“Het is NU de tijd om boven de illusie uit te stijgen”

Het is NU de  tijd om boven de illusie uit te stijgen”


Ashtar gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 17 mei 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Ashtar 

Ik ben Ashtar. Zoals altijd waardeer ik deze tijden dat ik bij jullie kan zijn. Dat wij op verschillende manieren en uitingen bij jullie kunnen zijn. Dat we bepaalde berichten  kunnen overbrengen. Bepaalde afspraken. Om je te helpen door alles heen te gaan wat je nu ervaart.        

Ook al kijk je naar de uitdrukkingen die zich nu aan je presenteren, weet dat er zoveel meer achter de schermen gebeurt. Het is niet zoals het lijkt. Maar alles is zoals je het aan het creëren bent. Dus weet dat. Weet dat je het creatieve vermogen hebt en het altijd hebt gehad. Creëer dus het leven dat je wilt. Creëer de wereld die je wilt. Niet morgen. Niet volgend jaar. Maar nu op dit moment.               

Dat is waarom we je zo vaak vertellen om in het moment te zijn. Wees niet bang, hoe dan ook. Angst houdt je alleen maar tegen. De negatieve lagere uitdrukkingen houden je alleen maar vast, houden je vast aan deze driedimensionale illusie van de Aarde.      

Maar je hoeft niet meer vastgehouden te worden. Het is nu tijd om boven de illusie uit te stijgen. Te weten dat er geen illusie meer is. De illusie is een creatie die niet meer nodig is. Je hebt het doelbewust gecreëerd zodat je de ervaring kon hebben, je de ervaring van dualiteit en kon kiezen tussen het Licht en het duister. Maar dat heb je niet langer nodig als uitdrukking, want je kiest voor het Licht. Jullie kiezen allemaal voor het Licht.         

En degenen die voor de duisternis kiezen, degenen die nog steeds vasthouden aan alles wat ze hebben gekend, de uitdrukking waar ze zich prettig bij voelden, zullen worden ondergebracht op de manier die voor hen nodig is in hun expressie op dat moment. 

Dus als de Zonnenflits toeslaat, als De Event en de Omschakeling plaatsvinden, zullen al diegenen die zichzelf voorbereid hebben om zich op een hogere vibratie uit te drukken, dat doen. En degenen die niet voorbereid zijn, degenen die nog steeds slapen, zij zullen ondervinden dat ze in een andere uitdrukking zijn dan jij.   

DIT is de scheiding van het koren van het kaf waar in de bijbel over werd gesproken, waarvan door Yeshua werd gezegd dat dit de tijd van scheiding zou zijn. 

Je hebt het gehoord in termen van een tijdlijnscheiding, waarbij de ene tijdlijn in de ene richting gaat en de andere in een andere richting. Dat klopt. Er is een moment waarop jullie kiezen op welke tijdlijn je jezelf wilt bevinden. Iedereen die aan deze oproep deelneemt, en de meesten zo niet alle die resoneren met deze woorden, hebben je keuze al gemaakt. En nog veel meer die nu nog slapen zullen hun keuze maken. Ze zullen een bewuste keuze maken om ofwel het Licht te volgen of zich van het Licht terug te trekken. Dat zal hun keuze zijn.       

Omdat het niet aan iemand anders is om jou te controleren. Niemand controleert je. We zouden er zeker nooit aan denken om je onder controle te krijgen. We zijn alleen hier om je te helpen. Om je te helpen in een richting te bewegen die op dit moment zinvol voor je is. Dat is wat we doen om onze uitdrukking aan te bieden. Om ons weten aan te bieden. Om die dingen aan te bieden die je zullen helpen om verder te stijgen in je expressie naar een hogere frequentie. Daarvoor zijn we hier. Je bent hier om jezelf te verheffen in de hogere dimensionale uitdrukkingen. En jullie doen precies dat.  

Als je kijkt naar wat er op dit moment in de wereld gebeurt, beseffen de meesten van jullie, zo niet allemaal, dat het een onechte uitdrukking is. Het is onjuist. Het is niet echt. Het is alleen echt als je het toelaat. Dus of je nu een masker draagt ​​of niet, dat is niet het probleem. Of dat je anderhalve meter van elkaar gescheiden bent is niet het probleem. Het probleem is wat je elk moment wilt creëren, nu, hier en nu. Dat is waar je voor hier bent.  

En degenen die klaar zijn om de uitdrukking die je aanbied te accepteren. En ik zeg, jij bied die uitdrukking aan, jij bent het ideaal dat is uitgerust om degenen die nog slapen te helpen, om hen te helpen ontwaken. Jullie zijn degenen die daarvoor zijn gestuurd. Je doet dit door het aan anderen te laten zien. Je hoeft ze niets te vertellen. Je moet ze laten zien. Je moet hen helpen om te leren. Net zoals wij jou helpen om te leren. Jullie zijn ons in een hogere expressie. Dat is wat je moet gaan begrijpen. Wij zijn jullie en jullie zijn ons. Er is werkelijk geen scheiding, behalve wat je jezelf toestaat om in jezelf te creëren.                             

Dus begrijp dat wij in onze schepen, in mijn Ashtar Commando in het Pleiadiaanse Commando van de Lichtkrachten, het Siriaanse Commando en alle verschillende Commando’s en Raden en alles wat er nu gebeurt, dat dit alles gebeurt om niet alleen de Aarde te helpen bevrijden, niet alleen Gaia, maar het hele Zonnestelsel en zelfs de Melkweg! Om eindelijk de hele Galaxy in het licht te zetten. Daar gaat het allemaal om. Dus wat er nu op Aarde gebeurt zal door het hele Zonnestelsel en de Melkweg weerkaatsen. Dus jullie die deze uitdrukking nu op deze planeet creëren, jullie gaan deze uitdrukking door de hele Melkweg laten weerkaatsen!         

Dus wat je nu doet is belangrijk. Jullie zijn belangrijk. Of je nu thuis zit en deze uitdrukkingen volgt volgens jullie regels en wetten, of je zegt “Nee! Genoeg is genoeg!” De Schepper Hem/Haar zelf, de Eerste Schepper heeft die exacte woorden uitgesproken! “Genoeg is genoeg!” Dus waarom kan jij niet hetzelfde zeggen. Waarom kan jij niet zeggen, ‘Genoeg is genoeg!’? Niet door te rebelleren in de zin van het creëren van scheiding of een vorm van geweld. Dat zouden we nooit suggereren.

Maar om een ​​niet-volgen te creëren, volg je eigen hart, volg niet de krachten van de duisteren die proberen je tegen te houden in je Ascentieproces. 

Ze kennen het Ascentieproces al duizenden jaren. Ze hebben er alles aan gedaan om deze Ascensie tegen te houden, om het Licht tegen te houden. Om je in de duisternis te houden. Om je in slaap te houden. Omdat als je wakker wordt, ze daardoor moeten vertrekken, en dat weten ze. Maar ze willen niet vertrekken.         

Ze geloven dat dit hun thuis is. Ze geloven dat ze het recht hebben om hier te zijn en zich te uiten op de manier die ze nodig hebben om iedereen te controleren en te beheersen die zich niet willen uiten op de manier die zij willen.  

Maar ze leren nu dat dat niet zo mag zijn. Dat alles wat er nu gebeurt, met een reden gebeurt en niet kan worden gestopt. Dat weten ze, ook al proberen ze het op verschillende manieren uit te schakelen waarvan ze hebben begrepen dat het in het verleden heeft gewerkt. Zelfs deze virusangst, dit creëren van angst eromheen, ze geloven zelfs nog dat ze zullen slagen.    

Maar ze ontdekken dat het Licht krachtiger is dan de duisternis in hen. En velen van hen beginnen zich zelfs naar het Licht toe te keren. Velen van hen komen uit hun slaap. Ik spreek nu niet alleen over degenen die in de duister zijn, maar ik spreek over al degenen die nog slapen en niet eens weten dat ze slapen. Ze komen ook in het Grote Ontwaken.     

Heb dus vertrouwen. Heb vertrouwen dat alles precies is zoals het NU moet zijn, op dit moment. En creëer in dit NU-moment het exacte leven dat je wilt hebben, niet alleen voor jezelf en je toekomstige zelf, maar nu voor dit moment.

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en blijf je vragen om naar de sterren te kijken en verder te kijken dan de sterren, en te zien wat er werkelijk is dat naar je terug schijnt om je te laten weten dat we hier zijn, we zijn hier om te helpen op elke mogelijke manier. 

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen