“Het Universele Plan”

“Het Universele Plan”


KaRa, gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 26 april 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Ik kom op dit moment, in deze gedenkwaardige tijden waarin je jezelf nu bevindt. Maar het is zeker niet toevallig dat jullie hier zijn. Het is niet per ongelijk  dat jullie hier zijn. Het maakt allemaal deel uit van de grotere uitdrukking van het plan.

Je hebt de woorden gehoord ‘vertrouw het plan’. Maar het gaat zo ver voorbij het plan dat je nu op Aarde ervaart. Het ‘Plan’ is het universele plan. Je hebt ook gehoord dat niets kan stoppen wat er gaat komen.

Want op deze momenten heb je gehoord dat er een operatie plaatsvindt over de hele planeet “Operatie Vrijheid  Aarde“. En dat is precies wat er gebeurt. Jullie worden bevrijd. Jullie, als het collectieve bewustzijn van deze planeet worden bevrijd van alles dat je zo lang heeft tegengehouden. Alles wat het bewustzijn van de mens heeft vastgehouden, je in de programmering heeft gehouden, je zo lang in de greep van de driedimensionale illusie heeft gehouden gedurende zoveel levens. Maar daar komt nu een einde aan.     

Want ‘Operatie Vrijheid Aarde ‘ heeft zich over de hele planeet verspreid. Het is niet alleen in dit land, maar het is de wereld die wordt bevrijd. Veel ervan is schijnbaar nog steeds achter de schermen. Maar als je ernaar kijkt kun je de waarheden vinden die hier en daar en beetje bij beetje worden onthuld. En dat beetje bij beetje, dat straaltje dat nu doorkomt, zal een stroom van informatie worden, een stroom van waarheid die je ver voorbij je wildste verbeelding gaat van wat geweest is en wat er nu gebeurt. Want velen van jullie zijn ontwaakt. Maar jullie, zelfs jullie zijn niet ontwaakt voor de volle omvang van deze hele operatie over de hele planeet en wat er nodig is om dit te bewerkstelligen.    

Je hebt in zekere zin twee groepen, degenen die de waarheid worden getoond door jullie president, door president Trump, zowel als door andere leiders over de hele wereld die de bevolking doorgeven wat ze op dit moment aankunnen. Maar er is ook een operatie die wordt uitgevoerd door de Alliantie, door de woordvoerder van de Alliantie, door Q, die jullie kennen als Q. Deze komen nu naar buiten en delen informatie met degenen die er klaar voor zijn. Voor degenen die naar het licht reiken en degenen die klaar zijn voor de waarheid.    

Velen hebben gezegd dat je de waarheid niet aankunt. Maar je kan het wel aan. Jullie kunnen allemaal de waarheid aan. Het moet naar buiten gebracht worden. Het moet worden onthuld. Alles moet geopenbaard worden. Onthulling van ons allemaal die ijverig samenwerken met jullie op de planeet. Wij zijn ook bij de Alliantie. En ook bij jullie allemaal, welke ‘de laarzen op de grond zijn’, jullie doen alles wat je kunt, of het nu in het openbaar is of dat het achter de schermen is, of je het nu doet in je meditaties, je persoonlijke meditaties. Maar zeker als je samenkomt als een groep, als een grote groep van in de miljoenen, en je samenkomt voor een meditatie van het collectieve bewustzijn van de hele mensheid op de planeet, dan creëer je zoveel veranderingen en zoveel verschuivingen van bewustzijn.

Want het Licht is aan het winnen. Het Licht heeft al gewonnen en kan op dit moment niet worden gestopt. Ascentie zal doorgaan. Ascentie is op dit moment aan de gang. Je bent in de aanloop naar ascensie. Je zit momenteel midden in  het proces van ascensie.       

Zijn jullie allemaal geascendeerd? Nee, dat ben je niet, omdat je daarvoor de trilling van Gaia moet evenaren om dat te doen. Je moet haar vibratie evenaren en al het leven op Aarde moet die vibratie evenaren. Want ze zal de vibratie, de lage vibratie, niet veel langer vasthouden. En om met haar op te stijgen moet je je vibratie op elke manier die je kent verhogen.     

Gebruik alle hulpmiddelen die je hebt gekregen, of het nu kristallen zijn, of dat het de natuur ingaan is en de schoonheid zoeken, de schoonheid zien, al het leven om je heen bekijken terwijl je bij een stroom zit en je weet dat het bewustzijn overal om je heen en in je is, als je het water aanraakt en je kunt het bewustzijn voelen. Jullie kunnen dat nu allemaal. Je hoeft niet te wachten tot je bent geascendeert.  

Je kunt het bewustzijn overal om je heen voelen. Want het is overal om je heen en in je. De Bron van heel dit Universum bevindt zich in elk wezen op de planeet, of het nu een mens is, of het buiten-aards is, of het nu een dier, een plant of een mineraal is. In alles zit bewustzijn. Alles is deel van het Ene en alles is één binnen het Al. Dus sta toe dat dit door je heen blijft gaan en op elk moment dat je ontdekt dat het bewustzijn je uit die programmering laat glippen, je er aan voorbij kunt gaan.  

Je hebt eerder gehoord ‘vergeef, vergeet, ga verder’. Dat is zo’n prachtige uitdrukking. Zo’n geweldige bevestiging om elke dag te gebruiken. Want je moet vergeven. Je moet iedereen alles vergeven die jou ooit iets heeft aangedaan. En je moet het vergeten. Je moet alle pijn uit het verleden, de beproevingen uit het verleden vergeten. Je moet dat allemaal loslaten. Het zal geen deel van je worden of  geen deel van je uitmaken in de nieuwe hogere vibratie uitdrukkingen. Het kan niet. Dus je moet vergeven, je moet het vergeten en je moet klaar zijn om verder te gaan en in het moment zijn.

En als je in dat moment bent creëer je de perfecte toekomst waar je naar op zoek bent. Maar niet alleen als jezelf, maar als collectief, als een collectief bewustzijn dat samenkomt. Je creëert op elk moment de Nieuwe Gouden Eeuw. Elke gedachte doet dat. En als je je dat herinnert, als je je daar op elk moment bewust van wordt, dan zal het Nieuwe Gouden Tijdperk van Gaia bij je zijn voordat je het zelfs maar weet, voordat je het kunt geloven.   

Het is hier nu. Het moet alleen tot uitdrukking worden gebracht. Maar het moet als collectief tot uitdrukking worden gebracht. En dat is waar jullie, jullie allemaal, de Lichtwerkers en Lichtstrijders naartoe werken, om het Licht in het collectieve bewustzijn te brengen. Je verankert het al zo lang. Nu is het tijd om het anker los te laten en het Licht te verspreiden waar je maar kunt en zoveel als je kunt. Maar doe het alleen naar degenen die er klaar voor zijn. En als je dat doet, en als ze er klaar voor zijn, dan zal al het leven, al het collectieve bewustzijn, al het leven op de planeet zal hierdoor toenemen.          

Op deze momenten heb je zoveel om naar uit te kijken. Zoveel om naar uit te kijken dan de schijnbare beproevingen die nu verschijnen. En we zeggen ‘schijnbaar’. Ik zeg ‘schijnbaar’, want dat is precies wat het is. Het is alleen negatief als je het toelaat. Maar het is ook heel positief als je dat toelaat. Want ja, er zijn er die omkomen. Maar zijn ze niet vele, vele levens lang omgekomen. Veel van je dierbaren zijn in veel van je vorige levens omgekomen. Je bent zelf vele malen omgekomen. Dit is slechts een volgende keer dat je nu samenkomt. Het maakt allemaal deel uit van de grotere expressie van het geheel. En als je het op die manier bekijkt, als je het zo voelt, dan zul je toestaan ​​dat deze expressie, deze virale expressie, momenteel zijn gang gaat en zal eindigen, en eindigen zal hij. En zelfs nu, op deze momenten dat ik spreek, is hij al aan het eindigen. Het is nu dus tijd om los te breken van de ketenen die jullie allemaal zo lang hebben tegengehouden. Ontsnap eraan en wees vrij.   

Ik ben KaRa. Alles wat nu gebeurt, gebeurt met een reden en maakt deel uit van het grotere plan. Dus zeg tegen jezelf dat je deel uitmaakt van dit grotere plan.  

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen