“ Dit is het Grote Ontwaken”

“ Dit is het Grote Ontwaken”


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 19 april 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik ben hier om jullie weer naar de hogere niveaus van jezelf te brengen, naar de hogere kennis van wie je bent. Omdat velen van jullie voldoende wakker worden om te beseffen dat alles om je heen nog steeds een illusie is.

Toen jullie enkele jaren geleden voor het eerst die term hoorde dat dit allemaal een illusie is, een driedimensionale illusie, vroegen velen van jullie zich af, wat betekende dat? Hoe kan dit een illusie zijn, omdat het zo echt is. Maar toch, nu beginnen jullie allemaal steeds meer te begrijpen wat we daarmee bedoelden. Hoe dit een illusie was.

En dat het een illusie is die wordt gecreëerd. En wie anders zijn de creëerders dan jullie zelf. Jullie allemaal creëren deze illusie. En net zoals je deze illusie creëert, deze drie dimensionale illusie, kun je nu, en dat doe je, een nieuwe realiteit creëren voor jezelf zonder de illusie van de programmering. Want bij velen van jullie wordt het idee van programmering steeds minder. Je bezwijkt niet zo vaak meer voor de programmering als eerst. Zelfs in jullie eerdere gesprek hoorden we dat je de propaganda voor het programma dat over de hele wereld is ingesteld niet toestaat, dat je niet in die val loopt.

Maar toch, als je terugdenkt aan vele jaren geleden, als hetzelfde was gebeurd, hoeveel van jullie zouden het dan hebben gelooft. Jullie allemaal, de meesten van jullie geloofde de illusie van 9/11. 

Maar dat is niet meer zo. Omdat je ontwaakt bent, of volledig in het ontwakingsproces bent. Het leven is niet meer zoals het was. Kijk eens wat degenen op jullie planeet nu zeggen, genoeg, genoeg is genoeg! Ze laten niet meer toe dat ze worden geprogrammeerd. Ja, er zijn er zeker een aantal, en misschien dat zelfs de meesten dat nog toestaan. Maar het is een ontwakende vooruitgang.    

Dit is hetGrote Ontwaken”. Wat er nu gebeurt, wat als een storm om je heen lijkt te zijn, dit verdwijnt. Omdat het Licht het vermindert.

Als het de duisteren was toegestaan, als hun plan, hun programma volledig was toegestaan zoals ze wilden (ze, natuurlijk,  wat jullie de cabal noemen, de duistere krachten), als het ze was toegestaan om hiermee door te gaan, dan zou de mensheid zoals je die kent niet meer bestaan. Maar vanwege jullie en vanwege de velen die met jullie werken in de hogere vibraties om het verhaal te veranderen, om het programma en de illusie te veranderen, om de nieuwe realiteit te creëren die vele nu verlangen.   

Jullie zien niet de diepten van het programma van wat had kunnen zijn. Dat zie je niet omdat je het als collectief niet hebt toegestaan. Jullie zijn allemaal opgestaan ​​en hebben gezegd, zoals James eerder zei, we zullen niet stilletjes verdwijnen. We zullen niet stoppen zonder te vechten. Die woorden zullen voor altijd door het bewustzijn van de mens galmen. Omdat jullie als één grote verbinding van bewustzijn allemaal opstaan ​​en zeggen, Genoeg! We zijn er klaar mee ! Het spel is voorbij! Velen van jullie zeggen, we spelen dit spel niet langer meer, het is tijd.

Het is nu tijd om de nieuwe realiteit te creëren, de realiteit waarvoor jullie allemaal hierheen kwamen om getuige van te zijn, om er allemaal deel van uit te maken.

De nieuwe realiteit, de Nieuwe Gouden Eeuw die jullie allemaal zagen duizenden jaren geleden toen je van plan was deze evolutie binnen te gaan. Je zag het begin en je zag het einde. Je wist niets van alle beproevingen onderweg en hoe moeilijk de reis zou zijn. Maar toch, hier ben je, zoveel levens later. Helemaal aan de eindstreep, op het hoogtepunt, bij het crescendo, net voordat de laatste trompet zijn lied speelt.   

Ik ben Saint Germain. Er staat zo veel meer op het punt om op veel manieren te worden onthuld. Sommigen waar je niet door verrast zult worden en sommigen waar  zelfs jullie van het Licht door verrast zullen worden. Want velen van jullie weten de diepte niet, hoe diep de duisternis werkelijk gaat. Of zoals in de (film  De Matrix) waarin ze zeggen, hoe diep dat het konijnenhol echt gaat.     

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal. En moge de Violette Vlam je blijven omhelzen en alles opbranden en wegspoelen, zoals het voor velen van jullie doet, terwijl je je afvraagt ​​wat er met je lichaam gebeurt, de pijnen, de pijntjes, het reinigen dat nu aan de gang is. Het gebeurt allemaal als onderdeel van dit ascensieproces. Wees dus goedgemutst en weet dat alles inderdaad allemaal wordt georkestreerd en blijf op Het Plan vertrouwen.     


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen