De Galactische Raad over Rechtvaardige Woede

De Galactische Raad over Rechtvaardige Woede

door Jenny Schiltz,  6 juni 2020

Onlangs werkte ik samen met de Galactische Raad en we begonnen te praten over alles wat er in onze wereld gebeurd en het onderwerp veranderde in rechtvaardige woede. Ik wil dit met jullie delen omdat ik weet dat de emoties hoog oplopen.

Rechtvaardige woede is momenteel een belangrijke functie op Aarde. De mensheid, in het bijzonder de spirituele en religieuze gemeenschappen is geleerd dat woede verkeerd en schadelijk is. Wij zeggen tegen jullie dat ‘onuitgesproken woede’ schadelijk is, want het bouwt van binnen op en wordt dan verdraaid binnen het raamwerk van de geest waar het dan als een wapen wordt losgelaten.

Om verontwaardiging en woede te voelen over de wereldgebeurtenissen is normaal en in feite noodzakelijk als men het volledige potentieel van de incarnatie (de volledige reikwijdte van menselijke emoties) wilt ervaren. Men kan woede en verdriet voelen en toch reageren en creëren vanuit een ruimte van liefde en neutraliteit. Je hebt geleerd dat dit niet mogelijk is, maar we willen je vertellen dat niets minder waar is.

Je emoties zijn je gids. Als men verontwaardiging en woede voelt zal men zich moeten afvragen waarom men zich zo voelt. In het geval van onderdrukking zoals nu op jullie planeet is ‘rechtvaardige woede’ gepast. Maar dan vragen we je, wat ga je eraan doen ? Laat je je door de emotie van rechtvaardige woede klein of minder spiritueel voelen? Of laat je je door de verontwaardiging leiden tot het scheppen van wat waar en rechtvaardig is voor iedereen?

Vaak is het vuur van rechtvaardige woede nodig voor grote verandering. Laat het de programmering van onderdrukking en verdeeldheid wegbranden. Niet alleen in de wereld om je heen, maar ook in jezelf. Zoals ieder van jullie in een of andere vorm onderdrukt is in dit en in andere levens, ben je ook de onderdrukker geweest. Laat de woede die je voelt voor degenen die onderdrukking hebben ervaren je ook leiden naar vergeving voor iedereen die een ander heeft onderdrukt, of het nu bewust was of niet.

Vanuit de ruimte van liefde en begrip komt duidelijkheid over wat er kan worden gedaan om te veranderen wat er is, niet alleen in jezelf maar ook in de wereld. Sta toe dat rechtvaardige woede je naar de ruimte van vergeving voor jezelf en anderen brengt. Naar een diepere liefde en compassie voor de menselijke ervaring. Door liefde en mededogen voor iedereen vast te houden, kun je naar een leegte gaan en vanuit een ruimte creëren die iedereen ten goede komt.

Wanneer is woede niet gerechtvaardigd?

Boosheid is gevaarlijk wanneer het wordt gebruikt als wapen tegen een ander of wordt gebruikt om geen verantwoordelijkheid te nemen voor je rol. Op deze manier leidt woede tot slachtofferschap en niet tot empowerment. Evenzo, als men zichzelf het gevoel van rechtvaardige woede ontzegt, ontzegt men zichzelf ook de mogelijkheid om te genezen en grote veranderingen in het leven aan te brengen. 

Het rechtvaardige pad van woede zal je altijd terug naar jezelf leiden om te helen wat  er in je zit zodat je een duidelijk kanaal en een verbinding wordt voor het creëren van het nieuwe. Weet dat er mensen zullen zijn die zich ongemakkelijk zullen voelen bij rechtvaardige woede,  toch is het in het ongemak dat de grootste verschuiving plaatsvindt.

Het is belangrijker dan ooit dat we al onze emoties de baas zijn en niet toestaan dat het idee van hoe spiritualiteit “er uit zou moeten zien” ons ervan weerhoudt echt te zijn. Door onszelf niet volledig te accepteren, het goede, het slechte, het lelijke, voeden we een “imago” in plaats van in onze authenticiteit te lopen. In eenvoudige bewoordingen WEES JEZELF! Je bent nodig voor je unieke bijdrage en je licht.

Ik stuur jullie allemaal veel liefde en kalmerende energie. Bedankt aan iedereen die dit werk deelt.

Liefs, Jenny 

Bron: Website Jenny Schiltz

Terug naar pagina Diverse berichten