Overal zeggen de mensen “NIET MEER, we willen niet worden gecontroleerd”

Overal zeggen de mensen “NIET MEER, we willen niet worden gecontroleerd”


Saint Germain, gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 24 mei 2020.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment, op deze geschikte momenten. Deze momenten die voor vele van jullie erop lijken  dat de duistere krachten voortgaan.    

Maar als je even logisch zou zijn. Denkt in termen van alles wat de duistere krachten hebben geprobeerd te doen gedurende de vele duizenden jaren en wat er nu gebeurt. Het is hetzelfde. ‘Steeds hetzelfde’, keer op keer. Zoals je eerder hebt gehoord, ze blijven hetzelfde draaiboek volgen. Hetzelfde plan. 

Maar omdat ze hetzelfde plan blijven volgen, weten de Krachten van Licht dat plan en doen ze er alles aan om al hun handelingen tegen te gaan.

En als je er even logisch over nadenkt, hoe zouden een paar, relatief gesproken over de hele planeet, dan in staat zijn om een hele planeet van mensen, een heel collectief bewustzijn, te manipuleren en beheersen? Het antwoord is dat ze dat niet kunnen. Het lijkt erop dat ze dit doen. Want nogmaals, ze volgen hetzelfde plan. En de bevolking blijft dat plan volgen. Maar steeds meer en meer mensen van over de hele planeet worden zich bewust van dat plan, van hun uitvlucht, van hun niveau van controle.        

En overal zeggen mensen, “NIET MEER, we willen niet meer gecontroleerd worden” ! We gaan niet rustig verdwijnen! We zullen niet stoppen zonder te vechten! ‘ Ja, dat is een citaat. Maar het is een heel goed citaat. Omdat dat is waar jullie nu allemaal zijn. Jullie zijn allemaal de Lichtwerkers en de Lichtstrijders. Jullie zeggen allemaal, ‘genoeg’ ! Wij nemen nu de controle over. Niet van elkaar, maar over onszelf. Niemand kan ons controleren tenzij we dat toestaan.                

Maar de relatief kleine groep wezens over de hele planeet is de weg kwijt, is bezweken voor de duistere kant in zichzelf, terwijl ze blijven proberen de massapopulatie te beheersen. Die massapopulatie heeft al de Lichtkrachten achter zich, degene op de planeet die jullie kennen als de Alliantie, en degenen boven de planeet, de Galactici, die ook deel uitmaken van de Alliantie, dat vormt de hele alliantie van de Krachten van Licht. En ze bewegen zich allemaal tegen de kleine krachten  van de duisteren. Niet alleen hebben Lichtkrachten de Alliantie, degene boven de Aarde en degene onder de Aarde, zoals de Agarthanen, maar hebben ook de Universele God Bron, de Eerste Schepper, die ook heeft gezegd, “genoeg is genoeg!” en staat ook achter de beweging van de Lichtkrachten. Dus hoe kunnen een relatief klein aantal mensen de kans krijgen om de Lichtkrachten te overwinnen als er zoveel tegen hen in gaan?      

Ik zei een paar weken geleden tijdens een van jullie bijeenkomsten dat er een grote aankondiging zou komen. Ik zei ook dat er verschillende kleinere aankondigingen zouden zijn voorafgaand aan de grotere aankondiging. Ze zijn gekomen en zullen blijven komen. En op een gegeven moment kun je een vrij grote aankondiging verwachten. Natuurlijk kan ik je die aankondiging nu niet geven, omdat alles nog in beweging is. Er hangt zoveel af van het collectieve bewustzijn van de mens over hoe en wanneer deze aankondigingen zullen plaatsvinden. Maar weet dat het zal gebeuren.       

En weet dat alles, ook al lijkt het erop dat jouw wereld in rep en roer is, ook al lijkt het zo te zijn, weet dat schijn bedriegt. Want als je naar buiten kijkt en de verwoesting ziet, of de wanhoop ziet, weet dan dat er ook een zilveren rand is. Waar dan ook dat je lelijkheid ziet, er schoonheid achter schuilt.   

Maar als je je concentreert op die schoonheid, niet op de lelijkheid, dan verhoog je je vibratie op dat moment. En als je je vibratie op dat moment verhoogt, verhoogt het de vibraties van de mensen om je heen. En als hun vibratie toeneemt, verhoogt het ook de mensen om hen heen. En ga zo maar door. Dit is de vibratie van de hele planeet die nu toeneemt.      

Laat de angst niet toe, laat degenen die geneigd zijn die angst naar buiten te brengen niet toe, laat ze de controle niet terugwinnen. Ook al proberen ze dat te doen. Ze snakken naar adem. Nemen hun laatste ademhaling. Of het nu een ademhaling naar het Licht is of een ademhaling naar het duister, het is aan hen. Maar het is hoe dan ook de levensadem.        

Jullie allemaal, iedereen die hier is, of je nu begonnen bent met je missies, of nog moet beginnen aan die missies, velen van jullie weten niet eens wat die missies zijn op dit moment. Maar als je je innerlijke leiding volgt, je Hoger Zelf volgt, de leiding volgt van de Gidsen die met je werken, laat ze jou in die hogere vibraties brengen. Laat ze jou begeleiden, niet beheersen, maar begeleiden. Als je dat doet, als je dat toelaat, dan ben en blijf je in het exacte moment, op de exacte plek op die momenten waar je moet zijn.     

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. En met de Violette Vlam die is teruggebracht naar deze planeet, naar de Aarde, naar het collectieve bewustzijn van de mensheid, om je te helpen bij het zuiveren van het oude, de oude manieren, de oude herinneringen, de oude programmering die niet langer nodig is.   

Het gaat niet om het meegaan met de controle. Het gaat over het uitreiken naar het Licht in jou. Sta niet toe ​​dat de controle over je heen komt. Laat de duistere krachten niet toe in je, in elk van jullie, om je over te nemen. Vertrouw jezelf. Vertrouw op het Plan. Omdat het allemaal precies uitwerkt zoals het moet, op elk moment.       

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen