“ Zelfs in de donkerste momenten schijnt het Licht er door” met Vraag en Antwoord gedeelte.

“ Zelfs in de donkerste momenten schijnt het Licht er door” met Vraag en Antwoord gedeelte.


Lady Nada en One Who Serves gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 15 maart 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Lady Nada

Ik ben Lady Nada. Ik waardeer deze keer dat ik en mijn geliefde Sananda bij jullie kunnen zijn op deze momenten, deze voor velen moeilijke momenten over de hele planeet.       

Deze momenten waarop jullie, de Lichtwerkers, de Lichtkrijgers, de Lichtdragers en Lichtdelers, dit is waar je voor gewerkt hebt en waar je op gewacht en voor gebeden hebt, om allemaal in liefde tot dit punt te komen. En hoewel het voor sommigen niet zo lijkt, degenen die nog steeds diep verstrikt zijn in de driedimensionale, illusoire matrix, voor hen lijkt het nu alsof er chaos heerst.     

Maar voor jullie die zich hebben voorbereid op deze momenten die er aan komen, voor degenen die het zien, jullie kijken voorbij het gordijn. Je kijkt voorbij de sluier. Je ziet wat er werkelijk is, wat er werkelijk is op dit moment, niet wat er gaat komen maar wat er nu is.      

Want als je je op het nu-moment concentreert dan is al het andere dat je realiseert precies waar het moet zijn, en jij bent in het oog van de storm. Zelfs nu de storm om je heen woedt ben je veilig in dat oog, in de neutraliteit die je voor jezelf hebt gecreëerd. Omdat het op dat ‘neutrale punt’ is waar velen van jullie zich steeds meer bevinden. Op dat neutrale punt realiseer je je eindelijk dat alles inderdaad wordt georkestreerd.  

We willen niet dat je de angst ziet die over de hele planeet is ontstaan. We willen dat je in plaats daarvan de vreugde en de liefde ziet die ook is ontstaan. Want zelfs op de donkerste momenten schijnt het Licht er door, net zoals het nu doet. Jullie hebben een gezegde, ‘het is altijd het donkerst voor de dageraad’. Dat is zeker waar.

En zelfs nu, als je kijkt naar de vergezichten, als je kijkt met de ogen van al degenen die nog in de derde dimensie verstrikt zijn dan zie je onrust, travestie en lelijkheid. Maar als je met je derde oog kijkt is dat voor de meesten van jullie wijd open is gegaan en je kijkt met dat oog. dan zie je het zoals wij het zien. Wij zien alleen zuiverheid, alleen liefde, zelfs in de diepste schaduwen van duisternis. Wij zien het licht binnenin en we weten dat dat licht weer tevoorschijn kan komen. Dus als je wilt zien dat iedereen voor hun misdaden moet boeten dan ben je nog steeds in de derde dimensie illusie. Dan ben je nog steeds op die frequenties. Maar als je kunt kijken zoals wij dat doen en het sprankje licht zien, het sprankje licht van een vlam, zelfs in de meest donkere, dan is er altijd een kans. Zullen ze die kans grijpen? Velen zullen dat niet doen. Maar dat is niet aan jullie of aan ons om dat te bepalen. Dat is hun keuze. Net zoals het jouw keuze is om in de wereld te leven, maar niet van de wereld te zijn. Om te weten dat je zelfs op deze momenten naar de hogere trillingsfrequenties in jezelf stijgt.                                  

Je hebt niets te vrezen behalve de angst zelf. Angst houdt je tegen. Angst houdt je immuunsysteem tegen. Het laat het niet doen wat het kan. Laat alle angst los. En wat blijft er dan over? Alleen liefde. En als je alle angst loslaat laat je ook alle pijn en lijden los.                 

Want wanneer je angst hebt losgelaten en er alleen liefde over is, heb je het neutrale punt in jezelf bereikt. In dat neutrale punt is waar de Godbron in jou verblijft. Het koninkrijk van de hemel, het koninkrijk van God is in je, binnenin ieder van ons. Laat dat koninkrijk in jou regeren.         

Ga nu verder, alles staat voor je. Het wordt allemaal voor iedereen naar buiten gebracht , niet alleen voor jullie, maar voor iedereen om het te zien, voor iedereen om zich bewust van te worden.          

Voor degenen die in de schaduwen van duisternis willen blijven, deze worden naar het Licht gebracht, ja, soms zelfs schoppend en schreeuwend. Maar ze komen naar buiten. Zullen ze worden opgebracht en zullen hun misdaden aan iedereen worden verteld? Misschien niet. Maar het is niet aan jou om dat te beoordelen.         

Het is aan jou om te accepteren dat alles precies is zoals het moet zijn en dat het goddelijke plan precies werkt zoals het moet. Jullie maken meer deel uit van dit goddelijke plan dan je je op dit moment zelfs maar kunt voorstellen.   

Dus blijf je frequenties verhogen wanneer je ook maar de gelegenheid hebt, wanneer je er ook maar over na kunt denken. Hoe meer je dat doet, hoe makkelijker het voor je wordt om erover na te denken. En als je erover nadenkt breng je het tot stand. Dus sta toe dat de frequenties de vibraties in jou blijven verhogen om steeds hoger te reiken en het zonlicht te vinden dat nu door de wolken komt. Kijk en je kunt het zien, en zie de wolken uiteengaan en de prachtige blauwe lucht er door komen. Het zonlicht verlicht alles op de planeet met schitterend licht. En er is niets in de atmosfeer om het tegen te houden. Dat is wat er aan komt, wat jullie hebben gecreëerd.                 

Blijf nu op jezelf vertrouwen. Vertrouw op je broeders en zusters overal om je heen. Om te weten dat de mensheid voor liefde heeft gekozen. De mensheid heeft het licht gekozen en niets van iedereen die nog van de duisternis houdt kan dat licht tegenhouden. Zoals je een paar weken geleden hoorde toen KaRa met jullie sprak, zei ze dat je bent aangekomen. Jullie zijn nu allemaal gearriveerd. Alles, mijn vrienden, mijn broeders, mijn zusters, alles staat nu voor je en is in je. Reik uit en neem het aan voor jezelf en voor elkaar. Want niets kan het nu tegenhouden. Blijf in het oog van de storm zoals nu met de storm om je heen, je bent veilig en zeker in de wetenschap dat in dat oog je precies bent waar je moet zijn. Jij, zijnde de collectieve jij.

Dat is mijn boodschap voor jullie op dit moment. Er komen nu veel meer berichten uit veel verschillende bronnen om jullie te blijven voorbereiden op alles wat komt en alles wat er nu al is.   

Mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal. Sananda geeft ook zijn liefde aan een ieder van jullie. Want het is tijd.     One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Shoshanna is er. We zijn klaar om verder te gaan.             

We hopen dat jullie je popcorn en je snoep hebben of wat je ook gebruikt als je naar de film gaat, want de film om je heen is vrij diepgaand zoals we het zien. Het is best een leuke show als je er zo naar kijkt.   

Het is als je naar een film gaat in de bioscoop en de film bekijkt. Je kunt er naar kijken en je  vervelen en je kunt denken, ‘dit is niets, dit is niet leuk’, of je kunt in de film stappen. Je kunt het ervaren. Je kunt jezelf er één mee voelen. Dan wordt het een heel ander proces voor je.             

Wel, dat is wat je kunt doen. Je kunt je bewust zijn van alles wat er om je heen gebeurt. Je kunt er zelfs op bepaalde manieren bij betrokken raken. Je kunt er bij betrokken raken in de hogere trillingsfrequentie, als je begrijpt wat we zeggen.       

Raak niet betrokken bij het angstgedeelte, raak betrokken bij de vreugde van wat komen gaat, van wat er om de hoek komt. Wat nu al in beweging is.        

We vertellen je dit, Lady Nada heeft dit aan je doorgegeven, alles is nu in beweging. Alles is precies waar het moet zijn. Het plan wordt precies gevolgd. En wij allemaal, de geascendeerde meesters, het gezelschap van de hemel, de Galactics, de Agarthanen, we zitten hier allemaal met (wat zeggen jullie?) ‘met ingehouden adem’ wat een gekke uitspraak, maar we zitten hier en vinden het leuk, we wachten op alles wat er zal gebeuren, om de vreugde in jullie gezichten te zien terwijl de dingen blijven toenemen. En ze gaan toenemen.                

Maar zoals je ook weet en zoals Lady Nada zei, “ Het is altijd het donkerst voor de dageraad.” En de duisternis is nu hier, als je het op deze manier ziet. Maar als je het als het licht ziet. Als je het als vreugde ziet en eenheid en vrede, vrede die over de hele wereld heen komt, als je het zo ziet dan is dat de manier waarop je het zult waarnemen. En we willen zeggen dat dit de hogerbewuste manier is om alles waar te nemen.         

Dus sta het toe om te zijn. Sta jezelf toe om te zijn. Sta jezelf toe om op deze momenten in vreugde te zijn, wetende dat je aan de vooravond, of op de rand, of het hoogtepunt staat van zoveel waar je je op hebt voorbereid en waar we je bij hebben geholpen om je voor te bereiden.     

We zijn nu klaar voor vragen als je die hebt.

Vraag: Ja, ik heb een vraag. Maar ik heb een vraag voor mijn vriend. Hij is een beetje verlegen om het te vragen en hij wil dat ik twee vragen stel. De eerste vraag is wat er met ons gebeurt als we dood gaan?         

OWS: Oh, goeie genade. Dat is een lange, ingewikkelde vraag. Maar we kunnen je vertellen en we weten dat Shoshanna hier waarschijnlijk ook iets aan zal toevoegen. Maar wat we je kunnen vertellen is dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Het is iets dat je vele, vele, vele malen eerder heeft gedaan. En als het gebeurt herinner je het jezelf nog. De herinnering komt bij je terug.                

Wel, als we dit zeggen willen we er ook aan toevoegen dat de meesten van jullie, velen van jullie, zullen hier niet doorheen gaan in dit leven. Het is niet voor jullie bedoeld. Jullie zijn hier gekomen om deel uit te maken van deze uitdrukking van het ascensieproces en om dit te doen door je lichaam mee te nemen. Dus de meesten van jullie zullen er op dit moment niet opnieuw door dit stervensproces gaan. Maar nogmaals, zoals we zeggen heb je het vele, vele malen gedaan en er is zeker niets om bang voor te zijn. In feite is het een heel plezierige ervaring. Op het moment als je er klaar voor bent, maar dat duurt nog lang voor de meesten, je zult het ervaren en herinneren.             

Shoshanna, heb je nog iets toe te voegen?

Shoshanna (gechanneld door JoAnna McConnell)
We kunnen hierover iets delen. Mogen we delen, lieve zuster?   

Vraag: Ja, dat mag. Dank je.     

Shoshanna: Dit proces dat mensen millennia lang hebben doorgemaakt om uit hun lichaam te gaan, was een probleem in deze cultuur omdat er veel angst is rond dit onderwerp en er wordt niet over gesproken. Het wordt niet besproken. En als iemand het idee van sterven ter sprake brengt worden ze gemeden! ‘Praat er niet over!’ Maar we moeten erover spreken omdat velen dat proces nog steeds zullen doorlopen. 

Wat we je willen vertellen, het is niet wat je cultuur je heeft verteld. Je gaat gewoon door een deur. Wanneer het lichaam besluit dat het in deze omgeving niet langer nuttig is, wordt het eenvoudigweg afgeworpen en het astrale lichaam beweegt zich verder en loopt door een deur naar een andere wereld en kan elk ander lichaam aannemen als de geest van dat lichaam vooruit beweegt. Het is een avontuur. Dus we willen je vertellen om er naar uit te kijken als je denkt dat je lichaam in dit leven opzij zal worden gezet, je kunt uitkijken naar een prachtig avontuur van vooruit  gaan en dingen ontdekken die niet op deze planeet zijn. Dat is wat we hebben te delen. Namaste.

OWS: Heel goed. En we voegen er ook nog aan toe dat lang geleden in jullie oude tijden van Lemuria, Atlantis en anderen, toen het stervensproces plaatsvond werd er niet naar gekeken zoals vandaag in deze cultuur zoals Shoshanna heeft doorgegeven. Er werd naar gekeken als een heengaan, een ander avontuur zoals Shoshanna ook heeft doorgegeven. Als er iemand heenging wisten ze dat ze regelrecht terug zouden komen in een ander lichaam en weer zouden hervatten waar ze waren toen ze vertrokken. Zie je? Ze leggen gewoon het lichaam af en komen terug in een nieuw lichaam.                

Maar daarna was er het religieuze controleproces dat de angst rond het stervensproces veroorzaakte, zie je? Maar er is zeker niets om bang voor te zijn,  Shoshanna heeft perfect weergegeven dat het een nieuw avontuur is.   

We zien in James een film, de ‘Lord of the Rings, Return of the King’, helemaal aan het einde waar Bilbo zegt dat hij naar een andere dimensie gaat zo blijkt, en neemt zijn fysieke lichaam met hem mee. In zekere zin ascendeerde hij. Hij zei, “Ik ga op een nieuw avontuur.” Dus dat is wat we hierover voor je hebben.      

Is er nog een andere vraag hierover? Of gaan we verder?  

Vraag: Er was nog een ander deel. Hij wilde weten of we met dezelfde intelligentie komen in de volgende incarnatie die we eerder hadden.     

OWS: Dat is heel moeilijk te beantwoorden omdat iedereen anders is. Iedereen heeft zijn eigen ervaringen, zijn eigen levenscontracten.     

Shoshanna: We kunnen iets delen.   

OWS: Ja, alsjeblieft dat kan, ja.   

Shoshanna: Mogen we dit delen, Beste zuster?   

Vraag: Ja graag.   

Shoshanna: Het idee van intelligentie is een oordeel. Zie je, het is een dwaas oordeel. Omdat, wat is intelligentie eigenlijk? En wie heeft het? En hoeveel hebben ze? Het is een meting die erg driedimensionaal is, omdat we er niet eens aan denken in de hogere dimensies. Dus wat we je willen vertellen is dat als je ervoor kiest om opnieuw te komen en te reïncarneren in de derde dimensie, misschien op een andere planeet, misschien op de driedimensionale Gaia, je komt op basis van wat je nodig hebt. Wat je nodig hebt om je ziel en je bewustzijnsbeweging naar volledig mededogen, liefde en begrip voor iedereen te brengen. Het maakt niet uit hoe je het ziet, of je Einstein was of een steen. Dat maakt niet uit. Het is waar je ziel de voorkeur aan geeft, het is waar je mee hebt ingestemd als een Wezen van Licht. Namaste.                          

OWS: Heel goed.    

Shoshanna: Beantwoordt dit je vraag?   

Vraag: Ja, ik geloof echt dat je het voor hem hebt beantwoord. Ik spreek voor hem. Maar het beantwoordde het zeker voor mij. Dank je.         

Shoshanna: Ja. Namaste.   

Vraag: Namaste.   

OWS: Heel goed. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: Ja, beste. 

OWS: Ja.   

Vraag: Ik zou graag willen weten wat de kennis of het begrip van de mensen zal zijn van wat er is gebeurd. Ik dacht altijd dat de hele zaak ging om dingen aan het licht te brengen zodat de bevolking wist wat we hebben meegemaakt, de gruweldaden, enz. Niet dat je er naar wilt kijken, zoals de Romeinen in het Colosseum, hoe de mensen werden opgegeten door de leeuwen of zoiets verschrikkelijks, alleen voor het bewustzijn zodat ze verder kunnen. En nu horen we dat dit misschien niet onder de aandacht van het publiek zal komen van wat er feitelijk in duistere zin is gebeurd. Dus wat gaat er eigenlijk gebeuren en waarom is dat de beste manier om het te doen?           

OWS: We kunnen je vertellen dat sommigen dingen wel en sommige niet naar buiten zullen komen. Er zullen sommige naar buiten komen en anderen zullen dat niet. Ze zullen in de schaduw blijven en ze zullen zonder tamtam uit beeld worden genomen, zullen we zeggen. Dat zullen in sommige gevallen degenen zijn die die keuze zullen kunnen maken. Maar anderen niet. Er zal veel worden onthuld. Het komt al op de voorgrond van de mensenhandel, de drugs en al deze dingen die nu naar buiten komen en die aan het publiek worden onthuld.                

Jullie media, jullie massamedia waar we over spreken, de media waar velen nog steeds aandacht aan besteden, nog steeds naar luisteren, hoewel velen dat niet meer doen. Ze reageren er niet meer op, of reageren er zeker niet zo op als voorheen. Dat verandert  en zal blijven veranderen. Uiteindelijk wordt de media weer een woordvoerder voor de mensen in plaats van voor het bedrijf, zie je. Dat zal het grote verschil zijn.         

Dus er zal veel zijn dat naar buiten zal komen, veel dat zal worden onthuld, veel dat al in het proces is van geopenbaard te worden, en elke keer dat deze dingen naar buiten komen verhoogd dit de gewaarwording op de planeet, evenals het bewustzijn.

En nogmaals, vergeet niet, deze energieën die binnenkomen, die ook enorm veel helpen om het bewustzijn veel sneller te verhogen dan dat het zou doen als deze energieën, die door de Schepper en door de Galactici waren verleend, niet zouden doorgaan met assisteren bij dit proces. Oke? Shoshanna?    

Shoshanna: We kunnen iets delen. Wil je graag dat wij onze mening hierover delen, beste zuster?   

Vraag: Ja graag.  

Shoshanna: Het wezen dat je bent en het wezen dat een ander is, zijn volledig verbonden. Er is geen scheiding. Wat met jou gebeurt, gebeurt met iedereen, en wat met iedereen gebeurt, gebeurt met jou. Je ziel is een individueel bewustzijn van de Bron. En het pad van je ziel is verlichting. Ongeacht de koers of het pad dat je volgt, de ziel wenst zich weer bij de Bron aan te sluiten en het Licht te worden en verlicht te worden en allen te helpen weer één te worden.              

Dat gezegd hebbende, wat je moet weten als een ziele-entiteit aan je wordt onthuld voor je verlichting. Wat je niet hoeft te weten zal niet aan je worden onthuld, omdat het je niet zal helpen bij je verlichting, zie je. Het maakt niet uit wat ‘ze zeggen’, het maakt niet uit of hij of zij het zei, dat of dit of iemand anders, wat er toe doet is de koers die je ziel wilt volgen om verlichting te bereiken, zie je. Dus als je iets moet weten dat verlichting voor je zal creëren, wat verlichting voor iedereen creërt, dan zal het worden onthuld, zie je. Men moet erop vertrouwen dat het zo gaat. Namaste.           

OWS: Heel goed.   

Vraag: Bedankt, bedankt. Ik heb een deel B, mag ik dat vragen?      

OWS : Ja.   

Shoshanna: We houden van deel B !   

Vraag: (Gelach) We hoorden dat 99% van de mensen ascendeert. Maar dat nog steeds 8 miljoen mensen dat niet doen. Is dat een correct aantal, of zullen er veel meer ascenderen dan dat, want 8 miljoen is veel mensen.        

Shoshanna: We kunnen iets delen. Wil je dat wij eerst delen?     

OWS: Ja, graag.    

Shoshanna: Beste zuster, hier is ons perspectief. Als je deze rekensom doet dan is dat jouw realiteit. We suggereren aan iedereen dat de focus ligt op je persoonlijke ascensie, want zoals we eerder zeiden, wat jij bereikt, bereik je voor iedereen. En dat wat iedereen bereikt, bereiken ze voor jou. Omdat alles EEN is.                

We moeten je dus vertellen dat er een enorme scheidingstechniek is ontworpen in de derde dimensie om ons van elkaar gescheiden te houden. Dus we willen je vertellen dat het niet uitmaakt of het 8 miljoen, 8 miljard, 8 biljoen is, het maakt niet uit. Omdat je doel is om je persoonlijke ascensie te bereiken. En nogmaals, je persoonlijke ascensie zal de hele mensheid verheffen tot elk niveau die ze nodig hebben om te worden verheven. Namaste.           

OWS: Ja. En we willen er aan toevoegen dat niemand kan voorspellen hoeveel er in het ascensieproces zullen zijn. Het is zelfs niet mogelijk, omdat alles van moment tot moment verandert. Dus iemand die zou willen ascenderen, het in het volgende moment misschien niet wil, of omgekeerd. Het kan dus niet worden aangegeven. Dus wie dan ook dit vanuit welke bron dan ook heeft doorgegeven, er moet veel onderscheidingsvermogen worden gebruikt. Oke?                

Vraag: Bedankt.   

Shoshanna: Beantwoordt dat je vraag?   

Vraag: Absoluut. Heel erg bedankt.     

Shoshanna: Namaste.   

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: Ik heb een vraag.    

OWS: Ja?   

Vraag: Ik vroeg me af of er een verband is, omdat de corona ook deel uitmaakt van onze Zon, het is het plasma-deel van onze Zon. Ik vroeg me af of dit virus iets te maken heeft met het gehele licht dat binnenkomt bij het zuiveringsproces ?     

OWS: Je moet begrijpen dat dit specifieke virus niet nieuw is, dat is nr.1.    

En nummer 2, het is in veel opzichten aan het veranderen, degenen die dit gebruiken voor hun eigen behoeften en soms hun eigen snode behoeften, in termen van de duistere krachten, die dit virus gebruiken voor doeleinden die bedoeld zijn voor controle en macht en al dit soort dingen. 

Maar je moet ook begrijpen dat het ook wordt gecoöpteerd, zou je kunnen zeggen, door degene van het Licht, de Alliantie, hoe je ze ook wilt noemen, ze gebruiken dit om aspecten tot stand te brengen die nodig zijn om dit hele ascensieproces vooruit te brengen. Zie je, degenen die de ascensie willen tegenhouden gebruiken dit virus om het ene te doen. En degenen die ascensie naar voren willen brengen gebruiken het in een andere opzicht, zie je? Beantwoordt dit  je vraag?          

Vraag: Ja dat doet het, dank je.   

OWS: Shoshanna, heb je iets dat je wilt toevoegen?   

Shoshanna: Nou, we kunnen een perspectief toevoegen, als we mogen.    

Vraag: Natuurlijk.   

Shoshanna: Beste zuster, we moeten uitleggen dat de naam van een virus niet relevant is. De wetenschapper die de groep virussen vele jaren geleden noemde (we zien dat dat zes decennia geleden is), genaamd ‘Corona’, hij noemde het naar de vorm ervan. Omdat wetenschappers erg wiskundig ingesteld zijn en ze de coronale vorm van dit virus zagen en zeiden “oh, we zullen het ‘Corona’ noemen. Het is niet met enige diepte van begrip, het is niet met enige diepte van bewustzijn, het was een meeteenheid in geometrie die de naam creëerde. Wat we je echter willen vertellen ligt aan de basis van elk incident of elke situatie die zich op jouw planeet voordoet is aan degenen die het bewustzijn hebben om het in een hogere frequentie en een hoger begrip voor de hele mensheid tot stand te brengen. Dus je ziet, de naam is vrij irrelevant. Namaste.                 

OWS: Ja. Erg goed.     

Shoshanna: Is dit begrijpelijk?   

Vraag: Ja. Ik denk dat het waarschijnlijk gewoon een persoonlijke connectie voor mij is.     

Shoshanna: Ja. En we willen zeggen dat degenen die analytisch zijn, dat zijn de  meeste, omdat de meeste wezens een analytische laag aan hun hersenen hebben gegeven zullen ze proberen overal een betekenis voor te vinden. De betekenis wordt voortdurend gecreëerd door het wezen dat het ziet, voelt, hoort en ervaart, dat is de betekenis van dat wezen. Namaste.       

OWS: Heel goed. Zijn er nog andere vragen voordat we kanaal vrijgeven?     

Vraag: Hallo, One Who Serves?   

OWS: Ja?   

Vraag: Ik wil alleen maar aan al onze geascendeerde tegenhangers mijn dank betuigen, mijn zeer diepe, diepe dankbaarheid voor alles wat je voor ons hebt gedaan om ons de eenheid te laten herinneren om uit de scheiding te komen. Ik hou zoveel van jullie allemaal. Ik wil je alleen maar bedanken. Dank je.         

OWS: Wij houden ook zo veel van jullie allemaal. Maar we betuigen jullie ook onze dank om de strijd voort te zetten, de strijd om het Licht. Om nu hier te zijn op deze momenten, na zo lang vrijwilligerswerk te hebben gedaan en dit proces voort te zetten. Je had vele malen eerder hier van  weg kunnen lopen, maar voordat je in het volgende leven kwam zei je altijd, nee, ik moet dit proces voltooien, Ik heb me ervoor aangemeld, ik moet het afmaken. ‘ En hier ben je nu. Dus we prijzen jullie. We buigen voor jullie, zoals Aramda enige tijd geleden heeft doorgegeven. Wij buigen voor jullie. Het is niet andersom. Shoshanna, wil je hier iets over delen?                     

Shoshanna: We willen hier iets over delen. Mogen we ons perspectief delen, beste zuster?     

Vraag: Ja graag, zuster.

Shoshanna: Beste zuster, dankbaarheid is het element van liefde dat alles met elkaar verbindt. Dus wanneer een wezen dankbaarheid ervaart, ervaart hij eenheid ! Ze ervaren verbinding met iedereen ! Dat is alles! Dus, hoe dieper we dankbaar zijn voor alles wat er gebeurt, dan brengen we eenheid tot stand. Namaste.                  

OWS: Heel goed.    

Vraag: Dank je, zuster.   

OWS: Heb je een afscheidsboodschap Shoshanna? Of was dat het?     

Shoshanna: We willen een bericht doorgeven. Mogen we?     

OWS: We willen aan al de wezens die naar deze oproep hebben geluisterd en die naar de opnames luisteren aanbieden, dat als je er naar luistert en deelneemt dat jullie allemaal de voorbodes van De Event zijn, de ascentie en je zult de mensheid tot ongekende hoogten verhogen die het nog nooit heeft ervaren. Jullie zijn degenen waar je op hebt gewacht! Jullie zijn de verandering die je wilt zien in de wereld.           

Wij feliciteren jullie allemaal omdat we diep verliefd zijn op een ieder van jullie en we prijzen je, we waarderen je en zijn diep dankbaar omdat jullie frequentie de onze verhoogd heeft. Namaste.     

OWS: Heel goed. Wonderbaarlijk gezegd. En wij voegen er aan toe om te blijven waar je nu bent op deze momenten. Wees in het moment. Wees niet in het verleden. Houd jezelf niet vast aan het verleden. Herinner het verleden niet. Houd niet vast aan het verleden. Laat het gaan.                     

En als je het loslaat, vergeef iedereen op welke manier of vorm dan ook die jou op enig moment in het verleden heeft geschaad. Vergeet het allemaal. Laat het allemaal gaan.     

En dan, als je dat eenmaal hebt gedaan, ben je in het huidige moment, in het huidige moment op die neutrale plek in je, dan kan alles om je heen doorgaan, de storm en dit alles en je bent volkomen veilig en wel, hier en nu in het moment, op dat moment ben je volkomen veilig en wel. Dat is alles wat we wilden zeggen.  

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen