“ Zelfs in de donkerste momenten schijnt het Licht er door”

“ Zelfs in de donkerste momenten schijnt het Licht er door”


Lady Nada en One Who Serves gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 15 maart 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Lady Nada

Ik ben Lady Nada. Ik waardeer deze keer dat ik en mijn geliefde Sananda bij jullie kunnen zijn op deze momenten, deze voor velen moeilijke momenten over de hele planeet.       

Deze momenten waarop jullie, de Lichtwerkers, de Lichtkrijgers, de Lichtdragers en Lichtdelers, dit is waar je voor gewerkt hebt en waar je op gewacht en voor gebeden hebt, om allemaal in liefde tot dit punt te komen. En hoewel het voor sommigen niet zo lijkt, degenen die nog steeds diep verstrikt zijn in de driedimensionale, illusoire matrix, voor hen lijkt het nu alsof er chaos heerst.     

Maar voor jullie die zich hebben voorbereid op deze momenten die er aan komen, voor degenen die het zien, jullie kijken voorbij het gordijn. Je kijkt voorbij de sluier. Je ziet wat er werkelijk is, wat er werkelijk is op dit moment, niet wat er gaat komen maar wat er nu is.      

Want als je je op het nu-moment concentreert dan is al het andere dat je realiseert precies waar het moet zijn, en jij bent in het oog van de storm. Zelfs nu de storm om je heen woedt ben je veilig in dat oog, in de neutraliteit die je voor jezelf hebt gecreëerd. Omdat het op dat ‘neutrale punt’ is waar velen van jullie zich steeds meer bevinden. Op dat neutrale punt realiseer je je eindelijk dat alles inderdaad wordt georkestreerd.  

We willen niet dat je de angst ziet die over de hele planeet is ontstaan. We willen dat je in plaats daarvan de vreugde en de liefde ziet die ook is ontstaan. Want zelfs op de donkerste momenten schijnt het Licht er door, net zoals het nu doet. Jullie hebben een gezegde, ‘het is altijd het donkerst voor de dageraad’. Dat is zeker waar.

En zelfs nu, als je kijkt naar de vergezichten, als je kijkt met de ogen van al degenen die nog in de derde dimensie verstrikt zijn dan zie je onrust, travestie en lelijkheid. Maar als je met je derde oog kijkt is dat voor de meesten van jullie wijd open is gegaan en je kijkt met dat oog. dan zie je het zoals wij het zien. Wij zien alleen zuiverheid, alleen liefde, zelfs in de diepste schaduwen van duisternis. Wij zien het licht binnenin en we weten dat dat licht weer tevoorschijn kan komen. Dus als je wilt zien dat iedereen voor hun misdaden moet boeten dan ben je nog steeds in de derde dimensie illusie. Dan ben je nog steeds op die frequenties. Maar als je kunt kijken zoals wij dat doen en het sprankje licht zien, het sprankje licht van een vlam, zelfs in de meest donkere, dan is er altijd een kans. Zullen ze die kans grijpen? Velen zullen dat niet doen. Maar dat is niet aan jullie of aan ons om dat te bepalen. Dat is hun keuze. Net zoals het jouw keuze is om in de wereld te leven, maar niet van de wereld te zijn. Om te weten dat je zelfs op deze momenten naar de hogere trillingsfrequenties in jezelf stijgt.                                  

Je hebt niets te vrezen behalve de angst zelf. Angst houdt je tegen. Angst houdt je immuunsysteem tegen. Het laat het niet doen wat het kan. Laat alle angst los. En wat blijft er dan over? Alleen liefde. En als je alle angst loslaat laat je ook alle pijn en lijden los.                 

Want wanneer je angst hebt losgelaten en er alleen liefde over is, heb je het neutrale punt in jezelf bereikt. In dat neutrale punt is waar de Godbron in jou verblijft. Het koninkrijk van de hemel, het koninkrijk van God is in je, binnenin ieder van ons. Laat dat koninkrijk in jou regeren.         

Ga nu verder, alles staat voor je. Het wordt allemaal voor iedereen naar buiten gebracht , niet alleen voor jullie, maar voor iedereen om het te zien, voor iedereen om zich bewust van te worden.          

Voor degenen die in de schaduwen van duisternis willen blijven, deze worden naar het Licht gebracht, ja, soms zelfs schoppend en schreeuwend. Maar ze komen naar buiten. Zullen ze worden opgebracht en zullen hun misdaden aan iedereen worden verteld? Misschien niet. Maar het is niet aan jou om dat te beoordelen.         

Het is aan jou om te accepteren dat alles precies is zoals het moet zijn en dat het goddelijke plan precies werkt zoals het moet. Jullie maken meer deel uit van dit goddelijke plan dan je je op dit moment zelfs maar kunt voorstellen.   

Dus blijf je frequenties verhogen wanneer je ook maar de gelegenheid hebt, wanneer je er ook maar over na kunt denken. Hoe meer je dat doet, hoe makkelijker het voor je wordt om erover na te denken. En als je erover nadenkt breng je het tot stand. Dus sta toe dat de frequenties de vibraties in jou blijven verhogen om steeds hoger te reiken en het zonlicht te vinden dat nu door de wolken komt. Kijk en je kunt het zien, en zie de wolken uiteengaan en de prachtige blauwe lucht er door komen. Het zonlicht verlicht alles op de planeet met schitterend licht. En er is niets in de atmosfeer om het tegen te houden. Dat is wat er aan komt, wat jullie hebben gecreëerd.                 

Blijf nu op jezelf vertrouwen. Vertrouw op je broeders en zusters overal om je heen. Om te weten dat de mensheid voor liefde heeft gekozen. De mensheid heeft het licht gekozen en niets van iedereen die nog van de duisternis houdt kan dat licht tegenhouden. Zoals je een paar weken geleden hoorde toen KaRa met jullie sprak, zei ze dat je bent aangekomen. Jullie zijn nu allemaal gearriveerd. Alles, mijn vrienden, mijn broeders, mijn zusters, alles staat nu voor je en is in je. Reik uit en neem het aan voor jezelf en voor elkaar. Want niets kan het nu tegenhouden. Blijf in het oog van de storm zoals nu met de storm om je heen, je bent veilig en zeker in de wetenschap dat in dat oog je precies bent waar je moet zijn. Jij, zijnde de collectieve jij.

Dat is mijn boodschap voor jullie op dit moment. Er komen nu veel meer berichten uit veel verschillende bronnen om jullie te blijven voorbereiden op alles wat komt en alles wat er nu al is.   

Mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal. Sananda geeft ook zijn liefde aan een ieder van jullie. Want het is tijd.     


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Het vraag en antwoord gedeelte volgt zo spoedig mogelijk.

Terug naar pagina Vertalingen