“De Waarheid zal worden Onthuld”

“De Waarheid zal worden Onthuld”


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 12 april 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Het zou een van mijn aspecten zijn, die bekend staat als Yeshua, die vandaag bij jullie zou zijn, omwille van deze tijd, deze momenten waarin je nu bent, deze speciale dag die jullie Pasen noemen. Maar het werd door velen bepaald dat ik in zijn plaats zou komen, ik moest diegene zijn om jullie dit belangrijke nieuws te brengen.

En dat is zoals je weet, momenteel zijn er veel dingen in beweging. Er zijn veel dingen die in een veranderingsproces zijn. En je hebt vele, vele malen eerder gehoord dat “de waarheid je vrij zal maken”. Dat de waarheid zal worden onthuld. En je begint steeds meer te zien dat het aspect daarvan uitkomt. Voor degenen die kijken. Voor degenen die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen. Voor degenen die zijn ontwaakt, of in dat proces van ontwaken zijn.

Maar ik zeg je nu, dat er in de komende dagen en weken er zoveel verandering is wat de mensheid zal overkomen. Niet alleen in dit land, jullie Amerika, maar doorheen de hele planeet. Want dingen zijn in gang gezet die vele duizenden en duizenden jaren zijn voorspeld, en de dingen waarover door vele wijzen, vele profeten van weleer is gesproken, zullen nu geschieden.

Dit is zeker niet het einde van jullie wereld. Maar het is het begin van een nieuwe wereld. Het ‘Nieuwe Tijdperk’ zoals je het hebt leren kennen. Het ‘Aquariustijdperk’. Het is een nieuw begin nu. Jullie zijn op het punt, het hoogtepunt, het punt waar je je bevindt in het hoogste hoogtepunt, net voor de grote omschakeling die op het punt staat jullie te overkomen.

Er zijn dingen die naar buiten komen om te worden onthuld. Sommige waarheden die nog niet eerder zijn medegedeeld, of waarvan je slechts een vermoeden had. Ze zullen in het licht komen. Want het kan niet veel langer worden tegengehouden. De krachten van duisternis, degenen die blijven vechten tegen de stroom van gedachten die nu stromen, degene van het Licht winnen. Terwijl ze ertegen blijven vechten, zoals je op verschillende momenten hebt gehoord, als een dier die in het nauw  gedreven is. Ze vechten terug met alles wat ze hebben. De krachten van het duister doen precies dat.

Maar ze hebben slechts een bepaald draaiboek, zo je wilt, dat ze blijven volgen. Dat draaiboek is verouderd. Het past helemaal niet bij de nieuwe trillingen. Ze komen er nu snel achter en ontdekken dat hun tijd op is. Maar geven ze zich over? Geven ze het op? Keren ze naar het Licht? Nee. De meesten van hen doen dat niet, en hebben dat ook niet gedaan, en zullen dat waarschijnlijk ook niet doen.

Maar het is aan jullie, onze allerliefsten, jullie hebben allemaal aangeboden om hierheen te komen en deel te nemen aan deze nieuwe grote verandering. Het is aan jullie allemaal om het Licht vast te houden, nu, hou het vast, deel het wanneer je kunt. Maar het meest belangrijke is, Wees het Licht. Omdat jullie allemaal al Licht zijn. Jullie hebben een gezegde, je zit er allemaal samen in, en dat is zeker waar. Jullie – wij – zijn hier allemaal samen bij betrokken.

Er is een bepaalde verbinding die naar buiten komt en onthuld zal worden, die te maken heeft met de politieke decor en met de president. Zijn verbinding met de Lichtkrachten zal worden onthuld, en nog veel meer.

Maar ik ben niet hier om de verrassing te bederven. Ik ben alleen hier om jullie te assisteren en te helpen om je voor te bereiden, en voor eenieder van jullie om te weten dat dit allemaal zal gebeuren.

Je zult jezelf buiten de storm bevinden en in de nieuwe mooie kalmte, de nieuwe Gouden Eeuw.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. En smeek je, ieder van jullie, om rustig te blijven. En ook om door te gaan met je missie om het Licht te verspreiden waar je maar kunt. Om diegenen te helpen ontwaken die jou de hand reiken, om hen de weg te wijzen.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.               


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen