“Je hebt de Kracht van Duizenden Zonnen in Je, als Je zou Geloven in die Kracht en volledig zou Erkennen”

“Je hebt de Kracht van Duizenden Zonnen in Je, als Je zou Geloven in die Kracht en volledig zou Erkennen”


Saint Germain en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 12 januari 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom om bij jullie te zijn in een veelbelovende tijd, op deze veelbelovende momenten waarin je bent aangekomen.    

Want alles gebeurt precies zoals het al eeuwen wordt voorspeld. Niet tot het punt van catastrofes en verwoesting die zou leiden tot de ascentie van de mens. Maar de afwezigheid van deze verwoesting.     

Een oproep aan allen om naar voren te komen, jullie allemaal, de reeds ontwaakte die de voorlopers zijn, jullie allemaal, om naar voren te komen en jullie erfgoed met elkaar en met iedereen om je heen te delen die er voor open staat en die naar je luisteren, die je gedachten, je ideeën, je ideaal verwelkomen. Zeker niet iedereen  doet dat. Daar is het niet voor bedoeld.     

Jullie zijn hier om het licht te verankeren en het licht te delen. Om je liefde te delen. Om alles in jezelf open te stellen dat jou tot een creatieve kracht en een creatieve bron maakt in elk van jullie.     

En die creatieve bron in je creëert nu de Nieuwe Gouden Eeuw, dit Aquariustijdperk. Wij creëren het niet, de Galactics creëren het niet, jullie doen dat. Jullie zijn de creëerder en de gecreëerde.       

Jullie spreken over de Zonneflits en De Event, hoe het nadert en hoe het is om ​​deel van deze uitdrukking te worden op deze planeet en om overal het bewustzijn te verhogen. Maar ik zeg jullie nu als Saint Germain, dat het in veel opzichten er al is. Het is al gearriveerd. Niet de volledige kracht zou je kunnen zeggen maar de voorlopers, de golven, de gebeurtenissen waarover je eerder werd verteld komen eraan, het bouwt op naar de grote Event, het bouwt op naar de grote Zonneflits. De Zonneflits die je nu kunt weerstaan.         

De Zonneflits die de hele mensheid zal helpen om diep in zichzelf te reiken om zich,  net als jij, te realiseren wie ze zijn. Ja, er zullen zeker mensen zijn die het licht zullen schuwen, die verblind worden door het licht. Maar velen van hen zullen herkennen dat ze een deel van het Licht zijn, net zoals jullie allemaal zijn. Het is het licht dat jouw redding is. Het is het Licht dat aan je blijft trekken.             

collectieveHet is het Licht in elk van jullie dat de creatieve kracht in je naar voren brengt. Om steeds meer je verbeelding, je verbeeldingsproces, je visualisatievaardigheden te gebruiken om dit nieuwe Watermantijdperk te creëren. Creëer het op elke gewenste manier. Het is jullie universum, zowel in je als buiten je. Het is jullie creatie.             

Tot voor kort geloofde het collectieve bewustzijn van de mens dat het scheppingsproces buiten hen zelf lag, niet in hun. Hoewel Yeshua het vertelde aan degenen die bij hem waren, dat het koninkrijk van de hemel binnenin is. Velen geloofden het niet en begrepen het ook niet. Maar jullie beginnen nu steeds beter te begrijpen wat het precies betekent en wat hij daarmee bedoelde, het koninkrijk van de hemel zit van binnen.       

De scheppingsbron van je wezen is binnenin. Je hebt de kracht in jezelf om buiten jezelf te creëren, om alles te creëren wat je maar wilt. Want je hebt de kracht van duizenden Zonnen in je, als je die Kracht in je zou Geloven en volledig zou Erkennen.

Veel dingen veranderen en er zal nog meer veranderen. Jullie financiële systeem komt heel dichtbij, heeft de drempel bereikt zou je kunnen zeggen van een grote verschuiving waarbij op de hele planeet steeds meer gelijkheid zal komen. Balans, waar zoveel mensen naar op zoek zijn, zal worden gerealiseerd.     

Velen die hebben geprobeerd de evolutie van de mens tegen te houden zullen zich nu bewust worden van hun dwaasheid en de nutteloosheid om dit te doen. Alsof ze de kracht van duizenden Zonnen konden tegenhouden. Dat kunnen ze natuurlijk niet. Ze zullen het beseffen en in hechtenis worden genomen als de tijden daarvoor geschikt zijn.       

Degenen die hebben gewacht op de vele schepen die zich gaan laten zien, dat komt ook steeds dichterbij. 

Laat de waarheid naar buiten komen. Weet dat het niet veel langer kan worden tegengehouden. Want de waarheid is alles. De waarheid is het creatieve proces. En het creatieve proces brengt de waarheid naar voren.           

Wees nog wat langer geduldig. Weet dat je gevoel voor tijd ook verandert en verschuift en dat zal blijven doen totdat je op het punt komt dat je gevoel voor tijd geen tijd meer is. Sta het proces toe ​​om te blijven bewegen, zowel door als buiten je. Want terwijl het door je heen beweegt blijft het de wereld om je heen creëren.       

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en dat de Violette Vlam alle oude programmering die nog steeds in je aanwezig kan zijn opbrandt en zuivert in elk van jullie wat nog steeds in je lagere chakra’s worden vastgehouden. 

Zie elke dag dat die centra’s worden gezuiverd door de Violette Vlam zodat er uiteindelijk geen programmering meer is en het verleden wordt vergeten en het huidige moment alles wordt. One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum.     

Groetjes aan jullie! One Who Serves en Shoshanna is er weer, we zijn klaar om te beginnen.   
Jullie kunnen nu je telefoons unmuten, we zijn klaar voor jullie vragen als je die hebt.

Vraag: Bedankt One Who Serves. Ik heb een vraag die is gemaild naar James. Het is een driedelige vraag. Het eerste deel is, Wat betreft het fysieke lichaam, waar moeten we ons op voorbereiden zodat we de Zonneflits kunnen weerstaan? En hij vraagt ​​om informatie over het voorbereiden van voedsel en water en dergelijke dingen.

OWS: We eerste zullen het eerste deel eerst nemen. Hoewel dit al vaak is doorgegeven, over de noodzaak van voorbereiding, dit is een van de redenen waarom deze groep en degene die ‘Prepare For Change’ is begonnen, precies dat is, zich voorbereiden op deze veranderingen.        

Hoe bereid je je daarop voor? Welnu, je bereidt je natuurlijk eerst in jezelf voor. Dat is de eerste stap. Alles in jezelf voorbereiden om het evolutieproces door je heen te laten gaan, in staat te zijn de energieën, de vele energieën die binnenkomen te weerstaan en aan te kunnen. Dit is het eerste deel van de voorbereiding.        

De tweede betreft je fysieke lichaam, daar is ook behoefte aan voorbereiding. Eet goed. Drink veel water, veel vloeistoffen. Train als je kunt. Ga de natuur in als je kunt. Al deze dingen die zijn doorgegeven.           

Helpt het om een ​​voorraad water, een voorraad voedsel en al deze dingen te hebben? Nou zeker. Als er iets zou gebeuren en je twee of drie weken zonder stroom zou zitten, zou het dan niet verstandig zijn om voorraden bij de hand te hebben? Dat is wat je gezond verstand zou noemen om deze dingen klaar te hebben staan. Niet zo zeer voorbereiden om te overleven zoals sommigen hebben gedaan omdat het Stenen Tijdperk weer terug zou komen. Dat gaat niet gebeuren. Het zal twee of drie weken duren of zo? Mogelijk. Zelfs dat is op dit moment nog niet bepaald. Maar het zou geen kwaad om dit te doen.                  

Shoshanna, heb je nog iets toe te voegen aan dit eerste deel? 

Shoshanna (gechanneld door JoAnna McConnell), we kunnen kort iets delen. We kunnen een perspectief delen, dit is wat we te zeggen hebben: 

De geest en het lichaam zijn één. Dat wat de geest overweegt, assimileert het lichaam. Dus op een dieper niveau, dat waar je aan denkt, breng je tot stand. Je moet dus heel, heel voorzichtig zijn met waar je aan denkt, want het zal zich manifesteren in deze tijd van hoge vibraties. Dat is wat we hierover te zeggen hebben.        

OWS: Ja. En je moet je realiseren zoals Shoshanna zegt, dat naarmate je vibratie blijft toenemen je vermogen om te manifesteren ook enorm toeneemt. Dus manifesteer de creatie die je wilt, niet de creatie die je niet wilt. Dat wordt steeds belangrijker. Jullie aantrekkingsproces wordt zelfs nog belangrijker naarmate je vibratie toeneemt.            

Shoshanna: En we willen er aan toevoegen. De creatie die je wilt manifesteren zal zijn waar je aan denkt. Dus, als je zegt, “ik manifesteer niet de creatie die ik niet wilt,” als je een negatief idee in je geest gebruikt. Zal dat verschijnen.        

OWS: Ja. Het tweede deel van je vraag?      

Vraag: Ja. Hij vraagt ​​welke soorten gebeurtenissen zullen plaatsvinden tijdens en onmiddellijk na de Zonneflits?     

OWS: Zeker, we kunnen niet precies zeggen hoe de dingen zullen zijn omdat niemand dat op dit moment al weet. We hebben toegang tot vroegere tijden waar deze Zonneflitsen of het ascensieproces op andere planeten en in andere systemen is gebeurd, dit is een blauwdruk zou je kunnen zeggen om te volgen.      

Maar het is gebaseerd op het collectieve bewustzijn van de mens op Aarde op dit moment en zelfs in het hele Zonnestelsel hoe alles precies zal gebeuren als gevolg van deze grote Zonneflits. Dus om precies te zeggen wat er zal gebeuren, kan niet worden doorgegeven.   

Maar we kunnen zeggen dat er veel processen zullen plaatsvinden die als gevolg hiervan optreden en zelfs daarvoor. 

Je kunt jullie financiële systeem beschouwen als een grote verschuiving die hierdoor zal optreden. 

Je kunt kijken naar disclosure van de Galactics wat naar buiten komt en de Aarde die een deel wordt van de Galactische Federatie van Planeten, dit komt eraan. Gaat dat van de ene op de andere dag gebeuren? Zeker niet. Het zal een proces zijn. Maar het is als gevolg van dit Grote Event dat nu hier is en er aankomt. Shoshanna, kun je hier iets toevoegen?             

Shoshanna: We kunnen er een aspect aan toevoegen. We moeten iedereen meedelen die deze dingen willen weten dat er geen garanties zijn, er zijn geen voorspellingen. Er moet alleen vertrouwen en geloof zijn en een begrip van wie je bent in dit proces. Dat is van vitaal belang en het belangrijkste is om je te concentreren op wie je bent en op je vertrouwensniveau en op je geloofsniveau.          

We willen je vertellen dat je niet op zoek moet gaan naar een voorspelling en een zekerheid, omdat deze dingen zijn geprogrammeerd. Namaste.   

OWS: Ja. En het derde deel van de vraag?      

Vraag: Ja, bedankt. Het laatste deel is over de Ascentie, wat hij ‘afstuderen’ noemt, zal er veel hemelse muziek zijn of dingen die we zullen horen? Dank je.       

OWS: De Event of de Zonneflits wordt niet beschouwd als het afstuderen zoals je zegt. In feite is er er geen afstuderen. Je kijkt ernaar in termen van een driedimensionaal begrip uit je schooltijd en dergelijke. Er is geen afstuderen.          

Er zijn initiaties of bewegingen van bewustzijn. Dat is wat het zal zijn. Deze bewegingen van bewustzijn zijn gebaseerd op het individu. Iedereen is anders. Hoe ze zullen worden beïnvloed door deze energieën en door deze Grote Zonnevlam en door de Event.           

Je kunt dus niet zeggen hoe iedereen er last van zal hebben. Of er al dan niet muziek in de lucht zal zijn of een grote lichtflits of kleuren of wat dan ook, wat op dit moment ook nog niet kan worden doorgegeven omdat het nog niet volledig bekend is.   

Maar we kunnen je vertellen dat iedereen op de planeet op hetzelfde moment, niet noodzakelijkerwijs op hetzelfde moment, maar op die momenten iets zal voelen. Er zal voor elk wat wils zijn.   

En in de mate dat jullie die zichzelf als de ontwaakte beschouwden, jullie zeker een groot, zalig gevoel over je zullen voelen komen zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld. Dat kunnen we je vrijwel zeker beloven. Oke? Shoshanna?       

Shoshanna: We hebben niets toe te voegen.   

OWS: Zeer goed. Dat is ons antwoord op deze vraag. Zijn er nog andere vragen?         

Vraag: Ik spring erin en geef iedereen de kans om na te denken (lacht). Ik ben bij mijn bejaarde moeder. Het wordt een beetje frustrerend omdat ik degene ben die bij haar is en het valt me zwaar om te proberen haar te helpen met haar behoeften. Ze is niet echt geïnteresseerd om haar kleren te veranderen of een douche of bad te nemen, soms wil ze zelfs haar vitamines niet nemen en noem maar op. Hoe kan ik hier vijfdimensionaal mee om gaan? Soms praten we wat over en weer zoals, je moet een bad nemen, je moet schone kleren aantrekken, je moet dit of dat”. Ze is erg koppig en wil niet gezegd worden wat ze moet doen. Dus ik zit een beetje vast. Aan de andere kant, als je dat laat gaan is het ook niet goed. Dus heb je enige gedachten of ideeën voor mij hierover?                      

OWS: Jullie hebben een oud gezegde, “Als je in Rome bent, doe dan zoals de Romeinen” Dus als je in de derde dimensie bent of als je in die situatie opereert met degene waar je over spreekt dan moet je op dat niveau met haar samenwerken en haar helpen en begeleiden in wat haar behoeften op dat moment zijn. Als je in een situatie bent waar je je niet op dat niveau bevindt kun je oefenen zoals je zegt in de hogere dimensionale frequenties en jezelf daar steeds meer bevinden. Je zult merken dat je heen en weer moet gaan, net zoals velen op dit moment doen, dat is zeker goed.         

Nogmaals, herinner je dat alles wordt georkestreerd, er is een doel voor wat je nu doet en een deel van je missie op dit punt zou je kunnen zeggen. Oke? Shoshanna?    

Shoshanna: We willen vragen of deze oudere mentaal gezond is.    

Vraag: Ze is getest. Ik kan het niet met zekerheid zeggen. Het ziet er uit alsof ze mentaal niet gezond is, maar haar wil en haar koppigheid is zeker intact om niet te worden verteld dat ze dingen moet doen of iets dergelijks. We zijn bezorgd dat het in de richting gaat van de ziekte van Alzheimer of zoiets.          

Shoshanna: Nou, je wordt gewaar dat ze jouw reactie op haar volledig begrijpt.    

Vraag: Ja. Ze zegt gekke dingen. Ze was een heel, heel erg intelligent persoon maar nu zegt ze dingen als, het is niet nodig om een ​​bad of douche te nemen of mijn kleren te veranderen, wat maakt het uit als je er dag en nacht in zit en soms meerdere dagen? Ach ja, ik kan net zo goed nog een dag wachten omdat het toch geen verschil meer maakt.           

Shoshanna: Dat is haar perspectief, zie je, het is niet het jouwe. We willen je zeggen dat een mens weken achter elkaar in dezelfde kleren kan leven als hij daar voor kiest. Het is jouw perspectief dat het een slechte zaak voor haar is. We willen je zeggen wat ons perspectief is, dat is om haar keuzes tot op zekere hoogte toe te staan. Als het haar op de een of andere manier verwondt of haar gezondheid op een of andere manier in gevaar brengt dan moet je haar over zien te halen. Maar op dit moment wil ze autonomie en onafhankelijkheid worden toegestaan omdat ze het gevoel heeft dat ze het verliest. Dit zeer intelligente individu dat haar hele leven lang autonomie heeft gehad en onafhankelijk is geweest wil niet instemmen met jouw ideeën. Je moet een compromis vinden. Namaste.                    

Vraag: Bedankt.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen?       

Vraag: Ik heb een vraag. Mijn excuses als dit al eerder is gevraagd. Ik heb waarschijnlijk het antwoord niet gehoord, ik weet het niet. Ik vroeg me af hoe het verder is gegaan met het ontmantelen van de AI op die planeet op Andromeda?          

OWS: Zoals eerder werd doorgegeven, na die gebeurtenis is er veel gebeurd als gevolg van jullie activiteiten bij het werken met dit proces tijdens de laatste Advance. Er is dus een grote beweging geweest zullen we zeggen om dit sneller af te ronden of, wat is het woord waar we naar op zoek zijn?     

Shoshanna: Besluit.   

OWS: Besluit, ja! Een sneller besluit.      

Vraag: Bedankt.   

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: ik heb een vraag. Ik merk dat mijn geest heel stil is, alsof ik niet meer aan dingen denk zoals de ‘menselijke’ geest die in een lus draait en denkt en tegen mezelf praat. Ik ga zitten en het is gewoon stil. Ik wil weten wat er met me aan de hand is?         

OWS: We hebben hier maar één woord voor, halleluja! Halleluja! Dat is geweldig. Dat is geweldig dat je de rommelige geest kunt afsluiten en het Hoger Zelf kunt laten beginnen om meer direct met je te communiceren. Dat is wat er nodig is. Je moet het geklets afsluiten. En wanneer je dat doet kunnen dit soort dingen voor je opengaan. Je gidsen kunnen met je beginnen te praten. Je kunt energieën ontvangen. Het hoeft niet in een channel-achtige situatie te zijn zoals met James en JoAnna, maar het kan zijn om energieën door te geven om meer gevoel van verbondenheid met anderen om je heen te hebben. Al dit soort dingen kunnen zich openen als gevolg van het afsluiten van de chatter, de constante ‘chatter box’ in je geest. Oke? Shoshanna?                               

Shoshanna: Je wilde nog een vraag stellen?    

Vraag: Ik wilde net gaan zeggen  dat de energieën waar je het over had, is dat wat voelt als warmte of andere gevoelens? Ik kan voelen alsof het om me heen en door me heen beweegt. Is dat waar je het over hebt?        

OWS: Ja. We kunnen zeggen dat dit er onderdeel van is. Het kan zijn. Het is natuurlijk voor iedereen anders. Wat je ervaart zijn verschillende symptomen die, zoals we zullen zeggen, niveaus in je openen of uitings mogelijkheden in je die niet eerder voor jou openstonden.            

Vraag: Oke. Dank je.     

Shoshanna: We kunnen een perspectief delen, als we mogen?   

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: Je moet begrijpen dat een rustige geest een krachtige geest is. Een rustige geest is een creatieve geest. Je wordt gezegend met een rustige geest als je in je kracht komt. Namaste.          

OWS: Ja. Geweldig. Erg goed.       

Vraag: Namaste.   

OWS: Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?   

Vraag: Ik heb een vraag.   

OWS: Ja?   

Vraag: Ik heb dit eerder gevraagd en als je geen verdere formatie meer kunt geven begrijp ik het. Maar ik worstel nog steeds met mijn rookverslaving. Een paar weken geleden had ik de griep en heb het erg moeilijk gehad om te herstellen vanwege ademhalingsproblemen door het roken. Ik vraag me alleen af ​​of er nog iets is dat je over deze verslaving kunt vertellen en wat me nog meer kan helpen om te stoppen.         

Shoshanna: We kunnen dit delen. Mogen we delen?   

Vraag: Alstublieft.   

Shoshanna: One Who Serves, mogen we iets delen?   

OWS: Oh alsjeblieft, ja.   

Shoshanna: Beste zuster, alles wat je zegt, de termen waarin je spreekt, zijn uiterst negatief. Onze excuses voor onze directheid.      

Je moet beginnen om de dingen anders te zeggen als je een doorbraak in deze kwestie wilt hebben. Als we zeggen dat we verslaafd zijn, of je dit nu gelooft of niet, daar versterk je de verslaving mee. Je moet het anders zien. Als je je macht over dit gezondheidsprobleem wilt terugwinnen moet je jezelf op een andere manier gaan zien. Dit is heel moeilijk omdat velen zijn geprogrammeerd om te geloven in dit driedimensionale idee van verslaving en dit driedimensionale idee van pijn en lijden door het lichaam. Je gelooft deze dingen en je versterkt ze. We proberen eenvoudig heel hard om je te helpen inzien dat je dit voor jezelf creëert door je eigen woorden en je eigen gedachten. Als je ze verandert (en het is voor velen een langzaam proces), zie je het verschil gebeuren als je je verhaal begint te veranderen en de manier waarop je jezelf ziet. Namaste.                    

OWS: We willen technisch gezien iets toevoegen wat nuttig kan zijn, aangezien we deze situatie nader bekijken zien we een programmering die plaatsvindt in je Vijfde Chakra Centrum, je Wil Centrum. Dat Wil Centrum blokkeert de energieën die naar boven komen, de Kundalini energie. De programmering of de herinneringen zitten diep in dit Vijfde Chakra-centrum.        

Wat nuttig kan zijn, is om naar het vijfde Chakra-centrum te gaan. Je kunt dit zelf doen of je kunt het doen met iemand anders die je helpt, die je begeleidt. Maar ga er naar toe en je zult daar een doorgang vinden. Een doorgang die voor jou gesloten is. Als je probeert die doorgang te openen zal er in het begin veel duisternis zijn. Je moet door die duisternis heen dringen. Zodra je dat kunt zul je bij het licht daarachter aankomen en dat zal je helpen om het te verlichten op een spiritueel niveau niet op een mentaal niveau, om je wilskracht te openen. Je wilskracht is erg laag in dat gebied. Zie je?                 

Vraag: Ja. Dat was erg behulpzaam. Het geeft me iets om aan te werken en te gebruiken, dus bedankt.       

OWS: Hypnose zou zeer nuttig voor je zijn als je in staat bent om de juiste te vinden om dat te doen en om open te staan ​​voor de suggestie van hypnose om te kunnen worden gehypnotiseerd.   

Vraag: Ik heb in de loop der jaren vele, vele, vele malen geprobeerd en uiteindelijk werd me verteld dat ik misschien niet bij de juiste persoon ga, dat ze me gewoon niet konden hypnotiseren.    

OWS: Je hebt niet de juiste. Wat we zeggen is om naar dat vijfde Chakra-centrum te gaan. Het moet iemand zijn die over dit soort dingen op de hoogte is.      

Vraag: Is dit iets dat ik alleen kan doen als ik niemand kan vinden om me te helpen?  

OWS: Je kunt het zelf doen. Je kunt ook als je wilt en we gooien dit op, James is zich hier niet bewust van, maar hij zal dat nu wel zijn, dat is dat hij in dit proces zou kunnen helpen als je dat wilt. Het kan zelfs via de telefoon zoals we het zien. Dit is een mogelijkheid.          

Vraag: Oke. Dat is heel, heel nuttig. Heel erg bedankt.       

OWS: Ja.   

Vraag: ik wil graag een suggestie doen alstublieft. Mag ik?  

OWS: Ja.   

Vraag: De emotie code. Ik zou dat willen aanbieden aan degene die zojuist naar deze dingen vroeg die ‘verslavingen’ werden genoemd. Dit is zeer krachtig en er is veel gratis informatie over hoe het via YouTube te gebruiken. Dat is alles. Dank je.           

OWS: We zouden dan zeggen dat jullie twee via e-mail verbinding maken en kijken of er een manier is om dit zo te doen.    

Vraag: Oke.    

OWS: Hou er echter altijd rekening mee, er zijn zoveel hulpmiddelen beschikbaar en niet alle hulpmiddelen zijn voor iedereen geschikt.    

Shoshanna: We zijn allemaal hier om elkaar te helpen en als er iemand is die een methode wil delen die haar heeft geholpen, is het altijd aangewezen om te verkennen. En zoals One Who Serves zegt, het werkt misschien niet voor jou, maar het is altijd de moeite waard om het te verkennen. Namaste.          

OWS: Ja.   

Vraag: Inderdaad.    

OWS: We moeten nu het kanaal vrijgeven. Voordat we dat doen, Shoshanna, heb je iets waarmee je wilt eindigen?     

Shoshanna: We gaan iets verduidelijken, iedereen die naar deze bijeenkomst luistert is misschien al tot deze conclusie gekomen, het is uiterst belangrijk dat we onszelf op elk moment beginnen te zien als de schepper van onze werkelijkheid.       

Dat de illusie waarin we ons bevinden, waaronder onze omgeving, onze relaties, onze gezondheidstoestand, onze fysieke, mentale en emotionele omstandigheden waarin we ons bevinden allemaal een creatie zijn van onszelf, we hebben deze dingen zelf gecreëerd. 

Het goede nieuws is dat je iets anders kunt creëren als je jezelf in een onaangename situatie bevindt, je moet erkennen dat het een programma is dat je hebt opgezet om iets te leren en als je leert wat het is dat je moet leren om de reden dat je het programma hebt ingesteld, ga je er voorbij. Dit is uiterst belangrijk om de kracht die je hebt te begrijpen. Namaste.        

OWS: Zeer goed. We sluiten af met dat James en JoAnna eerder over een cursus spraken, een cursus gedurende zes weken die ze willen opstarten. Ze denken dat het hun idee was. Het was niet hun idee. We hebben het naar hen gestuurd voor jullie om te bepalen of dit iets kan zijn dat je zou kunnen helpen. We brengen het naar je toe.                

Het is aan jou als je dat wilt doen. Als je het doet zullen we helpen bij het opzetten van dit proces als een cursus van ondersteuning. Een cursus niet van veel leren maar van herinneren De hulpmiddelen herinneren die nodig zijn om je voor te bereiden op het komende grote Event en natuurlijk je ascensieproces. Oke? Het is aan jou.          

Shoshanna: En we kunnen er aan toevoegen dat de nadruk zal liggen op het gebruik van deze hulpmiddelen in plaats van het weten dat ze er zijn. Namaste.          

OWS: Ja, zeker.      

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen