dwaas’. Het is nogal dwaas. Dwaas in zekere zin dat terwijl het Amerikaanse publiek hiernaar kijkt velen van hen de belachelijkheid van dit hele proces zien. Maar begrijp ook dat dit proces plaatsvindt om een ​​reden als onderdeel van de grotere orkestratie zou je kunnen zeggen. Omdat het de waarheid naar buiten brengt. Dat is wat hier belangrijk is. De belachelijkheid van de situatie toont de mensen in het hele land dat jullie media samenzweren om ‘hetzelfde’ steeds voort te zetten. Ze willen geen verandering.                      

Niet zozeer de journalisten en degenen die het rapporteren. Omdat zij in veel gevallen worden gecontroleerd om hun baan te behouden. Als ze de lijn niet volgen die ze moeten volgen verliezen ze hun baan. Of in sommige gevallen nog erger, hun families kunnen worden bedreigd en dit soort dingen. Dus ze volgen dit gewoon op omdat ze dat moeten.         

Maar de waarheid komt naar buiten en deze vorm van proces dat zich voordoet brengt dit naar buiten waardoor steeds meer mensen zien hoe de partijen, in dit geval de twee partijen, zo diametraal tegenover elkaar staan en ze alleen het partyidee volgen zou je kunnen zeggen. En terwijl ze het partyidee volgen realiseren de mensen zich dat ze niet voor hen bezig zijn, ze zijn voor zichzelf bezig. Dit is wat er gebeurt. Dat is wat we willen zeggen. Shoshanna, heb je een ander perspectief?         

Shoshanna: Ja, we kunnen iets delen. Mogen we hierover delen, lieve zuster?      

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Wat we willen aanbieden is dat je je houding verandert. Omdat wat hier gebeurt een transformatie is. Het proces is een transformationeel proces en moet worden gedaan. Dit moet doorgaan. Dit moet gebeuren. Al deze gekte en chaotische nieuwsmedia razernij moet gebeuren. En de persoon die je kent als ‘Trump’ is de troefkaart. Zijn naam is geen vergissing! Hij is de troefkaart! Hij zal ze allemaal aftroeven! Je moet dit individu zien als het begin van de transformatie van de wereld! Niet alleen van dit land! Hij wil de vibratie van de hele wereld verhogen! Daarom noemde hij de Noord-Koreaanse leider zijn vriend ! Goeie genade! Dit veroorzaakte grote bezorgdheid voor de andere partij omdat niemand hun vriend is, zie je?

Dus alsjeblieft, als je observeert wat er aan de hand is zeg dan tegen jezelf, “Goeie genade we transformeren! Bedank God! ” Dit is wat we voor je hebben. Namaste.        

Vraag: Bedankt. Zo zie ik hem, absoluut. Ik ben alleen een beetje bang dat ik weet dat de andere kant alles zal proberen om er iets tussen te weven. Ze kennen ook de kracht die hij heeft en de steun die hij heeft zodat ze iets kunnen vinden, een maas in de wet of zo, waardoor ze hem kunnen afzetten ook al hebben ze niets. Maar ik weet dat ze overal kijken.           

Shoshanna: Dit is noodzakelijk. Dit is nodig om hun dwaasheid te bewijzen zie je. Dit is noodzakelijk. Dus als je de andere kant ziet, zoeken naar de maas in de wet zeg je, “Oh, eer God, dit is transformerend!” op dat moment zie je, beste zuster.            

Vraag: Oké, dus hij wordt niet afgezet, er zal geen afzetting zijn?    

Shoshanna: Dat kunnen we niet zeggen. We weten het antwoord maar we kunnen het je het niet vertellen. (Gelach) Maar je weet dat Trump krachtig is. We willen je vertellen dat zelfs als hij uit zijn ambt wordt ontheven zijn familie het overneemt! Zij zullen doorgaan. De transformatie is begonnen beste zuster en het kan niet stoppen.

Vraag: Halleluja!   

Shoshanna: Omdat dat de wens van de mensen is. Ja. Namaste.        

OWS: En herinner je dat toen ze tegen hem zeiden, tegen president Trump, dat er een storm op komst was. Hoe reageerde hij? Hij zei: “Ik ben de storm!”          

Vraag: Ja, ja.   

OWS: Hij weet wie hij is. Hij weet waar het over gaat. Hij kent zijn plaats in dit alles. Het is al heel lang gepland. Eigenlijk kwam hij in dit leven wetende wat hij ging doen en het wordt allemaal georkestreerd dus maak je er geen zorgen over. Het maakt allemaal deel uit van het proces.              

Shoshanna: We moeten een ander aspect delen. Mogen we nog een aspect delen?     

Vraag: Natuurlijk.   

Shoshanna: Trump is een geweldige waarnemer. Hij staat op zijn uitkijkpost en kijkt naar wat er gebeurt en hij grinnikt. Hij weet dat hij niet kan worden verslagen. Dit is een krachtige man die weet wie hij is zoals One Who Serves heeft aangegeven. Je moet vertrouwen hebben in die kracht. Namaste.              

Vraag: Namaste. Ik weet dat ik het weet.      

OWS: Zijn er nog vragen voordat we het kanaal vrijgeven?   

Vraag: Ja, ik heb een vraag. Is er enige informatie of perspectief die jullie kunnen delen over met name de energieën van Lemurië die in dit jaar en tijdens deze transformatie naar buiten komen om met ons samen te werken?      

OWS: Goeie genade. De energieën van Lemurië zijn in jullie allemaal. Jullie allemaal in deze groep maken deel uit van de Lemurische energie. Veel groepen op de planeet die elkaar ontmoeten zoals deze groep maken ook deel uit van deze Lemurische energie. Het komt terug. Het is de Lemurische en de Atlantische energie, niet de donkere Atlantische energie maar de Verlichte Atlantische energie die terugkeert.

Weet dat deze energie sterker en sterker en sterker wordt. Als je je (Edgar)Casey herinnert, die sprak over de terugkeer van Atlantis en Lemurië. Hij zei dat ze weer zouden opstaan. Hij sprak niet noodzakelijk over het land zelf maar over de energie die weer opkomt.       

Shoshanna: Mogen we iets aanbieden?    

OWS: Ja, graag.   

Shoshanna: Mogen we iets delen, lieve zuster?   

Vraag: Ja.

Shoshanna: Zoals One Who Serves heeft aangegeven zijn er velen die de Lemurische energie dragen. Ze dragen het met zich mee.      

Wat we tegen je willen zeggen beste zuster, dat als je dit wilt ervaren, als je de energie van de Lemurianen wilt ervaren zoek dan de energie in jezelf. En als je die energie in jezelf vindt, de energie van de wezens die oud en geascendeerd zijn willen zich met je verbinden en je verhogen. Maar eerst moet je het in jezelf zoeken. En als je dat doet zal het zich met je verbinden. Namaste.         

OWS: Weet dat toen je in Lemurië was, degenen bij deze bijeenkomst die deel uitmaakten van dit proces toen je in Lemurië was, was je in de vijfde dimensie. Je was in het vijfdimensionale bewustzijn en je koos er doelbewust voor om terug te vallen zou je kunnen zeggen, om ​​in staat te zijn deel uit te maken van deze evolutie en dit hele proces om Gaia weer terug te brengen, dat is wat je hier doet. Dus je was daar op dat moment in de vijfde dimensie. Je keert weer terug naar de vijfde dimensie en daarboven, het is niet alleen de vijfde dimensie het is er ook ver voorbij.          

Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven? 

Vraag: Is er enige reden voor deze verschrikkelijke branden in Australië?    

OWS: Of er een oorzaak is?   

Vraag: Nou ik bedoel, het is gewoon niet logisch. Het is eigenlijk het hele land dat in brand staat. Het is gewoon gek.        

OWS: Nou, weet dat elk verhaal altijd twee kanten heeft en soms meer dan twee kanten zoals sommige mensen zeggen. Er is een zuivering aan de gang van Gaia zelf die het land zuivert. Het bevrijdt het land van de negatieve donkere energieën. Dit zuiveringsproces is daar een onderdeel van. Maar er zijn ook mensen die de branden hebben gecreëerd die deel uitmaken van de cabal zou je kunnen zeggen.            

Er vinden twee processen plaats. Er is er een waar het allemaal eenheid, liefde, mededogen en begrip onder de mensen daar creëert. Dus dat is op zichzelf geweldig. Maar er is ook dat negatieve deel met de pijn en het lijden en alles wat er gaande is.       

Maar het is een zuiveringsproces zowel voor degenen die door de pijn en het lijden gaan als voor degenen die de liefde voelen en met elkaar delen, het is geen zuiveringsproces maar een groeiproces voor hen, een bewustwordingsproces, laten we die term gebruiken, een bewustwordingsproces. Oke?  

Vraag: Ik wist niet dat de kliek hierbij betrokken was. Hoe zijn ze dat begonnen, hoe hebben ze dat gedaan?     

OWS: Dat is niet belangrijk, alleen dat het aan de gang is en wordt gedoofd.    

Shoshanna: We hebben een vraag voor je. Mogen wij je een vraag stellen, lieve zuster?     

Vraag: Alstublieft.   

Shoshanna: We willen je vragen of je het wilt zien? Wat wil je ervaren als je het ziet?      

Vraag: ik zie alleen het lijden en de dood van de dieren. Ze hebben meer dan een half miljard dieren verloren. Vogels vallen dood uit de lucht en ze hebben 30 procent van de koalapopulatie verloren. Het is zo triest. Ik deed onlangs mee aan een wereldwijde meditatie met de bedoeling om regen te maken en ik hoopte dat de regen zou beginnen, maar ik denk niet dat het al voorbij is.           

Shoshanna: Ja, we moeten een beetje advies geven. Mogen wij advies geven?     

Vraag: Alsjeblieft.   

Shoshanna: Hoop niet op regen, zie het.    

Vraag: Dat deed ik. Dat deed ik . Dat heb ik gedaan.       

Shoshanna: Stel het je voor. Je moet dat blijven doen. We moeten je vertellen dat alle dingen die leven en ademen eeuwig zijn. Ze zullen incarneren op andere planeten. Ze zullen een andere plaats vinden. Ze zijn eeuwig.              

En we moeten ook vertellen, ook al zie je dit als een trieste gebeurtenis en het kan misschien triest zijn, maar wat je moet doen is begrijpen dat het een transformatie is. Nogmaals, de Aarde, de Gaia geest wenst transformatie zodat het allen ten goede zal komen en er een verhoging in bewustzijn komt. Dat is het einddoel. Het uiteindelijke doel is om in bewustzijn te verhogen en degenen die bidden en mediteren en zich inbeelden zijn de vibratie aan het verhogen. Je zou geen gelegenheid hebben om de vibratie te verhogen als deze dingen niet zouden gebeuren. Het werkt allemaal als een orkestratie van transformatie. Begrijp dit alsjeblieft. Namaste.                 

Vraag: Dat doe ik. Dank je.     

OWS: We moeten nu het kanaal vrijgeven.   

Vraag: Ik heb een snelle vraag.   

OWS: We nemen nog een vraag en dan geven we het kanaal vrij.   

Vraag: Ik heb een vraag voor de Geascendeerde Meester. Waarom is het mogelijk om dat toe te staan, vuur na vuur dat op Gaia gebeurd. Ik denk dat Gaia al genoeg geleden heeft. Genoeg is genoeg. Ik wil zien wanneer dit lijden zal eindigen. Hoeveel meer lijden moet Gaia doormaken om te genezen en te veranderen. Weet je, ze is door duizenden en duizenden jaren van lijden gegaan. Weet je, je denkt dat je ons helpt, maar kun je ons meer helpen? Dat zou het zelfs niet toelaten? Dit is mijn vraag, niet zozeer een vraag maar eerder een verklaring, hoe je het ook bekijkt. Dat is alles.                        

OWS: Je moet begrijpen zoals ik al heb gezegd, dit is een transformatieproces. En de transformatie is niet zo gemakkelijk te begrijpen vanuit het oogpunt van het grotere geheel, dat is het niet. Omdat zoals Shoshanna heeft gezegd, dat degene die pijn en lijden hebben en ten onder gaan aan dit soort incidenten verder gaan. Er is nooit een einde aan iets, anders dan een einde aan het fysieke lichaam. Bewustzijn, de levensvonk in jou, gaat voor altijd door. Je bent eeuwig.              

Dus om dit vanuit een klein gezichtsveld te bekijken zoals je doet is niet de manier. Je moet het grotere plaatje zien en alles zien wat er gebeurt. Kijk naar alle levens die je hier hebt gehad, jij en al die anderen die je hier als collectief gehad hebt, je bent door veel beproevingen gegaan, veel, veel erger dan dit. En je bent hier! Je hebt het allemaal doorleeft! Dus als je het vanuit het grotere plaatje bekijkt is het slechts een klein deel van het grotere plaatje. Dat is wat we willen om naar te kijken, oké?            

Shoshanna: Ja, daar zijn we het mee eens.   

OWS: We moeten nu verder gaan en het kanaal vrijgeven. Shoshanna, heb je iets dat je wilt zeggen?     

Shoshanna: We hebben geen specifiek bericht. We willen vragen dat allen die zich zorgen maken over alle dingen die zich voordoen de waarnemer ervan worden. Namaste.        

OWS: Ja. Wees de waarnemer en raak er niet emotioneel bij betrokken. Als je er emotioneel bij betrokken raakt gaat het in het Collectieve Bewustzijn en in de Universele Geest, en dat …       

Shoshanna: Veroorzaakt meer pijn.   

OWS: Veroorzaakt meer pijn zoals Shoshanna zei, waardoor meer pijn en angst naar buiten komt in het Collectief. Dat is waar je aan wilt werken. Dus wees neutraal. Maak je er geen zorgen over. Dit maakt deel uit van de orkestratie. Doe wat je kunt om te visualiseren. Visualiseer regen zoals Sananda deed in de meditatie, dat is alles wat je op dit punt kunt doen. Maak je geen zorgen. Alles gebeurt zoals het moet zijn. Dat is alles wat we te zeggen hebben.                      

Shoshanna: Namaste.   

OWS: En als jullie het volgende jaar verder in gaan, wees klaar. Wees klaar voor een grote transformatie die zich in veel verschillende opzichten voor zal doen. Jullie maken  op dit moment deel uit van die transformatie.       

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen