“De nieuwe Dageraad is net beginnen te pieken”

“De nieuwe Dageraad is net beginnen te pieken”


Ashtar en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 5 april 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Asthar

Ik ben Ashtar. Ik spreek nu tegen jullie van hoog boven je, vanaf de vele schepen die je denkt te zien als je ’s nachts naar de lucht tuurt. 

Vele malen kijken jullie naar de sterren en denk je, net zoals velen anderen dat gedurende duizenden jaren hebben gedaan, dat het sterren zijn. Maar vaak zijn ze veel meer dan dat. Het zijn schepen. Zeer grote schepen. Voorbij je verbeelding wat schepen kunnen zijn.     

En ik vertel je nu, ik sprak tot jullie dat je van de sterren komt, jullie allemaal. Omdat, “je kwam van de ethers en reisde naar de sterren en nu ga je van de sterren naar de binnenste bewustzijnsgebieden”.   

Dat is wat je nu aan het doen bent. Je komt terug. Je hebt een lange reis gemaakt en je komt nu terug. Jullie keren terug naar het Licht, aangezien jullie tijdens jullie vele levens op deze planeet het Licht soms hebben verlaten.   

Jullie hebben het Licht verlaten en soms heb je je zelfs bij de duisteren aangesloten. Want dat moet je gedaan hebben omdat je dualiteit moest ervaren. En om de ervaring tot stand te brengen van wat dualiteit met zich meebrengt als je het Ene Bewustzijn in jou verlaat, je liet toe wat je het ‘lagere bewustzijn’ zou kunnen noemen dat jou overnam, dat egocentrum in je. 

Maar jullie stijgen daar nu allemaal boven uit, omdat het duidelijk is en duidelijk was  tijdens je ervaring van afgelopen avond, toen een enorme poort werd geopend door de Galactische Centrale Zon. Er is daar altijd een sterrenpoort geweest, maar het kon buitengewoon veel meer geopend worden om de energieën er nu door te laten. 

Wat je de komende dagen en weken gaat ervaren zal behoorlijk diep gaan wat betreft de energieën, de energiegolven die zijn binnen gekomen waren beperkt, zoveel als nodig was waren ze verminderd. Omdat het centrale zenuwstelsel van de mens dit niet aankon. Maar dat verandert nu allemaal. Omdat je bewustzijn de laatste paar dagen enorm is verhoogd, en zeker gisteravond toen je het hoogste hoogtepunt ervoer dat je kon hebben en het hoogste hoogtepunt dat je tot nu toe op deze planeet hebt sinds de tijden van Lemuria en Atlantis, die oude tijden.

Maar je hebt dit allemaal doorstaan, de vele duizenden levens die velen van jullie op deze planeet hebben meegemaakt om je nu naar deze momenten te brengen, deze momenten die je ervaart en die je klaar maken om het te ervaren. Omdat alles op het punt staat om te veranderen voorbij waar je zelfs maar aan gedacht hebt. Het Licht is teruggekeerd,  het Licht komt binnen. 

Als we er vanuit ons gezichtspunt naar kijken stroomt het licht nu de planeet binnen. En waar er ook maar duisternis is, en dat is er nog steeds, wordt het enorm verlicht door het Licht. En er is niets en niemand dat deze duistere mensen kunnen doen om eraan te ontsnappen.  

Het is overal en ze rennen bang heen en weer, waar ze ook denken dat ze verlossing  of een toevlucht kunnen vinden. Het mag niet zo zijn. Het is niet aan hen om ooit iets terug te vinden. Ze zijn diep in hun bases gegaan, hun diepe ondergrondse bases. Maar daar vinden ze geen toevlucht of zullen er niet lang blijven. Ze kunnen de planeet ook niet verlaten. Ze moeten hier blijven. Alle ontsnappingswegen zijn afgesloten en dat beseffen ze nu. Ze weten dat hun tijd is gekomen.

Maar zelfs terwijl ze dit weten slaan ze nog steeds terug. Het is als een dier dat in een hoek is gedreven en terug vecht voor zijn leven en klauwt en er alles aan doet om de tegenstander af te houden. Nou, dat kunnen ze niet lang doen, hoewel ze het nog een paar keer zullen proberen. Maar elke keer als ze dat doet zijn degenen van het Licht klaar om terug te slaan, om ze af te houden wat ze van plan waren, om ze tegen houden en we zullen dat blijven doen.   

En ik zeg jullie nu, zoals velen je hebben verteld, om jezelf in het licht te houden. Blijf in de kalmte, blijf in het midden van de storm, in het ‘oog van de storm’, zoals je hebt gehoord. En weet dat zelfs terwijl deze storm om je heen blijft woeden, er voor alles gezorgd wordt. Ook al gaan er mensen dood, al worden mensen overal ziek, het gaat voorbij. Ook dit zal voorbij gaan.    

Weet dat terwijl het voorbijgaat, je in een Nieuwe Gouden Eeuw wordt gekatapulteerd, iets dat nooit meer kan worden tegengehouden. De nieuwe Gouden Eeuw van het Watermantijdperk is nu hier. Het begint zich net te vertonen. Als je dit zou visualiseren, zou je de top van de zon net boven de horizon zien opkomen en de Nieuwe Dageraad zien binnenkomen. Dit is waar je nu bent op dit punt. De Zon is nog niet volledig opgestegen, maar hij begint net boven de horizon te pieken. Dat is wat je ziet als het Licht uit de Zon begint te stromen. Maar het is niet alleen deze Zon, het is ook de nieuwe Zon die zich begint te vertonen. 

Dus sta het proces toe om verder te gaan. Sta toe dat het ascensieproces jullie blijft voortbewegen als individuen en als groepsbewustzijn. En weet dat wanneer dit alles voorbij is (en nogmaals, het zal voorbij gaan), weet dat je op de rand staat van iets wonderbaarlijks, iets dat duizenden en duizenden jaren is voorzegd, en zelfs daarvoor, dat dit alles zou komen en de Ascentie van de Aarde en de Ascentie van alle mensen op de planeet gaat precies zoals het bedoeld is.  

Wees dus vredig en kalm, mijn broeders en zusters van de sterren, want we zijn allemaal bij je. We zijn bij je geweest en we zullen bij je blijven totdat je naar de Nieuwe Dageraad gaat. En op dat moment zullen de vieringen beginnen.   

Vrede en liefde zij met jullie allemaal. Ik ben Ashtar. 


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen