“Velen worden wakker geschud”

“Velen worden wakker geschud”

Sananda en Asthar, gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 5 juli 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment, in deze momenten van contemplatie door velen van jullie.  

Met zoveel dingen die overal om je heen gebeuren, zoveel dingen die je je hebt afgevraagd, als je hoort over ‘vertrouw het plan’ en je ziet al deze gebeurtenissen, alle chaos die zich voordoet en je vraagt ​​jezelf af over dit plan. 

Je hebt het zo vaak gehoord, ‘vertrouw het plan’, ‘wees in het NU-moment’, ‘ga met de stroom mee’, al deze dingen die je keer op keer hebt gehoord, en deel uitmaken van de expressie in je, ook al volg je het noodzakelijkerwijs niet op elk moment. Want het is soms moeilijk om met de stroom mee te gaan. We weten dit. Het is moeilijk terwijl alle dingen die om je heen gebeuren om kalm te blijven in die storm. Dit is inderdaad de storm waarover is gesproken. Je zit er midden in. En om kalm te blijven in de storm is vrij moeilijk zoals we weten.        

Maar weet dat wat er gebeurt gaat over het verspreiden van angst. Eerder sprak een van jullie zusters hierover. Het draait allemaal om angst en controle. En nu heerst er angst over de hele planeet. Omdat dat de enige uitdrukking is die de duistere op dit punt kunnen gebruiken. Ze hebben al hun andere programma’s en planning doorlopen. Ze hebben het allemaal doorlopen. En ze reiken nu wanhopig uit om vast te houden aan hun leven zoals ze het kennen. Het enige wat ze kunnen doen is angst verspreiden waar mogelijk.             

Maar jullie, de Lichtwerkers en Lichtkrijgers, jullie zijn wakker geworden en je begrijpt dat het enige waar je bang voor hoeft te zijn is angst zelf. Dat weet je. En als je je kunt inhouden als deze dingen gebeuren, de chaos, als je op die momenten diep in jezelf die neutrale staat kunt ontdekken dan zul je veel beter af zijn en in de hogere vibraties blijven. En in die hogere vibraties kan niets je schaden.    

Dit virus kan niemand van jullie beïnvloeden als je in de hogere vibraties bent. Ja, je zou het kunnen opvangen. Het kan tijdelijk een onderdeel van je systeem worden. Maar het heeft geen enkel effect op je dat blijvend zal zijn. Want alleen degenen die bezwijken voor de angst zorgen ervoor dat het immuunsysteem kan omvallen. Dat zijn de enigen die dit virus kunnen krijgen en de effecten ervan hebben.       

Maar het is niet het virus zelf waar je je zorgen over moet maken. Het is alles wat met het virus gepaard gaat. Het virus doet gewoon zijn ding. Het helpt om transformatie en transitie te bewerkstelligen. Het is een hulpmiddel dat wordt gebruikt, zowel door de duistere als door de Krachten van Licht om deze Grote Ontwaking te bewerkstelligen.     

En ja, er is nu een grote verdeling aan de gang. Dit is inderdaad de scheiding van het kaf van het koren. Maar het is noodzakelijk dat dit allemaal gebeurt. Want om orde in je leven te brengen, om volledige en totale vrijheid in je leven tot stand te brengen moet dit ontwakingsproces plaatsvinden.    

En als je het op deze manier bekijkt is het inderdaad de Grote Ontwaking. En dat velen die eerder zouden zijn ontwaakt, dat nu zullen doen. Ze zullen uit hun slaap komen. Omdat ze wakker worden geschud. Het is alsof je in een diepe slaap bent en iemand schudt je wakker. Dat is wat er nu gebeurt. Velen worden wakker geschud.

Het is niet aan jullie, ieder van jullie, om ze wakker te maken, tenzij ze erom vragen. Tenzij ze hun verwarring tonen. Tenzij ze laten zien dat ze de gevestigde orde in twijfel trekken, de zogenaamde orde waar het om gaat. Als ze dat doen, dan betaamt het jullie, de Lichtstrijders, om hen bij hun ontwakingsproces te helpen. Niet om ze wakker te schudden. Dat is hun Hoger Zelf die dat doet. Maar om ze zachtjes een duwtje te geven en ze te helpen bij hun ontwaken. Gewoon een zachte aanraking hier en daar kan zoveel opleveren. En dat mijn vrienden is waar jullie hier voor zijn om te doen.           

Ja, er zijn sommigen die spreken over het collectieve bewustzijn, er zijn er om wakker te schudden. Wie zijn dit, degenen die zich uitspreken voor het grote publiek. Zeker jullie President Trump is een van hen die hier is om wakker te schudden.    

Maar de rest van jullie duwt hier en daar gewoon een beetje, net zoals wij dat met jullie doen. Als je dat doet, als je in dat opzicht blijft opvolgen, volg dan de begeleiding op die je van je Hoger Zelf ontvangt, die je van de Geascendeerde Meesters ontvangt die rechtstreeks met je samenwerken.  

En ik kan je vertellen dat ieder van jullie die aan deze bijeenkomsten deelnemen, jullie hebben die gidsen, die Geascendeerde Meesters die rechtstreeks met je samenwerken. Jullie zijn allemaal verschoven voorbij wat degene waar we doorheen spreken, ‘de alledaagse gidsen’ heeft genoemd. Jullie zijn verder gegaan. Want jullie, iedereen, heeft een Geascendeerde Meester of een Galactische die direct met je samenwerkt, of velen van hen die met je samenwerken, en degenen die tevens rechtstreeks met deze groep werken. Want deze groep en jullie allemaal, zijn voorbestemd om ​​grote veranderingen teweeg te brengen op deze planeet, om deel uit te maken van die verandering, deel uit te maken van alle andere groepen en alle andere individuele bewustzijnen die samen het collectieve bewustzijn vormen. Dat is wat jullie allemaal doen.        

Dus als het moment komt en je wordt gevraagd om deze of gene een simpele duw te geven, doe dat dan. Maar ga er niet volledig voor, tenzij het nodig is.  

Jullie hebben op dit moment zoveel om dankbaar voor te zijn. En dankbaar zijn houdt je vast in de hogere vibraties. En nogmaals, als je in die hogere vibraties bent, kan niets je kwaad doen, niets en niemand kan je schaden. Dus blijf op elk moment zoveel mogelijk kalm tijdens de storm en in de hogere vibraties.     

Ik ben Sananda en ik geef het kanaal nu over aan een ander.Asthar

Ik ben Ashtar. Ik kom kort om met jullie te delen wat er gebeurt op de hogere trillingsniveaus boven jullie hoofden.  

Degenen die zich in de lucht bevinden, die zich verschuilen in de lucht, maar die zich openstellen voor jullie die klaar zijn om ons te zien. Velen van jullie hebben verschillende visioenen, verschillende waarnemingen. Ik kan je nu vertellen dat dat de komende dagen, weken en maanden enorm zal toenemen.   

Velen die nu nog slapen zullen gewekt worden door datgene wat zich in de lucht vertoont, als ze op een mooie heldere nacht omhoog kijken en alle sterren boven zich zien. Maar dan zien ze ineens een ster bewegen. Dat zal voor hen een indicatie zijn, wat een ontwakingspunt in hun leven is. Dat gaat over de hele planeet steeds meer gebeuren. Niet alleen voor individuen, hoewel het zo zal beginnen, maar het zal ook met groepen gaan gebeuren zodat velen zich ervan bewust worden dat je zeker niet alleen bent.     

En naarmate dit steeds meer gebeurt zullen degenen met gezag, degenen die in de controlesituaties in jullie regeringen zitten de stroom van onderzoeken die binnenkomen niet kunnen tegenhouden en zullen ze geen andere keus hebben dan de aanwezigheid aan te kondigen van ons. Dat komt er ook aan. Ik kan jullie de datums niet geven, want het is nog niet precies bepaald wanneer die aankondigingen zullen plaatsvinden. Maar ze komen eraan. De waarnemingen zullen enorm toenemen naarmate je verder gaat in het volledige ascensieproces.     

Verschillende programma’s en projecten die gaande zijn bij ons komen steeds dichter bij vervulling, de een na de ander. We zijn op dit moment zeer alert, wat jullie steeds dichterbij brengt, en ons steeds dichterbij brengt bij het in contact komen met jullie.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Ik ben Ashtar. Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen