De Puls vanuit de Bron komt onze kant op

De Puls vanuit de Bron komt onze kant op

Jenny Schiltz  7 juli 2020.

Ik werd midden in de nacht gewekt door een zeer directe communicatie. Ik voelde iemand op mijn schouder tikken met kleine tikjes om me wakker te maken zonder al te veel lawaai. Toen voelde ik het gewicht van iemand die op de rand van het bed zit. Ik draaide me om en zag een wezen dat ik in raadsvergaderingen had gezien maar waar ik nog nooit eerder contact mee had gehad.

Hij vroeg me om naar een briefing te komen. Het leek erop dat hij overdag  bezig was geweest om mijn aandacht te trekken, maar ik lette er niet op. Diezelfde avond toen ik de slaapkamerdeur dicht deed, ging die drie keer open, totdat ik uiteindelijk zei, ‘Stop ermee!’ zonder te vragen wie het was of waarom. Ik was zo moe! Ik denk dat de beslissing is genomen om me een paar uur te laten slapen voordat ik weer gewekt werd.

In de briefing werd mij getoond dat er een signaal van de Bron naar de hele Melkweg zal worden gestuurd. Dat gebeurt in lijn met de maansverduistering. Ze legden uit dat een signaal als dit eerder was verzonden, maar niet tijdens mijn leven. Het is een soort klaroengeschal. (zoals ik het hoorde deed het denken aan Gabriëls trompet)

Deze explosie of puls van de Bron vindt plaats wanneer de planeet met de laagste dichtheid in het universum (de Aarde) een nieuw niveau van aanhoudende hogere frequentie heeft bereikt bij de meerderheid van de bevolking. Deze explosie van codes, licht en energie komt uit de Bron en raakt alles aan wat is gecreëerd. Er wordt geen ruimte onaangetast door dit signaal.

(Het visioen dat mij werd getoond, zag eruit als een geluids- of energiegolf die zo groot was dat hij doorging tot in het oneindige.) Er werd uitgelegd dat het een tijd van grote vreugde is wanneer dit gebeurt. Deze energie is zeer nuttig omdat het helpt om ‘alle mensen in zichzelf thuis te roepen’.

Maar hoewel de energie gunstig is, kan het groot ongemak, verwarring, apathie en zelfs agressie veroorzaken bij degenen die ondervinden dat het signaal te vreemd is voor hun lichaam. Voor sommigen kan het lijken alsof de mensheid gek wordt en alles uit de hand loopt. Sommigen zullen gedrag zien alsof we als collectief achteruit gaan, maar dit is niet het geval.

Ze maakten duidelijk dat als men zich loskoppelt van alles wat er om je heen gebeurt in de buitenwereld, men vrede zal vinden. Het wordt essentieel om te aarden in jezelf en niet meegesleurd te worden in de onrust van het collectief.

Het is belangrijk om te begrijpen, zelfs tijdens de chaos, dat er een pad is dat wordt gecreëerd vanaf het signaal dat vanuit de Bron wordt verzonden. Het Signaal is een thuisbaken dat ‘ons allemaal helpt bij onze reis van thuiskomst zodra we eenmaal zijn aangekomen’. (Waarnaar wordt verwezen, is dat elke beschaving die bestaat ook werkt aan het naar huis terug keren, net als wij.)

“Deze uitbarsting van energie zal helpen om meer van de verouderde programma’s binnenin te ontdekken. Programma’s die diep in de celstructuur zitten.”

Het verwijderen van dergelijke programma’s vereist vaak slaap terwijl het lichaam een stil punt binnengaat, zodat veel kan worden verwijderd. Het herinnert me eraan dat als je een programma van je computer verwijdert, dat je moet afsluiten en vervolgens opnieuw moet opstarten om ervoor te zorgen dat alle bestanden verdwenen zijn. Naast uitputting kunnen mensen pijn, angst, gevoeligheid en prikkelbaarheid ervaren. Jezelf en anderen de ruimte en gratie geven om deze explosie van de Bron te gebruiken zal enorm helpen.

Sommigen zullen de komende weken enorme opschudding ervaren als hun lichaam en de daaropvolgende realiteit zich aanpast aan het signaal. Er werd getoond dat hoe meer we naar binnen kunnen kijken om de oorzaak van ongemak en onbehagen te vinden in plaats van naar een andere persoon, plaats, ding of gebeurtenis te kijken als de reden voor onze pijn, hoe sneller we de hogere energieën zullen assimileren.

Deze codepuls van de Bron zal dienen als een soort activering terwijl het ons tegelijkertijd zal helpen onszelf te bevrijden van valse programmering, en het zal helpen om de goddelijke blauwdruk te activeren die beschikbaar is, maar inactief is in de meeste mensen. Door deze blauwdruk kunnen we onszelf genezen op manieren waar we alleen maar van gedroomd hebben.

De bevrijding en activering begint onmiddellijk nadat de puls is verzonden en ontvangen. Hoe meer we kunnen zuiveren wat niet in overeenstemming is met de Bron, hoe meer we toegang hebben tot onze zuivere Goddelijke blauwdruk en deze kunnen gebruiken.

“Binnen de blauwdruk is een thuisbaken dat je weer naar de Bron leidt. Begrijp dat het niet de Bron buiten je is (hij wees naar boven) maar de Bron van binnen (naar het hart wijzend). Zodra men de Bron in zichzelf heeft geactiveerd en bekrachtigd wordt het een pad dat het potentieel heeft om niet alleen je realiteit te veranderen, maar de realiteit van het geheel.”

Mij ​​werd een pad getoond, net zoals Mozes de rode zee scheidde. Het zal duidelijk zijn en het voelt beschermd. Ik vroeg wat het betekent om de Bron in onszelf volledig te activeren en mij werd verteld dat “Degene die geactiveerd is zal in volledige overeenstemming zijn met alles wat ze zijn, in woorden, gedachten en daden.”

Dit is echt een opwindende tijd en hoewel het voelt alsof het turbulent gaat worden, boeken we als geheel nog steeds vooruitgang. Dit signaal van de Bron is er om ons te helpen alle programmering ongedaan te maken die niet voor ons hoogste goed is en om thuis te komen in onszelf, naar de plaats waar de Bron BINNENIN verblijft.

Deze puls zal alles wat niet in overeenstemming is met de Bron in ons naar boven brengen en voor ons werken om het te veranderen. Het is onze taak om niet verstrikt te raken in alles dat instort en om in onszelf te kijken in plaats van ‘daarbuiten’ wanneer we de dissonantie ervaren tussen de dichtheid die we mogelijk hebben en de frequentie die wordt uitgezonden. Geen gemakkelijke taak, maar begrijpen wat er gebeurt helpt echt. Deze puls van de Bron voelt alsof het ons een grote duw geeft op onze reis naar huis.

Bedankt aan iedereen die dit werk steunt en deelt. Het betekent echt de wereld. Ik stuur jullie allemaal veel liefde.

Jenny!

Website Jenny Schiltz

Terug naar pagina Diverse berichten