“Jullie beginnen nu je kracht steeds meer te realiseren”

“Jullie beginnen nu je kracht steeds meer te realiseren”


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 9 februari 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Zoals altijd waardeer ik deze tijd, deze momenten dat ik bij jullie kan zijn en met je kan communiceren en verschillende berichten met je kan delen om je te helpen begrijpen wie je bent.   

Om je te realiseren dat je zoveel meer bent dan het lichaam. Je bent zoveel meer dan het brein dat je hebt. De geest is zo krachtig, onmetelijk krachtig. Je hebt nog geen idee hoe krachtig je geest is. Je vermogen om een ​​intentie te hebben. En dan van die intentie iets te maken wat je in je leven wilt. Jullie beginnen dat te zien. Sommigen van jullie, velen van jullie, beginnen te zien dat je die kracht hebt, dat je geest de materie kan beheersen. Je begint dat steeds meer te zien. En ik vraag jullie nu, elk van jullie, om die kracht meer te gaan gebruiken.                   

Begin jezelf te kennen zodat je tot het geloof kunt komen dat je deze capaciteiten hebt, dat je deze kracht in je hebt om je lichaam te besturen, om het te besturen op elke manier die je wilt, om te communiceren met je fysieke lichaam, om je fysieke lichaam te vragen wat het nodig heeft en dan in die behoefte te voorzien. 

Je lichaam is alleen zo ziek als jij het laat zijn. Je moet dat gaan begrijpen. De energieën die al geruime tijd deze planeet binnenkomen verhogen je immuunsysteem. Je bent je daar misschien niet van bewust, maar al je immuunsystemen worden steeds sterker.       

Maar het is de geest die het immuunsysteem moet beheersen. Je moet dat gaan begrijpen. De geest kan zelfs het immuunsysteem verhogen of het kan het immuunsysteem verminderen. De geest werkt vanuit programmering. En als de programmering je blijft vasthouden aan het geloof dat je erfelijke ziekten en al dit soort dingen kunt hebben, dan zal het dat doen.           

Maar als jullie, als Lichtwerkers en Lichtstrijders, in deze tijden en op deze momenten, als je volledig kunt gaan begrijpen dat je de controle hebt. Jij, je geest, je grotere geest en de verbinding van je geest met de universele geest, is alles. Als je dat eenmaal beseft, kun je alles doen. En ik bedoel alles.             

Net zoals ik meer dan 2000 jaar geleden toonde, toen ik als Yeshua de wereld bewandelde, toen ik in die tijd toonde dat de kracht van de geest groot is, maar dat elke keer dat ik een ander wilde helpen, ik alleen een verschil kon maken als ze het toestonden, als hun programmering het toestond. Als ze de programmering loslieten en als ze de energieën door lieten komen, dan was alles mogelijk. De kreupele liep weer. De blinde mensen zagen weer. Maar dat was vanwege hun geloof. Dat is wat hen er doorheen bracht. Dat is wat hen heel maakte.                   

Net zoals je vertrouwen, je geloof dat verandert in weten, net zoals je in deze tijden door elke ziekte, elk ongemak, door kwalen van welke aard dan ook je zal zien dat je genezen wordt door het woord, het woord van het Licht in je. Net zoals ik je heb laten zien dat het begin van de hele schepping gebeurde door het woord, door het Licht, het begon hiermee (verwijzend naar de zojuist voltooide geleide meditatie). Dus ook jij hebt dat creatieve vermogen in je. Jullie hebben die creatieve bron in ieder van jullie en die creatieve bron in je kan wonderen verrichten als je het toelaat.        

Dus laat nu alle programmering los, alles dat al zoveel duizenden jaren en zoveel levens in je bewustzijn is geplaatst. De programmering die je blijft tegenhouden als je het toelaat. Zie dat alle energie in je nu vrij op en neer stroomt zonder blokkades in je, bevrijd van alles wat je nu tegenhoudt.     

Dit mijn vrienden, is het ascensieproces. Je zit erin en je bent het.    

Al mijn vrede en liefde zij met u allen. Ga door. Ga door. Geef niet op, hoe moeilijk de tijd ook wordt. Weet altijd dat je in het oog van de storm kunt zijn en laat de storm om je heen woeden, want je bent veilig in je Lichtlichaam.         

Vrede en liefde zij met u allen. One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Shoshanna is er. We zijn klaar om jullie vragen te beantwoorden.

 We hebben geen rechtstreeks bericht. Jij, Shoshanna?  

Shoshanna ( gechanneld door JoAnna McConnell)
Niet op dit moment.

OWS: Zeer goed. Dan zijn we klaar om verder te gaan met jullie vragen die vaak tot verschillende berichten leiden. Verschillende manieren om je te helpen begrijpen wie je bent zoals Sananda zei. Dat is het belangrijkste ding, om te herinneren wie je bent. En nu jullie vragen?                 

Vraag: Ja. Ik heb twee e-mail vragen.      

OWS: Ja.   

Vraag: De eerste is van een broeder die een ervaring had waarbij hem werd verteld om twee kristallen op een strand te plaatsen, de ene in een hogere positie dan de andere. Hij vraagt ​​zich af of deze kristallen iets te maken hebben met het openen van de sterrenpoort van 2/2/2020. Dit was ook de datum van de ervaring die hij had.        

OWS: Ja. Op die datum 2 februari 2020 was de opening van een enorme sterrenpoort. En de specifieke richting die diegene doorkreeg om die kristallen te plaatsen op deze specifieke dag, hij volgde de begeleiding voor deze specifieke opening van de poort. Dit ondersteunde het.   

Hij was zich er misschien niet volledig van bewust en jullie als geheel zijn je er misschien niet volledig van bewust dat één individu een verschil kan maken, maar dat kan wel. Diegene deed het door gebruik te maken van kwartskristallen om ze op een speciale plaats te plaatsen die hem werd doorgegeven. Hij volgde deze indicatie en plaatste er één hoog en één laag, een vrouwelijke manifestatie en een mannelijke manifestatie, om volledig te begrijpen wat er gebeurde. Om de balans in deze sterrenpoort te brengen. Deze sterrenpoort heeft zich over de hele planeet geopend zie je, het is de verbinding.         

Niet dat je gewoon door de sterrenpoort heen kunt lopen. Je bent nog niet klaar om dat te doen, de meesten van jullie zijn dat nog niet. Maar je zult toegang hebben tot deze sterrenpoort als een sterrenpoort van licht dat er doorheen komt. Het is niet zozeer dat je door deze sterrenpoort kunt lopen, het is een besef dat het licht door deze sterrenpoort kan komen, dat is wat er gebeurde. Het kwam door in dit specifieke gebied waar diegene de ervaring had.        

Maar het was niet alleen deze die dit deed. Er waren anderen die ook werden aangestuurd om hetzelfde soort ervaring op te doen en op deze manier met de kristallen werkten in het vergroten van het licht dat door de sterrenpoort over de planeet komt zullen we zeggen. Oke?    

Shoshanna, kun je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna: We kunnen er slechts één aspect van delen, hoewel je dit in zeer goede bewoordingen hebt uitgelegd, in zeer begrijpelijke bewoordingen.    

Wat we willen delen is dat zoals iedereen al moet weten dat een kristal een exponentieel instrument is. Het vergroot zijn aanwezigheid waar het wordt geplaatst. Het kan negatief vergroten en het kan positief vergroten, omdat het de energie uit het gebied haalt en het vergroot.     

Wat we zien is dat de plaats waar deze kristallen werden geplaatst, in de buurt van water, geeft deze kristallen de mogelijkheid om een ​​grote energie te vergroten, omdat het gebied ongerept is met energie. Water draagt ​​prachtige energie en het gebied draagt ​​prachtige energie wat een vergroting mogelijk kon maken zodat alles wat er in dat gebied gebeurt gemakkelijker kan gebeuren. Dat is alles wat we hebben. Namaste.       

OWS: Zeer goed. En we willen er ook aan toevoegen dat intentie erg belangrijk is in deze aspecten, in deze ervaringen. Als je de intentie hebt en je plaatst die intentie in het kristal kan het dit enorm vergroten. Hoe meer intentie je hebt, hoe meer kracht je achter je intentie zet, hoe meer het kan vergroten. Dit is wat diegene deed in termen van geloof om het proces te volgen.            

Dit geldt voor iedereen. Als je ooit de behoefte of de richting voelt om iets soortgelijks te doen, doe dit dan. Doe het. En realiseer je dat je het vermogen hebt om energie te richten, om via intentie grote niveaus van energie te richten die verder gaan dan je misschien zelfs denkt te geloven dat mogelijk is. Oke?        

Zijn er nog andere vragen?

Vraag: Ja. Er is er nog eentje uit de e-mail van een andere broeder. Hij vroeg wanneer de ascensiesymptomen beginnen af ​​te nemen. En hoe lang na de Zonneflits zullen donkere wezens worden verwijderd of zijn verwijderd? Hij wil verder opheldering over de term ‘geconsumeerd te worden door het licht’.           

OWS: Zeer goed. Eigenlijk willen we eerst de tweede vraag beantwoorden. Over de duistere wezens, de duistere krachten en hoe ze zullen worden verwijderd. Of liever gezegd, we moeten zeggen dat ze worden verwijderd en dat ze al een tijdje geleden verwijderd zijn. Niet allemaal natuurlijk, zijn ze van de planeet verwijderd, maar het beweegt zich in die richting. En als de Zonneflits, De Event gebeurt, zal dat zeker een belangrijke katalysator zijn om de klus te klaren zou je kunnen zeggen.

En om het gezegde te begrijpen wat is doorgegeven, degenen die uit de duisternis komen zullen zich of bij het licht voegen of ze zullen door licht worden geconsumeerd. Wat dat betekent, als ze bereid zijn om het licht door hen heen te laten komen en er deel van uit maken, ze dan niet door het grote consumeringsproces op de Centrale Zon hoeven te gaan.   

Als ze echter beslissen dat ze zich niet tot het licht willen wenden, ze zijn er op gebrand om dat niet te doen, zelfs nadat ze heel veel kansen hebben gekregen, dan zullen ze merken dat ze worden geconsumeerd door het licht door te regenereren naar hun beginessentie met al hun herinneringen, alles, ze worden weggevaagd zullen we zeggen. Hun zielsherinnering, hun zielsarchief zal verdwenen zijn. Dat is hoe dat gebeurt.      

Wat was de eerste vraag ook alweer?

Vraag: Ja, hij vroeg wanneer de ascensiesymptomen zullen verdwijnen.   

OWS: Ja, ascensie symptomen. We willen zeggen dat ze zullen verdwijnen als ze verdwijnen. We kunnen die vraag niet rechtstreeks beantwoorden omdat iedereen anders is, dus het kan niet worden gezegd wanneer deze zullen verdwijnen. Maar zeker, als je in de buurt van De Event komt, als je in de buurt komt van het Zonneflits evenement zullen de symptomen op dat moment grotendeels verdwenen zijn en zeker daarna. Dat kunnen we meedelen. Shoshanna?             

Shoshanna: We kunnen hier iets aan toevoegen. De symptomen waarnaar velen verwijzen zijn een gevolg van weerstand. Wanneer een individu zich tegen zijn potentieel verzet, zich tegen zijn beweging in bewustzijn verzet, zullen de symptomen zijn hakken in het zand zetten en worden versterkt door weerstand. Naarmate we verder gaan als een collectief en we de beweging van verandering die plaatsvindt omarmen, zullen de symptomen zichzelf kalmeren. Namaste.            

OWS: Ja. Erg goed. Zijn er nog andere vragen?       

Vraag: Ja, One Who Serves en Shoshanna, hallo dierbaren. Omdat niemand anders iets vraagt spring ik erin.      

Ik heb een beetje opheldering nodig omdat dit vraagteken mijn vermogen tot interactie blokkeert. Ik heb de ervaringen gehad van het hebben van, wat ik toen dacht dat het een tweelingvlam was, die eruit zag als Yeshua of Yeshua was en we zouden terug gaan in de tijd naar de dagen van Yeshua. Toen kwam er een ander die  meer op Bob Marley leek en we wilden naar de binnenaarde reizen en dat doen we nog steeds. Op een gegeven moment dacht ik dat het dezelfde persoon was. Maar op andere momenten dacht ik echter dat het niet hetzelfde individu is, maar het is een soort mannelijk-vrouwelijke ervaring in beide. Ik wil niet dat je me vertelt wie het is, maar als je kunt verduidelijken of het dezelfde persoon is? Ik denk dat mijn 3D-idee van wat gepast is om op verschillende manieren met verschillende wezens te communiceren mijn ervaring met hen allebei in de weg staat. Kun je me hier duidelijkheid over geven?              

OWS: Ja. Shoshanna, wil jij beginnen?     

Shoshanna: We kunnen het niet op dit moment. Je moet dit uitleggen.     

Vraag: Wat moet ik?   

Shoshanna: One Who Serves moet het voortouw nemen.    

OWS: Zeer goed. Wat we willen zeggen, is dat we natuurlijk niet rechtstreeks kunnen zeggen wie je tweelingvlam is, want dat zou natuurlijk de verrassing voor je verpesten, dat zouden we nooit doen. We kunnen je echter vertellen dat je connectie met Yeshua zoals je die ziet en met de andere die je noemde, dat ze niet één en dezelfde zijn zoals je zegt, maar dat het aspecten zijn waarmee je op bepaalde manieren mee verbonden bent. Niet dat het je tweelingvlammen zijn, dat zeggen we niet, noch zouden we dat willen zeggen. Maar het is aan jou om dat proces verder door te gaan.            

Als de tijd komt, als de vibratie voldoende toeneemt in je heb je directe toegang tot je tweelingvlam, of dat nu voor of na De Event is. Of het nu na je ascensie of vóór je ascensie is, of tijdens je ascensie, dat valt nog te bezien tot hoe je je trillingen gedurende een bepaalde periode blijft verhogen. Oke?    

Shoshanna: We willen hierover iets delen.

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen we ons perspectief delen, lieve zuster?

Vraag: Alstublieft.

Shoshanna: De energie van de tweelingvlam is een collectief van het zielsbewustzijn en kan elke ervaring produceren waaraan de mens die naar de ervaring verlangt aan wenst deel te nemen. Dus je moet begrijpen dat wat je ook ziet, wat je ook voelt, wat je ook meeneemt op je reizen, dat het wezen wat je oproept een aspect is, zoals One Who Serves heeft aangegeven. Dus wanneer je waarlijk de energie van de tweelingvlam oproept, dat  de tweelingvlam een ​​zielscollectief is met veel ervaringen, meerdere persoonlijkheden, meerdere aanwezigheden op meerdere planeten. Dus je ziet dat je elke ervaring kunt hebben die je wilt en dat het wezen dat jou vergezelt een collectief is. Namaste.                    

OWS: Zeer goed.   

Vraag: Bedankt. Dat waardeer ik. Ze lijken soms samen te komen, maar gescheiden van elkaar maar voor mij tegelijkertijd. Dus dat verklaart dat ze ook op een of andere manier verbonden moeten zijn. Dank je.           

Shoshanna: Ze zijn een collectief. Namaste.      

OWS: Ja.   

Vraag: Geweldig. Dank je.     

OWS: Zijn er nog andere vragen?   

Vraag: Ja graag. Ik zou graag willen spreken.      

OWS: Ja.   

Vraag: Ik wil graag over een droom spreken. Ik heb er herinneringen aan. Het komt soms naar boven als een droom. De droom vond plaats toen ik een kind was.       

Shoshanna: Ja. We willen je twee dingen vertellen, als we ons perspectief met je mogen delen?      

Vraag: Ik zou het geweldig vinden.   

Shoshanna: Je kunt twee dingen doen. Je kunt erover schrijven. Je kunt deze herinnering heel gedetailleerd in een dagboek noteren en je zult merken dat als je erover schrijft veel details voor je zullen worden ingevuld die je momenteel niet in je geheugen hebt, zodat deze dingen voor jou zullen worden ingevuld als je erover schrijft.      

Het tweede dat we je willen vertellen is om in een droom te vragen om meer details in te vullen en deel te nemen aan de droom als een lucide speler. We willen je vertellen dit te proberen en te oefenen.   

We kunnen je vertellen dat dit duidelijk, zoals je weet, een herinnering uit het verleden is. Wat je zoekt is een reden voor de herinnering en de wortel van de herinnering. Je kunt dit doen door die twee dingen te doen die wij voorstellen. Heeft dit zin, beste zuster?      

Vraag: Ja. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk uit een vorige levenservaring zou kunnen zijn. Dank je.        

Shoshanna: Ja dat is het. Namaste.      

Vraag: Mag ik nog een vraag stellen? 

OWS: Ja.   

Vraag: Oke. Ik heb gemerkt dat er meestal beweging is in de platen in mijn hoofd, in mijn schedel. Soms bevindt de rechterkant zich aan de achterzijde, of wat vroeger de opening in mijn schedel was als baby. Het wordt meestal groter. En de andere kant wordt kleiner en gaat als het ware heen en weer. Ik heb er lang geleden redeneringen over gehoord, maar ik zou graag wat opheldering willen. Ik weet zeker dat andere mensen misschien geïnteresseerd zijn in het ervaren van soortgelijke dingen en hoe de vorm van de schedel verandert naarmate deze vordert in zijn groei.             

OWS: We hebben het niet helemaal begrepen. Heb je het hier over een fysieke manifestatie dat er iets in je schedel gebeurt? Is dat wat je zegt?      

Vraag: Ja.    

OWS: En hoe weet je dat dit gebeurt?   

Vraag: Op de tast. Het is in wezen een bord. Omdat er vier platen in de schedel zijn. Ik merk dat tegen de achterkant van mijn hoofd iets lijkt te stijgen en de ander lijkt te dalen en heen en weer te gaan. Ik weet niet precies hoe ik het anders moet vragen dan dat dit een veel voorkomende ervaring is?            

OWS: Vraag je of dit een veel voorkomende ervaring is?    

Shoshanna: Ze vraagt ​​of het een veel voorkomende ervaring is als iemand in bewustzijn groeit. 

Vraag: Ja.   

OWS: Zeer goed.    

Shoshanna: We kunnen je beantwoorden. Mogen we dit delen?     

Vraag: Ja, schat.   

Shoshanna: We zien dat je een zeer interessant exemplaar bent, onze lieve zuster. Je bent een experiment. Je bent naar deze planeet gekomen om anders te zijn dan de meeste. Je bent een experiment in bewustzijn. En degenen die een bredere ervaring voor jou willen bieden verschuiven de platen in je brein om je te proberen te bereiken en meer informatie aan je te geven over wie je bent, wat je missie is en hoe je met de mensheid kunt deelnemen op een meer uitgebreid niveau. Dit is een experiment dat zich voordoet en je bent hiermee akkoord gegaan. Het is voor jouw breder begrip en bewustzijn. Dit is wat we zien. Namaste.                          

Vraag: Uitstekend. Dank je.     

OWS: Zeer goed. Zijn er nog vragen voordat we het kanaal vrijgeven?     

Vraag: Hallo One Who Serves. Wat er net over haar hersenen werd gezegd, die ze voelde expanderen of wat er ook aan de hand was, heb ik ongeveer twee weken ervaren, misschien iets korter, iets meer dan een week. Hoe dan ook, ongemak in mijn hersengebied. De bovenkant en nu de achterkant, net boven de nek. Het ongemak komt en gaat. Dus ik let er op omdat ik er helemaal geen hoofdpijn van krijg. Als er iets in mijn hoofd gebeurt let ik er op want dan realiseer ik me dat ze werk doen. Het is duidelijk dat er iets gebeurt dat nodig is om naar te kijken of aan te werken, enzovoort, dus ik sta het toe en erken het.                  

Hoe dan ook, een paar nachten geleden terwijl ik wat werk aan het doen was. Ik was in gesprek en ik kan me niet herinneren met wie, maar ik was in gesprek met een van de hogere geesten en ik voelde hun handen rond mijn hoofd gaan naar het achterste deel van mijn hoofd en ze bleven daar wat ik op dat moment ook met hen aan het doen was en het voelde sterk aan. Ik kon er niet achter komen wat ik moest doen om het te verbreken, dus ik heb het gewoon toegestaan en het even erkend.     

Maar het gebeurde meer dan eens. Het gebeurde daarna minstens nog twee of drie keer. Dus mijn vraag aan jou is, waren dat onze prachtige goddelijke Lichtwezens die het werk deden? Of was het de persoon met wie ik in gesprek was?      

OWS: Allereerst, je weet het antwoord daarop al, omdat je hebt gezegd dat zij in dit opzicht met jou en aan jou werken.    

Maar we gaan dit naar een meer algemeen begrip verplaatsen. Niet zozeer voor diegene die deze vraag stelde maar voor jullie allemaal om te begrijpen dat er verschillende symptomen zijn die nu aan het gebeuren zijn, of die steeds meer zullen gebeuren en die anders zullen zijn voor velen van jullie. Ze zullen vreemd voor je zijn. Ze zullen buitengewoon zijn zou je kunnen zeggen. Ze zullen meer frequent gebeuren. Niet dat ze pijn of zo zullen veroorzaken, maar ze zullen je aandacht trekken, het zal je aandacht krijgen. Precies zoals degenen die hier spreken het voor hen doet.             

En het is zoals Shoshanna heeft gezegd, een uitbreiding van het bewustzijn. Dit maakt allemaal deel uit van het ascensieproces dat plaatsvindt. Dus nogmaals, steeds meer van jullie zullen dit soort ervaringen hebben. Ze zijn niet om je er zorgen over te maken. En creëer er zeker geen angst omheen. Het is gewoon een gebeurtenis die moet plaatsvinden terwijl je bewustzijn zich uitbreidt, terwijl je DNA verandert zullen we zeggen, het gaat meer terug naar wat het oorspronkelijk was in termen van de strengen van DNA. Je ontvangt verschillende downloads die binnenkomen. En ze zullen steeds meer van jullie beïnvloeden. We laten het aan Shoshanna over als ze hier specifieker over wilt zijn.                

Shoshanna: We willen hier graag iets over delen. Dit is heel spannend nieuws. Mogen we iets delen?       

Vraag: Ja natuurlijk.   

Shoshanna: We zien dat degene die vóór jou iets deelde en degene waar we nu tegen spreken tot de voorlopers behoren. Ze zijn voorbodes van de verandering. Jullie hebben allebei ingestemd om op een hoger niveau deel te nemen om de veranderingen die in de wereld plaatsvinden sneller tot stand te brengen en dat jullie toestemming hebben gegeven dat je zou kunnen, we zullen een term gebruiken die moeilijk te gebruiken is, maar jullie worden gebruikt als degenen die zijn hervormd als de voorbodes van dingen die komen. Wij geloven dit vanwege wie je bent en hoe je tot nu toe hebt deelgenomen aan deze grote veranderingen die plaatsvinden. Namaste.            

OWS: Zeer goed.   

Vraag: Heel erg bedankt.   

OWS: Is er nog een vraag? We moeten het kanaal vrijgeven. Nog één vraag.       

Vraag: Wel, ik wilde zeggen dat als er niemand anders in springt, ik er nog één kan vragen, One Who Serves?   

OWS: Ja.   

Vraag: Oke. Ik vraag me af of je iets meer over de Kumara’s kunt zeggen. Ik weet dat theoretisch de meeste mensen denken dat er vier zijn, maar ik heb ook ergens gezien dat er zeven zijn. Ik geloof dat de heer die ik bezoek, mijn liefde in de Binnenaarde  misschien een van hen is. Kun je meer zeggen over de Kumara’s, hoeveel er zijn en wat ze zijn?            

OWS: We kunnen je vertellen dat er veel zijn, niet slechts vier of zeven, er zijn er veel. Maar je hebt het over de Zeven Vlammen Lords van Venus. Sanat Kumara en Sananda Kumara zijn twee van hen. En er zijn er zeker veel, veel meer die gedurende een zeer lange periode hebben geholpen met het planetaire ascensieproces. Velen zijn doorgegaan. Velen hebben dit systeem verlaten en zijn doorgegaan. Maar sommige zijn er nog steeds.                

Sanat Kumara is natuurlijk iemand die zei dat hij tot het einde zou blijven, zou je kunnen zeggen. Of in dit geval tot het begin van het Nieuwe Tijdperk. Hij ging een tijdje weg en keerde weer terug zou je kunnen zeggen.     

Ze zijn hier. Dat willen we zeggen. Ze zijn hier om de mensheid op elke mogelijke manier te helpen. Ze zijn heel, heel sterk en krachtig in het kunnen helpen. Shoshanna?        

Shoshanna: We kunnen iets delen.   

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen we iets delen?   

Vraag: Alstublieft.    

Shoshanna: Kumara is een prestatie van lichaam en geest bewustzijn die alles overstijgt wat je weet. Het is een toestand van wat je bovennatuurlijk zou kunnen noemen. Het is een staat van geest-lichaam bewustzijn wat door deze wezens wordt bereikt die verder gaat dan driedimensionaal begrip, ze zijn transcendente wezens geworden en, nogmaals, zoals je het in jullie begrip noemt, bovennatuurlijk. Ze zijn onbegrijpelijk. Namaste.            

Vraag: Bedankt.    

OWS: Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.     

Shoshanna, heb je aan het einde nog een bericht door te geven?

Shoshanna: Op dit moment niet.   

OWS: Zeer goed. Dan zeggen we, hou gewoon vol. Geef niet op. Ga zo door. Doe alles wat je kunt om door te gaan met het verhogen van je trillingen wanneer je de gelegenheid hebt. Word je bewust van jezelf. Word je bewust van je lichaam. Luister naar je lichaam. Geef je niet over aan de programmering van de medische professie of iets van dien aard zodat je blijft vasthouden aan de programmering die je lichaam ziek blijft houden en ouder wordt en sterft. Dat is niet waar het lichaam voor bedoeld was. Dus neem de leiding erover.                     

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.      Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen