“Voorbereiding op de Eerste Golf van Ascentie”

“Voorbereiding op de Eerste Golf van Ascentie”


Sananda, gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 24 mei 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben jullie Sananda. Ik ben hier op dit moment om jullie te blijven helpen en te begeleiden op je weg. Precies zoals wij allemaal hebben gedaan. Niet alleen via dit kanaal, maar ook via vele andere bronnen. Terwijl we doorgaan met het brengen van meer begrip zodat je beter uitgerust bent om in de hogere vibraties te zijn. Zodat je beter voorbereid bent om in de hogere dimensionale frequenties te zijn.         

Maar om dat te doen hebben we ijverig met jullie samengewerkt om je op het punt te brengen waarop je steeds meer begint te begrijpen dat het allemaal om de gehechtheden gaat die jullie hebben tegen gehouden. Het draait allemaal om de programmering die je vasthoudt aan deze driedimensionale illusie.  

Als je eenmaal in staat bent om jezelf van de programmering te bevrijden en je bevindt je op dat perfecte NU-moment en je bent niet langer gefocust op het verleden en je kijkt niet alleen naar de toekomst, maar je bent in het zeer perfecte NU en in die neutrale staat op dat NU moment, dat, mijn vrienden, is wanneer je ascendeerd. 

Als je in staat bent om die frequentie vast te houden, die hogere frequentie vast kunt houden op dat moment, dat is wanneer je merkt dat je niet alleen in het Ascentieproces zit maar in de volledige Ascentie, in die eerste Ascensiegolf waarover werd gesproken. Dat is waar jullie allemaal op worden voorbereid, degenen in deze groep, evenals vele andere groepen die over de hele planeet samenkomen en alle individuen die de hogere niveaus van kennis ondervinden die naar hen terugkomen.  

En ik zeg,”naar hen terug komen”, omdat je het allemaal al eerder heeft gehad. Jullie zijn allemaal eerder in de hogere vibraties geweest. Je hebt jezelf toegestaan ​​om naar beneden te komen en jezelf in deze driedimensionale illusie laten vallen, want dat was wat nodig was toen je je vrijwillig aanmeldde om hierheen te komen.    

Je hebt dit vaker gehoord. Je hebt jezelf aangeboden om hierheen te komen. Je bood jezelf aan om deel uit te maken van dit evolutieproces, om degenen die hier zijn te kunnen helpen, degenen die niet van de sterren komen, maar degenen die hier zijn. Je bent hier om hen te helpen. Om ze samen met jou in de hogere vibraties te brengen.        

Kun je ze allemaal meenemen? Nee. Dat zul je niet kunnen. Maar dat is niet aan jou. Want als je gelooft dat je iedereen met je mee kunt nemen is dat op zich al een gehechtheid. Je kunt niet iedereen meenemen die nog niet klaar is om met je mee te gaan. Maar begrijp dat iedereen zal worden ondergebracht, zal worden ondergebracht in het rijk waar ze op dat momenten moeten zijn.             

Dus laat het gewoon gaan. Laat het allemaal gaan. Ga met de stroom mee zoals je heel vaak hebt gehoord. Wees gewoon jezelf. Probeer niet iets te zijn wat je niet bent. Maak je geen zorgen dat je de redder van de hele mensheid bent, want dat kunt je niet zijn, tenzij het voorbestemd is voor je om dat te doen.      

Er zijn er die boven de rest uitstijgen. Niet in termen van lager of hoger, maar in termen van een hoger niveau van kennis en weten in zichzelf, zodat ze steeds meer contact kunnen opnemen met hun broeders en zusters. En degenen in deze groep, en nogmaals, vele andere groepen, proberen of leren dit te doen, herinneren zich hoe ze dat moeten doen. Herinner je dat je was, en zelfs bent, op je hoger vibrerende zelf zijn jullie al commandanten. Jullie zijn al ambassadeurs en afgezanten van andere werelden. Dat hebben jullie al gedaan. En jullie beginnen daar al naar terug te gaan als dat is wat je wilt. Omdat het allemaal om keuze gaat.           

En de keuzes die je hebt die je zo lang zijn onthouden om in staat te zijn de keuze voor vrijheid te kunnen maken. En ik spreek nu over vrijheid. Vrijheid om je eigen keuzes te maken op elk moment van je leven in je hele bestaan. Dat is wat vrije keuze is.

En jullie zullen allemaal die kans krijgen. Je hebt het nu, maar je realiseert je nog niet dat je die hebt. Maar niemand kan je iets laten doen wat je niet wilt, niemand. Dat is wat je moet gaan begrijpen. Want als je dat doet kom je in je kracht. En wanneer je in je kracht komt, spreek je die kracht uit. Je spreekt de Godsbron uit, de kracht in je. En niemand, als ze die kracht van jou horen of voelen, kan er iets aan doen om je ervan te weerhouden te zijn wie je bent op dat moment.          

En in die kracht, op dat moment, kun je veel doen om anderen te helpen en anderen te begeleiden om ook in hun kracht te komen. En dat mijn vrienden, is waar dit Ascentieproces over gaat, dat is om tot het herinneren te komen van de kracht in jezelf en om anderen te helpen om ook in hun kracht te komen.   

Want het gaat niet langer om de liefde voor macht. Het is nu de macht van liefde. Dat is waar het allemaal om gaat. En als je dat volledig gaat begrijpen, is er niets, en ik zeg niets en niemand die je kan stoppen. Net zoals niets de voortgang van dit plan kan stoppen.        

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal. Ik ben Sananda en ik ben altijd bij je, net zoals veel van de anderen van ons altijd bij je zijn. We zijn er en zijn klaar om je te helpen, je hoeft alleen onze namen maar te fluisteren en we zijn bij je.  

Vrede en liefde voor jullie allemaal. Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen