“Gaia ascendeert en beweegt zich naar de hogere vibraties en bereidt een plaats voor je voor”

“Gaia ascendeert en beweegt zich naar de hogere vibraties en bereidt een plaats voor je voor”


Lord Hilarion, KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze Ancient Awakenings Augustus Advance in de bergen bij Payson, AZ op 18 augustus 2019.
(Het artikel mag volledig worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Hilarion

Ik ben jullie beste broeder Hilarion. Ik ben degene die lang geleden is opgeroepen om te helpen bij de genezing van deze planeet en van al degenen die op deze planeet wonen, of het nu een mens, dier, plant of mineraal is.   

Roep me aan wanneer je kwalen hebt en wanneer je behoefte hebt aan helende energie. Roep mijn naam, “Hilarion!” “Hilarion!” “Hilarion!”       

Weet dat ik op dat moment bij je zal zijn als je een beroep op mij doet, net zoals je een beroep deed op de sterrenstelsels om deel uit te maken van de uitdrukking op deze planeet en met jullie allemaal om de energieën op de planeet te verhogen. Om Gaia naar de hogere vibratie te brengen waar ze nu volledig naar toe beweegt.   

En terwijl ze zich volledig in die hogere vibraties beweegt zullen de lagere vibraties ophouden te bestaan. Weet dus dat de tijd tekortschiet voor de driedimensionale illusie die zijn invloed bleef uitoefenen. Want heel binnenkort komt er een einde aan de driedimensionale illusie. En degenen die er nog steeds deel van uitmaken zullen niet langer deel uitmaken van Gaia’s uitdrukking. Dat is de reden waarom jullie allemaal, degenen die vóór alle anderen naar voren kwamen degenen zijn die voorbestemd zijn om ​​deel uit te maken van de Eerste Golf van Ascentie.         

Jullie mijn vrienden, zijn de Uitverkorenen. Maar herinner altijd als je die terminologie hoort, het is niet om een ​​ego-verklaring op je af te leggen. Het is niet om je speciaal te laten voelen alsof je boven iemand anders staat. Want je staat niets meer boven iemand anders dan een dier boven een insect staat. Denk daar over na. Je staat niet bovenaan en je staat niet onderaan.           

Want alles is EEN. We zitten hier allemaal samen in en samen zullen we dit helemaal tot bloei brengen, helemaal tot het crescendo dat Sananda heeft genoemd, tot de finishlijn die voor je ligt. Je kunt hem alleen nog niet zien. Maar als je je ogen opent via je Derde Oogcentrum en verder kijkt dan de illusie zul je het zien. Het is er.         

Ik ben Hilarion en ik geef jullie nu over aan een ander die je wilt aanspreken.

Vrede en liefde zij met ieder van jullie tot het einde van alles dat is. KaRa

Ik ben KaRa.  

Ik ben hier mijn vrienden om op deze momenten bij jullie te zijn. Deze momenten waarop je heel, heel lang, vele, vele duizenden en duizenden en duizenden jaren op hebt gewacht. Sommigen zien het als een eeuwigheid.     

Want je bent lang geleden aangekomen, je bent in de schepen gekomen net zoals wij nu in de schepen komen. Je bent massaal aangekomen en hebt je bij dit evolutionaire proces gevoegd en bent dit donkere tijdperk ingegaan, je bent vrijwillig en doelbewust van het Licht het donker ingegaan. Ja, heel treurig op bepaalde tijden.     

Omdat je in het licht was. Je kende het licht. Je kende de Eenheid. Je kende de liefde, onvoorwaardelijk en je liet alles los om je broeders en je zusters te helpen en om de  planeet Gaia te helpen.         

We bevelen jullie allemaal aan. Je kijkt naar ons op. Je kijkt op naar Sananda en Aartsengel Michael en Saint Germain en Ashtar, enzovoort, enzovoort. Je kijkt naar ons allemaal op alsof we iets speciaals zijn. We zijn niets bijzonders. Maar als er iemand speciaal is, ben jij het. Jij bent het.                

Jij bent het die alles losliet wat je wist, alles dat comfortabel voor je was. Om naar een plaats van onwetendheid en duisternis te gaan. Stel je voor!  Je te verplaatsen van het Licht naar het donker. Dan begin je de geboorte te begrijpen van elk kind dat uit het Licht in de duisternis komt. Om dan aan het einde van het leven weer naar het Licht terug te keren. Dat is waar een einde aan komt.              

Want het zal niet het Licht zijn dat zich naar de duisternis beweegt en weer terug in het Licht. Het zal het Licht zijn dat zich naar het Licht beweegt, in het Licht. Liefde gaat over in liefde, in liefde.     

Alles staat voor je klaar. Alles wacht op je. Wij die bij dit proces helpen, helpen je om je voor te bereiden, je voor te bereiden om de weg vrij te maken, om de weg te verlichten. Denk aan jezelf als het dragen van de fakkel, zoals de Olympische fakkel die binnengebracht wordt bij het begin van de spelen. Niet de Olympische Spelen van weleer en zelfs niet de Olympische Spelen van nu, de Olympische Spelen van de toekomst, de Olympische Spelen van het Licht.           

Deze Olympische Spelen van het Licht waar de hele wereld aan mee doet, dat is wat de nieuwe Gouden Eeuw met zich meebrengt. Deelname van over de hele wereld, allemaal als EEN. Kun je je voorstellen hoe dat zou zijn! Geen ziekte, geen ongemakken, geen verdriet, alleen gezondheid, alleen vreugde, geen of heel weinig veroudering.       

Natuurlijk is er een overgangsperiode waar je doorheen gaat, die door zal blijven gaan. Die overgang katapulteert je door de ascensie en volledig in je eigen persoonlijke ascensie. 

Want er is eerst de Ascensie van Gaia. Dan de Ascentie van het leven op deze planeet. Want Gaia ascendeert en beweegt zich naar de hogere vibraties en bereidt een plaats voor jou voor, bereidt een plaats voor jou voor om te beginnen met het creëren en het uitvoeren van je werk, je hoger vibrerende werk, je hoger vibrerende creatie. Een  creatie waar bewustzijn bij betrokken is. Niet de creatie van het oude, de creatie die duistere krachten inhouden, de creatie die duisternis als een gevoel van dualiteit in de illusie houdt.         

Je gaat naar een staat van creativiteit van Licht, van liefde en hoger bewustzijn. 

Ga nu verder om het proces toe te staan ​​je verder te trekken, om je in de volgende hogere vibraties te brengen met de steeds hogere en steeds sterkere golven van energieën die op de planeet zullen blijven komen. Totdat iedereen op de planeet klaar is om deel uit te maken van de drie ascensiegolven, of dat niet is.   

Want dan komt de verdeling. Dan zal datgene komen wat ‘De Dag des Oordeels’ wordt genoemd. Maar het is geen oordeel door enige Godbron. Het is oordeel in jezelf. Jij bent de enige die jou kan beoordelen. Dus “oordeel niet, opdat je niet jezelf beoordeelt.” Dat is het werkelijke citaat.           

Wat jullie avond betreft, sommigen van jullie merkten op dat we deze avond niet aanwezig waren. Het was doelbewust dat we er niet waren. Hoewel we ons ervan bewust waren, maar ervoor kozen om er op dat moment niet te zijn. Het is in voorbereiding op wat er vanavond nog kan komen.       

Want wanneer je deze ervaring beëindigt en je bevindt je buiten, je moet buiten zijn, je moet terug zijn in de cirkel, de cirkel van Licht en Liefde, in een cirkel van viering, geen viering met muziek, geen viering met geluid, maar viering van het Licht. Hou het Licht in ieder van jullie hoog terwijl je je in die cirkel bevindt. En stuur het Licht op dat moment door de bovenkant van je voorhoofd en via de bovenkant van je hoofd naar de hemel als dat baken zoals je eerder deed. En kijk wat er gebeurd.      

Ik ben KaRa, en ik geef jullie nu over aan jullie geliefde One Who Serves en Shoshanna als ze wil.

De vraag en antwoord sessie met One Who Serves en Shoshanna wordt NIET vertaald, bedankt voor uw begrip.
(De vraag en antwoord sessie is te beluisteren, in het engels, via deze link)


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen