Ontvangen bericht over Adem en Zuurstof

Ontvangen bericht over Adem en Zuurstof


Door Christy Wallace, 11 juni 2020

De Adem staat symbool voor leven! Waarom wordt er op dit moment constant geprobeerd om de adem te ontnemen? Enkele voorbeelden hiervan zijn, ze dwingen je om maskers te dragen terwijl er geen wetenschap is die dit ondersteunt en met deze hele (Amerikaanse) beweging voorafgegaan door “Ik kan niet ademen”.(1)

Heb je ooit gedacht aan de mogelijkheid dat je leven uit je zou worden weggetrokken, je ademhaling wordt veranderd op een manier die de volheid van je leven niet toelaat terwijl je gelooft in de simulatie van tijd en ruimte. Als je alleen vertrouwt op wat je gelooft (concepten) en op je ogen en je voelt in je hart niet wat er echt gebeurt, dan mis je de kans op vrijheid en bevrijding van je Mens-zijn. Je hart is je middelpunt en het is het elektromagnetische veld van de belichaming van je ziel.

Als je diep ademt, laat je energie door alle cellen, organen en elementaire aspecten van je lichamelijkheid stromen, dit vergroot je elektromagnetische veld. Ja, ik zei elementaire aspecten omdat je via deze elementen met je planeet verbonden bent. Je vier lichamen zijn deze elementen, je Fysieke lichaam is Aarde, je Geestelijke lichaam is Vuur, je Emotionele lichaam is Water en je Spirituele lichaam is Lucht, zonder hen zou er geen adem en leven zijn. Er is echter een 5e element dat is verbonden met de andere vier elementen en dit element is Zuurstof. Zonder het element Zuurstof zouden de andere vier elementen niet bestaan ​​en jij ook niet. Adem dus alsof je leven ervan afhangt, omdat het dat doet.

Je bewust zijn van je ademhaling is gecentreerd zijn in je hart. Je adem zal je leiden als je er aandacht aan besteed en het toestaat. Neem dagelijks de tijd om stil te zijn en de PRANA te verhogen waar je lichaam op dat moment om vraagt, ​​door elke keer dat je erover nadenkt meerdere keren diep adem te halen. Als je de natuur in kunt gaan doe dat dan en adem het allemaal in! Creëer een routine van 5 tot 10 keer diep ademhalen als je ‘s ochtends wakker bent, tijdens meditatie of op rustige momenten, of wanneer je het gevoel hebt dat je weer naar je hartcentrum moet komen omdat chaos je emoties kan opjagen. Herhaal de diepe ademhaling vlak voordat je naar bed gaat  of op een ander punt van de dag als je denkt dat je een moment van rust nodig hebt.

Door de ademhaling kom je terug in je elementaire lichaam, waardoor je weer in je hart gecentreerd kunt raken. Het 5e element van Zuurstof is een onderdeel van alle vier de elementen, omdat het de Zuurstof is die het vuur doet opvlammen, die de Lucht in evenwicht houdt, de Aarde in stand houdt en de Wateren beweegt. Het is de Zuurstof die het hart opent om te ervaren wat je verbeelding te boven gaat!

Adem het nieuwe leven in dat je voor jezelf en iedereen op deze planeet wilt creëren!

Belangrijke opmerking: Ik denk dat we de ZIEL alchemiseren door onze ADEM en de Kristalstructuur van Zuurstof is CUBIC (The CUBE – Hexahedron). Het atoomnummer van Zuurstof is 8, wat betekent dat er 8 protonen zijn in de kern van het atoom. Er zijn ook 8 neutronen en 8 elektronen. 888, dit voelt belangrijk. Dit is onze omkering van het systeem dat de mensheid is opgelegd. (2)

(1) https://en.wikipedia.org/wiki/I_can%27t_breathe

(2) https://nl.wikipedia.org/wiki/Zuurstof_%28element%29

Website Christy Wallace

Terug naar pagina Diverse berichten