“Dachten jullie dat deze Grootse Ontwaking gemakkelijk zou worden”?

“Dachten jullie dat deze Grootse Ontwaking gemakkelijk zou worden”?


KaRa, gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 14 juni 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Het is lang geleden dat ik bij jullie ben geweest.  

Maar ik kom nu op deze momenten, op deze geschikte momenten, in dit grote ontwaken waarin je nu bent. Het is een groots ontwaken waarin je jezelf bevindt!    

En ik vraag jullie, dacht je dat het gemakkelijk zou worden? Dacht je dat het een eenvoudige wandeling zou worden? Nee. Dat zou het nooit worden. Er is een gezegde dat One Who Serves heeft. Ik zal dat nu gebruiken, “al het uitstekende is even moeilijk als dat het uitstekend is.” Maar de beloning van die uitstekendheid weegt ruimschoots op tegen de moeilijkheden om die te bereiken. Dit is iets om over na te denken, om te overpeinzen.             

Als je denkt dat het leven zo moeilijk is, als je denkt dat het zo slecht gaat, als je denkt dat je leven niet gaat zoals je wilt, weet dan dat je op die momenten wakker wordt omdat je beseft dat er zoveel meer is dan waar al degenen die nog steeds slapen zich in bevinden, nu zien ze het leven en hoe ze zich in de illusie van scheiding bevinden en niet eens beseffen dat ze er in zijn. 

Kun je je voorstellen hoe dat weer voor jou zou zijn? Want je bent al zoveel levens in deze evolutie op Aarde geweest. Maar je bent daar nu van losgekomen. Een ieder van jullie bij deze bijeenkomst, een ieder van jullie die deze woorden leest en resoneert met hen, of hiernaar luistert, ieder van jullie is ontwaakt uit de illusie van scheiding.     

Ja, je merkt dat je jezelf soms weer ‘daar beneden’ bevindt. Maar het is in die momenten dat je je realiseer hoe ontwaakt je werkelijk bent. Omdat je om je heen kijkt naar wat de werkelijkheid lijkt, het is de werkelijkheid voor zovele. Maar je realiseert je op die momenten dat het niet de realiteit is. Het is niet de realiteit die je wilt creëren. Ook al heb je het gecreëerd, of een deel ervan hebt gecreëerd, het is niet de realiteit die je wilt.          

Dus als het niet de realiteit is die je wilt, waarom zou je het dan blijven creëren? Waarom zou je ‘je hoofd tegen de muur blijven slaan’, zoals jullie zeggen. Waarom niet het leven creëren dat je wilt. Weet dat je de kracht in jezelf hebt, de creatieve kracht. Ieder van jullie is begiftigd met deze kracht, deze creatieve kracht. Je hebt het altijd gehad, je bent gewoon vergeten dat je het had.      

Maar meer en meer van jullie realiseren en herinneren zich nu wie je bent en dat je deze creatieve kracht hebt. En dat je met deze creatieve kracht het vermogen hebt om de scheiding hier op Aarde te beëindigen. Ja, jullie, ieder van jullie, individueel en als geheel, hebben de macht om de scheiding te beëindigen, het einde van de polariteit te beëindigen, stijg boven de dualiteit uit die je hier gecreëerd hebt, stijg boven alles uit.

Net zoals wij, heel lang geleden deden, in ons Pleiadisch systeem. We gingen ook door een ascensieproces. Niet hetzelfde als jullie nu doen. Maar we hadden ook dat ontwaken, dat grootse ontwaken, precies zoals waar jullie nu doorheen gaan.      

Het is dit grootse ontwaken dat jullie allemaal wacht. Of beter gezegd, het feest dat komt na het grootse ontwaken. Het feest wacht op je. Wij wachten op je.    

We doen alles wat we kunnen en mogen binnen het Rijk van de Universele Wet om jullie hierbij te helpen en te begeleiden. Maar zoals je weet, kunnen we het niet voor jullie doen. De Opgevaren Meesters van de planeet kunnen het niet voor je doen. De kosmische wezens die jullie omringen, kunnen het niet voor je doen. Alleen jij kunt het doen.       

En als je doorgaat om te ontwaken in de Nieuwe Dageraad die in aantocht is. Het is nu niet ver weg meer. Er zijn ‘fases’ zou je kunnen zeggen, waar je nog doorheen moet gaan. Het ontwakingsproces waardoor je nu ontwaakt lijkt misschien niet altijd gemakkelijk te zijn. Het lijkt soms erg moeilijk. Maar dat op zichzelf mijn beste vrienden, is het ontwaken.          

Jullie hebben een gezegde: ‘Afbraak en Doorbraak.’ Dus om door te breken naar de andere kant moet je eerst de oude manieren afbreken. De oude manieren moeten worden verminderd. De oude manieren moeten worden verwijderd. De oude programmering die je in scheiding houdt moet worden verwijderd, zodat in zijn kielzog alleen het licht over blijft, het licht van de Nieuwe Dageraad.         

Het is alsof je ‘s morgens wakker wordt en naar buiten gaat en je het eerste licht van de zon ziet opkomen en hoe je je voelt in dat licht, in die liefde die wordt uitgedrukt door de vroege ochtendgloren. Jullie hebben het allemaal weleens gevoeld. Wat je op dat moment voelt is een kleine uitdrukking van wat je zult voelen na de Nieuwe Dageraad. De opkomst van de Nieuwe Dageraad die nu nadert.   

Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en kameraadschap tussen jullie allemaal, wetende dat het licht zich overal verspreidt, en de duisternis van dualiteit, een polarisatie van afgescheidenheid, snel afneemt over de hele planeet. 

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal. Ik ben Kara.  Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen