De Grootse Reunie

De Grootse Reunie

Asthar gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 21 juni 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Asthar

Ik ben Ashtar.

Ik kom op dit punt in jullie evolutieproces, in jullie ontwakingsproces. Want dit is dat grootse ontwaken. Dit is waar jullie allemaal voor zijn gekomen. Dit zijn die tijden, die momenten, net voor het Grote Ontwaken. Je zit er nu in. En je gaat er snel doorheen omdat alles precies is zoals het moet zijn op deze momenten, zelfs nu alles om je heen in chaos lijkt te zijn.

Er komt orde uit deze chaos. Omdat je door dit proces heen beweegt, wat er gebeurt is een scheiding. Ja jullie moeten verenigd worden. Maar om dat te doen moet er eerst een scheiding zijn.  Een scheiding van het kaf van het koren.

Dat is wat er gebeurt. Sommigen noemen het een tijdlijnverschuiving. Dat is ook correct. Omdat degenen die op de tijdlijn staan die nu wordt gecreëerd, het creatieve proces waarin je je bevindt, dan creëer je de tijdlijn waarop je wilt zijn. Je creëert de tijdlijn van de nieuwe hogere trillingen en frequenties die naar de hogere dimensies bewegen.

En ja, je laat diegenen achter die er nog niet klaar voor zijn. Maar wees niet bang, degenen die er niet klaar voor zijn, degenen die ervoor kiezen niet klaar te zijn, zij zullen worden ondergebracht zoals voor hun nodig is. En niemand, en ik herhaal, niemand zal verloren gaan. Ook al zijn ze tijdelijk verloren voor je, ook al zijn het misschien familieleden. Ze zullen weer bij je zijn.

Want jij, jij zelf, heeft je familie vele malen verlaten, je dierbaren, in vele verschillende systemen, op vele planeten. Je hebt dit vele malen eerder gedaan. Je hebt afscheid genomen, of het nu door een stervensproces was of gewoon weggaan om je reis voort te zetten.

Je hebt hen eerder verlaten, om steeds weer een keer terug te keren, om weer verbinding te maken met je broeders en zusters, met je familieleden, met je geliefden. Want ze maken allemaal deel uit van onze zielenfamilie, dat zullen ze altijd doen en zijn ze altijd geweest. Je zult weer bij hen zijn. Zelfs bij degenen die je in dit leven hebt achtergelaten via het stervensproces, je wordt weer met hen herenigd. En degenen die nog vertrekken via dit proces daar zul je weer mee herenigd worden.

Jullie zijn voorbestemd, mijn vrienden, jullie zijn voorbestemd om deze reis te voltooien waarvoor je kwam. Je hebt lang geleden veel beloften gemaakt, en zoals je weet, je hebt jezelf vrijwillig aangeboden om hier te zijn. Maar die tijden komen tot een eind. Dit vrijwilligerswerk loopt ten einde. Je bent bijna bij de finishlijn. We weten dat je dit eerder hebt gehoord. En in jullie driedimensionaal illusionair begrip vraag je je af, “Wanneer gaat dat gebeuren? Wanneer zal dat zijn? ”Ons antwoord aan jullie is, je bent er nu in.

Je staat aan de vooravond van het nieuwe ontwaken, van de Nieuwe Dageraad die komt. Het nadert nu al. En als je naar buiten kijkt en verder kijkt dan de chaos, zul je de blauwe lucht zien. Je zult de witte pluizige wolken zien. Je zult de bloemen in de velden zien bloeien. Je zult het water zien en voelen, het bewustzijn in het water. Je zult de schoonheid herkennen, zelfs binnen de schijnbare lelijkheid.

Maar de schijnbare lelijkheid is voor steeds meer mensen nodig om te ontwaken. Dat is waar je op wacht. Velen van jullie zouden geascendeerd kunnen zijn in 2012. Velen van jullie waren voorbestemd om dat te doen. Maar je weet dat jullie allemaal op een dieper niveau kozen, op het Hoger Zelf niveau, koos je ervoor om te wachten zodat steeds meer van je broeders en zusters met je konden opstijgen.

Dat is waar je voor kwam, vele, vele levens geleden, om de weg voor te bereiden voor dit Ascentieproces. Om de Wegwijzers te zijn. Om de weg te wijzen.  Om de weg voor te bereiden.

En onderweg moesten de bestaande systemen worden gewijzigd.  Ze moesten wijd opengebroken worden. En degene die jullie nu als President hebben, President Trump, is die Systeem Openbreker. Hij is hiervoor geplaatst. Hij bood zich hiervoor aan. Hij is degene die jullie door deze overgang leid.

Jullie allemaal moeten hem al de kracht geven die je kunt opbrengen om hem van  Licht te voorzien. Stuur hem Licht. Hij heeft nu een grote hoeveelheid licht nodig. Want de duistere krachten zullen alles doen wat ze kunnen om hem tegen te houden, om de krachten van het Licht tegen te houden.

Maar zoals je weet, en zoals je vaak hebt gehoord en volledig bent gaan beseffen, het Licht heeft al gewonnen en wat is gestart kan niet worden gestopt. Het kan worden uitgesteld, en dat is vele malen gebeurd. Maar het kan niet volledig worden gestopt. Jij, jullie, de Lichtwerkers en Lichtkrijgers zijn degenen die de weg plaveien. Dus blijf op elke manier helpen waar je kunt, bij elke gelegenheid die zich voordoet, om anderen te helpen ontwaken.

Zelfs als je de aanvallen ontvangt waarover je spreekt, die mentale en emotionele aanvallen, die kun je afweren. Je kunt jezelf beschermen. Je hebt de hulpmiddelen, de Violette Vlam, het Schild van Licht, Aartsengel Michael’s Blauwe Zwaard van Waarheid, het gebruik van Kristallen. Wat het ook is, welk hulpmiddel dan ook wat voor jou werkt, je hebt het om jezelf te beschermen tegen negativiteit, om jezelf te beschermen tegen de duistere krachten die je aanvallen. En in ruil, door anderen te helpen, help je ze om te ontwaken voor wie ze zijn, net zoals jij werd geholpen door ons om te ontwaken voor wie je bent. Want jullie worden net als wij. Jullie zijn degenen die onze plaats gaan innemen. Jullie zijn de ENE. jij bent de ENE.

Ik ben Ashtar. En ik verlaat jullie nu in vrede en liefde, terwijl we van bovenaf blijven kijken om te helpen wanneer we vinden dat het mogelijk is. En jullie hebben er vele die je helpen en assisteren. Je bent niet alleen mijn vrienden, dat ben je nooit geweest en dat zal ook nooit zijn. We zitten hier allemaal samen in. Onthoud dat. We zitten hier allemaal samen in.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen