“Blijf op het Plan vertrouwen”

“Blijf op het Plan vertrouwen”


Sananda en OWS gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 3 mei 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik ben hier op dit moment en op deze momenten om dit ontwakingsproces met jullie allemaal voort te zetten. Om jullie te blijven begeleiden en te helpen waar dat mogelijk is.

Jullie hebben een gezegde: “De tijden veranderen“. Deze tijden gaan daar zeker over. Het gaat over verandering. Het gaat over ontwaken. Het gaat erover te herinneren wie je bent.

Maar niet alleen jullie, de Lichtwerkers en Lichtkrijgers, maar ook het Collectieve Bewustzijn moet meekomen. Jullie zijn de Wegwijzers om dit te bewerkstelligen.

Maar je kunt alleen zoveel doen. Je kunt alleen doen wat je op dat moment kunt doen. Voel je op geen enkele manier fout als je er niet in slaagt. Als je geen verschil maakt. Veroordeel jezelf hier niet voor. Want je moet eerst ontwaken en dan anderen helpen bij hun ontwaken als ze daar klaar voor zijn.

Maar zoals je ondervind is niet iedereen op dit moment klaar. Niet iedereen gaat begrijpen wat jullie zijn gaan begrijpen. Zovele blijven slapen. Zovele blijven in hun sluimer en zijn dat al vele levens geweest en gaan hierin door.

Maar vrees vooral niet dat alles niet zal veranderen, want dat gaat het. Jullie komen uit de storm. De storm die nu over je heen raast, jullie zijn in het oog van de storm geweest. Velen van jullie hebben zich daarin erg op hun gemak gevoeld.

Maar het comfort verdwijnt nu voor velen. Je merkt dat je niet langer in de storm kunt zijn en je er comfortabel in kunt voelen. Je moet er nu aan voorbij gaan. Je moet je realiseren dat alles om een ​​reden gebeurt en wordt georkestreerd. En dat het Plan nog steeds aan de gang is. Wanhoop niet, zoals velen van jullie nu neigen te doen.

Velen van jullie ondervinden dat je jezelf soms weer in de driedimensionale illusie nestelt. Maar op andere momenten realiseer je je dat je naar je centrum in jezelf kunt komen en je kunt de Universele Bron voelen die je volledige omhult. En in dat moment besef je dat alles precies is zoals het moet zijn, je bent op de juiste plaats op het moment dat je er moet zijn.

Dus houd moed, mensen. Hou moed dat je exact vooruitgaat zoals het nodig is. Er is niets om je zorgen over te maken, ook al lijkt het erop dat er overal om je heen bezorgdheid tentoon gespreid wordt. Dat iedereen om je heen angst blijft vasthouden.

Het is aan jullie, de Lichtwerkers en Lichtkrijgers om die angst te helpen uitdoven, om de angst te helpen verhogen naar hogere trillingsfrequenties in je en om hen ook te helpen om uit die angst te komen. Niet op een manier die schadelijk voor je is. We zouden nooit voorstellen om iets naar je toe te brengen dat niet voor je hoogste goed is. Maar weet dat als je werkt voor je hoogste goed en voor het hoogste goed van alles om je heen, je het belang van iedereen in gedachten hebt.

Blijf dus op het Plan vertrouwen, want het is het Plan waar je al duizenden jaren deel van uitmaakt. En dat Plan komt nu tot een hoogtepunt. Het is niet ver meer weg dat je redding zult vinden en iedereen om je heen zal eveneens die redding vinden.

Je zult je vrijheid vinden. Omdat vrijheid is wat je lot is, wat je recht is. Vrijheid. Vrijheid om te zijn wie je bent. Vrijheid om naar de sterren te reiken. Vrijheid om het hoogste goed in jezelf te worden, zodat je in het moment kunt zijn. Het is je geboorterecht. Het is jouw lot. Het is het Plan.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde, harmonie en vreugde. En vraag jullie nu allemaal om door te gaan met het uitreiken naar je broeder en zuster, om uit te reiken en hen het Licht te brengen als ze erom vragen.

Het Vraag en Antwoord gedeelte volgt zo spoedig mogelijk


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen