Ontvangen bericht over ‘Ontsteking’ (covid-19)

Ontvangen bericht over ‘Ontsteking’  (covid-19)


Door Christy Wallace , 27 april 2020

In februari ontving ik een bericht in een droom en het bericht was “Tijd is een ‘Ontsteking’! Ik was in de war door zo’n boodschap en vroeg me af waar dat me toe zou leiden als onderdeel van mijn groei en expansie, het stuurt me vaak door synchroniciteiten en onderzoek om te verkennen. Ik had eerder een bericht doorgegeven over Tijd en Ruimte waarin de illusie of leugen werd geschetst, zo je wilt, waar we in leven! Zou deze boodschap weer een wake-up call kunnen zijn voor de illusie van tijd door deze zogenaamde ‘pandemie’, de grote enge Covid-19?      


Bericht:

Dit virus, samen met vele hedendaagse aandoeningen, creëert een ontstekingsreactie via je immuunsysteem terwijl het ten strijde trekt en het letterlijk wordt misleid tot een code rood. Deze reactie komt echter niet van het virus omdat het virus alleen verkoudheid en/of griepachtige symptomen veroorzaakt, maar komt van reeds bestaande aandoeningen in het lichaam (veroorzaakt door onnatuurlijke projecties, (zie hieronder) die vergroot worden door een chemische coderingsgebeurtenis die de ‘reeds bestaande’ aandoeningen toestaan, waarvan sommige zelfs niet bekend zijn bij deze wezens (aangeduid als “auto-immuunziekte”) om als een wild vuur te woekeren.

Mensen sterven meestal niet aan een virus zelf, hoewel dat de nieuwste en grootste angstzaaiende propaganda is! Is dit echt! Ervaar je een illusie om een ​​resultaat te proberen te beheersen! De meeste zogenaamde auto-immuunziekten veroorzaken ontstekingen in het lichaam om onbekende redenen of redenen die voor je verborgen zijn gehouden om te denken dat je eigen lichaam tegen zichzelf vecht, wat op zichzelf een negatieve psychologische indruk creëert op dat wezen met de ziekte wat absoluut een leugen is omdat je fysieke lichaam niet gemaakt is om zichzelf aan te vallen en dat doet ze ook niet. Dit is gewoon weer een andere vorm van propaganda om een beïnvloedende toestand te verdoezelen.

Denk hierover na in een breder perspectief, zoals de Aarde, je omgeving en je fysieke lichaam. Denk aan alle onnatuurlijke projecties (giftige) die de planeet en de mensheid hebben belichaamd.

Laten we een paar van deze projecties benoemen: verontreiniging van het water, land en lucht met allerlei afval en chemische stortplaatsen (De omgeving waarin je leeft, de lucht die je inademt en binnenkrijgt), GMO en onnatuurlijk voedsel, geneesmiddelen, vaccins, technologieën, schoonheids- en levensstijlproducten, enz.

Deze projecties omvatten een onnatuurlijke chemische manipulatie van de Aarde en van je lichaam terwijl je drinkt, eet en een levensstijl creëert welke volgens jou je algemene gezondheid en welzijn is. Dit is een aanval op de fysiologie van de Aarde en van de mens. Dit heeft de laatste 70 tot 100 jaar een hoge vlucht genomen als gevolg van een agenda van hebzucht en controle. Hebben jullie besloten dat je soort moet uitsterven of heeft iemand anders dit voor je besloten?

Al deze giftige aanvallen zullen op een gegeven moment een ontstekingsreactie in je lichamelijkheid veroorzaken of een “Auto Immune” of een ziekte, wat een label voor onbalans is in onze vier lichaamssystemen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) als gevolg van toxiciteit op alle niveaus als je je reis voortzet. Bovendien willen degenen met een hebzucht- en controleagenda meer propaganda rondstrooien genaamd klimaatverandering, zodat ze hun miscreaties verder kunnen uitbuiten.

Zou het kunnen dat de vier systemen die de mensheid heeft gecreëerd (onderwijs, overheid, medisch en religie), kunnen worden gezien als een andere vorm van toxiciteit, aangezien deze systemen de natuurlijke en holistische manieren elimineren van het in harmonie met elkaar en met de Aarde leven als levensvormen?                     

Laten we nu teruggaan naar ‘tijd is een ontsteking’ en wat dit nu werkelijk betekent! Wanneer je als soort besluit dat je niet langer resoneert in dualiteit, materialisme en met je huidige machtssystemen zoals je ze op dit moment kent (beschouw deze allemaal als metaforen voor ontsteking), dan kom je in eenheidsbewustzijn en eenheid met alles dat is. Ontsteking in spirituele termen betekent angst die is geïnstalleerd in alle hierboven genoemde metaforen.

Als je in angst leeft blijf je in een driedimensionale tijd structuur leven die de mensheid heeft gecreëerd (een simulatie, een film). Eenheidsbewustzijn is homeostatische binnen je vier lichamen en de planeet waarin de mensheid weer in zal bestaan ​​als je terugkeert naar de twaalf Universele Wetten als een manier van leven. Het NIEUWE Paradigma is de vijfde Dimensie en tijd zal niet meer bestaan ​​en ook geen ontsteking. Ontsteking is een bijproduct van tijd (als een lichamelijke aandoening / ziekte en/of een systeem van een gecontroleerde staat van leven) het is een illusie die de mensheid van binnen en van buiten heeft gecreëerd om de afwezigheid van liefde te ervaren.

 Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor de planeet. Het is NU dat je je de Liefde die je bent herinnert terwijl je je verbinding met de Schepper in je herstelt. (Hoger Zelf)

Namaste!         

Website Christy Wallace

Terug naar Pagina Diverse Berichten