Zeg gewoon, “Vrede, wees stil” en je kunt je innerlijke geraas kalmeren.

Zeg gewoon, “Vrede, wees stil” en je kunt je innerlijke geraas kalmeren.


Sananda and One Who Serves gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens de Wereldwijde Meditatie van Ancient Awakenings op 4 april 2020 in Payson, AZ.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik heb slechts een korte boodschap voor jullie allemaal. 

Wij, de Opgevaren Meesters, de Galactici, de Agarthanen, allen die met het Licht werken, zijn allemaal hier om jullie nu in deze tijden te helpen, in deze tijden die voor velen van jullie nogal een beproeving zijn. Maar ik zeg je, wij zeggen je, blijf kalm tijdens dit alles terwijl de storm blijft woeden. Het zal afnemen omdat het dat al begint te doen.   

Er zullen momenten zijn dat het weer stoom oppakt. De wind begint mogelijk weer te huilen. Maar nogmaals, het zal afnemen. Ze wordt gekalmeerd.   

En voor iedereen, wanneer je het gevoel hebt dat het te veel wordt, als de storm te hard woedt en je kunt het niet meer uithouden zeg dan gewoon zoals ik zei, zoals Yeshua zei zoveel duizenden jaren geleden, “Vrede, wees stil’ en je zult de wateren kalmeren en je zult de wind kalmeren. Want het is in ieder van jullie dat je die kracht hebt om dat te doen. Misschien niet om de wind buiten je te kalmeren, maar de wind die in je wervelt. Die kun je altijd kalmeren.

Wees dus in vrede. Want zoals al meerdere keren is gezegd, je bent gearriveerd. En velen van jullie zijn klaar om de missies waarvoor je hier bent gekomen uit te voeren, zelfs als ze nog niet zijn begonnen. Want sommigen van jullie zijn al begonnen. En inderdaad, als je zou willen kun je je hele leven bekijken als een missie, of een verzameling van verschillende missies, die zijn veranderd als gevolg van je denkprocessen en je verschillende groepen.

Blijf jezelf toestaan ​​om door te gaan met het door je heen laten stromen van de energieën. En weet altijd dat we naast je staan. Velen van ons zijn slechts een schouderklop verwijderd zonder dat je je hiervan bewust bent. Het enige wat je hoeft te doen is vragen en we zijn er. Er zijn momenten in de toekomst dat dat letterlijker zal worden dan je je op dit moment kunt voorstellen.

Vrede zij met jullie allemaal. Laat liefde door je heen schijnen en het Licht zal er altijd zijn om je weg voorwaarts te verlichten.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu en ik wil dat je weet dat je alleen maar hoeft te blijven vertrouwen op het plan dat nu in werking is, het plan dat jullie allemaal moeten vertrouwen. Vertrouw op jezelf en vertrouw op alles wat nu werkt voor de verbetering van de mensheid op deze planeet.

Ik verlaat jullie nu.One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! Dit is One Who Serves.

Voor degenen die het misschien niet weten, wij zijn een collectief van wat jullie ‘geascendeerde meesters’ zouden noemen. We zien onszelf niet als meesters maar ja, we zijn geascendeerd. En we zijn waar jullie zullen zijn, velen van jullie, de meesten van jullie, over niet te lange tijd zoals we nu kunnen zien.  

Dus wat je moet doen, is gewoon zijn. Laat de veiligheidsgordels vastzitten want zoals we al vaak hebben gezegd, kan het een beetje hobbelig worden. Zoals je al hebt ontdekt, is het wat hobbelig. Maar voor degenen die kalm zijn gebleven in het oog van de storm, zoals we hebben voorgesteld, jaren geleden vertelden we je dit, als je dit kunt doen dan verweer je jezelf gedurende dit hele proces dat nu plaatsvindt, wat leidt tot De Event en de Zonnenflits, alles komt eraan.    

Dit is alles wat we te zeggen hebben, we gaan op dit moment geen vragen beantwoorden, we heten diegene welkom die hier voor het eerst zijn. Wees voorbereid. Wees voorbereid op alles wat gaat komen. Maar weet dit, het is wonderbaarlijk en voorbij je verbeelding. Je hoeft alleen maar door deze moeilijke tijden heen te komen, oké? Hou de veiligheidsgordels vast en weg zijn we!

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.  Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen